2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Mastit olmus olabilir cnm.benimde olmustu cnku.

Aslina bakarsan dort de bitti beşe girdik hala bu durumdayiz ama sen yine de cok seyapma
Ağlamak istiyorum dün gece 3 ten bu yana ayaktayım uykusuzluktan ölüyorum çocuk hala ağlama modunda. Eşime trip atıcam diye annemlerde kaldım gürültüden uyumuyor. Ne anlarlar televizyondan bilmem ben aylar oldu izlemiyorum bi eksiklik hissetmedim. Bu gecede uyku yok bana

Çocuk uyurken ufacık gürültü yapani çok fena haşlıyorum ben. Emeğe saygı!

Ben de 20gunlukten beri sanırım sab vermeye başladım halen devam ediyorum
Nezaman bırakıcam bilemiyorum
2. Şişeyi yarıladık. Muhtemelen o bitinceye kadar kullanırım. Bazen vermiyorum denemek için, arızaya bağlıyor. Maceraya hiç gerek yok.

Bnde senin dedigin gibi yapiyirm parmakla vermesemnde emzigine bandirip agzina veriyorm kavun karpuz elma dilimini elimle tutup agzina veriyorm emiyor :)

Coook normall bizdede oluyorr :)

Damlayi mi kestin acaba diye dusundum ben cesaret edeip kesemiyorum
Yok canım.. İki ilacında 3. Şişesindeyiz.. Saatini aksatınca bile sıkıntı çıkıyor..

Çok teşekkür ederim canım sağolasın.. Bursadayım ben.. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden aldım randevuyu.. Orada incelerler diye düşünüyorum..

Kızlar meme reddi yaşayan var mı. Öğlenden beri meme almıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Bizzz.. 3.aydan sonra etrafı daha çok keşfettikleri için olabiliyormuş.. Gündüz yaşıyoruz bu durumu.. Ayağa kalkıyorum, göğsüme bastırıyorum.. O itiyor ben bastırıyorum.. Bir iki çekip bırakıyor.. En son çok acıktığında emiyor.. Sürekli etrafı incelemek istiyor.. Normal yani canım.. Kendini sıkma..

Kızlar kimsenin bi fikri yok mu ya 2 aydır kızım kendiliğinden kaka yapamıyor ya
Valla benim oğlum, başta iki günde bir kaka yapardı, sonra üç gün oldu, en son hafta sa bire çıktı.. Doktor her gün yapmalı dedi.. Ama bazı doktorlar sırf anne sütü alıyorsa on güne kadar normal diyorlar.. Biz Biogaia gaz ilacını kullanmaya başladıktan sonra her gün kaka yapmaya başladık. Tabi eskiden daha kıvamlı iken şimdi su gibi, gürültülü birde.. Sen doktoruna sordun mu canım?

Yine saat başı uyanmali 30 kere kalkmali bi günaydın valla hiç dermanim kalmadi
Aynen valla.. Başım çatlıyor.. Çocuğu yatağından alacak dermanım kalmadı.. Onu yataktan alıp kendi yatağıma gitmek bile eziyet.. Zaten sendeledim, düşecektim.. Gözleri fıldır fıldır.. Anlamıyorum, nasıl dayanıyor uykusuzluğa..

Günaydın kızlar, uykusuz bebeklerden yakinan anneler; Benim kız maşallah iyi uyurdu ama bir haftadır sık sık uyanıyor , gündüz daha miz miz oldu ve sanırım meme reddi başladı Çok ağlıyor meme emerken hatta dün eşim dedi bugün bu kız normal değil neden ağlıyor emmeyi istemiyor diye

Bizimki de her gün yapmıyor. Bem de son kontrolde tekrar sordum doktora. Dedi ki 7 kuralı vardır emen bebekte. Günde 7 kez ya da 7 günde 1 normaldir. Eğer 7yi geçerse gliserinli fitil kullan. En çok 5 gün üst üste yapmadı. Sonrasında 3 gün boyunca günde 2-3 kez yaptı. Ek besine geçince nolacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…