2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
40 i geçen anneler geceleri bebekleriniz uyursa emmek için kendiniz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Kendi uyanmasını bekliyorum doktor tavsiyesi ile doğduğundan beri, Sen de kaldırma artık canım , kendi kendine bi ritm yakalasin. Kendi uyanmassa zaten icemiyorlar sütü, oğlumu kendim uyandırırdım hep sonra hep öyle kısa aralıklarla uyanmaya alışmıştı

Düşük seviyede olursa çok zorlamaz sanırım ama yine de 3 ayı dolduralım bence :) ihmal etme canım ya bi an önce git muhtemelen ameliyat der. İnşallah kolayca atlatırsın.
Bence de dolduralım 3 ayi:) INŞAALLAH birşey olmaz canım ya sagolaisn

NasilYarDiyeyim ben mamayı 4 saatte bir 90 cc veriyorum. Bazen uzayabiliyorda mesela gece 4.30 ta verdim sabah 8.30 öğlen 2 de nasıl sence aralıklari ve miktarı
Bizimkine gore az ama seninki hep memede sonucta ordan da sut iciyoe oyle dusunursek normal. Mama araligini 4 saat yapabilmen de cok iyi

40 i geçen anneler geceleri bebekleriniz uyursa emmek için kendiniz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Benim kizim 54 gunluk geceleri 1.5 saatte bir kendisi uyaniyor emziriyorum yatiriyorum ama doktor artik gece kendileri uyanirsa uyansinlar aksi taktirde siz uyandirmaya calismayin dedi gece uykusuna alissinlar dedi

Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim.dun gece ilk defa kızım baya uyudu ben de havaya girdim.uyandirmaya çalışsam mi calismasam mi bilemedim.

Uyutmayi nasıl beceriyorsunuz söyleseniz bi emiyor tam besige koyacam gözleri aniden açılıyor. Sonra yine agliyor. Don başa emzir
Hic uyumadi su zaman oldu. Hala da mücadele ediyorum

ayniii durumdayiz canim o kadar yorulmaya ragmen gram weremiyorum yediqimde bisi degil ben anlamiyorum iki cocukla bende gitmiyo.
Şu süt olayı bir bitsin birde sezeryan yaramiz iyi olsun spor yapar veririz inşallah demek ki uyumadan kilo veremezsiniz dedikleri doğruymuş bende diyorum ki bizim apartman 8 katlı her gün 5 defa inip çıksam kilo verirmiyim aklımda deli sorular

Uyutmayi nasıl beceriyorsunuz söyleseniz bi emiyor tam besige koyacam gözleri aniden açılıyor. Sonra yine agliyor. Don başa emzir
Hic uyumadi su zaman oldu. Hala da mücadele ediyorum
Ben dede durum aynı yorulmana kadar bekliyor sallamıyorum da ninni açıyorum çok işe yaramıyor

yesiltepe87 Myhsa hayran olunası annelersiniz Allahtan sabır ve kuvvet diliyorum. Zira hap kadar velet doğduğuma pisman ediyor beni yinede şükürler olsun bugünlerimize
Valla büyüğün derdinden kucukle çok ilgilenemiyorum ki. Ama Allah'tan küçük çok sorunlu değil şimdilik. Maşallah diyeyim de :) Ben de size hayranım çok zor geçiyor okuduğum kadarıyla gunleriniz. Gazlı ve uyumayan bebek bitiriyor gerçekten . Bugünler de geçecek de zor geçecek :)
Ben ilk bir hafta uyandırdım sadece ,onda da kendi uyaniyordu zaten ben uyandırmadan . Ondan sonra hiç uyandirmadim. Aciktiginda kalkıyor. Gece ilk uykusu 4-5 saate çıktı . Sonra 1,5 -2 saat sonra uyanıyor. Artık sarılık korkusu yok ya uyandirma bence

Kizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?

Kizlar herkese sabirli geceler diliyorum.gecmisi okumak kimm ben kim artik gunduz oglusu uyutamiyorum 5 10 dk kapiyor gozu sora yeniden basa sariyoruz.emzirme kucakta pispislama.Allahtan gece uykumuz uzun ve guzel masallah diyeyim.size bise sorcam kizlar sütü azalan varmi ya??benim eskiden camasirimi islatirdi simdi koymuyorum bile bisey camasirimin icine.sikinca var gene fiskiriyo ama sanki eski coklugu kalmadi ya doymuyo gibi geliuo sanki cocugum uzuluyorumm.ama sikincada fiskiriyo.bilemedim ya cok karisigim bu ara

Kizlar herkese sabirli geceler diliyorum.gecmisi okumak kimm ben kim artik gunduz oglusu uyutamiyorum 5 10 dk kapiyor gozu sora yeniden basa sariyoruz.emzirme kucakta pispislama.Allahtan gece uykumuz uzun ve guzel masallah diyeyim.size bise sorcam kizlar sütü azalan varmi ya??benim eskiden camasirimi islatirdi simdi koymuyorum bile bisey camasirimin icine.sikinca var gene fiskiriyo ama sanki eski coklugu kalmadi ya doymuyo gibi geliuo sanki cocugum uzuluyorumm.ama sikincada fiskiriyo.bilemedim ya cok karisigim bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…