2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizimki de şansa oldu. Ağzına götürmeye çalışıyordu elini oyuncaga çarptı. Sonra defalarca yapmaya başladı. Bu arada atak haftasindayiz galiba durumun nedir?
Sanki iştahı azaldı, biberona saldırırdı adeta, açlığa tahammül edemezdi bunları gözlemledim değişik olarak bizimkinde henüz oyuncak farkındalığı oluşmadı parlak renklere gözü takılıyor

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım, gerçekten çok zorlu günler geçirdiniz. Uyku düzeniniz nasıl? Özellikle gündüz uykusunu merak ediyorum..
uykumuuuu
keyfi ne isterse o oluyo pasanin canim
uyumak isterse uyuyo yoksa kucak delisi cok sewiyo ilgi konusan olsun agzina bakip uvvv uvvv diyo.
ama su aralar mesela sabah 8 de uyandiysa emziryorum gazini cikaryom bezini aliyorum. oynuyorum 1 saat geciyo kucakta tekrar emziryorum besige koyuyorum eeee eeee diye bi zamn sonra uyuyo 1 saat uyuyo uyanyo sonra tekrar basa alyoruz gece uyuyo sukur iki kez kalkiyoruz

Normalde kaç aylık, büyük alınca yakaları açık geliyor bizimkine
yer adi wermek gibi olmasin civilden yapyorum surekli canim giyim aliswerisini bol gelmesi iyi olyo havalar sicak sıkmasin diye.ordakiler guzel olyo. ayin 9 unda 3 aylik olcak. yapissin da istemiyom giydikleri zaten kucakta daha da daraltiyo. erkek bebek serin tutun der kaynanam hep

Iyi Pazarlar kızlar, nasılsınız ? Sayfaları okuyunca hemen hemen hepimizin durumu aynı, bebislerde Aynı tepkiler, kıyafetler de kuculmeler , emerken artık bakinma başka taraflarla ilgilenme vs. :)) Ne ara dogdular da büyüyorlar , Yarın öbür gün ek gıda muhabbetine başlayacağız :)

Dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor hala doğum aklımda nasıl oldu, nasıl doğdu ilk bakışma evdeki ilk gecemiz sonrasında uykusuzluk aglamalar, gaz sancıları kolik emzirme sorunları, göğüs ucu sorunları bir an önce büyüse de ek gıdaya başlasa dediğimi biliyorum ama ek gıda emzirmeden daha zordur, derken bugünlere geldik...

Oğlum memenin ucunu ağzına alınca tiksinip öğürmeye başladı neden olabilir acaba sütüm falan mı bozuldu tadı na baktım normaldi kızlar böyle bişey başına gelen varmı

Oğlum memenin ucunu ağzına alınca tiksinip öğürmeye başladı neden olabilir acaba sütüm falan mı bozuldu tadı na baktım normaldi kızlar böyle bişey başına gelen varmı
Bir anda memenin tamami boğazına kadar gitmis, batmis olabilir. Yani agzini kocaman acmistir. Sizde göğsünüzü itmissinizdir. Midesi kalkmistir. Bilmiyorum sadece tahmin ettim. Aci, baharatli yediyseniz sute de gecmis olabilir.

Ben de hiç büyüsün istemiyorum :) Bu halleri çok güzel , işe dönmeme koca bir sene var daha ama zaman geçiyor diye korkuyorum

Evet ya çok haklısın canım onlar ne isterse o oluyor. Gece uykusuna erken yatarsa gece çok sık uyanıyor. Ama geç yatırırsam 1-2 kere kalkıyor. Gündüzümüz tam bir felaket. Yarım saat ancak uyuyor. Çok yorucu. Ya kucakta olcak ya beslencek onun dışında hep ağlamaca mızıklamaca. Zıpırlar. Büyüseler de artık bi düzen olsa keşke :)

Ben de hiç büyüsün istemiyorum :) Bu halleri çok güzel , işe dönmeme koca bir sene var daha ama zaman geçiyor diye korkuyorum
Yarın işe başlıyorum Nasıl olacak ben yokken çok merak ediyorum daha çok küçük. Biberona da alistiramadim. Kızım hemen almıştı biberonu sagip birakiyordum şimdi de sagdim ama almazsa napacaz, ayy ne zor bu işler valla

Ne kadar erken başlıyorsunuz işe
Allah kolaylık versin
Bebeğinizi de uyum versin Huzur versin

herseyleri keyif yeni huyumuz el tutup uyuma gozunun tekiyle bakiyo resmen birakiyorum salona geciyorum ciglik aman allahim sanki dövmüsler beni gorduwu an guluyo. oyun yapar gibi. alistim ben iycene canim kucakta ev isi yemek temizlik. uyudugundada özledim. cok uyudu acikmadimi annelik delilik gibi bisi

olyo canim aç minik bi canavar gibi araniyo tutuyo cekiyo sut gelmeyince midesi bulanir gibi oluyo sonra sut gelince duzelyo normal yani.

Kaşığı ya da küçük bardağı denediniz mi

Allah yardımcınız olsun , Gerçekten Türkiye şartlarında çalışan anne olmak zor, ufacık bebeğimizi bırakmak zorunda kalmak çok şükür burda 1 sene hatta daha fazla paralı iznimiz var , Keşke orda da olsa

Kızlar Selam nasılsınız
Bebekleriniz yüzüstü koyunca dönüyor mu
Hiç denediniz mi bunu
Bebekleriniz neler yapabiliyor
Benim kız dönüyor Eğer çok fazla hareket ederse ve tek kolunu kendine çektiğinde :) sırt üstü yatınca da yana dönmeye başladı , oyun halisini baya keşfetti bu aralar takılıyor, bakiniyor. 2 ay 10 günlük oldu

Hahah ah canım benim yaa.. oyunlara da başlamış. Valla kucakta iş yapabiliyosan süpersin. Ben o seviyeye erişemedim henüz:) emerken fasülye barbunya falan ayıklıyabiliyorum çamaşır katlayabiliyorum o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…