2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet kilosu az canım ama mama kötü birsey değil bundan sonra ver o da bebeği besliyor sonuçta moralini bozma toparlar yakında kendini

Insallah kilo alimi iyi olur. Yarin da 2.ay aşımız var bakalım ne olacak
İnşallah canım.mama ver doktor kontrolünde.bana da eşim mama verelim çocuk kendini çabuk toparlar diyor bakalim 2.ay kontrolde ne olacak.ilk zamanlar vermedim şimdi vermek istemiyorum ama işe baslayinca sütüm yetecek mi o da var.

Annemle konuştum boşu boşuna kendine eziyet ediyorsun diyor. Mama veriyorsan niye emzieiyorsun diyor. Bende eee o zaman mamaya alışır beni emmez dedim. Emzik ver diyor, ağlasın incileri mi dökülecek diyor. Emzige alismadi diliyle itiyor bir kere. Aglatinca da elime ne geçecek o var. Çok titizleniyorsun diyor. Cidden bende mi hata var bilmiyorum artik. Eskiden mi çocuklar daha uslu büyüyordu bilmiyorum

İncileri dökülür evet banada diyolar onu zaten mama veriyosun emmesine ne gerek var diye umursamıyorum huysuzlanınca direkt alıyorum. Kıymetlim o benim ağlatamam öyle diyenlere de gelip bak diyormuyum ya da fikrini sordummu diyorum

Hayir ben bile isteye kendime zorluk cektirmiyorum kiii. Guven duysun diye alıyorum diyorum. Annem olunca bir sey de diyemiyorum ama napiyim çocuk böyle 3 saatlik mama araligina da uyamiyorum. Sorun olur mu acaba? Uyandikca vermeyi düşünüyorum. Çünkü verme saatlerinde uzun cabalardan sonra ilk defa uyumus oluyor. Saate uyayim diye uyandiramam simdi

Arada emziriyorsun illaki ordanda besleniyordur. Bende uyandırmıyorum canım çıkıyor uyutana kadar tutupta 6 saat uyumuyor sonuçta

İnşallah canım şuan süte endeksliyim sırf süt olsunda sonra kilo veririm diyorum.

3 çocukla zaten verirsin canım benim tek o bile yetiyor beni halletmeye
Hiç sorma ya millet yiyor yiyor zayıflıyor benim hışim çıkıyor yok Gr veremiyorum.
verenler nasıl veriyo. tıka basa yiyenler zayifladim diyo ben sasirip kaliyorumm.Tabi versinler onlar adina sewiniyorum ama dedigin gibi bi totomun ustune oturmayan ben gece gunduz bilmeyen ben needeeeen gitmiyooo bu tombiklik ...
Haha kadın resmen seni kıskanıyor oğlunu bölüşemiyor.

Ben emziriyorum sadece aama bi düzen yok ben de anlamıyorum ne kadar aralıklarla, Ne kadar süre ve sadece tek meme mi yoksa bir öğünde ikisi mi ? Benim kız hep memede ve fazla uzun uyumuyor gündüz. Ben de bilmiyorum nasıl olacak bu emzirme işi

Bende bilemiyorum canım.onceden uyandikca emziriyordum ama şimdi aklıma geldikçe bazen tek bazen iki meme veriyorum.gak meme guk meme diyorlar ya onu yapıyorum kilo alsın diye bu ay inşallah iyi kilo alır.

Hem bağdaş kuruyorum hem de ayaklarımın üstüne basıyorum ağrıyor valla kolum da uyuşuyor yastığı almak lazım gereksiz diye düşünmüştüm bunca zaman
Ben de öyle normal bir yastık da aynı işi görür diye düşünmüştüm, geçici olacak nasılsa sonrasında ne yaparım alırsam diye düşünmüştüm ama bi bakayım

selam. şöyle bir bakayım diye girdim ama yani şu anne ile çocuk arasına girenlere uyuz oluyorum. benim de annem gelmişti ilk sözde fayda için sütüm kesildi. 4. gün baya kovdum herşey düzeldi. çocuk annenin değil snn çocuğun. hem çocuğuna hem kendine sahip çık. rezeneni suyunu iç ve şu süt olayı full moralle alakalı yemek fln hikaye. mama ise kısır döngüye sokar. tomris in emzirme notlarını arat oku. çocuğun tüm hayatını sağlığını bağışıklığını güvenli bağlanmasını vs vs etkileyecek konularda çook atıp tutuyorlar. sen annelik içgdnle hareket et. beraber uyu ten teması süt e iyi geliyor. çocuk ağlayınca bile süt geliyor. dış müdahaleleri engelleyemiyorsan umursamamayı öğrenmeni öneririm.
çocuk sana emanet başkalarının lafıyla içine sinmeyen birşey yapma

Bende bilemiyorum canım.onceden uyandikca emziriyordum ama şimdi aklıma geldikçe bazen tek bazen iki meme veriyorum.gak meme guk meme diyorlar ya onu yapıyorum kilo alsın diye bu ay inşallah iyi kilo alır.
kg bir sağlık göstergesi değildir. anne sütü alan zayıf bir ocuk mama yiyen kilolu çocuktan daha sağlıklıdır.

bu arada uykusuzkende süt az oluyordu bende. yani kafa rahat uyku tam. çockla uyumaya alışmak lazım. memede süt yoksa emerken acıyor nasıl boş emsinki. ya acır ya da çocuk açsa ağlar süüt gelmeyince

bu arada uykusuzkende süt az oluyordu bende. yani kafa rahat uyku tam. çockla uyumaya alışmak lazım. memede süt yoksa emerken acıyor nasıl boş emsinki. ya acır ya da çocuk açsa ağlar süüt gelmeyince
Dogru ama gelişmesi için de kilo almasi gerek. Annem de aslında benim zorluk cekmemem için soylemisti. Kolayı varsa onu yapayim diye. Ama şu an öyle bir şey görünmüyor. Yoksa gereksiz mudahle hissetsem haklisiniz kimse istemez. Uyku konusu da cok gerekli fakat ona da fırsat olmuyor. Doktor rezeneyi kes işe yaramadiysa dedi. Cidden pek de etkisini gormedim. Onerileriniz için sagolun. Ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum.umursamaz da olamiyorum evet biraz o lazim kesinlikle

Benimki de kilo almamış gibi geliyor sanki bana :/ önceki haftalarda sagardim fırsatım olurdu iyi kötü miktarı bilirdim ama şimdi saymaya fırsat yok bilmiyorum ne kadar çıkıyor , yetiyor mu ? 27 sinde göreceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…