• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gündüzleri uyuyor ama belli olmuyor bazen 2 kere bazen 4 kere uyuyor ama mutlaka gündüz uykusu oluyor mesela bugün sabahtan beri 4 kere uyudu hala uyuyor park beşiğinde yatmıyor hala sadece anakucağında uyuyor park yatağına alıştırmaya çalışıyorum yaklaşık 10 gündür geceleri kendi uyumaya başladı banyo yaptırıp karnını doyurunca anakucağına yatırıyorum 15-20 dk kendi kendine eeee eeee sesi çıkarıp uyuyor :) gündüzleri bazen sallıyorum bazende emzirirken kucağımda uyuyakalıyor yatağına yatırıyorum
Maşallah canim kendi kendine uyuması benim için hayal:) kaç günlük bebeğin bizim kızdan çıkan tek ses çığlık:D

Gündüz uyuduklari için mi kilo alıyorlsr acaba ? Bizim kilo almama uyumadığı için mi merak ettim. Yani kiloda katkısı oluyor mudur?
Ben bgn tarttım 6.130 geldi 3700 doğmuştu genelde anne sütü bazen sütüm olmadığında gece 1 kez 60 cc içiyor

Gündüz uyutabiliyor musunuz? Uyuyorlarsa kaç kere uyuyorlar? Kendi beşigi yerine başka bir yerde mi uyutmaya çalışıyorsunuz?
Sabahları abisini okula bırakırken 7 gibi arabasında uyuyor 2-2,5 uyuyor ama sonrası pek uyuduğu söylenemez anca yarimsar saatten 2-3 kez uyuyor.

Sekercikiz Sekercikiz canım kardeş kıskançlığı bizde de devam artık yıprandım bi başıma dayanamıyorum. Her ne kadar eşim ilgilense de benden ilgi bekliyor daha çok ama kardeşi memeden inmiyor, babası alsa bu sefer benimle takılmak yerine babasının başına gidip ikisini de rahatsız ediyor :( anlamadık Biz bu işi ne kadar sürecek :(

Bu arada gündüz durmayan , oyalanmayan bebekler için oyun halısı deneyin derim :) biz de ise yaramaya başladı artık
Şu aralar yoğun araştırma içindeyim. Hangisini kullanıyorsun canım? Bebeğin ne kadarlıktı? Araştırmalarım sonucu en çok tiny love maymun adası olanı beğendim.

Kizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Biz de salı günü aşı olduk, öncesinde ilaç vermedim, aşıdan 4-5 saat sonra çok huysuzlandı,hep kucak ayakta sallama ile geçti ama ateşi olmadı hiç.geceyi de rahat geçirdi çok şükür ilaçsız atlattık.

Gündüz uyutabiliyor musunuz? Uyuyorlarsa kaç kere uyuyorlar? Kendi beşigi yerine başka bir yerde mi uyutmaya çalışıyorsunuz?
Elektrikli ana kucağında sallanıyor ben de iş yapabiliyorum çok şükür. orada bazen kendi kendine uyuyo uyanıyo falan ama uykusu en fazla 20 dk sürüyor.uzun uyumuyor

Hamakta uyutuyorum gündüz orda uyumasına izin veriyorum. Gece ev tipi anakucağında uyuyor. Park yatağı vardı onda kesinlikle uyumuyor yatağın başından sonuna kadar kaydırıyor kendini sonra sinirlenip uyanıyor. Ya yatağın sonunu tekmeleyerek ağlıyor yada yan filelere yapışıp yumrukluyor. Uyku düzeni yok genelde emzirme yastığında emerek uyuya kalıyor. Bugün aşıdan sonra 2 saat uyudu. Şimdi emdi tekrar uyuya kaldı
Yatakta kaymasın hem de gece uyurken kusma falan olursa bişey olmasın diye reflü yatağı almıştım ben.gece beşiğinin içine koyup ona yatırıyorum

Şu aralar yoğun araştırma içindeyim. Hangisini kullanıyorsun canım? Bebeğin ne kadarlıktı? Araştırmalarım sonucu en çok tiny love maymun adası olanı beğendim.
Benimki de tiny Love 6 sene önce oğluma almıştım tekmele ve oyna diye geçiyor sanırım , benim kız 2 ay 3 günlük ama baya oynuyor valla

Back
X