2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay canım çok geçmiş olsun yaa.. Bizimkide kusunca burnundan geliyor.. Doktor ters çevir dedi.. Hem ağız hem burun tıkalı, nefessiz kalıyor, morarıyor dedim.. Onlar kendi kendilerini kurtarırlar ters çevirince dedi ama insan panikliyor işte..
Bazen süt yaramayabiliyor eskilerin deyimi ile.. Dokunan bişey mi var acaba? Bünye öyle tepki veriyor olabilir.. Her gün kusuyor ise bir gün emzirmeden denesen bi

Mamaların arkasındaki miktar bana biraz abartı gibi geliyor yaa. Bilmiyorum her bebek farklı tabiki ama kızım 3 saatte bir 120 cc.'den fazlasını içemez diye düşünüyorum.
Çoğunlukla kızım yaklaşık 20cc bırakıyor ama hepsini içtiği de oluyor doktor da bize miktarı bebek belirlesin dedi

Emmezse durduramıyorumki sürekli ağlıyor öyle sakinleşiyor

69la hamile kaldım 84 le bitirdim şimdi 67 kiloyum ben bol su yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek verdim çoğu ilk iki ay gitti.ama gel Gorki koca kişisi biraz göbeğin var mekik çek diyor :/ çok gıcık
Maşallah sana ne güzel eksiye düşmüşsün bir de .darısı bana.bende 7 kilo fazla var ama göbek hiç kalmadı,basen çıktı ve çok kötü duruyor.hamileyken yoktu ve hamileyken giydiğim pantalonlarım zor oluyor.yapışan kilonun hepsi basende sanki

Canım kendi sütünün tadına baktın mi hiç ? Bazılarının sütü acı oluyormuş ama senin bebeğin emmeyi seviyor oylelerinde bebek emmek istemiyor. Bence sen annene bakma.uzman biri görsün .on günde maşallah iyi almış benimki bi ayda yarım kilo almış galiba perşembe belli olacak :/

Göbekli olmaktansa basenli olmayı tercih ederim benim de tam tersi basen kalça erimiş resmen

tatlışlarım bal arkadaşlarımmmmm
nerelerdesiniz oğluşumun arkadaşlarinin anneleriii....
biz bugunnnn tam 4 aylık olduk maşallahhh.
azcık gribi yarın aşımız var
grip oldugumuzdan dolayi huysuzuz bide aşı bakalim allahim kolayliqini versin. burnu tikandiqi icin ne dogru emebiliyo ne uyuyabiliyor. ama bunu da atlatcaz insallah sizler nasilsiniz. eskisi gibi deil bura yazmiyo kimse uzuluyorum.

Kiz bnde cok zayifladm.45 ile hamile kaldm 61 ile doguma girdim simdi 48 bnde 40 gorururm bu gidisle

:)) canimmm gecmis olsun bizimde oglumz grip burnu dikali annem giledym serumunu evde unuttum da biraz damlatiym burnuna

Ay kızlar ya,giremiyorum pek. Benim kız bu ara fazla huysuz bi anda değişti hem çok sık uyanmaya başladı. Atak donemimidir nedir bilemedim
ikizler burcu bebeleri bizimkiler benim ilk oglum terazi inanmazdim burclara valla billa haklilarmis
ne guldukleri ne agladiklari bi gunu bi gununu tutmuyo canm

:)) canimmm gecmis olsun bizimde oglumz grip burnu dikali annem giledym serumunu evde unuttum da biraz damlatiym burnuna
hic sewmiyorum su hastaliklari ememiyo bile allahim hemen gecirsin yawrularimizin hastaligini bende serum alim da nasil kullancam bilmiyom aparat warmi burnu temizlemek icin

Kizlar demir damlasi kullanmaya basladinizmi. Bugun 4.ay asisinda saglik ocagi verdi ama netten baktigim kadariyla kimse memnun kalmamis.siz naptiniz?
yarin bende gitcem 4 ay asisina canim ezaneden isterim ben saglik ocaginin devit3 unude kullanmiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…