- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.241
Sutu ısıtmıyorum. Suyu ısıtıp sütü ucinde ilitiyorum. Yani sütü direk mikroya koysam haklisiniz da oyle yapmiyorum. Ben de duymustum yoksa sagliksiz. Yine de teşekkürlerfilede yıkıyorum
canım sütün mikrodalgada ısıtılması zararlı diye biliyorum, aklını bulandırmak istemem ama bi araştır istersen.
Yok canım aslında iyi 2.ay kilosu .şöyleki 25inde kontrolü ama bu kilo 6 Eylül e ait .2.ay kilosu.ayda 750 falan akmış gibi oluyor hesaplayınca.dogum kilosuna göre düşük sanırım.gittigim bir doktor kaç kilo doğdu dedi birşeyler çarptı böldü alt sınırda bol bol emzir su iç dedi.canım 1 ayda bir kilo alması alt sınırdamı oluyor?
Bizim burada havalar soğudu iki güne bir yıkıyoruz eşimle.Kızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
Canim merak ettim baktim bahsettigin ilaca bende simdi. Benim de sutum cok az bebegime yetmiyor, arttirmanin yollarini ariyorum. Ama icerisindeki etken maddenin bebege gecip gecmedigi hakkinda bi veri olmadigindan emzirirken kullanilmamasi gerektigi yaziyor. Gerci dr.tavsiyesiyle kullanmissin ama guvenilirligi de onemli.
Ben yaptırmadımKızlar Selam nasılsınız
Bebeği 3 aylık olanlar rotavirüs aşısıni yaptırdı mı.
Fiyatı ne kadar kaça aldınız.
Yaptırmak mantıklı mı sizce
Ben yaptıracam. Çünkü bu hastalıgı geciren akrabamın çocugu var. Çocuk baya kötü oldu. Riske atamam. Yaptıracam. Bide deniz havuz gibi yerlerde çok fazla kapılıyomuş.Kizlar başka Rota virüsü aşısı vurduran ya da vurdurmayı düşünen var mı
Sizce gerekli mi
Ben kararsızım bayağı
Biz ayrı odada kalıyorduk. Normalde pek kavga etmeyiz ben sesimi hiç yukseltmem o da aynı şekilde ama bu sebepten kavga çıkardım bağırdım kızdım. Artık yanimda yatıyor. Çocuk da kendi odasında zatenDoğumdan sonra eslerle ayrı odalarda kalanlar kimler. Ve konu hakkinda ne düşünüyorsunuz kızlar. Merak ediyorum. Normal bir durum mu anormal mi. takMali miyim durum u ?
Dr takip edelim kanlı kaka yapmadığı sürece süt alerjiside olsa anneyi kosıtlamıyoruz çünkü çok sıkı bir diyet sütün kalitesini bozar dedi. Yanlız az kilo almış 500 gr 15 gün sonra kilosuna bakıp gerekirse mama vericez dedi.O kizariklik benim oglumdada var.kantaron otu yagi surdum aninda gecti.pisik kremide olabilir.surekli boyunalti kapali ondan oluyor o gayet normal.havada sicak isilik gibi dimi?bence inek sutu alerjisi flan yok bebeginde.aguluyyorsa guluyorsa.benim oglumda boyle cnku.
Gece duyuyor musunuz sesini agladiginda ya da siz emzirmek için belli saatlerde mi kaldiriyorsunuzBen bebeğim doğunca Bebeğimin odasındaki bazada yatacaktım kızım da babasıyla yatacaktı. Doğumdan sonra dikişlerin bayağı ağrıdı İlk günler baza yüksek yatamıyordum. Doğumun 2. Günü bebeğimi beşiğine yatırdım Ben de kendi yatağıma eşimin yanına geçtim.
Geçişi o geçiş hep böyle yatıyoruz doğduğundan beri:))) bebeğim ablasıyla beraber odasında yatıyor
Gece bebeğim ihh dese duyuyorum.Gece duyuyor musunuz sesini agladiginda ya da siz emzirmek için belli saatlerde mi kaldiriyorsunuz
Çok aldım ben ama hamilelikte önce zayıftım , 20 kilo aldım, İlk hamileliğinde de aynı almıştım kilolar gitmişti ama şimdi kaldı son 9 kiloToplamda kaç kilo almıştın canım
Geçmiş olsun inşallah her şey düzelirNasilYarDiyeyim kızımı susturamadım bugün dayanamadım artık kendimde ağladım. Kardeşimle doktora götürdük. Doktoru alerjiden şüpheleniyor aptamil pregomin as verdi. Banada süt peynir yoğurt yasaklandı. 10 gün deneyeceğiz. Tadı kötüymüş öyle yazıyor sen nasıl içirmistin
Ikı günde bir kucağımda benimle yıkanıyor, Bazen de kendi kuvetinde yıkıyorum 5 dk bile sürmüyor.Kızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
Ben vururdum, 3. Ayda ikinci dozu olacak. Doktorum önerdi zaten bu sene başlandı yaşadığım yerde o yüzden kabul ettim, tamamen korumuyor ama kapma olasılığını daha düşük oluyormuş ufakkenKizlar başka Rota virüsü aşısı vurduran ya da vurdurmayı düşünen var mı
Sizce gerekli mi
Ben kararsızım bayağı
Sana numune mi verdi rapor mu çıkardı? 10 gün yetmez bir kutu çünkü ben internetten oradan buradan bulmuştum mamanin kendisi aşırı pahalı.NasilYarDiyeyim kızımı susturamadım bugün dayanamadım artık kendimde ağladım. Kardeşimle doktora götürdük. Doktoru alerjiden şüpheleniyor aptamil pregomin as verdi. Banada süt peynir yoğurt yasaklandı. 10 gün deneyeceğiz. Tadı kötüymüş öyle yazıyor sen nasıl içirmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?