2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben daha bir aylikken gittim. Kuzenimin nisani gitmek zorundaydim. Pusetinden pek cikarmadim kimse de kucagina alamadi boylece. Hem de o seste uyudu sorun cikarmadi. Cok yakininsa ve icinde kalacaksa git bence eve kapatma kendini
Aman bazıları var ki uyuyan çocuğu uyandırıp kucağına alıp sevesi geliyor sinir oluyorum öylelerine. Bi rahat bırakın şu çocuğu ya.sıcakta yapış yapış cocuk onla mücadele ediyor bir de millet kucaktan kucağa aliyor

Bizde hicbisey olmadi. Ne agri ne ates. Sık sık atesini kontrol edersin. Ama bunyeden bunyeye dgisirmis. Ama etrafimdada kimse agir gecirmedi bu asilari.

Kızlar emzirme yastığı işe yarıyor u kolum ağrıyor benim artık
Kız sen emzirme yastığı olmadan bunca zaman nasıl emzirdin? Tabii ki işe yarıyor şu yarım ay şeklinde olanlar. İlk başta rahat edemedim ama şimdi bi tane de annemin evine aldım kimoraya gidince de bulunsun

Ben dün yürüyüşe başladım günde 1 saat tempolu yürüyüş bakalım kilolar ne olcak
Canım ne guzel olmuş kesin sıkılaştır vücudun ve iyi kilo verirsin benim 3 tane nereye bırakırım eşim 6 gün çalışıyor Eylül ayında tüm hafta çalışacak koşu bandı var oda gece çok ses yapıyor gündüz bebisler uyanık bakalım Allah büyük inşallah veririm bende

Merhaba kizlar .Bebegim 28 gunluk .Dun aksamdan sabaha sadece 3 saat uyudu.Gunduz sadece 1 saat uyudu hala uyanik .Atak doneminden mi kaynakli anlamadim .Normal dogum tarihine gore 3.hafta atagi oluyor .
Perisan haldeyim. Emzik yuzunden meme reddi yasamistik kullanamiyoruz .Saatlerdir kucagimda ac susuz kaldim .
Siz nasıl cozum buluyorsunuz boyle bir durumla karsilasinca ?Lutfen yardim edin

Kız sen emzirme yastığı olmadan bunca zaman nasıl emzirdin? Tabii ki işe yarıyor şu yarım ay şeklinde olanlar. İlk başta rahat edemedim ama şimdi bi tane de annemin evine aldım kimoraya gidince de bulunsun
Ay sorma normal yastık denedim çok kullanamadum şimdi dizlerim çok agrıyor

Aynen bende saatlerce emzirmezsem sisiyo aciyo gibi oluyo.peki bezi nasil olmali gunde kackere cis yapsa süt yetiyo demektir???yada kakasi

Of sorma bu uykusuzlukla nasıl olacak evi suan bk götürüyor ev iş bebek kayınvalide

Canım dert etme hiç.. Bende neler neler veriyorum.. Mecburuz, durmuyor çocuklar.

Canım geçen gün arkadaşımın başına geldi. Mamasına bi iki damla zeytinyağı koyup verdi hemen yaptı kakasını. Doktoru söylemiş. İstersen dene sen de.
Bir kaşığa yakın içerdim yine de yapmadı canım.. Bir hafta olacak yaa..

A aeengineer canim benim bebegim de kakasini yapamiyor tabi mama da yiyor. İki farkli doktor mamasina zeytinyagi ekle bir iki damla dedi. Bir haftayi gecerse de fitil koycam.
Valla bizimki ya geçen hafta salı ya da çarşamba günü yapmıştı.. Verdim ama işe yaramadı..

40 i geçen anneler geceleri bebekleriniz uyursa emmek için kendiniz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Valla ben beklemek istiyorum da gazdan uyumuyor ki zaten.. Benim doktor 4 saati geçmesin dedi

Of sorma bu uykusuzlukla nasıl olacak evi suan bk götürüyor ev iş bebek kayınvalide
Off en kötülerinden kayınvalide...

3 çocukla zaten verirsin canım benim tek o bile yetiyor beni halletmeye

verenler nasıl veriyo. tıka basa yiyenler zayifladim diyo ben sasirip kaliyorumm.Tabi versinler onlar adina sewiniyorum ama dedigin gibi bi totomun ustune oturmayan ben gece gunduz bilmeyen ben needeeeen gitmiyooo bu tombiklik ...

verenler nasıl veriyo. tıka basa yiyenler zayifladim diyo ben sasirip kaliyorumm.Tabi versinler onlar adina sewiniyorum ama dedigin gibi bi totomun ustune oturmayan ben gece gunduz bilmeyen ben needeeeen gitmiyooo bu tombiklik ...
Metabolizman yavaştır belki. Bir de bazıları regl olunca ve emzirmeyi bırakınca kilo verdiklerini söylüyor. Ben doğumdan 3 hafta sonra aldığım 13 14 kilonun hepsini verdim ama göbek tam inmedi. Sağdan ve soldan sıkıştırılıp ortaya toplanmış gibi saçma sapan bir şey. Vücut hemen toparlanmıyor biliyorsun. Şu an 63 kiloyum. Geçen gün densiz ablam sırf beni gıcık etmek için 65-67 gözüküyorsun demez mi? Zaten görüntümü kafama takıp duruyordum, şimdi iyice takıldı.

Yürüyüşe başlayanlar var mı? Benim göbeğim çok olmasa da yumuşak ve eskiye göre biraz büyük. Zamanla inecek ama ben biraz sabırsızım. Yürüyüşe başladıktan sonra vücudunuz şekillendi mi biraz daha?

Ah ah benim kayınvalidem neler dedi kendini benle kıyaslıyor oğluna hangimizin göbeği daha çok diye soruyor ben 40 beden o 48 giyiyor bu arada sanki ben davul gibiyim bide 50 yaşında bi kadın varmış çok genç gözüküyor Muş onu anlatırken demez mi senden genç duruyor öyle bakımlı diye ben napayım şimdi bide benim sırtım da kilodan dolayı boğumlar oldu bana diyor benim kilom çok olduğu halde sırtım öyle değil okadar sinir oldum ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…