2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uykusuz bebişlerle doğru düzgün öğünler yapamadığımız halde bu kilolar gitmiyor kızlar.emzirmek 500 kalori yaktırıyormuş günlük e abartılı da yemiyoruz hatta yiyemiyoruz desem yeridir,500 kalori yaktığımızı düşünürsek gün gün birazcık hafiflememiz gerekmez mi? 14 kg almıştım 7 si 40 çıkana kadar gitti diğerleri yapıştı üstüme,bu konuda napıcaz fikriniz var mı?
Aranızda emzirme diyeti falan yapan varmı?varsa örnek liste paylaşabilir mi?

Büyük ihtimalle gaz vardir bebeğinde. Bizdede gazı olduğu zaman sirtina çıkıyor bazen.

Ben bugün başlıyorum canım 80 kilo ile hanile kalmıştım 96 ile Doğuma girdim 83 e düşmüştüm hatta 82 gördüm ama iki kazan aşure ve diğer tatlıları gömünce bugün bir baktım 84.4 olmuşum zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım boyum uzun Benim 1.72 o yüzden 68 70 kilo bana çok iyi oluyor bakalım inşlah başarırım ekmeği bırakıp tatlıları azaltıcam bide leslie yapıcam evde yürüyüş yapıyorsun youtubedw videoları var işe yarıyor

Hadi hayırlı olsun o zaman canım inşallah kısa sürede sonuç alırsın.ekmeksiz doymuyorum ben hamilelik öncesi hiç yemezdim ama şimdi doymuş hissetmiyorum yiyorum,açlık hissi içinde olunca sütüm azalırmı ki diye korkuyorum o yüzden sağlıklı bi yöntemse bu leslie falan netten bakayım bi deneyim ben de o zaman.en az 5 vermeliyim,kulağa az geliyor ama bir gram eksilmedim aylardır

Ekmek yemeyi bırakıp normal yemek ye canım acıkınca sık sık ye yada ekmek emek istiyorsan kepekli çavdar ekmeklerini seçebilirsin kan şekeri düşünce aslında ne bulursak yiyoruz çok aç kalmamaya çalışmak lazım gece yatmadan acıkınca bir dilim ekmeğin üstüne yoğurt sürüp yetin diyolar ben genelde tatlıya saldırıyordum bırakıcam süte bir faydası yok diyolar ama ben helva yiyerek sütümü çok artırmıştım tabi ben çatal çatal yiyordum şimdi az yiycem burdan yazarım sana hedefim 1 ayda 5 kilo vermek benim sonra geri kalanı veririm artık

Ben de baya kiloluydum hamile kaldığımda. Böyle söyleyince artık kilolu değilim gibi oldu
Ben 92 ile hamile kaldım. 99.9 ile doğuma girdim
Amma velakin şimdi 85im. Baya iyi gitti bende kilolar. Esasen 85 dolaylarındaydi kilom, tedavi sürecinde 92ye çıktım. O gitmiş oldu. Ama çok çok yiyorum. Ek gıdaya geçince feleğim şaşacakmış gibime geliyor

Günde 7 kez yapan bebek var mı acaba? :) Bizimki şimdi günde 2-3 kez yağıyor, arada da günde bir sefer.. Yapmayınca çok zor cidden

Kızlar, sizinde bebekleriniz kakasını sesli mi yapıyor? Bizim büyük bir gürültü ve foşurdatma ile oluyor.. İlk bir ay böyle değildi.. Tabi o zaman kakası daha yoğundu.. Alerji olabilir mi diyorum ama bir yandan da 1. Aydan sonra kullanmaya başladığım gaz ilacından dolayı, gazı kakası ile mi atıyor diyorum.. Çünkü ilk ay gaz çıkarırdı.. Şimdi o gürültülü kakanın dışında gaz yapmıyor..

Bu arada 52 ile hamile kaldım, 61 ile doğuma girdim.. 10. Günde 52 olmuştum.. Bu yorgunluk ile 45 filan görürüm derken 52 yim hâlâ.. Ama karnım var biraz

Benimki de gürültülü yapıyor canım

Doğru diyorsun açlığı hafif şeylerle bastırabilmeyi öğrenmek gerek.inşallah yaz canım ben de verirsem paylaşırım

Kızlar uzun zamandır giremiyorum okuyamadım mesajları hepimizin sıkıntıları var sanırım ishal oldu oğlum 6 .7 kez kaka yapıyor ıkıkınıyor.

Kızlar oğlum 13 haziran doğumlu başını kolundan çekerken başını kaldırmıyor. Yüz üstü yatışınca kalkıyor kucakta başını dik tutuyor. Sırt üstünde kaldırmıyor diye doktor nörolojik Birsu olabilir dedi sizin bebekler kaldırıyor mu

Kızlar kimsenin bi fikri yok mu ya 2 aydır kızım kendiliğinden kaka yapamıyor ya
Biz de iki aylıkken problem yaşadık. Maflor probiyotik Damla’ya başladık iki aydık kullanıyoruz. İki üç haftadır da günde iki üç defa yapar oldu

Son düzenleme:
Ben de 14 kilo aldım 10u gitti 4 ünü veremiyorum bi türlü. Bugün itibariyle evde spora başladım. Sporsuz verilmeyecek bence.

Canım kaldırıyor ama seninkinde dik tutuyormuş sonuçta başka doktora da göster

Bizimki de gürültülü foşurtulu yapıyordu 1-2 haftadır sessiz yapıyor. Hiç düzenleri yok ki sürekli bi değişim söz konusu.

Biz bugün 4. Ay aşılarımızı olduk, 2 haftadır zaten pamukçuktan dolayı huzursuzduk, 3 gecedir ıh mıh hali uyku yoktu, aşıdan yaklaşık 2 saat sonra huysuzluk katlandı, uyuyor uyanıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…