- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.141
Kizlar benim bebegim hem emiyor hem mama iciyo bugun sag gogsumu emmek istemiyo cekiyo bisey gelmiyo sanki iyice sertlesti canimi yakiyo sagayim dedim 10 cc cikmadi bile elimle denedim yine yok gelen bisey ama hala sis ne olabilir ki ilik dusta aldim gecmiyo
Ağlamak istiyorumAslina bakarsan dort de bitti beşe girdik hala bu durumdayiz ama sen yine de cok seyapma
Çocuk uyurken ufacık gürültü yapani çok fena haşlıyorum ben. Emeğe saygı!Ağlamak istiyorumdün gece 3 ten bu yana ayaktayım uykusuzluktan ölüyorum çocuk hala ağlama modunda. Eşime trip atıcam diye annemlerde kaldım gürültüden uyumuyor. Ne anlarlar televizyondan bilmem ben aylar oldu izlemiyorum bi eksiklik hissetmedim. Bu gecede uyku yok bana
Biz 2 tane kullanıyorduk. 3. Ay kontrolünde dr birini keselim dedi. Şuan sadece sab veriyorum.Gaz damlası kullaniyormusunuz
Bebegim 3aylik oldu hala kullanıyorum
Kendi evimde olsa haslayayımda burda ne diyeyim adam adam olsa otururdum evimdeÇocuk uyurken ufacık gürültü yapani çok fena haşlıyorum ben. Emeğe saygı!
Ben de 20gunlukten beri sanırım sab vermeye başladım halen devam ediyorumBiz 2 tane kullanıyorduk. 3. Ay kontrolünde dr birini keselim dedi. Şuan sadece sab veriyorum.
2. Şişeyi yarıladık. Muhtemelen o bitinceye kadar kullanırım. Bazen vermiyorum denemek için, arızaya bağlıyor. Maceraya hiç gerek yok.Ben de 20gunlukten beri sanırım sab vermeye başladım halen devam ediyorum
Nezaman bırakıcam bilemiyorum
Daha başlamadım tam 4. Ayı bekliyorum . Yediğin herşeyi tattir dedi , alerjen şeyler hariç bal,yumurta Vs. Yani çorba, sulu yemek Vs ben ne yiyorsam serçe parmağını batır ve ağzına sür dedi ilerde ek gidayi kabul etmesi kolay olurmuş. , maksat bebek o tadı alsın yani 4.ayda
Kızlar dün bebeğim saat 5 gibi uyudu sonra uyanmadı 2 3 saat aralıklarlaemip emip uyanmadan sürekli uyudu ben dedim gece kesin uyumuyacak ama gece boyuda 2 kez kalktı emdi uyudu ilk kez böyle bişey yaşadım normal mi anlamadım ya
Yok canım.. İki ilacında 3. Şişesindeyiz.. Saatini aksatınca bile sıkıntı çıkıyor..Damlayi mi kestin acaba diye dusundum ben cesaret edeip kesemiyorum
Çok teşekkür ederim canım sağolasın.. Bursadayım ben.. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden aldım randevuyu.. Orada incelerler diye düşünüyorum..Alerji testi üç şekilde oluyor bildiğim kadariyla
1 kan alıyorlar süt alerjisine bakiyorlar
2 deri testi yapıyorlar
3 kakada gizli kan var mı vs tahlil yapıyorlar bir de kalprotektin var mı diye yani barsakta iltihap oluşmuş mu alerjiden diye bakıyorlar
Ama bunların sonucu küçük bebeklerde kesin olmuyormuş o yüzden hiç test istemeyebilirler de.
Bazı doktorlar anneye diyet yaptırıp onun sonucuna göre karar veriyor.
Ama her doktor bu alerji denen şeyi anlayamiyor o yüzden alerji sayfalarından çok araştırıp iyi bir doktora gitmen gerek
Bizzz.. 3.aydan sonra etrafı daha çok keşfettikleri için olabiliyormuş.. Gündüz yaşıyoruz bu durumu.. Ayağa kalkıyorum, göğsüme bastırıyorum.. O itiyor ben bastırıyorum.. Bir iki çekip bırakıyor.. En son çok acıktığında emiyor.. Sürekli etrafı incelemek istiyor.. Normal yani canım.. Kendini sıkma..Kızlar meme reddi yaşayan var mı. Öğlenden beri meme almıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Valla benim oğlum, başta iki günde bir kaka yapardı, sonra üç gün oldu, en son hafta sa bire çıktı.. Doktor her gün yapmalı dedi.. Ama bazı doktorlar sırf anne sütü alıyorsa on güne kadar normal diyorlar.. Biz Biogaia gaz ilacını kullanmaya başladıktan sonra her gün kaka yapmaya başladık. Tabi eskiden daha kıvamlı iken şimdi su gibi, gürültülü birde.. Sen doktoruna sordun mu canım?Kızlar kimsenin bi fikri yok mu ya 2 aydır kızım kendiliğinden kaka yapamıyor ya
Aynen valla.. Başım çatlıyor.. Çocuğu yatağından alacak dermanım kalmadı.. Onu yataktan alıp kendi yatağıma gitmek bile eziyet.. Zaten sendeledim, düşecektim.. Gözleri fıldır fıldır.. Anlamıyorum, nasıl dayanıyor uykusuzluğa..Yine saat başı uyanmali 30 kere kalkmali bi günaydın valla hiç dermanim kalmadi
Aynı toplamda 3 saat uyudum gerisi bol aglama ve inlemeli geçtiYine saat başı uyanmali 30 kere kalkmali bi günaydın valla hiç dermanim kalmadi
Ben de olmadım daha. 3 ay 11 gün oldu doğum yapalı.Kizlarr bn henuz adet gormedm :/ Dogumdan sonra yanii
Bizimki de her gün yapmıyor. Bem de son kontrolde tekrar sordum doktora. Dedi ki 7 kuralı vardır emen bebekte. Günde 7 kez ya da 7 günde 1 normaldir. Eğer 7yi geçerse gliserinli fitil kullan. En çok 5 gün üst üste yapmadı. Sonrasında 3 gün boyunca günde 2-3 kez yaptı. Ek besine geçince nolacak bakalımValla benim oğlum, başta iki günde bir kaka yapardı, sonra üç gün oldu, en son hafta sa bire çıktı.. Doktor her gün yapmalı dedi.. Ama bazı doktorlar sırf anne sütü alıyorsa on güne kadar normal diyorlar.. Biz Biogaia gaz ilacını kullanmaya başladıktan sonra her gün kaka yapmaya başladık. Tabi eskiden daha kıvamlı iken şimdi su gibi, gürültülü birde.. Sen doktoruna sordun mu canım?
Benim kanamam 40ıma kadar devam etti. Dopum yapalı 4 ay 7 gün oldu. Hala regl olmadım. Normal ama ya. Bir arkadaşım 7 ay sonra regl olmuşBen de olmadım daha. 3 ay 11 gün oldu doğum yapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?