Canım zeytinyağını içiriyorum da sürüyorum da.. Bu ara ateşi çıktı, fitil verdik ondan sonra yaptı kakasını ama sulu idi.. Sarıdan yeşile döndü..
Bizimde ilk kez dün akşam 8-9 arasında yeşil yaptı.. Ben hasta diye ekstra bişey düşünmedim.. Üşütmüştür dedim
Canım bir kere hiç birşeyi bir kez deneme.. Bir öğün bulgur yedim artmadı deme.. Ben bir hafta sabah hariç her seferde bulgur yedim, soğan yedim, hoşaf içtim.. Bende en çok hurma hoşafı yaradı.. Bir, bir buçuk litre suyun içine bir avuç hurma, bir avuç gün kurusu ve bir avuç üzüm atıp kaynatıyorum.. Yumuşayınca blenderdan geçirip içiyorum.. İstersen şeker de kullanabilirsin.. Bu arada humanalardan, eczane de satılan malt içeceklerden, kayısı hoşafından da içtim.. Elbet göğüs ebatı ile ilgisi yok.. Benimkiler dümdüzdür.. Ay benim sütüm olmaz demedim hiç.. Süt olmazsa ne yaparım demedim.. Bunu deyince cidden kırk yol deniyorsun.. Bir hafta sütüm gelmedi, bebeğime mama verdim.. Hatta bizim doktor 30 cc ver dedi günlük.. Bende onu 15-15 vermeye çalıştım.. Ağlamasını açlığa bağlayıp daha fazla mama vermedim.. Çünkü ilk günler kiraz kadar midesi dediler.. Böyle işte :) inşallah artar sütün