2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2 aylıkken 5200 gram boyu 61 cm geldi aşı olduktan sonra ateş olmadı bizde hatta aşıdan sonra eve gelince kızım gülüyordu:) uyku saatleri 3 aydan önce düzene girmiyor benim kızımda bazen 4 saat uyanık kalıyo ama sonra uyuyor

Kizlar selam.kanguru kullanan warmi aramizda??yenidogan aparati muhakkak olmalimi?oglum 3aylik suan.memnun olanlar yazabilirmi???

Hem bağdaş kuruyorum hem de ayaklarımın üstüne basıyorum ağrıyor valla kolum da uyuşuyor yastığı almak lazım gereksiz diye düşünmüştüm bunca zaman

Dun sana yaziyordum tam kaldi cnm.muhakkak al o emzirme yastigini.elim ayagim walla benim.bitanede anneme kayinwaldeme alip koycam o derece yani.hemen al.

Kizlar bu mama konusu benjmde canimi sikmaya basladi oglum 35+3te dunyaya geldi.yani tam kilo alica zaman dogdu.kendj annem kaynanam ve kocasi mama wer cocuga diyolar.gorende 3 aya gore kucuk byaa diyor.kilosu azmis.3aylik cocuk 10kilomu olcak acaba:///sanki ben cocugumu ac birakmak isterim.anne sutu alsin istiyorum ilk 6 ay kafam cok karisik.bazende acaba haklilarmi demeden edemiyorumdoktoru 100 gunlukken getir demisti kntrole.eger ver mama zayif kalmis derse vermeyi dusunuyorum

Sadece öneri de bulunmak istedim. Benim de sütun yoktu bebeğim 2 ay 1 haftalik. Anne sütü ve mama verdim . Bugün 2 aylık aşılarını yaptırdım boy kilo fazla maması kesmeye çalış azar azar anne sütü yetiyor demek ki boy kilo önde dedi. Ben yaklaşık 1 aydir. Kendim gunde 2 bardak rezene çayı. 2-3 bardak humana ya da hipp emziren anne çayı. Ve galactagö isimli bitkisel damla. Ve su içme de artış yaptım yararini gördüm. Birde sagma makinenen varsa kendini sağ

Bende pek sagmiyorum çok siserse tutamaz diye emzirmeden bir iki cektiriyorum.zaten elektrikli kullanmıyorum zor geliyor bir tanıdığımdan almıştım iyi çekmiyor gibi. Hemen manuelle biraz çektiruyorum.sagmak yerine daha sik emziriyorum

kg bir sağlık göstergesi değildir. anne sütü alan zayıf bir ocuk mama yiyen kilolu çocuktan daha sağlıklıdır.
Evet aslında öyle ama doktor az kilo almış diyip moralimi bozdu.10gun sonra gel dedi ben de gitmedim.saglik ocağı 500grdan fazla bir ayda yeterli küçücük çocuk ne alsin annesi dedi.bazi doktorlar hemen burun bukuyor

Bende sadece anne sütü veriyorum saat 10.30 aşı var bakalım kaç kg almış bende emzirme yastığı kullanmıyorum kolunun altına yastık bırakıyorum birde ben uyandirmiyorum ne zaman isterse o zaman uyanıyor istediği kadar emip bırakıyor

canim bebek ne zamn isterse o zamn emzir. artik aciktiklarini doyduklarini biliyolar.mama emen bebekler bazen daha cok isteyip kusabiliyolar ama emen bebekler genelde ole bir sorun yasamiyolar.gece uykulariniz nasil peki

Canım yurt dışında aşılar nasıl ? Zorunlu mu

Canım mama vermiyorum o yüzden bilemiyorum ama kendi düzenini oluşturaoluşturabilirsin bence

Canım uyku eğitimi dördüncü ayda başlıyormuş . Şimdi gece ve gündüz ayrımını öğretmemiz gerekiyor.gece loş bi ışık var odada birde ben yatağına bi oyuncak koydum uyku arkadaşı olsun istiyorum şimdi erken ama uzun uzun bakıyor ona beşiğin dışına çıkmıyor uyku arkadaşı zamanla uykuyla eslestiriyor bebek onu . Beyaz gürültü müziklerinden yararlanabilirsiniz

Aynen uyumuyor anasonu çıkarıp rezene kimyon verdim. Karnını doyurdum banyo yaptırdım sonra gaz masajı, yarım saat emzirdim uykuya daldı. Şükür 3 saat oldu uyuyor. Uyumamasıda ayrı huysuzluk yapıyor
Aynen uyut beni diyor ağlıyor esniyor ama uyumuyor beşiğibesige koyunca uyaniyor

Kızlar rotavirus aşısı yaptıran var mi devlet karsilamiuormus kendimiz alıp getirmeliymis biz bilmiyorduk yaptirmadik oyuzden almamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…