• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
HaZiran anneleri cevaplarsanız sevinirim.. kızım 2,5 aylık.. gün içinde 4 5 kez böyle bir silkinme hareketi yapıyor hani üşürde ürperirsin ya öyle bir şey.. ilk zamanlar komik geliyordu ama nette kötü şeyler yazıyor.. sizin bebeklerdede böyle bir hareket var mı?
Oluyor biz de de ilk günden beri

Bir kaşık zeytin ýagi ver cnm bizdede vardı kabızlık geçti

Uyandığında tek biraz kalmaya bırakın cnm 3 bebeğim çok ağlamadan görünmüyorum miz miz yapıyor saati geldiyse mamasını veriyorum almıyorum yatağından birde arada gün içind e bebek dinlendirici müzik dinleniyorum uyumasına yardımcı oluyor bunu hergün yapıyorum her ağladığında almayın özellikle geceleri
Verdim, işe yaramamıştı.. Dün ateşlendi, dünden beri de ishal şimdi..
Bende kucağıma almak istemiyorum ama sürekli ıkınıyor, morarıyor.. Gazına yardımcı olmak için mecburiyetten alıyorum.

Çok geçmiş olsun umarım düzelmiştir
Çok sağol canım.. Düzelmedi maalesef.. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum.. Sünnet olmuştu.. Kaka filan bulaşmadı, nasıl oldu anlamadım.. Ateşi üç güne kadar sürer dedi.. Antibiyotik yazdılar.. 4 saatte bir ağrı kesici veriyorum.. Sadece yarım saat uyumuşum.. Ne kadar zor.. Normalde sürekli ıkınan yavrumun hiç hali yok.. Sürekli inliyor, ne kadar acısı varsa :( Allah şifa versin tüm evlatlarımıza..

A aeengineer Allah yardımcın olsun canım, bende yarım saat üzerimde emzirme yastığındayken uyumuşum korkarak uyandım düştüğünü sandım. Uykusuzluktan o an nasıl oldu bilmiyorum ama çocuğun yüzünü sapsarı gördüm. Nefes alıyormu diye kontrol ettim oturup ağladım sonra. Farkettimki heryeri sarı görüyorum :KK70:tansiyonla ilgili falandı heralde yarım saat sonra renkler oturdu:KK70:

Ayrıca kucağa alma demekle olmuyor. Çocuk inim inim ağlıyor almayıp ne yapıcaz. Banada sana alıştı ise dönemeyeceksin diyorlar el kadar çocuk başka kime alışacak borcum var işe mecburum diye faturayı onamı keseyim

Arkadaşlar joie bebek arabasını anakucagı ile birlikte alan varmıydı. Litetrax yada chrome farketmez. Ana kucağının arka ve ön kemer bağlantılarını omuz başlıkları dahil çekip yükleyebilirmisiniz. Parçalarını söküp yıkadım geri toparlayamıyorum :kızgın:

B5CAD39C-50A9-4093-9916-55B6B9AC6128.webp 90229AC8-0D93-46F2-87C9-D49014659C7D.webp CAnım işine yarar inşlah
Arkadaşlar joie bebek arabasını anakucagı ile birlikte alan varmıydı. Litetrax yada chrome farketmez. Ana kucağının arka ve ön kemer bağlantılarını omuz başlıkları dahil çekip yükleyebilirmisiniz. Parçalarını söküp yıkadım geri toparlayamıyorum :kızgın:

A aeengineer Allah yardımcın olsun canım, bende yarım saat üzerimde emzirme yastığındayken uyumuşum korkarak uyandım düştüğünü sandım. Uykusuzluktan o an nasıl oldu bilmiyorum ama çocuğun yüzünü sapsarı gördüm. Nefes alıyormu diye kontrol ettim oturup ağladım sonra. Farkettimki heryeri sarı görüyorum :KK70:tansiyonla ilgili falandı heralde yarım saat sonra renkler oturdu:KK70:
Çok sağol canım, hepimizin yardımcısı olsun.. Çok yorucu cidden.. Kaç ilaç içiyor yavrum günde.. Yazık..
Bu arada bende litetrax var ama fotoğraf yükleyemiyorum :(

Verdim, işe yaramamıştı.. Dün ateşlendi, dünden beri de ishal şimdi..
Bende kucağıma almak istemiyorum ama sürekli ıkınıyor, morarıyor.. Gazına yardımcı olmak için mecburiyetten alıyorum.

Çok sağol canım.. Düzelmedi maalesef.. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum.. Sünnet olmuştu.. Kaka filan bulaşmadı, nasıl oldu anlamadım.. Ateşi üç güne kadar sürer dedi.. Antibiyotik yazdılar.. 4 saatte bir ağrı kesici veriyorum.. Sadece yarım saat uyumuşum.. Ne kadar zor.. Normalde sürekli ıkınan yavrumun hiç hali yok.. Sürekli inliyor, ne kadar acısı varsa :KK43: Allah şifa versin tüm evlatlarımıza..
Canım kabızlıgı olduğu zaman poposunun etrafına zeytinyağı sür cok faydası oluyor ben her altını değiştirdiğimde sürüyorum

Tecrübeli anneler kızım tek seferde kakasını yaptı ancak kakası sıvı ve yeşildi. Hemen doktora götüreyim dedim ama annem takip et birden fazla olursa götürelim dedi. Yapmam gereken birşey varmı ateşi yok keyfi yerinde görünüyor

Tecrübeli anneler kızım tek seferde kakasını yaptı ancak kakası sıvı ve yeşildi. Hemen doktora götüreyim dedim ama annem takip et birden fazla olursa götürelim dedi. Yapmam gereken birşey varmı ateşi yok keyfi yerinde görünüyor
Canım doktor çok fazla anne sütü ile beslenen bebeklerde yeşil kaka olur dedi . Benimki de çoğu zaman yeşil ya da yeşilimsi sürekli memede çünkü bağımlı sanırım . Ayrıca kucak konusunda bizimki de gazdan dolayı mecburi kucağa alıştı herkes eleştiriyor böyle olmaz bu bebek büyümez yok seni mahveder gibi yorumlar canımı çok sıkıyor

Önsütü çok alınca yeşil ve köpüklü oluyor son emzirdiğiniz meme

Birşey yoktur cnm dünde bizde oldu iyiydik

Tecrübeden değil ama duyduğumu anlatayım canım. Kaka yeşil olduğunda üşütmüş olabilirsin demişlerdi bana. Üşüdü mü bebiş hiç? İstersen karnına ılık havlu koy hem gazına da iyi gelir. Gaz için de yeni bir yöntem deniyorum işe yarıyor. Yüzüstü yatırıp poposuna vuruyorum. Ağzından burnundan gaz çıkarıyor. Siz de deneyin. :)

Tecrübeden değil ama duyduğumu anlatayım canım. Kaka yeşil olduğunda üşütmüş olabilirsin demişlerdi bana. Üşüdü mü bebiş hiç? İstersen karnına ılık havlu koy hem gazına da iyi gelir. Gaz için de yeni bir yöntem deniyorum işe yarıyor. Yüzüstü yatırıp poposuna vuruyorum. Ağzından burnundan gaz çıkarıyor. Siz de deneyin. :)
Yok canım ilk kez bugün 10 dk dışarı çıkardık. Oda milletin bebekleri tenteler açık kısa kolken bizimki tente kapalı uzun kol üzerinde battaniyeyle. Sakınılan göze çöp batarmış benimki o hesap

Yok canım ilk kez bugün 10 dk dışarı çıkardık. Oda milletin bebekleri tenteler açık kısa kolken bizimki tente kapalı uzun kol üzerinde battaniyeyle. Sakınılan göze çöp batarmış benimki o hesap
Benimde aynı tulumsuz gezemiyoruz üzerinde penye battaniye o bataniyeyi kapatmasak kusuyor 4 aydır oluk oluk kustu mama değiştirdik şimdide her eczanede yok napcaz bilmiyorum ek gıdaya geçmeye korkuyorum kesin kusar pütürlü olursa

Back
X