2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizimki de şansa oldu. Ağzına götürmeye çalışıyordu elini oyuncaga çarptı. Sonra defalarca yapmaya başladı. Bu arada atak haftasindayiz galiba durumun nedir?
Valla bizim kız hep aynı atak yada normal ayırt edemiyorum. Hastanede bebekler sessiz sakin bakınıyor biz eşimle bi haka dansı yapmadık dursun diye

Kızlar bebeğim bi on gün sonra üç ayı bitirecek hala 0-3 ay kıyafetler oluyor ya ne zaman kuculecek bunlar :/ benim gibi olan var mi

Ben almadım henüz bizimki de hep kucakta acaba 11 haziran özelliği mi bu :) bu arada ben o damlayı bi ay kullandım doktor kes dedi bingildagi erken kapanacak gibi duruyor dedi kestim bende
22 haziran doğumlular da pek huysuz :) normal zamanlara ne zaman geçcez acaba. Bazen dayanamıcakmışım gibi geliyor. Yalnız olmak çok zor...

bız sleepy kullanıyoruz cok memnunuz ven hamıleyken arastrmıstım youtubede butun bezlerı karsılastrdıkları bır vıdeo var orada da net gorunuyor en ıyısı sleepy hem pısıkde yapmıyor
kesinlikle katiliyorum canim sana
bende dogdugunda bi kez ilk hafta prima premium care kullandim daha ondan beri sleepy kullandim ne pisik yapti ne tasma oldu nede her hangi bi sıkınti yasadik cok memnunum hemde uygun

Ben de beyaz sabunla yıkayıp dalın deterjanla makinede yıkıyorum da bunun tek defada çıkaran ve bebeğe de uygun olan deterjanı oluyor mu onu merak ettim
canim ben bebisin kiyafetlerini genelde beyaz renkli acik renkli aldiqinda dalinin sabun tozunu aldim onu kullanyorum on yikamali iki durulamali programa cok az camasir suyu koyuyorum. iki kez durulandigi icin cokta ter temiz cikiyo. sonrada zaten buharli sekilde utuluyorum ilk gun almis gibi hepsi tertemiz wlimde yikamadim ben hic

kusura bakma canim okudum yazdiklarini walla esine cok kizdim. olurmu oyle sey hic mi vicdan yapmaz senin halini gorup. bu zamanlar yardima ihtiyacimiz var.o babaysa emzir demiyon tobe allah. altini degistir banyo ettir demiyosun. su cocugu tut bu kadar basit bi eylemi yapamiycaksa benim cocugum demesin. ay cok kizdim. kusura bakma walla. uzuldum senin icin

allah kolaylik wersin canim okuyunca bizim çınar iki dedim.
inn cokkkkkkkkk amaaaa cokkk berbat zooorr
coxuk agliyo bakiyorum beni sewmiyon bende mi agliyim anne diyor
cocuk guluyo diye sewiyim az diyorum onun da ilgiye ihtiyaci war bakiyorum cinar sekilden sekile giriyo.
ben ölimmi anne beni sewmiyo musun anne diyo hep kardesim cok mu tatli ben kakali miyim anne diyo
kahrediyo beni aglayasim geliyo cok zor seni cok iyi anliyorum ama duzelcek insllah

kızlarrr
tospikimle zorlu gunleri yawas yawas atlatiyoruz.
epeyyy zamandir bakamiyodum bugun bi oh dedim baktim yorumlara herkes ayni sorunlarla ugrasyo allahim hepinize guzel kolay gunler nasip etsin. sewdirmeye basladi gulucukler sesler basladi bizdede kendi kendine konusuyo etrafa bakiniyo. ben konustukca gulucuk atiyo bizim tospik. sukur bu gunlere
9 haziran dogumluyuz bizde
emerken sag sola bakiniyo bazen beni dowuyo
yuzunu gozunu yirtiyo o tirnaklar mubarek iki gunde uzuyo.
emerken bunaliyo terliyo. sinirlenyo bazen.
bizde durumlar bole
el emmeyide baya ogrendik sap sap ses cikaryo.

Evet dış dünyayı keşfetmeye başlıyorlar bu da hem onlara hem bize keyif veriyor bir de artık giysileri küçülmeye başladı, büyüyorlar yaa:)

İki kardeş arasında kaç yas var canım sadece merak tan soruyorum

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, gerçekten çok zorlu günler geçirdiniz. Uyku düzeniniz nasıl? Özellikle gündüz uykusunu merak ediyorum..

Sürekli kavga modundayız bakalım Allah sonumuzu hayretsin. Zaten kızımla sabrım sınanıyor adamı bir kalemde harcayasım var

Kızlar bebeğim bi on gün sonra üç ayı bitirecek hala 0-3 ay kıyafetler oluyor ya ne zaman kuculecek bunlar :/ benim gibi olan var mi
Bazı patikli altları ve bir ikili takımları küçüldü ama 0-3 aylık aldığım çıtçıtlı bodyleri hala oluyor ,hediye gelen 3-6 aylık tulum var o olmaya başladı bence bazı markaların kalıpları büyük baxı markaların küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…