2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Boyu ne kdar cnm

Kızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
Kendi küvetinde filede yıkıyorum. Hergün yıkıyordum aşı olmuştu 4 gün ara verdim bugün yıkadım. Zorlanmıyorum ben leğende falanda yıkayabiliyorum. Benim sıkıntı yıkandıktan sonra çünkü sudan çıkınca deliriyor :)

Benmari usulü isitiyorum ben her sagdigimi koyuyorum dolaba oda sıcaklığında hiç bekletmiyorum.cunku her zaman sagdigimi vermiyirum buzluğa atıyorum gün sonunda vermemişsem..dışarı çıktığımda kayinvalidem annem bebegime versin diye

Kızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
Hiç yanlız yikamadim
Ya annem ya kayınvalidemle ama annem profesyonel kayınvalidem kayıyor diyor çünkü kızım hiç durmuyor

Canım oğlun kaç kilo zor olmuyor mu hep yürütmek ben artık dayanamadım birakyirmaya çalışıyorum
Çok zor oluyor canım ama napim bırakınca durmuyor ağlıyor kıyamıyorum ben de. 3 ay 9 günlük olduk 3 ay kilo takibine gittiğimizde 6 kilo civarıydı.alıştı artık biraktirabilecegimi sanmıyorum:/

İki saatte bir emzirme ile 120 cc süt çok iyi yaa, bir çeşit altın :)

Aşından sonraki günler nasıl geçti cnm

filede yıkıyorum

canım sütün mikrodalgada ısıtılması zararlı diye biliyorum, aklını bulandırmak istemem ama bi araştır istersen.

Benim gobekte kaldi.. 52 kiloyla hamile kalmistim, simdi 54 kiloyum.. Ama gobek duruyor rahatsiz edici... sanki 4 aylik hamile gibiyim. Mekik baslamak istiyorum bebegim uyudukca.

Benim gobekte kaldi.. 52 kiloyla hamile kalmistim, simdi 54 kiloyum.. Ama gobek duruyor rahatsiz edici... sanki 4 aylik hamile gibiyim. Mekik baslamak istiyorum bebegim uyudukca.

aynen, sporsuz gitmez.
kuzenin aralıkta doğum yapmıştı, çok güzel kilo vermişti eski haline dönmüştü. emzirmeyi bıraktı çok fazla kilo aldı hamile sanıyorlar hep. korktum ben de. süt olsun diye yiyip yiyip kilo verdim ama bu yeme düzenine alışırsam sonrası fena diye korkuyorm

canım 1 ayda bir kilo alması alt sınırdamı oluyor?

Canim merak ettim baktim bahsettigin ilaca bende simdi. Benim de sutum cok az bebegime yetmiyor, arttirmanin yollarini ariyorum. Ama icerisindeki etken maddenin bebege gecip gecmedigi hakkinda bi veri olmadigindan emzirirken kullanilmamasi gerektigi yaziyor. Gerci dr.tavsiyesiyle kullanmissin ama guvenilirligi de onemli.

Çok huysuz normalde kötüydü 4 e katladı diyebilirim
Perşembeden beri iyice huysuz oldu pışpışlamaktan kollarım ayaklarım ağrıdı,çok ateşlenmedi ama çok ağladı ağrısı vardır die yarım çay kaşığı calpol verdim o da pek başarılı olamadı, atak haftasına da denk geldi çok güzel bir komisyon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…