- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.221
Bazı çocuklar çok huy değiştiriyomus o aşıdan sonra ben çok tirsiyorum o yuzden3.ay dedi bize doktoru o zaman yaptıracağım. Zaten o damla gibiymiş iğne formunda değilmiş rahat olur o yüzden
Seninle benim çocuk daha ne yapabilir ne kadar huy değiştirebilir senceBazı çocuklar çok huy değiştiriyomus o aşıdan sonra ben çok tirsiyorum o yuzden
Eczanede mi satılıyor3.ay dedi bize doktoru o zaman yaptıracağım. Zaten o damla gibiymiş iğne formunda değilmiş rahat olur o yüzden
Orası da dogruSeninle benim çocuk daha ne yapabilir ne kadar huy değiştirebilir sence
Emmek istedikçe ağladıkça emiyor, çoğunluk koltuktayiz. Gece uykuları maşallah diyeyim iyi ama saat gece 11-12 gibi derin uykuya geçiyor . O saat olana kadar benim gücüm kalmıyor ama buna da şükür diyelim.canim bebek ne zamn isterse o zamn emzir. artik aciktiklarini doyduklarini biliyolar.mama emen bebekler bazen daha cok isteyip kusabiliyolar ama emen bebekler genelde ole bir sorun yasamiyolar.gece uykulariniz nasil peki
Zorunlu değil ama yaptırmayı tavsiye ediyorlar ben de güveniyorum çünkü mantıken düşünürsek çocuklarla seyahat edeceğiz, Belki başka ülkelere gideceğiz bu yüzden şart bence. Ilk asimiz 3. Ayda başlıyor , TR ye gelecektik bu yaz ama doktorumuz aşılar olmadan gitmeyin dedi ben de cesaret edemedim :/Canım yurt dışında aşılar nasıl ? Zorunlu mu
Eczaneden alıp buz aküsüyle götürerek sağlık ocağında yaptıran arkadaşım var. Bizim hastanede varmış orda yaptıracağızEczanede mi satılıyor
2.ay aşısı benide geriyor. Çok ağlayacakOrası da dogrucuma ikinci ay aşıları var ondan da tirsiyorum bir ateş eksikti
Korkmayın geçiyor ateş de yapmıyor canlı aşı olduğu için şükür bizde sıkıntı olmadı aşılarda verem aşısında bir hafta banyo yasak bizim doktor bir hafta yasak dedi arkadaşa doktoru üç gün demiş değişiyor uygulamalar o kadar2.ay aşısı benide geriyor. Çok ağlayacak
Yok canım eskisi gibi ateş yapmıyormuş dr öyle dedi bizimkin de yapmadımesela. Verem aşısına götürmeden yıkayın bi sağlık ocağında yapıyorlarmış yanlız sonra 3 gün banyo yok.Orası da dogrucuma ikinci ay aşıları var ondan da tirsiyorum bir ateş eksikti
Burda birinci ayda başlıyor aşılar demek ki farklı bugün aşıyı yapan hemşireye yaptirmasak bu aşıları dedim yaptırmaya bebeklerde olum oranı yüksek dedi yurt dışında bazı ülkelerde de cezası varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama kızım kendini yırtarcasına ağladı üç yerinden vurdular neredeyse ben de ağlayacaktım çok zor geliyor bu aşılar :/Emmek istedikçe ağladıkça emiyor, çoğunluk koltuktayiz. Gece uykuları maşallah diyeyim iyi ama saat gece 11-12 gibi derin uykuya geçiyor . O saat olana kadar benim gücüm kalmıyor ama buna da şükür diyelim.
Zorunlu değil ama yaptırmayı tavsiye ediyorlar ben de güveniyorum çünkü mantıken düşünürsek çocuklarla seyahat edeceğiz, Belki başka ülkelere gideceğiz bu yüzden şart bence. Ilk asimiz 3. Ayda başlıyor , TR ye gelecektik bu yaz ama doktorumuz aşılar olmadan gitmeyin dedi ben de cesaret edemedim :/
Ay bizimde bayramdan sonra gerginim valla.. Bir aşı bile can yakıyor.. İlkini vurduktan sonra diğerleri nasıl vurulacak, Allah bilirBurda birinci ayda başlıyor aşılar demek ki farklı bugün aşıyı yapan hemşireye yaptirmasak bu aşıları dedim yaptırmaya bebeklerde olum oranı yüksek dedi yurt dışında bazı ülkelerde de cezası varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama kızım kendini yırtarcasına ağladı üç yerinden vurdular neredeyse ben de ağlayacaktım çok zor geliyor bu aşılar :/
Aynen bizimde 29 ağustosta bir aşıda bacağını zor tutmuştum. Şimdi 1 kol 2 bacak yavrum perişan olacakAy bizimde bayramdan sonra gerginim valla.. Bir aşı bile can yakıyor.. İlkini vurduktan sonra diğerleri nasıl vurulacak, Allah bilir
Aynen bizede ayın 29'unda gel dediler.. Birde bu haftasonu sünnet var.. Herşey üst üste.. Ben gerginim oğlana nasıl faydam olacak bilemiyorum.. Şu gazı olmasa biraz daha rahat olurdu belki..Aynen bizimde 29 ağustosta bir aşıda bacağını zor tutmuştum. Şimdi 1 kol 2 bacak yavrum perişan olacak
ben gittim bi sikinti yasamadim disardagenelde uyuyor benmkiAma gitmeyi cok istiyorm cunki 2 ay dir evdeyim iki insan yuzu goruyum diye dusunuyormAma dediklerinzin hepsi dogruu :/
Burda hangi doktor ugrasacak bunaŞöyle birşey mümkün olsa keşke:) http://alkislarlayasiyorum.com/m/co...leyip-oyun-oynayarak-bebege-igne-yapan-doktor
Canim biz biraz geç gittik giriş safhasini filan görmedik kulaklarini bandanayla kapattım üzerini örttüm uyudu kaldi pusetinde densizin biri uyurken pat diye öptü uyandırdı bizim kızda rahatsiz oldu tabi uyandirilinca durmadi döndük 2 saat durduk valla kafam dağıldı iyi oldu
Sen de haklısın canım insan görmek istiyor ama inan pişman oluyor yani kendi adına konusayim ben de memlekete geldim annemin yanındayım kuzenimin ev içinde nişanı oldu oraya gittim inan bana mahvoldum az bi kalabalik vardi cocuk bunaldi zaten kucaga aliskin bi cocuk durmadan kucagimda gezdirmeye calistim hic bisey de anlamadim gittigimden. Cocuguma da iyi gelmedi hemen geldim eve.yok olmuyor bebisle hele ki düğün hic olmaz diye düşünüyorum.artı düğün salonlarında klimalarda çok düşük ayarda açık olur daha bebeler küçücük dokunabilir
jAman bazıları var ki uyuyan çocuğu uyandırıp kucağına alıp sevesi geliyor sinir oluyorum öylelerine. Bi rahat bırakın şu çocuğu ya.sıcakta yapış yapış cocuk onla mücadele ediyor bir de millet kucaktan kucağa aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?