- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.801
Valla bizim kız hep aynı atak yada normal ayırt edemiyorum. Hastanede bebekler sessiz sakin bakınıyor biz eşimle bi haka dansı yapmadık dursun diyeBizimki de şansa oldu. Ağzına götürmeye çalışıyordu elini oyuncaga çarptı. Sonra defalarca yapmaya başladı. Bu arada atak haftasindayiz galiba durumun nedir?
22 haziran doğumlular da pek huysuz :) normal zamanlara ne zaman geçcez acaba. Bazen dayanamıcakmışım gibi geliyor. Yalnız olmak çok zor...Ben almadım henüz bizimki de hep kucakta acaba 11 haziran özelliği mi bu :) bu arada ben o damlayı bi ay kullandım doktor kes dedi bingildagi erken kapanacak gibi duruyor dedi kestim bende
Tabi daha bir sıkı kavrıyor artik biraz zorluyor beni.Maşallah, emzirme süreci nasıl oluyor diş çıkarırken acıyor mu göğsünüz
Aynen günden güne yeni huylar çıkarıyor.Emme refleksinden mi acaba. Ama izleyen, gozlemleyen sizsiniz. Artik ellerini tanımaya başlıyorlar ya :)
Doktora sordum erken başlarmış bazen belirtiler. Benim kızım çok aceleci maşallahAy çok erken gibi geldi bana :) sevimli bebis ya
kesinlikle katiliyorum canim sanabız sleepy kullanıyoruz cok memnunuz ven hamıleyken arastrmıstım youtubede butun bezlerı karsılastrdıkları bır vıdeo var orada da net gorunuyor en ıyısı sleepy hem pısıkde yapmıyor
kilosuuu gayet iyi masallah canim hic dert etme35+3te dogdu cnm.2960 gram dogdu.yani 1 ay erken dogdu.cocugumu goren aaaa 3aylikmi cok kucuk duruyor diyor.moralimi bozuyor.demin ebede uzun emdir diyor.zaten yarim satten once memeden almiyorum.bazen daha uzun
canim ben bebisin kiyafetlerini genelde beyaz renkli acik renkli aldiqinda dalinin sabun tozunu aldim onu kullanyorum on yikamali iki durulamali programa cok az camasir suyu koyuyorum. iki kez durulandigi icin cokta ter temiz cikiyo. sonrada zaten buharli sekilde utuluyorum ilk gun almis gibi hepsi tertemiz wlimde yikamadim ben hicBen de beyaz sabunla yıkayıp dalın deterjanla makinede yıkıyorum da bunun tek defada çıkaran ve bebeğe de uygun olan deterjanı oluyor mu onu merak ettim
kusura bakma canim okudum yazdiklarini walla esine cok kizdim. olurmu oyle sey hic mi vicdan yapmaz senin halini gorup. bu zamanlar yardima ihtiyacimiz var.o babaysa emzir demiyon tobe allah. altini degistir banyo ettir demiyosun. su cocugu tut bu kadar basit bi eylemi yapamiycaksa benim cocugum demesin. ay cok kizdim. kusura bakma walla. uzuldum senin icinEn basitinden gece aynı odada yatalım birimiz duymazsak ağlar öksürür falan birimiz duyar diyorum. Çocuk ık dese oda değiştiriyor uykusu bölünüyormuş. Bazen gece emdikten sonra çıldırmaya devam ediyor mama yapmam lazım ama deli gibi ağlıyor. 2 dk bak mama yapayım diyorum uykudan gözünü açamıyormuş ben tek elimde çocuk mama yapıyorum. Zaten günde 4 saat uykum var yok. Aksam bile yarım saat ben ilgileneyim az dinlensin yok elinde telefon oyun oynuyor. Resmen suyu ısındı annem zaptediyor beni
allah kolaylik wersin canim okuyunca bizim çınar iki dedim.Kimse bana kardeş kıskançlığının bu kadar zor olacağını söylememişti delirmek üzereyim yemin ederim...cocuk bugün bana kalkmış sen beni sevmiyorsun beni pencereden atmak istiyorsun beni öldürmek istiyorsun diyor kardeşimden nefret ediyorum hep onunla ilgileniyorsun diyor ama kendiyle daha fazla ilgileniyorum bebegi kucagimiza bile almiyoruz nerdeyse sizlerin bebeklerinin yaptiklarini gulucuklerini oyuncak tutmalarini okuyunca uzuluyorum bizimki yattigi yerden benimle ilgilen diye gözümün icine bakiyor...kaynanam bu nasil bebek robot gibi diyor bilmiyorki buyugun korkusundan kucuguyle ilgilenemiyoruz kimsemde yok yasadigim sehirde iyuce bunaldim ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Evet dış dünyayı keşfetmeye başlıyorlar bu da hem onlara hem bize keyif veriyor bir de artık giysileri küçülmeye başladı, büyüyorlar yaa:)kızlarrr
tospikimle zorlu gunleri yawas yawas atlatiyoruz.
epeyyy zamandir bakamiyodum bugun bi oh dedim baktim yorumlara herkes ayni sorunlarla ugrasyo allahim hepinize guzel kolay gunler nasip etsin. sewdirmeye basladi gulucukler sesler basladi bizdede kendi kendine konusuyo etrafa bakiniyo. ben konustukca gulucuk atiyo bizim tospik. sukur bu gunlere
9 haziran dogumluyuz bizde
emerken sag sola bakiniyo bazen beni dowuyo
yuzunu gozunu yirtiyo o tirnaklar mubarek iki gunde uzuyo.
emerken bunaliyo terliyo. sinirlenyo bazen.
bizde durumlar bole
el emmeyide baya ogrendik sap sap ses cikaryo.
İki kardeş arasında kaç yas var canım sadece merak tan soruyorumallah kolaylik wersin canim okuyunca bizim çınar iki dedim.
inn cokkkkkkkkk amaaaa cokkk berbat zooorr
coxuk agliyo bakiyorum beni sewmiyon bende mi agliyim anne diyor
cocuk guluyo diye sewiyim az diyorum onun da ilgiye ihtiyaci war bakiyorum cinar sekilden sekile giriyo.
ben ölimmi anne beni sewmiyo musun anne diyo hep kardesim cok mu tatli ben kakali miyim anne diyo
kahrediyo beni aglayasim geliyo cok zor seni cok iyi anliyorum ama duzelcek insllah
ben 9/12 ay alyom zibinlari rahat olyp buyumezlermi rabbime sukurEvet dış dünyayı keşfetmeye başlıyorlar bu da hem onlara hem bize keyif veriyor bir de artık giysileri küçülmeye başladı, büyüyorlar yaa:)
eylül 30 da buyuk oglum 5 yas olyo canmİki kardeş arasında kaç yas var canım sadece merak tan soruyorum
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, gerçekten çok zorlu günler geçirdiniz. Uyku düzeniniz nasıl? Özellikle gündüz uykusunu merak ediyorum..kızlarrr
tospikimle zorlu gunleri yawas yawas atlatiyoruz.
epeyyy zamandir bakamiyodum bugun bi oh dedim baktim yorumlara herkes ayni sorunlarla ugrasyo allahim hepinize guzel kolay gunler nasip etsin. sewdirmeye basladi gulucukler sesler basladi bizdede kendi kendine konusuyo etrafa bakiniyo. ben konustukca gulucuk atiyo bizim tospik. sukur bu gunlere
9 haziran dogumluyuz bizde
emerken sag sola bakiniyo bazen beni dowuyo
yuzunu gozunu yirtiyo o tirnaklar mubarek iki gunde uzuyo.
emerken bunaliyo terliyo. sinirlenyo bazen.
bizde durumlar bole
el emmeyide baya ogrendik sap sap ses cikaryo.
Sürekli kavga modundayız bakalım Allah sonumuzu hayretsin. Zaten kızımla sabrım sınanıyor adamı bir kalemde harcayasım varkusura bakma canim okudum yazdiklarini walla esine cok kizdim. olurmu oyle sey hic mi vicdan yapmaz senin halini gorup. bu zamanlar yardima ihtiyacimiz var.o babaysa emzir demiyon tobe allah. altini degistir banyo ettir demiyosun. su cocugu tut bu kadar basit bi eylemi yapamiycaksa benim cocugum demesin. ay cok kizdim. kusura bakma walla. uzuldum senin icin
Normalde kaç aylık, büyük alınca yakaları açık geliyor bizimkineben 9/12 ay alyom zibinlari rahat olyp buyumezlermi rabbime sukur
Bazı patikli altları ve bir ikili takımları küçüldü ama 0-3 aylık aldığım çıtçıtlı bodyleri hala oluyor ,hediye gelen 3-6 aylık tulum var o olmaya başladı bence bazı markaların kalıpları büyük baxı markaların küçükKızlar bebeğim bi on gün sonra üç ayı bitirecek hala 0-3 ay kıyafetler oluyor ya ne zaman kuculecek bunlar :/ benim gibi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?