- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #42.261
kuvetinde filesiz yikiyorum artik canim. öncekinden zor cunku agirlaşti. hergun yikiyorum.sol elimle bebegi tutuyorum sag elimle sampuanlayip duruluyorum hafif pofuduk sungeriylede keseliyorum.belim agriyo fazla durdurmuyorum bideKızlar bebeğinizi nasıl yıkıyorsunuz kac günde bir yıkıyosunız? Bebeğim ayağıyla falan itiyor eskiden kolay oluyordu artık daha zor oluyor yıkamak gittikçe
Rapor çıkarmadı canım numune verdi. Netten fiyatına baktım 155 lira diyor. Bir arkadaşımın ecza deposunda tanıdığı var yapabileceği birsey varsa ona sordum bakıcak. Ilk denemeyi yaptık 120 cc içine hiçbirşey karıştırmadan içti çok şükür babasına vanilya şurubu sipariş verdim elimin altında dursunSana numune mi verdi rapor mu çıkardı? 10 gün yetmez bir kutu çünkü ben internetten oradan buradan bulmuştum mamanin kendisi aşırı pahalı.
İlk başta icine şeker attım öyle içti sonra içime sinmedi evde keçiboynuzu pekmezi vardı onu kattim o gün kakasinda siyah lekeler gördüm kan olabilir diye ödüm patladı bı daha keçiboynuzu vermedim. Elmayı haslayip suyunu kattim mamaya öyle verdim o da biraz reflü yaptı galiba zaten kusuyodu. Sonra ondan da vazgeçip aktardan vanilya tozu aldım. Ama o şekilde de içmedi. Şeker katmaya devam ettim. Zamanla şekeri azalta azalta şekersiz içmeye başladı.
İnternette alerji gruplarında en çok Starbucks vanilya şurubu, vanilya çubuğu suyu, pekmez kattıkları yazıyor. Ben ilk ikisini bulamadım memlekette
maşallah subhanallahBenmari usulü ısıttım kusmasın diye 1 ölçek thickener ekledim. 7 dk bekleyecek biberonla bakışıyoruz ağzım kulaklarımda tam 130 cc
Eti bana yiyebilirsin dedi gerçi ben sevmiyorum. Yumurta serbest peynir yoğurt süt yasakmıskronik_unutkan kakasinin formu rengi ve kokusu değişecek korkma. Mamadan kaynaklı kötü kokulu kına rengi bir kaka olacak. Gazi da çok kötü kokacak. Mamayı bıraktığında düzeliyor. Eğer kabız olursa sızma zeytinyağı damlat mamaya. Bir de kendi diyetine çok dikkat et en azından alerji mı değil mi anlayana kadar süt ürünleri paketli ürünler peynir tereyağı gibi şeyler yeme. Paketli ürünlerin içinde de süt tozu oluyor. Bir de dana eti ekliyorlar diyete sanırım süte alerjisi olanın ona da oluyormuş. Anlayana kadar bunları tuketme.
Alerjisi varsa bile iyi bakımla bir yaşına kadar geçiyor ama inşallah yoktur tabii daha bizim de kesin değil ama çocuk düzeldi galiba yok alerjisi
kuzum benim tontikin koluna vurulan aşi yeri kirmizi nokta herhalde ole belli oluyo daha yeni farkettim tutmus yaniVerem açısından sonra yara ne zaman olacak kızlar
Maşallah kendi başına halledebiliyosun ne güzel, ben tek yıkayamıyorum cesarette edemiyorum sanırım, kulaklarını burnunu falan nasıl kapatıp su döküyosun ki kendi başınakuvetinde filesiz yikiyorum artik canim. öncekinden zor cunku agirlaşti. hergun yikiyorum.sol elimle bebegi tutuyorum sag elimle sampuanlayip duruluyorum hafif pofuduk sungeriylede keseliyorum.belim agriyo fazla durdurmuyorum bide
Hmm tahmin etmiştim :)Koç :)
Bana da doçent bir i söyledi yaptirmadim virüs asilarinin çok koruyuculugu yok diyeBen yaptırmadım
Üniversite Hastanesinde bir profesör hocaya muayene ettirmiştir kızımı
Rota virüsünün yaptırayım mı diye sordum, ben yaptır ya da yaptırma diyemem ama ben kendimi kızıma yaptırmadım dedi. Ben de düşünmüyorum yaptırmayı
Geçmiş olsun üzülme canimmKorktugum basima geldi meme reddi basladi. Hazirlikliydim aslinda ama yine de cok uzuluyorum. 3 ayin dolmasina 7 gun var. Onceden 60 cc veriyordum gunde 6 kez. Simdo kac cc vermem gerekecek. Sagmaya devam edicem tabi her reddi yasadigimda :-(
filesiz nasıl yıkıyorsun ya. Ben de tek yıkıyorum 2 haftadır filede ama çok zorlanıyorum. keşke bi videolu anlatım olsa da izlesek :)kuvetinde filesiz yikiyorum artik canim. öncekinden zor cunku agirlaşti. hergun yikiyorum.sol elimle bebegi tutuyorum sag elimle sampuanlayip duruluyorum hafif pofuduk sungeriylede keseliyorum.belim agriyo fazla durdurmuyorum bide
Anladım. .. bebek bizim odada bizim.Biz ayrı odada kalıyorduk. Normalde pek kavga etmeyiz ben sesimi hiç yukseltmem o da aynı şekilde ama bu sebepten kavga çıkardım bağırdım kızdım. Artık yanimda yatıyor. Çocuk da kendi odasında zaten
Anladım canım. Bizim ilk bebeğimiz. Ve eşimin uykusu çok hafiftir. Aslında ona da hak vermeye başladım .... Çünkü şu an saat 05.44 ve eşim is ocin çıktı evdenbiz ilk iki ay annemle ve bebeklerle birlikte yattık. eşim ayrı yattı. sonra bebekleri ayırdık kendi odalarındalar biz birlikte yatıyoruz şimdi. benim eşim de ben kaldırmazsam asla duyup kalkmaz. ama allah razı olsun ne zaman kalk dediysem kalkmıştır. iki bebekle tek başıma gece ilgilenmem mümkün değil zaten.
Nerde yaşıyorsun canimBizim burada havalar soğudu iki güne bir yıkıyoruz eşimle.
Üzeri plastik yıkama küveti ile yıkıyoruz
Ben ilk dozunu yaptırdım. 2. Ayda. İkinci dozu da 4. Ayda yapılacak. Ben de tereddüt idim ama çevremdeki bebeği olanlara sordum. Yaptırmis. Doktorumüza danışın. Yaptrmanizi öneriyorum . Demisti.Kizlar başka Rota virüsü aşısı vurduran ya da vurdurmayı düşünen var mı
Sizce gerekli mi
Ben kararsızım bayağı
Gece zor olmuyor mu canım yani 2 saatte bir kalkiyorsun. Diğer odaya gidiyorsun. . Ağla sa hemen duyuyor msn. Hem ablası uyanmiyör muBen bebeğim doğunca Bebeğimin odasındaki bazada yatacaktım kızım da babasıyla yatacaktı. Doğumdan sonra dikişlerin bayağı ağrıdı İlk günler baza yüksek yatamıyordum. Doğumun 2. Günü bebeğimi beşiğine yatırdım Ben de kendi yatağıma eşimin yanına geçtim.
Geçişi o geçiş hep böyle yatıyoruz doğduğundan beri:))) bebeğim ablasıyla beraber odasında yatıyor
Kuvetinde yıkıyor bende Kuvetinde tabanına bi havlu seriyorm. Sonra bi havluyu da rulo yapıyorum. Yastık gibi.Maşallah kendi başına halledebiliyosun ne güzel, ben tek yıkayamıyorum cesarette edemiyorum sanırım, kulaklarını burnunu falan nasıl kapatıp su döküyosun ki kendi başına
Sesini hemen duyuyorum aglamasa bileGece zor olmuyor mu canım yani 2 saatte bir kalkiyorsun. Diğer odaya gidiyorsun. . Ağla sa hemen duyuyor msn. Hem ablası uyanmiyör mu
Bende yaptıracağım sanırımBen ilk dozunu yaptırdım. 2. Ayda. İkinci dozu da 4. Ayda yapılacak. Ben de tereddüt idim ama çevremdeki bebeği olanlara sordum. Yaptırmis. Doktorumüza danışın. Yaptrmanizi öneriyorum . Demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?