- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.121
Cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim.dun gece ilk defa kızım baya uyudu ben de havaya girdim.uyandirmaya çalışsam mi calismasam mi bilemedim.
Uyutmayi nasıl beceriyorsunuz söyleseniz biemiyor tam besige koyacam gözleri aniden açılıyor. Sonra yine agliyor. Don başa emzir
Hic uyumadi su zaman oldu. Hala da mücadele ediyorum
Aynı durumdayım. Acaba ben gb olan var mı diye okumaya geldim hatta buraya
Benim kardesimin 40 gunlukken dugunu vardi. Sikinti yasamadik. Ben sut sagip yanima aldim. Arada gelin odasinda emzirdim. Gazi felan sıkıştır mazsa sorun yasamazsiniz bence.Kizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?
Kizlar herkese sabirli geceler diliyorum.gecmisi okumak kimm ben kim artikgunduz oglusu uyutamiyorum 5 10 dk kapiyor gozu sora yeniden basa sariyoruz.emzirme kucakta pispislama.Allahtan gece uykumuz uzun ve guzel masallah diyeyim.size bise sorcam kizlar sütü azalan varmi ya??benim eskiden camasirimi islatirdi simdi koymuyorum bile bisey camasirimin icine.sikinca var gene fiskiriyo ama sanki eski coklugu kalmadi ya doymuyo gibi geliuo sanki cocugum uzuluyorumm.ama sikincada fiskiriyo.bilemedim ya cok karisigim bu ara
Tecrübeli degilim ama tavsiye etmem yani bizim de olacak ama ben gitmeyi düşünmüyorum. Bir kere çok yüksek ses bebisin hassas kulaklarına zarar verebilir. Kalabalık ortam, düğünde o ilk girişte yaptıkları dumanlı şeyler, bir kere emzirmesi var altına yapması değiştirmesi var hem cocukcagizimiz rezil olur hem zaten biz birşey anlamayız o yuzden bence giymemelisin canımKizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?
Aynen doğasında var insanın.Çok tesekkurler canım,gerçekten zormuş. Allah sabır versin hepimize. İnşallah duzeldigi günü de yazarım buraya.
İnternetten çok arastrip okudum, çok da yanlış şeyler yapmıyorum aslında. Kucağına veriyorum hep onu da ortak ediyorum işlere. Ama bu işin doğasında var sanırım . İnşallah duzelirlerDediğin kitabı da alayım canım, faydası olacak herşeye ihtiyacım var şu an.
İlk oglumda uyutmaui beceremezdim hep emerek uyurdu kucağımdan indiremezdim. Sana en büyük tavsiyem uyku aralığını uzatma. Saatlerce uyanık kalırsa zor uyuyorlar çünkü. uyuturken panik yapma önce sen sakın ol sonra onu öperek konuşarak sakinleştir omzunda kucağında sakinleşince zaten bir noktaya bakıyorlar yavaş yavaş başını omzuna göğsüne koy orda uyuyabilir. Hafif gözler giderken yavaşça yatağa vs yatirirsan orda kendiside uyur ama bunun için bıkmadan baya uğraşmak lazım artık o yorulup dayanamicak. Bebeği çok sallamak kızdırıyor genelde onları tavsiye etmem. Ama en önemlisi sen sakın ol ve onu sakinleştirUyutmayi nasıl beceriyorsunuz söyleseniz biemiyor tam besige koyacam gözleri aniden açılıyor. Sonra yine agliyor. Don başa emzir
Hic uyumadi su zaman oldu. Hala da mücadele ediyorum
Ben dün yürüyüşe başladım günde 1 saat tempolu yürüyüş bakalım kilolar ne olcakŞu süt olayı bir bitsin birde sezeryan yaramiz iyi olsun spor yapar veririz inşallah demek ki uyumadan kilo veremezsiniz dedikleri doğruymuş bende diyorum ki bizim apartman 8 katlı her gün 5 defa inip çıksam kilo verirmiyim aklımda deli sorular
Teşekkür ediyorum. Anason olmadan yapıp bereyim ben de.1 er çay kaşığı 1 bardak kaynamış suda 5 dk demliyorsun. İnternette günlük doz 30 ml yazıyo ben 3 4 cay kaşığı kadar verdim sızdı bizimki. Eşimin dayısının da 6 çocuğu var o kullanmış diye eşim ısrar etmisti benim çok icime sinmedi rezene kimyon veririm sıkışınca anason fazla uyutuyor
Bende emziriyorum canım bir yandan da günde 2 yada 3 kerede mama veriyorum biberon kullanmama rağmen hala ilk günkü gibi istekle emiyor nuk marka biberon kullanıyorum biberonun ucu anne memesi şeklinde mama yerken beni emdiğini zannediyor sanırım istersen onu bir deneGüzel anneler bana yardım edin , oğlumu meme+mama ile besliyordum , önce aventi kullandım aama akışı hızlı diye dr browns biberona geçtim aslında memnunum ama benim oğlan memeyi bırakmak üzere , uyanıkken iki çekip bırakıyor kavga ediyor memeyle , uyurken sıkıntı Yok ama bi adım sonrasında uyurkende bırakması var. Burada hatırladığımkronik_unutkan EDS yöntemini kullanıyordu , ben de deneyiyim diyorum ama ne yapacağımı şaşırdım deneyen tecrübelerini paylaşır mı , böyle giderse az olan sütüm daha da azalacak
Bebeğin memeye tutunması için 10 numara sistem ama sabır ve sakin bebek gerekiyorGüzel anneler bana yardım edin , oğlumu meme+mama ile besliyordum , önce aventi kullandım aama akışı hızlı diye dr browns biberona geçtim aslında memnunum ama benim oğlan memeyi bırakmak üzere , uyanıkken iki çekip bırakıyor kavga ediyor memeyle , uyurken sıkıntı Yok ama bi adım sonrasında uyurkende bırakması var. Burada hatırladığımkronik_unutkan EDS yöntemini kullanıyordu , ben de deneyiyim diyorum ama ne yapacağımı şaşırdım deneyen tecrübelerini paylaşır mı , böyle giderse az olan sütüm daha da azalacak
Bebeğin memeye tutunması için 10 numara sistem ama sabır ve sakin bebek gerekiyor
Ya da sakin anne şöyleki benim kızım 24 saatte yarım saat sessiz kalan çok nadir uyuyan ve bana yapışık yaşayan bir bebek. O nadir anlarında da emzirme yastığında üzerimde uyuyor. Annem mama yapmayı bilmiyor 2 dk içinde mama yap kateter tak zor oluyor ben bıraktım. Birde ben süt artırmak için yapıyordum zaten kızım 7/24 boş olsada emiyor
Ben 1ayliktan sonra uyandirmadjm hic. Uyandirincada emmiyordu zaten benimki uyuyordu memede. Ne zaman acikirsa ozaman emerdi. 5 saat felan uyuyor ilk uykusunu simdi hic dokunmuyorum acikinca uyaniyor emiyor gaz cikar alt degis yatiriyorum. Sonrada 2 3 saaf uyuyp tekrar uyaniyor. Benim dr.uyandirma dedi artik uyku düzeni oturdu cunku.
Benim emzirirken mememde uyukluyor hemen ayagima yatiriyorum kollarini kundak yapıyorum salliyorum daliyor iyice. Gunduz ise eger uyudugu yerde bırakıyorum ayaklarimi yastığın altindan çekip. Ama aksamsa iyice daldiktan sonra yatagina goturuyorum uyuyor. Bizimki gunduz yatakta pek uyumuyor ondan nerede sallarsam koltuk, kendi yatagim vs.orda bırakıyorum. Bazen miril miril ediyor yastığın kenarini salliyorum daliyor tekrar.
Benim kardesimin 40 gunlukken dugunu vardi. Sikinti yasamadik. Ben sut sagip yanima aldim. Arada gelin odasinda emzirdim. Gazi felan sıkıştır mazsa sorun yasamazsiniz bence.
Benimde artik akmiyor ancak saatlerce emzirmezsem şişiyor sonra akiyor. Ilk zamanlardaki gibi akmama nedeni sütün artik bebegin ictigi kadar uretilmesi diye biliyorum. Bünye artik bebek gunde ne kadar süt iciyor biliyor. Ona gore uretim yapiyor. Sütünuzun azaldigi anlamina gelmiyor yani bezi kilo alimi normalse korkmayin hic.
Tecrübeli degilim ama tavsiye etmem yani bizim de olacak ama ben gitmeyi düşünmüyorum. Bir kere çok yüksek ses bebisin hassas kulaklarına zarar verebilir. Kalabalık ortam, düğünde o ilk girişte yaptıkları dumanlı şeyler, bir kere emzirmesi var altına yapması değiştirmesi var hem cocukcagizimiz rezil olur hem zaten biz birşey anlamayız o yuzden bence giymemelisin canım
Ben daha bir aylikken gittim. Kuzenimin nisani gitmek zorundaydim. Pusetinden pek cikarmadim kimse de kucagina alamadi boylece. Hem de o seste uyudu sorun cikarmadi. Cok yakininsa ve icinde kalacaksa git bence eve kapatma kendiniAma gitmeyi cok istiyorm cunki 2 ay dir evdeyim iki insan yuzu goruyum diye dusunuyormAma dediklerinzin hepsi dogruu :/
Benim kardeşimin dugunu oldu.. cok zorlandım cok agladı bizimki.. bır doktor tanıdıgımız yüksek ses kulanlarına zarar verir dedi kulaklarını kapattık öyle geçirdik geceyiKizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?
Canim biz biraz geç gittik giriş safhasini filan görmedik kulaklarini bandanayla kapattım üzerini örttüm uyudu kaldi pusetinde densizin biri uyurken pat diye öptü uyandırdı bizim kızda rahatsiz oldu tabi uyandirilinca durmadi döndük 2 saat durduk valla kafam dağıldı iyi olduAma gitmeyi cok istiyorm cunki 2 ay dir evdeyim iki insan yuzu goruyum diye dusunuyormAma dediklerinzin hepsi dogruu :/
Kızlar slm kızımın Perşembe günü iki aylık aşısı var ve o gün misafirim gelecek şehir dışından geldiği için kabul ettim sonra gelmesi zor olacak bebek için gelecek.Kızlar emzirme yastığı işe yarıyor u kolum ağrıyor benim artık
Kızlar emzirme yastığı işe yarıyor u kolum ağrıyor benim artık
Sen de haklısın canım insan görmek istiyor ama inan pişman oluyor yani kendi adına konusayim ben de memlekete geldim annemin yanındayım kuzenimin ev içinde nişanı oldu oraya gittim inan bana mahvoldum az bi kalabalik vardi cocuk bunaldi zaten kucaga aliskin bi cocuk durmadan kucagimda gezdirmeye calistim hic bisey de anlamadim gittigimden. Cocuguma da iyi gelmedi hemen geldim eve.yok olmuyor bebisle hele ki düğün hic olmaz diye düşünüyorum.artı düğün salonlarında klimalarda çok düşük ayarda açık olur daha bebeler küçücük dokunabilirAma gitmeyi cok istiyorm cunki 2 ay dir evdeyim iki insan yuzu goruyum diye dusunuyormAma dediklerinzin hepsi dogruu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?