- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.181
Bende de yapışmış 9 kilo vardı ama son 1 aydır ekmeği, Tatlı şeyleri kestim ve Leslie ile spor yapıyorum ve nihayet farkettim :) o tartıda iki kilo verdiğimi gördüm ya nasıl mutluyum :) 61 den 59 a düştüm :) 52 doğum öncesi kilomdu. Sen de leslie ile spor yap canım çok eğlenceli.Uykusuz bebişlerle doğru düzgün öğünler yapamadığımız halde bu kilolar gitmiyor kızlar.emzirmek 500 kalori yaktırıyormuş günlük e abartılı da yemiyoruz hatta yiyemiyoruz desem yeridir,500 kalori yaktığımızı düşünürsek gün gün birazcık hafiflememiz gerekmez mi? 14 kg almıştım 7 si 40 çıkana kadar gitti diğerleri yapıştı üstüme,bu konuda napıcaz fikriniz var mı?
Aranızda emzirme diyeti falan yapan varmı?varsa örnek liste paylaşabilir mi?
Ben de bir aydır Leslie ile spor yapıyorum gerçekten fark var hemde çok eğlenceli , Benim kız beni izlerken gülüyor eğleniyor :)Ben bugün başlıyorum canım 80 kilo ile hanile kalmıştım 96 ile Doğuma girdim 83 e düşmüştüm hatta 82 gördüm ama iki kazan aşure ve diğer tatlıları gömünce bugün bir baktım 84.4 olmuşum zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım boyum uzun Benim 1.72 o yüzden 68 70 kilo bana çok iyi oluyor bakalım inşlah başarırım ekmeği bırakıp tatlıları azaltıcam bide leslie yapıcam evde yürüyüş yapıyorsun youtubedw videoları var işe yarıyor
Merhaba tahlil yaptırdın mi benim kızımda olmuştu kakasına ışık tutup baktım kan gördüm hemen bezi alıp hastaneye gittim zaten yarim saat içerisinde kakayi götürmek gerekiyormuş mikrop görüldü antibiyotik verildi su kaybıda oldu tabi tahlil yaptır için rahat etsin geçmiş olsun lKızlar uzun zamandır giremiyorum okuyamadım mesajları hepimizin sıkıntıları var sanırım ishal oldu oğlum 6 .7 kez kaka yapıyor ıkıkınıyor.
Rapor alabildin mi ben bugun rica minnet 30 gun heyet aldim cok sukurÇocuğu bırakıp işe gitmek çok zormuş birde geceden uykusuzken. Raporlu olduğum halde rica üzerine yarım gün çalıştım bugün 20 kere evi aradım. Allahtan ağlamadan eve dönebildim yarım günde deli gibi özledim. Çok yorgun ve uykusuzum insallah bu gece uyuruz
Sağol canım size de geçmiş olsun tahliller temiz 10 un üstüne çıkarsa tekrar getirin dendiMerhaba tahlil yaptırdın mi benim kızımda olmuştu kakasına ışık tutup baktım kan gördüm hemen bezi alıp hastaneye gittim zaten yarim saat içerisinde kakayi götürmek gerekiyormuş mikrop görüldü antibiyotik verildi su kaybıda oldu tabi tahlil yaptır için rahat etsin geçmiş olsun l
Kızlar oğlum 13 haziran doğumlu başını kolundan çekerken başını kaldırmıyor. Yüz üstü yatışınca kalkıyor kucakta başını dik tutuyor. Sırt üstünde kaldırmıyor diye doktor nörolojik Birsu olabilir dedi sizin bebekler kaldırıyor mu
10 gün aldım ben devamına bakacağım. Heyet çok zor bi ihtimalRapor alabildin mi ben bugun rica minnet 30 gun heyet aldim cok sukur
Sağol canım içimi rahatlattı inşa sağlıklı birsekilde büyürler bizde göstereceğiz. Nöroloji doktoruna evde egzersiz yapıyorum şimdilikBenimki 7 haziran doğumlu kafasını arada dik tutuyor kucağımda canım, yüzüstü yatınca zor kaldırıyor kafasını hatta , ellerini tutup kaldırırken kafası geri düşüyor. Nöroloji doktoru gördü kafasını taşıyamıyor dedi kafası büyükmüş , bıngıldağı da fazla açıkmış bi sıkıntı yok dedi dik tutuyo sonuçta arada da olsa . Boşuna germe kendini zamanla tutuyo
Bugün akşam kendiliğinden yaptı kakasini çok şükür evde resmen sevinç çığlıkları attım. Sağol canım cevabın için doktor mu verdi ilacı?Biz de iki aylıkken problem yaşadık. Maflor probiyotik Damla’ya başladık iki aydık kullanıyoruz. İki üç haftadır da günde iki üç defa yapar oldu
Arada birGaz damlası kullaniyormusunuz
Bebegim 3aylik oldu hala kullanıyorum
Bazen büyüme dönemini uyuyarak gecirebiliyorlarKızlar dün bebeğim saat 5 gibi uyudu sonra uyanmadı 2 3 saat aralıklarlaemip emip uyanmadan sürekli uyudu ben dedim gece kesin uyumuyacak ama gece boyuda 2 kez kalktı emdi uyudu ilk kez böyle bişey yaşadım normal mi anlamadım ya
69la hamile kaldım 84 le bitirdim şimdi 67 kiloyum ben bol su yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek verdim çoğu ilk iki ay gitti.ama gel Gorki koca kişisi biraz göbeğin var mekik çek diyor :/ çok gıcıkHadi hayırlı olsun o zaman canım inşallah kısa sürede sonuç alırsın.ekmeksiz doymuyorum ben hamilelik öncesi hiç yemezdim ama şimdi doymuş hissetmiyorum yiyorum,açlık hissi içinde olunca sütüm azalırmı ki diye korkuyorum o yüzden sağlıklı bi yöntemse bu leslie falan netten bakayım bi deneyim ben de o zaman.en az 5 vermeliyim,kulağa az geliyor ama bir gram eksilmedim aylardır
Benimki her zaman sesli yapıyor nadiren sessiz yaptığını sonradan fark ettim. Günde üç dört kez yapıyor arada bir gün yapmadığı oldu .Kızlar, sizinde bebekleriniz kakasını sesli mi yapıyor? Bizim büyük bir gürültü ve foşurdatma ile oluyor.. İlk bir ay böyle değildi.. Tabi o zaman kakası daha yoğundu.. Alerji olabilir mi diyorum ama bir yandan da 1. Aydan sonra kullanmaya başladığım gaz ilacından dolayı, gazı kakası ile mi atıyor diyorum.. Çünkü ilk ay gaz çıkarırdı.. Şimdi o gürültülü kakanın dışında gaz yapmıyor..
Bu arada 52 ile hamile kaldım, 61 ile doğuma girdim.. 10. Günde 52 olmuştum.. Bu yorgunluk ile 45 filan görürüm derken 52 yim hâlâ.. Ama karnım var biraz
Ellerinden tutunca kendini kaldırıyor . Bir doktorla yetinmeyetinme bence çoğu zaman en kötüyü söylüyorlarKızlar oğlum 13 haziran doğumlu başını kolundan çekerken başını kaldırmıyor. Yüz üstü yatışınca kalkıyor kucakta başını dik tutuyor. Sırt üstünde kaldırmıyor diye doktor nörolojik Birsu olabilir dedi sizin bebekler kaldırıyor mu
Merhaba oğlum 12 haziran doğumlu yüz üstü yatarken başını kaldırıyor,sırt üstü yatarken başını kaldırmıyor kucakta artık geri atmıyor bizim Dr normal dedi tek doktorla kalnaKızlar oğlum 13 haziran doğumlu başını kolundan çekerken başını kaldırmıyor. Yüz üstü yatışınca kalkıyor kucakta başını dik tutuyor. Sırt üstünde kaldırmıyor diye doktor nörolojik Birsu olabilir dedi sizin bebekler kaldırıyor mu
Sağol canımEllerinden tutunca kendini kaldırıyor . Bir doktorla yetinmeyetinme bence çoğu zaman en kötüyü söylüyorlar
Bizimki de aynısını yapıyor gidecem bu hafta kendi doktoruna diğer doktor acildiMerhaba oğlum 12 haziran doğumlu yüz üstü yatarken başını kaldırıyor,sırt üstü yatarken başını kaldırmıyor kucakta artık geri atmıyor bizim Dr normal dedi tek doktorla kalna
Canım doktora gösterdin mi ? Neden böyle oluyormuş kıyamam ben ona yaYine kusarak uyandı aspire oldu. Nefes alamadığı için korktu burnundan fışkırdı. Allahtan sabaha karşı kendi yatağıma almıştım. Farkettimki hamak yada düz yatak yada eğim farketmiyor. Yüzüstü cevirdim sürekli başını yukarı kaldırdı en sonunda ağlamaya başladı. Doktoruna randevu aldım sıra bekliyorum. İnsanlar bebek uyusun bende uyuyayım diye beklerken ben her türlü uyuyamıyorum. Hatta çocuğun başından ayrılamıyorum
Çocuk gastroentroloji görmesi lazım dedi. Yeditepe üniversitesinden isim verdi. Aradım muayene ücreti 420 liraymış babasının anlaşmalı olduğu hastaneleri arıyorum tek tek baya uzak kalıyorlar bize ama götüreceğim bi şekilde. 10 günde 400 gr almış fazla besliyor olabilirsin dedi. 10 gün öncede kilo alımı az demişti çocuğun derdi benimle gerçi beni emerse kusuyor. Geçen seferde emzirme sonrası olmuştu. Annemde sütünü beğenmiyor emzirme diyoCanım doktora gösterdin mi ? Neden böyle oluyormuş kıyamam ben ona ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?