2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çocuğu bırakıp işe gitmek çok zormuş birde geceden uykusuzken. Raporlu olduğum halde rica üzerine yarım gün çalıştım bugün 20 kere evi aradım. Allahtan ağlamadan eve dönebildim yarım günde deli gibi özledim. Çok yorgun ve uykusuzum insallah bu gece uyuruz

Bende de yapışmış 9 kilo vardı ama son 1 aydır ekmeği, Tatlı şeyleri kestim ve Leslie ile spor yapıyorum ve nihayet farkettim :) o tartıda iki kilo verdiğimi gördüm ya nasıl mutluyum :) 61 den 59 a düştüm :) 52 doğum öncesi kilomdu. Sen de leslie ile spor yap canım çok eğlenceli.

Ben de bir aydır Leslie ile spor yapıyorum gerçekten fark var hemde çok eğlenceli , Benim kız beni izlerken gülüyor eğleniyor :)

Kızlar uzun zamandır giremiyorum okuyamadım mesajları hepimizin sıkıntıları var sanırım ishal oldu oğlum 6 .7 kez kaka yapıyor ıkıkınıyor.
Merhaba tahlil yaptırdın mi benim kızımda olmuştu kakasına ışık tutup baktım kan gördüm hemen bezi alıp hastaneye gittim zaten yarim saat içerisinde kakayi götürmek gerekiyormuş mikrop görüldü antibiyotik verildi su kaybıda oldu tabi tahlil yaptır için rahat etsin geçmiş olsun l

Rapor alabildin mi ben bugun rica minnet 30 gun heyet aldim cok sukur

Sağol canım size de geçmiş olsun tahliller temiz 10 un üstüne çıkarsa tekrar getirin dendi

Benimki 7 haziran doğumlu kafasını arada dik tutuyor kucağımda canım, yüzüstü yatınca zor kaldırıyor kafasını hatta , ellerini tutup kaldırırken kafası geri düşüyor. Nöroloji doktoru gördü kafasını taşıyamıyor dedi kafası büyükmüş , bıngıldağı da fazla açıkmış bi sıkıntı yok dedi dik tutuyo sonuçta arada da olsa . Boşuna germe kendini zamanla tutuyo

Sağol canım içimi rahatlattı inşa sağlıklı birsekilde büyürler bizde göstereceğiz. Nöroloji doktoruna evde egzersiz yapıyorum şimdilik

Biz de iki aylıkken problem yaşadık. Maflor probiyotik Damla’ya başladık iki aydık kullanıyoruz. İki üç haftadır da günde iki üç defa yapar oldu
Bugün akşam kendiliğinden yaptı kakasini çok şükür evde resmen sevinç çığlıkları attım. Sağol canım cevabın için doktor mu verdi ilacı?

Bazen büyüme dönemini uyuyarak gecirebiliyorlar

69la hamile kaldım 84 le bitirdim şimdi 67 kiloyum ben bol su yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek verdim çoğu ilk iki ay gitti.ama gel Gorki koca kişisi biraz göbeğin var mekik çek diyor :/ çok gıcık

Benimki her zaman sesli yapıyor nadiren sessiz yaptığını sonradan fark ettim. Günde üç dört kez yapıyor arada bir gün yapmadığı oldu .

Ellerinden tutunca kendini kaldırıyor . Bir doktorla yetinmeyetinme bence çoğu zaman en kötüyü söylüyorlar

Merhaba oğlum 12 haziran doğumlu yüz üstü yatarken başını kaldırıyor,sırt üstü yatarken başını kaldırmıyor kucakta artık geri atmıyor bizim Dr normal dedi tek doktorla kalna

Yine kusarak uyandı aspire oldu. Nefes alamadığı için korktu burnundan fışkırdı. Allahtan sabaha karşı kendi yatağıma almıştım. Farkettimki hamak yada düz yatak yada eğim farketmiyor. Yüzüstü cevirdim sürekli başını yukarı kaldırdı en sonunda ağlamaya başladı. Doktoruna randevu aldım sıra bekliyorum. İnsanlar bebek uyusun bende uyuyayım diye beklerken ben her türlü uyuyamıyorum. Hatta çocuğun başından ayrılamıyorum

Canım doktora gösterdin mi ? Neden böyle oluyormuş kıyamam ben ona ya

Canım doktora gösterdin mi ? Neden böyle oluyormuş kıyamam ben ona ya
Çocuk gastroentroloji görmesi lazım dedi. Yeditepe üniversitesinden isim verdi. Aradım muayene ücreti 420 liraymış babasının anlaşmalı olduğu hastaneleri arıyorum tek tek baya uzak kalıyorlar bize ama götüreceğim bi şekilde. 10 günde 400 gr almış fazla besliyor olabilirsin dedi. 10 gün öncede kilo alımı az demişti çocuğun derdi benimle gerçi beni emerse kusuyor. Geçen seferde emzirme sonrası olmuştu. Annemde sütünü beğenmiyor emzirme diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…