- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.161
Büyük ihtimalle gaz vardir bebeğinde. Bizdede gazı olduğu zaman sirtina çıkıyor bazen.
6.5 kilo şuan 3 numara kullanıyorum ama her nasılsa çıkıyor sırtından .gayet özen gösteriyorum bağlarken ama bilemedim.çok sesli kaka yapıyor direk arkaya doğru gidiyor ordan da beline doğru çıkıyor,bizim bebişin kaka sitilinden mi oluyor bilemedim valla.olmadı bu çocuk
Ben de olmadım daha. 3 ay 11 gün oldu doğum yapalı.
Ben bugün başlıyorum canım 80 kilo ile hanile kalmıştım 96 ile Doğuma girdim 83 e düşmüştüm hatta 82 gördüm ama iki kazan aşure ve diğer tatlıları gömünce bugün bir baktım 84.4 olmuşum zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım boyum uzun Benim 1.72 o yüzden 68 70 kilo bana çok iyi oluyor bakalım inşlah başarırım ekmeği bırakıp tatlıları azaltıcam bide leslie yapıcam evde yürüyüş yapıyorsun youtubedw videoları var işe yarıyorUykusuz bebişlerle doğru düzgün öğünler yapamadığımız halde bu kilolar gitmiyor kızlar.emzirmek 500 kalori yaktırıyormuş günlük e abartılı da yemiyoruz hatta yiyemiyoruz desem yeridir,500 kalori yaktığımızı düşünürsek gün gün birazcık hafiflememiz gerekmez mi? 14 kg almıştım 7 si 40 çıkana kadar gitti diğerleri yapıştı üstüme,bu konuda napıcaz fikriniz var mı?
Aranızda emzirme diyeti falan yapan varmı?varsa örnek liste paylaşabilir mi?
Hadi hayırlı olsun o zaman canım inşallah kısa sürede sonuç alırsın.ekmeksiz doymuyorum ben hamilelik öncesi hiç yemezdim ama şimdi doymuş hissetmiyorum yiyorum,açlık hissi içinde olunca sütüm azalırmı ki diye korkuyorum o yüzden sağlıklı bi yöntemse bu leslie falan netten bakayım bi deneyim ben de o zaman.en az 5 vermeliyim,kulağa az geliyor ama bir gram eksilmedim aylardırBen bugün başlıyorum canım 80 kilo ile hanile kalmıştım 96 ile Doğuma girdim 83 e düşmüştüm hatta 82 gördüm ama iki kazan aşure ve diğer tatlıları gömünce bugün bir baktım 84.4 olmuşum zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım boyum uzun Benim 1.72 o yüzden 68 70 kilo bana çok iyi oluyor bakalım inşlah başarırım ekmeği bırakıp tatlıları azaltıcam bide leslie yapıcam evde yürüyüş yapıyorsun youtubedw videoları var işe yarıyor
Ekmek yemeyi bırakıp normal yemek ye canım acıkınca sık sık ye yada ekmek emek istiyorsan kepekli çavdar ekmeklerini seçebilirsin kan şekeri düşünce aslında ne bulursak yiyoruz çok aç kalmamaya çalışmak lazım gece yatmadan acıkınca bir dilim ekmeğin üstüne yoğurt sürüp yetin diyolar ben genelde tatlıya saldırıyordum bırakıcam süte bir faydası yok diyolar ama ben helva yiyerek sütümü çok artırmıştım tabi ben çatal çatal yiyordum şimdi az yiycem burdan yazarım sana hedefim 1 ayda 5 kilo vermek benim sonra geri kalanı veririm artıkHadi hayırlı olsun o zaman canım inşallah kısa sürede sonuç alırsın.ekmeksiz doymuyorum ben hamilelik öncesi hiç yemezdim ama şimdi doymuş hissetmiyorum yiyorum,açlık hissi içinde olunca sütüm azalırmı ki diye korkuyorum o yüzden sağlıklı bi yöntemse bu leslie falan netten bakayım bi deneyim ben de o zaman.en az 5 vermeliyim,kulağa az geliyor ama bir gram eksilmedim aylardır
Ben de tam tersi hemen olmasaydı da biraz rahat edeydim diyorum :) Kolayımız bulunmuyorAyy ne guzel ya hemen olmak boyle olmayinca insan bi tuhaf oluyo hep bi tedirgin hal
Ben de baya kiloluydum hamile kaldığımda. Böyle söyleyince artık kilolu değilim gibi olduBen bugün başlıyorum canım 80 kilo ile hanile kalmıştım 96 ile Doğuma girdim 83 e düşmüştüm hatta 82 gördüm ama iki kazan aşure ve diğer tatlıları gömünce bugün bir baktım 84.4 olmuşum zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım boyum uzun Benim 1.72 o yüzden 68 70 kilo bana çok iyi oluyor bakalım inşlah başarırım ekmeği bırakıp tatlıları azaltıcam bide leslie yapıcam evde yürüyüş yapıyorsun youtubedw videoları var işe yarıyor
Günde 7 kez yapan bebek var mı acaba? :) Bizimki şimdi günde 2-3 kez yağıyor, arada da günde bir sefer.. Yapmayınca çok zor ciddenBizimki de her gün yapmıyor. Bem de son kontrolde tekrar sordum doktora. Dedi ki 7 kuralı vardır emen bebekte. Günde 7 kez ya da 7 günde 1 normaldir. Eğer 7yi geçerse gliserinli fitil kullan. En çok 5 gün üst üste yapmadı. Sonrasında 3 gün boyunca günde 2-3 kez yaptı. Ek besine geçince nolacak bakalım
Benimki de gürültülü yapıyor canımKızlar, sizinde bebekleriniz kakasını sesli mi yapıyor? Bizim büyük bir gürültü ve foşurdatma ile oluyor.. İlk bir ay böyle değildi.. Tabi o zaman kakası daha yoğundu.. Alerji olabilir mi diyorum ama bir yandan da 1. Aydan sonra kullanmaya başladığım gaz ilacından dolayı, gazı kakası ile mi atıyor diyorum.. Çünkü ilk ay gaz çıkarırdı.. Şimdi o gürültülü kakanın dışında gaz yapmıyor..
Bu arada 52 ile hamile kaldım, 61 ile doğuma girdim.. 10. Günde 52 olmuştum.. Bu yorgunluk ile 45 filan görürüm derken 52 yim hâlâ.. Ama karnım var biraz
Doğru diyorsun açlığı hafif şeylerle bastırabilmeyi öğrenmek gerek.inşallah yaz canım ben de verirsem paylaşırımEkmek yemeyi bırakıp normal yemek ye canım acıkınca sık sık ye yada ekmek emek istiyorsan kepekli çavdar ekmeklerini seçebilirsin kan şekeri düşünce aslında ne bulursak yiyoruz çok aç kalmamaya çalışmak lazım gece yatmadan acıkınca bir dilim ekmeğin üstüne yoğurt sürüp yetin diyolar ben genelde tatlıya saldırıyordum bırakıcam süte bir faydası yok diyolar ama ben helva yiyerek sütümü çok artırmıştım tabi ben çatal çatal yiyordum şimdi az yiycem burdan yazarım sana hedefim 1 ayda 5 kilo vermek benim sonra geri kalanı veririm artık
Biz de iki aylıkken problem yaşadık. Maflor probiyotik Damla’ya başladık iki aydık kullanıyoruz. İki üç haftadır da günde iki üç defa yapar olduKızlar kimsenin bi fikri yok mu ya 2 aydır kızım kendiliğinden kaka yapamıyor ya
Ben de 14 kilo aldım 10u gitti 4 ünü veremiyorum bi türlü. Bugün itibariyle evde spora başladım. Sporsuz verilmeyecek bence.Uykusuz bebişlerle doğru düzgün öğünler yapamadığımız halde bu kilolar gitmiyor kızlar.emzirmek 500 kalori yaktırıyormuş günlük e abartılı da yemiyoruz hatta yiyemiyoruz desem yeridir,500 kalori yaktığımızı düşünürsek gün gün birazcık hafiflememiz gerekmez mi? 14 kg almıştım 7 si 40 çıkana kadar gitti diğerleri yapıştı üstüme,bu konuda napıcaz fikriniz var mı?
Aranızda emzirme diyeti falan yapan varmı?varsa örnek liste paylaşabilir mi?
Canım kaldırıyor ama seninkinde dik tutuyormuş sonuçta başka doktora da gösterKızlar oğlum 13 haziran doğumlu başını kolundan çekerken başını kaldırmıyor. Yüz üstü yatışınca kalkıyor kucakta başını dik tutuyor. Sırt üstünde kaldırmıyor diye doktor nörolojik Birsu olabilir dedi sizin bebekler kaldırıyor mu
Bizimki de gürültülü foşurtulu yapıyordu 1-2 haftadır sessiz yapıyor. Hiç düzenleri yok ki sürekli bi değişim söz konusu.Kızlar, sizinde bebekleriniz kakasını sesli mi yapıyor? Bizim büyük bir gürültü ve foşurdatma ile oluyor.. İlk bir ay böyle değildi.. Tabi o zaman kakası daha yoğundu.. Alerji olabilir mi diyorum ama bir yandan da 1. Aydan sonra kullanmaya başladığım gaz ilacından dolayı, gazı kakası ile mi atıyor diyorum.. Çünkü ilk ay gaz çıkarırdı.. Şimdi o gürültülü kakanın dışında gaz yapmıyor..
Bu arada 52 ile hamile kaldım, 61 ile doğuma girdim.. 10. Günde 52 olmuştum.. Bu yorgunluk ile 45 filan görürüm derken 52 yim hâlâ.. Ama karnım var biraz
Öyle yapacak canım senden başka kimse birey yazmamışs en azından normal mi öğrenirdim sağol cevap içinCanım kaldırıyor ama seninkinde dik tutuyormuş sonuçta başka doktora da göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?