- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.841
ikinci bu benim canim ilkten tecrubeliyim. Allahim hepimize guc kuwet wersin. Annelik çok zor. hele yardimsiz tekken daha zor iki cocugumuda tek buyuttum esimin iside agir geç saatte bitiyo oda yardim edemiyo sagolsun ewdeyken bi banyo bi yemek yiyorum yine. ama yuk biz annelerde hep. Hayirli ewlat olsunlarda yeterki herseylerine raziyizHahah ah canım benim yaa.. oyunlara da başlamış. Valla kucakta iş yapabiliyosan süpersin. Ben o seviyeye erişemedim henüz:) emerken fasülye barbunya falan ayıklıyabiliyorum çamaşır katlayabiliyorum o kadar :)
hosgeldin tatlimKizlar eskisi gibi burada takilamiyorm cok ozledm sizlerle muhabbet etmeyi.Soyle bi sorum olucak biz 3 aylik olucaz oglusum 2 ayliktan beri yakasini islaticak kadar salya akiyo agzindan.Sizin bebeklerde oluyo mu Havalar cok sicak biberonla 2 aydan beri su veriyorm Ondan mi oluyo acaba :/
Onu buradaki arkadaşlardan duydum ama denemedim hiç canım..Uaaa dogru dedın ben de deneyeyım hergun bulgır yıyem bakalım hosaf tarıfı ıcın de tesekkurler onu da deneyeyım malt ıceceklerın kokusu nasıl ? En son care onu da ıcerım hepsını denıycem son bır ayım kaldı elımden ne gelıyorsa yapcam ınsallah arkadasımın bırı bı damla dedı galaptago mu neydı onu duydun mu? Damlayı kullanmak ıstemıyrm ama bu yntemler ıse yaramazsa damla da kullanıcam artım
Bizde de sızdırıyor.. Kaç kez atleti pijamalı battı.. Foşurdattığı için diyorum ben :)Kızlar bezlerle aranız nasıl prima premium care 2 numara kullanıyorum. Bendemi terslik bezdemi bilemedim. 3 oldu kakasını sızdırdığı sırtına kadar çıkıyor. Kıyafetleri berbat oluyor. Islak mendil temizliği içime sinmiyor birde banyo yaptırıyorum
Sorma canım.. Sünnet, idrar yolu enfeksiyonu, ikinci ay aşısı.. Üstüne bu ara eşime canım sıkıldı, sütüm azaldı baya.. Bu seferde sütüm azalırsa kaygısına düştüm.. İyice azaldıA aeengineer canım nasıl oldu bebeğin sesin çıkmıyor herşey y.. lundadır inşallah
Allah yardımcın olsun canım.. Çok küçükler.. Onun da stresi var bende.. Kim bakacak bu süreçte?Yarın işe başlıyorumNasıl olacak ben yokken çok merak ediyorum daha çok küçük. Biberona da alistiramadim. Kızım hemen almıştı biberonu sagip birakiyordum şimdi de sagdim ama almazsa napacaz, ayy ne zor bu işler valla
Bebekler girdirmiyor değil mi? :) bizde de salya çok canım.. Dişi erken çıkaracak derlerKizlar eskisi gibi burada takilamiyorm cok ozledm sizlerle muhabbet etmeyi.Soyle bi sorum olucak biz 3 aylik olucaz oglusum 2 ayliktan beri yakasini islaticak kadar salya akiyo agzindan.Sizin bebeklerde oluyo mu Havalar cok sicak biberonla 2 aydan beri su veriyorm Ondan mi oluyo acaba :/
Kesinlikle öyle canım. Tek büyütmek çok zor. Allah yardımcımız olsun sağlıkla büyüsünler ..ikinci bu benim canim ilkten tecrubeliyim. Allahim hepimize guc kuwet wersin. Annelik çok zor. hele yardimsiz tekken daha zor iki cocugumuda tek buyuttum esimin iside agir geç saatte bitiyo oda yardim edemiyo sagolsun ewdeyken bi banyo bi yemek yiyorum yine. ama yuk biz annelerde hep. Hayirli ewlat olsunlarda yeterki herseylerine raziyiz
Kızlar, ikinci aydan sonra sütü azalan arkadaşlar olmuştu? Düzeldi mi tekrar? Hatırladığımlolita555 ve Blackbluee1 tü galiba
2 ay 71 gundu canimKaç aylık canım
Ayni benim de :/ karnim hala hamileymisim gibi. Bol salas kiyafetlerle kamufle etmeye calisiyorum. Eski kiyafetlerim karnim yuzunden hala olmuyor.. Kendiliginden duzelir mi bilmiyorum hic. Spor sart benceDoğum yapalı neredeyse ki bucuk ay olacak hala üç aylık hamile gibi göbeğim var ve tam sıkı değil bu nasıl erir, cilt nasıl sıkılaşır? Korse gerçekten işe yarıyor mu yoksa giysi daha güzel görünsün diye mi?
Benim de son 2 haftam kaldiYarın işe başlıyorumNasıl olacak ben yokken çok merak ediyorum daha çok küçük. Biberona da alistiramadim. Kızım hemen almıştı biberonu sagip birakiyordum şimdi de sagdim ama almazsa napacaz, ayy ne zor bu işler valla
sigil yani isilik sicak havadan olmustur. canim havalar ates gibi gayet normal gunluk banyo ettiryosundur. mutlaka serin giydir yapismasin uzerine bide deterjana da tepki gosterebilir vucut iyi durulandigindan emin ol. insallah bisi olmaz sanmiyorum ama eminim herseyine cok dikkat ederek buyutsun. çok guzel annelersiniz hepinixKizlar bebeginizi gece nasil giydirip uyutuyorsunuz? Ben kolsuz citcitli badi altina tayt giydirip yatiriyorum. Ama bugun kollarinda ellerinde falan kucuk kirmizi izler var sivri sinek isirigi olabilir mi bilmiyorum ama yine de korktum. El ayak hastaligi denilen hastalik bebeklerde de olabilir mi mesela? Oyle bisey olsa anlar miydim?
İnşallah hep devam eder canım.. Peki kendiliğinden mi düzeldi? Neden böyle oldu anlamadım. Hoş eşim geldi, sinir streste geldi :)Evet benimki düzeldi bu zamana kadar sadece sütüm yetti çok şükür . Şu anda da sadece annee sutu alıyor bi 3 ay daha idare ederse tamamdıryetmezse de artık gidebildiği yere kadar gider.
Ben hala gece gundgü citcitli badi ile tutuyorum romper deniyor ya onlardan giydiriyorum.ustune gece muslin ortuyorum.Kizlar bebeginizi gece nasil giydirip uyutuyorsunuz? Ben kolsuz citcitli badi altina tayt giydirip yatiriyorum. Ama bugun kollarinda ellerinde falan kucuk kirmizi izler var sivri sinek isirigi olabilir mi bilmiyorum ama yine de korktum. El ayak hastaligi denilen hastalik bebeklerde de olabilir mi mesela? Oyle bisey olsa anlar miydim?
Patikli altlar yenidogan mi ?Bazı patikli altları ve bir ikili takımları küçüldü ama 0-3 aylık aldığım çıtçıtlı bodyleri hala oluyor ,hediye gelen 3-6 aylık tulum var o olmaya başladı bence bazı markaların kalıpları büyük baxı markaların küçük
Bence gelişimi gayet iyi2 ay 71 gundu canim
hosgeldin tatlim
o durum bizdede war ceneleri kuvetli olmadigindan diye umuyorum ben zamanla azalicak diycem ama dişler başliycak ilerdede o zaman daha çok olcak sen sil dewamli annesi isilik olur ben surekli elimde mendil dolaniyorumbuyuycekler boyle boyle seker pareler
Onu buradaki arkadaşlardan duydum ama denemedim hiç canım..
Bizde de sızdırıyor.. Kaç kez atleti pijamalı battı.. Foşurdattığı için diyorum ben :)
Sorma canım.. Sünnet, idrar yolu enfeksiyonu, ikinci ay aşısı.. Üstüne bu ara eşime canım sıkıldı, sütüm azaldı baya.. Bu seferde sütüm azalırsa kaygısına düştüm.. İyice azaldısiz nasılsınız?
Allah yardımcın olsun canım.. Çok küçükler.. Onun da stresi var bende.. Kim bakacak bu süreçte?
Bebekler girdirmiyor değil mi? :) bizde de salya çok canım.. Dişi erken çıkaracak derler
Bebesi kız olup kafası kel olan var mi bizim gibi erkek sanıyor herkes :/ niye pembe giydirdiniz dedi bugün biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?