2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kronik_unutkan kakasinin formu rengi ve kokusu değişecek korkma. Mamadan kaynaklı kötü kokulu kına rengi bir kaka olacak. Gazi da çok kötü kokacak. Mamayı bıraktığında düzeliyor. Eğer kabız olursa sızma zeytinyağı damlat mamaya. Bir de kendi diyetine çok dikkat et en azından alerji mı değil mi anlayana kadar süt ürünleri paketli ürünler peynir tereyağı gibi şeyler yeme. Paketli ürünlerin içinde de süt tozu oluyor. Bir de dana eti ekliyorlar diyete sanırım süte alerjisi olanın ona da oluyormuş. Anlayana kadar bunları tuketme.
Alerjisi varsa bile iyi bakımla bir yaşına kadar geçiyor ama inşallah yoktur tabii daha bizim de kesin değil ama çocuk düzeldi galiba yok alerjisi

Kızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
kuvetinde filesiz yikiyorum artik canim. öncekinden zor cunku agirlaşti. hergun yikiyorum.sol elimle bebegi tutuyorum sag elimle sampuanlayip duruluyorum hafif pofuduk sungeriylede keseliyorum.belim agriyo fazla durdurmuyorum bide

Rapor çıkarmadı canım numune verdi. Netten fiyatına baktım 155 lira diyor. Bir arkadaşımın ecza deposunda tanıdığı var yapabileceği birsey varsa ona sordum bakıcak. Ilk denemeyi yaptık 120 cc içine hiçbirşey karıştırmadan içti çok şükür babasına vanilya şurubu sipariş verdim elimin altında dursun

Benmari usulü ısıttım kusmasın diye 1 ölçek thickener ekledim. 7 dk bekleyecek biberonla bakışıyoruz ağzım kulaklarımda tam 130 cc
maşallah subhanallah
bu arada senin kizin hastasiyim.
walla canim sen anlattikca yanimda olsa sewmek isterdim cimcime cok nazliymis masallah bu gunlerde elbet geccek

Eti bana yiyebilirsin dedi gerçi ben sevmiyorum. Yumurta serbest peynir yoğurt süt yasakmıs

kuvetinde filesiz yikiyorum artik canim. öncekinden zor cunku agirlaşti. hergun yikiyorum.sol elimle bebegi tutuyorum sag elimle sampuanlayip duruluyorum hafif pofuduk sungeriylede keseliyorum.belim agriyo fazla durdurmuyorum bide
Maşallah kendi başına halledebiliyosun ne güzel, ben tek yıkayamıyorum cesarette edemiyorum sanırım, kulaklarını burnunu falan nasıl kapatıp su döküyosun ki kendi başına

Bana da doçent bir i söyledi yaptirmadim virüs asilarinin çok koruyuculugu yok diye

Korktugum basima geldi meme reddi basladi. Hazirlikliydim aslinda ama yine de cok uzuluyorum. 3 ayin dolmasina 7 gun var. Onceden 60 cc veriyordum gunde 6 kez. Simdo kac cc vermem gerekecek. Sagmaya devam edicem tabi her reddi yasadigimda :-(

Korktugum basima geldi meme reddi basladi. Hazirlikliydim aslinda ama yine de cok uzuluyorum. 3 ayin dolmasina 7 gun var. Onceden 60 cc veriyordum gunde 6 kez. Simdo kac cc vermem gerekecek. Sagmaya devam edicem tabi her reddi yasadigimda :-(
Geçmiş olsun üzülme canimm Biberonu birak bana ondan oldu. Biberon kullanıp bu olayi yasamayanlar da vardir. Birak deyince tarafli bir sey olmasin ama bana ondan oldu o yüzden diyorum. Yardimi dokunur belki diye. Kasikla ver mamayi. Kaşığa dön, gecmesi için sabret. Memeyi de teklif et. Kesinlikle vazgeçme. Moralini yüksek tut. Her anne belirli dönem yaşıyormuş bunu. Tek yaşayan sen değilsin o yüzden iyi ol

filesiz nasıl yıkıyorsun ya. Ben de tek yıkıyorum 2 haftadır filede ama çok zorlanıyorum. keşke bi videolu anlatım olsa da izlesek :)

Anladım canım. Bizim ilk bebeğimiz. Ve eşimin uykusu çok hafiftir. Aslında ona da hak vermeye başladım .... Çünkü şu an saat 05.44 ve eşim is ocin çıktı evden

Kizlar başka Rota virüsü aşısı vurduran ya da vurdurmayı düşünen var mı
Sizce gerekli mi
Ben kararsızım bayağı
Ben ilk dozunu yaptırdım. 2. Ayda. İkinci dozu da 4. Ayda yapılacak. Ben de tereddüt idim ama çevremdeki bebeği olanlara sordum. Yaptırmis. Doktorumüza danışın. Yaptrmanizi öneriyorum . Demisti.

Gece zor olmuyor mu canım yani 2 saatte bir kalkiyorsun. Diğer odaya gidiyorsun. . Ağla sa hemen duyuyor msn. Hem ablası uyanmiyör mu

Maşallah kendi başına halledebiliyosun ne güzel, ben tek yıkayamıyorum cesarette edemiyorum sanırım, kulaklarını burnunu falan nasıl kapatıp su döküyosun ki kendi başına
Kuvetinde yıkıyor bende Kuvetinde tabanına bi havlu seriyorm. Sonra bi havluyu da rulo yapıyorum. Yastık gibi.
Kuvetinde içine yatiriyorum. sonra yattığı yerde sabunluyorum yikiyorum. Sonra sol elim ile bebeği kaldırıyor. M. Sırtını yıkıyor. M. Sonra yine sol elle basini

Gece zor olmuyor mu canım yani 2 saatte bir kalkiyorsun. Diğer odaya gidiyorsun. . Ağla sa hemen duyuyor msn. Hem ablası uyanmiyör mu
Sesini hemen duyuyorum aglamasa bile
Bide çocuk odası ve yatak odası yan yana dipdibeyiz.
Ablası oyun çocuğu olduğu için akşam hemen uykusu geliyor aglasada utanmıyor
Zaten dediğim gibi ben ihh dese duyuyorum uykum keskin hemen uyaniyorum.alıp yanıma getiriyorum.
Hemen yanıma yatırıp emzirip uyuyunca yatağına yatiriyorum.
İlk kızında bende beşiği odama koymuştum.
Ne cami açıldık ne hava aldık temmuz sıcağında yattik.ben böyle kolay olacağını bilseydim onuda ilk başta ayrı yatırdım çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık.
Asi içinde bende yaptıracağım sanırım .
Bugün alıp yarın yaptıralım en iyisi
Çünkü diğer kızım ilkokula gidiyor mikrop falan gelir haliyle kendi büyüdü bebeğimiz hassas ne olur olmaz

Ben ilk dozunu yaptırdım. 2. Ayda. İkinci dozu da 4. Ayda yapılacak. Ben de tereddüt idim ama çevremdeki bebeği olanlara sordum. Yaptırmis. Doktorumüza danışın. Yaptrmanizi öneriyorum . Demisti.
Bende yaptıracağım sanırım
Eşimi aradım alsın öğlen gidip sağlık ocağında yaptıralım .bizim doktor 3. Ve 5. Ayda diye not düşmüş.bizde böyle yaptıralım.faydasi olur inşallah her daim korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…