2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
filede yıkıyorum

canım sütün mikrodalgada ısıtılması zararlı diye biliyorum, aklını bulandırmak istemem ama bi araştır istersen.
Sutu ısıtmıyorum. Suyu ısıtıp sütü ucinde ilitiyorum. Yani sütü direk mikroya koysam haklisiniz da oyle yapmiyorum. Ben de duymustum yoksa sagliksiz. Yine de teşekkürler

canım 1 ayda bir kilo alması alt sınırdamı oluyor?
Yok canım aslında iyi 2.ay kilosu .şöyleki 25inde kontrolü ama bu kilo 6 Eylül e ait .2.ay kilosu.ayda 750 falan akmış gibi oluyor hesaplayınca.dogum kilosuna göre düşük sanırım.gittigim bir doktor kaç kilo doğdu dedi birşeyler çarptı böldü alt sınırda bol bol emzir su iç dedi.

Kizlar benim kız çok az emiyor. Tuttum en fazla 7 dk emiyor. Bende kıyamıyorum sağıp veriyorum. Bide çok uyuyor. Uyuyunca imkanı yok uyanıp emmiyor. Çok yoruldum artık . Gece basında bekliyorum uyansın diye.

elbette güvenlik önemli canım, doktorumuz şişli memorial'dan ercan tutak. kendisine güvenim sonsuz. zaten kendisi doğumuma da girmişti bebeklerim erken doğduğu için. allah razı olsun kendisinden 1.5 ve 2 kilo doğan bebeklerimi bana sağlıkla teslim etti. o yüzden ona güveniyorum ve verdiği ilacın içeriğini araştırma gereği duymadım. ayrıca doğumu yapan doktorum da aynı hastaneden bir prof. onların verdiği ilacı sorgulamam, zararlı olsa vermeyeceklerine eminim. elbette senin kişisel tercihindir canım, kullanmak istemeyebilirsin. ben sadece bilgi olarak paylaşmak istedim. tabii bir de çoğu ilacın prospectusunde hamileyken ve emzirirken kullanmayın yazar.

Kızlar Selam nasılsınız
Bebeği 3 aylık olanlar rotavirüs aşısıni yaptırdı mı.
Fiyatı ne kadar kaça aldınız.
Yaptırmak mantıklı mı sizce
Ben yaptırmadım
Üniversite Hastanesinde bir profesör hocaya muayene ettirmiştir kızımı
Rota virüsünün yaptırayım mı diye sordum, ben yaptır ya da yaptırma diyemem ama ben kendimi kızıma yaptırmadım dedi. Ben de düşünmüyorum yaptırmayı

Kizlar başka Rota virüsü aşısı vurduran ya da vurdurmayı düşünen var mı
Sizce gerekli mi
Ben kararsızım bayağı
Ben yaptıracam. Çünkü bu hastalıgı geciren akrabamın çocugu var. Çocuk baya kötü oldu. Riske atamam. Yaptıracam. Bide deniz havuz gibi yerlerde çok fazla kapılıyomuş.

Doğumdan sonra eslerle ayrı odalarda kalanlar kimler. Ve konu hakkinda ne düşünüyorsunuz kızlar. Merak ediyorum. Normal bir durum mu anormal mi. takMali miyim durum u ?
Biz ayrı odada kalıyorduk. Normalde pek kavga etmeyiz ben sesimi hiç yukseltmem o da aynı şekilde ama bu sebepten kavga çıkardım bağırdım kızdım. Artık yanimda yatıyor. Çocuk da kendi odasında zaten

Dr takip edelim kanlı kaka yapmadığı sürece süt alerjiside olsa anneyi kosıtlamıyoruz çünkü çok sıkı bir diyet sütün kalitesini bozar dedi. Yanlız az kilo almış 500 gr 15 gün sonra kilosuna bakıp gerekirse mama vericez dedi.

Ben bebeğim doğunca Bebeğimin odasındaki bazada yatacaktım kızım da babasıyla yatacaktı. Doğumdan sonra dikişlerin bayağı ağrıdı İlk günler baza yüksek yatamıyordum. Doğumun 2. Günü bebeğimi beşiğine yatırdım Ben de kendi yatağıma eşimin yanına geçtim.
Geçişi o geçiş hep böyle yatıyoruz doğduğundan beri:))) bebeğim ablasıyla beraber odasında yatıyor

Gece duyuyor musunuz sesini agladiginda ya da siz emzirmek için belli saatlerde mi kaldiriyorsunuz

NasilYarDiyeyim kızımı susturamadım bugün dayanamadım artık kendimde ağladım. Kardeşimle doktora götürdük. Doktoru alerjiden şüpheleniyor aptamil pregomin as verdi. Banada süt peynir yoğurt yasaklandı. 10 gün deneyeceğiz. Tadı kötüymüş öyle yazıyor sen nasıl içirmistin

Gece duyuyor musunuz sesini agladiginda ya da siz emzirmek için belli saatlerde mi kaldiriyorsunuz
Gece bebeğim ihh dese duyuyorum.
Gece Acıktığında ağlıyor artık uyandıkça emziriyorum.
Odalarımız Zaten yan yana
Besigini ilk dönem odamıza almayı düşünüyorduk İyi ki taşımamisiz.
Gayet rahat oldu böyle

Geçmiş olsun inşallah her şey düzelir

Kızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
Ikı günde bir kucağımda benimle yıkanıyor, Bazen de kendi kuvetinde yıkıyorum 5 dk bile sürmüyor.

Kizlar başka Rota virüsü aşısı vurduran ya da vurdurmayı düşünen var mı
Sizce gerekli mi
Ben kararsızım bayağı
Ben vururdum, 3. Ayda ikinci dozu olacak. Doktorum önerdi zaten bu sene başlandı yaşadığım yerde o yüzden kabul ettim, tamamen korumuyor ama kapma olasılığını daha düşük oluyormuş ufakken

Sana numune mi verdi rapor mu çıkardı? 10 gün yetmez bir kutu çünkü ben internetten oradan buradan bulmuştum mamanin kendisi aşırı pahalı.
İlk başta icine şeker attım öyle içti sonra içime sinmedi evde keçiboynuzu pekmezi vardı onu kattim o gün kakasinda siyah lekeler gördüm kan olabilir diye ödüm patladı bı daha keçiboynuzu vermedim. Elmayı haslayip suyunu kattim mamaya öyle verdim o da biraz reflü yaptı galiba zaten kusuyodu. Sonra ondan da vazgeçip aktardan vanilya tozu aldım. Ama o şekilde de içmedi. Şeker katmaya devam ettim. Zamanla şekeri azalta azalta şekersiz içmeye başladı.
İnternette alerji gruplarında en çok Starbucks vanilya şurubu, vanilya çubuğu suyu, pekmez kattıkları yazıyor. Ben ilk ikisini bulamadım memlekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…