2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar eskisi gibi burada takilamiyorm cok ozledm sizlerle muhabbet etmeyi.Soyle bi sorum olucak biz 3 aylik olucaz oglusum 2 ayliktan beri yakasini islaticak kadar salya akiyo agzindan.Sizin bebeklerde oluyo mu Havalar cok sicak biberonla 2 aydan beri su veriyorm Ondan mi oluyo acaba :/

Hahah ah canım benim yaa.. oyunlara da başlamış. Valla kucakta iş yapabiliyosan süpersin. Ben o seviyeye erişemedim henüz:) emerken fasülye barbunya falan ayıklıyabiliyorum çamaşır katlayabiliyorum o kadar :)
ikinci bu benim canim ilkten tecrubeliyim. Allahim hepimize guc kuwet wersin. Annelik çok zor. hele yardimsiz tekken daha zor iki cocugumuda tek buyuttum esimin iside agir geç saatte bitiyo oda yardim edemiyo sagolsun ewdeyken bi banyo bi yemek yiyorum yine. ama yuk biz annelerde hep. Hayirli ewlat olsunlarda yeterki herseylerine raziyiz

hosgeldin tatlim
o durum bizdede war ceneleri kuvetli olmadigindan diye umuyorum ben zamanla azalicak diycem ama dişler başliycak ilerdede o zaman daha çok olcak sen sil dewamli annesi isilik olur ben surekli elimde mendil dolaniyorum buyuycekler boyle boyle seker pareler

Onu buradaki arkadaşlardan duydum ama denemedim hiç canım..

Bizde de sızdırıyor.. Kaç kez atleti pijamalı battı.. Foşurdattığı için diyorum ben :)

A aeengineer canım nasıl oldu bebeğin sesin çıkmıyor herşey y.. lundadır inşallah
Sorma canım.. Sünnet, idrar yolu enfeksiyonu, ikinci ay aşısı.. Üstüne bu ara eşime canım sıkıldı, sütüm azaldı baya.. Bu seferde sütüm azalırsa kaygısına düştüm.. İyice azaldı siz nasılsınız?

Allah yardımcın olsun canım.. Çok küçükler.. Onun da stresi var bende.. Kim bakacak bu süreçte?

Bebekler girdirmiyor değil mi? :) bizde de salya çok canım.. Dişi erken çıkaracak derler

Kesinlikle öyle canım. Tek büyütmek çok zor. Allah yardımcımız olsun sağlıkla büyüsünler ..

Kızlar, ikinci aydan sonra sütü azalan arkadaşlar olmuştu? Düzeldi mi tekrar? Hatırladığım lolita555 ve Blackbluee1 tü galiba

Evet benimki düzeldi bu zamana kadar sadece sütüm yetti çok şükür . Şu anda da sadece annee sutu alıyor bi 3 ay daha idare ederse tamamdır yetmezse de artık gidebildiği yere kadar gider.

Ayni benim de :/ karnim hala hamileymisim gibi. Bol salas kiyafetlerle kamufle etmeye calisiyorum. Eski kiyafetlerim karnim yuzunden hala olmuyor.. Kendiliginden duzelir mi bilmiyorum hic. Spor sart bence

Benim de son 2 haftam kaldi Nasil olacak kara kara dusunuyorum. Annem bakacak kizima ama yine de bir bebege en iyi annenin bakacagi dusuncesindeyim. Fakat imkanlar buna el vermeyince elinden birsey gelmiyor insanin.. bir de ilk bebek, cok isterdim kendim buyuteyim. Sutum cok az zaten simdi bile yetmedigi icin mama agirlikli besleniyor bebegim.. kenara koyacagim kadar sutum olmadigi icin ise basladigim ilk gun icin kenarda sutum olamayacak onu dusunuyorum bende. Is yerinde sagdigimi da ertesi gunu icin anneme verecegim.. of cok zor olacak...

Kizlar bebeginizi gece nasil giydirip uyutuyorsunuz? Ben kolsuz citcitli badi altina tayt giydirip yatiriyorum. Ama bugun kollarinda ellerinde falan kucuk kirmizi izler var sivri sinek isirigi olabilir mi bilmiyorum ama yine de korktum. El ayak hastaligi denilen hastalik bebeklerde de olabilir mi mesela? Oyle bisey olsa anlar miydim?

sigil yani isilik sicak havadan olmustur. canim havalar ates gibi gayet normal gunluk banyo ettiryosundur. mutlaka serin giydir yapismasin uzerine bide deterjana da tepki gosterebilir vucut iyi durulandigindan emin ol. insallah bisi olmaz sanmiyorum ama eminim herseyine cok dikkat ederek buyutsun. çok guzel annelersiniz hepinix

Evet benimki düzeldi bu zamana kadar sadece sütüm yetti çok şükür . Şu anda da sadece annee sutu alıyor bi 3 ay daha idare ederse tamamdır yetmezse de artık gidebildiği yere kadar gider.
İnşallah hep devam eder canım.. Peki kendiliğinden mi düzeldi? Neden böyle oldu anlamadım. Hoş eşim geldi, sinir streste geldi :)

Ben hala gece gundgü citcitli badi ile tutuyorum romper deniyor ya onlardan giydiriyorum.ustune gece muslin ortuyorum.

Patikli altlar yenidogan mi ?

Hosbuldk canm :) dis olmasindan korkuyrom simdi cok erken cunku Gazdan yeni kurtulduk dis hic cekilmezz

Ayy evet giremiyorm haylaz yuzunden :) az once bici bici yaptirdk uyuyorrr Insallah dis degildir diye umit ediyorm :/

Bebesi kız olup kafası kel olan var mi bizim gibi erkek sanıyor herkes :/ niye pembe giydirdiniz dedi bugün biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…