- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.201
Ay canım çok geçmiş olsun yaa.. Bizimkide kusunca burnundan geliyor.. Doktor ters çevir dedi.. Hem ağız hem burun tıkalı, nefessiz kalıyor, morarıyor dedim.. Onlar kendi kendilerini kurtarırlar ters çevirince dedi ama insan panikliyor işte..Çocuk gastroentroloji görmesi lazım dedi. Yeditepe üniversitesinden isim verdi. Aradım muayene ücreti 420 liraymış babasının anlaşmalı olduğu hastaneleri arıyorum tek tek baya uzak kalıyorlar bize ama götüreceğim bi şekilde. 10 günde 400 gr almış fazla besliyor olabilirsin dedi. 10 gün öncede kilo alımı az demişti çocuğun derdi benimle gerçi beni emerse kusuyor. Geçen seferde emzirme sonrası olmuştu. Annemde sütünü beğenmiyor emzirme diyo
Çoğunlukla kızım yaklaşık 20cc bırakıyor ama hepsini içtiği de oluyor doktor da bize miktarı bebek belirlesin dediMamaların arkasındaki miktar bana biraz abartı gibi geliyor yaa. Bilmiyorum her bebek farklı tabiki ama kızım 3 saatte bir 120 cc.'den fazlasını içemez diye düşünüyorum.
Emmezse durduramıyorumki sürekli ağlıyor öyle sakinleşiyorAy canım çok geçmiş olsun yaa.. Bizimkide kusunca burnundan geliyor.. Doktor ters çevir dedi.. Hem ağız hem burun tıkalı, nefessiz kalıyor, morarıyor dedim.. Onlar kendi kendilerini kurtarırlar ters çevirince dedi ama insan panikliyor işte..
Bazen süt yaramayabiliyor eskilerin deyimi ile.. Dokunan bişey mi var acaba? Bünye öyle tepki veriyor olabilir.. Her gün kusuyor ise bir gün emzirmeden denesen bi
Bebegime biraksam 200 de icer heralde emzigi oyle bir kapiyo ki yeni mama ictigi halde sanirsin 1 haftadir acÇoğunlukla kızım yaklaşık 20cc bırakıyor ama hepsini içtiği de oluyor doktor da bize miktarı bebek belirlesin dedi
Maşallah sana ne güzel eksiye düşmüşsün bir de .darısı bana.bende 7 kilo fazla var ama göbek hiç kalmadı,basen çıktı ve çok kötü duruyor.hamileyken yoktu ve hamileyken giydiğim pantalonlarım zor oluyor.yapışan kilonun hepsi basende sanki69la hamile kaldım 84 le bitirdim şimdi 67 kiloyum ben bol su yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek verdim çoğu ilk iki ay gitti.ama gel Gorki koca kişisi biraz göbeğin var mekik çek diyor :/ çok gıcık
Canım kendi sütünün tadına baktın mi hiç ? Bazılarının sütü acı oluyormuş ama senin bebeğin emmeyi seviyor oylelerinde bebek emmek istemiyor. Bence sen annene bakma.uzman biri görsün .on günde maşallah iyi almış benimki bi ayda yarım kilo almış galiba perşembe belli olacak :/Çocuk gastroentroloji görmesi lazım dedi. Yeditepe üniversitesinden isim verdi. Aradım muayene ücreti 420 liraymış babasının anlaşmalı olduğu hastaneleri arıyorum tek tek baya uzak kalıyorlar bize ama götüreceğim bi şekilde. 10 günde 400 gr almış fazla besliyor olabilirsin dedi. 10 gün öncede kilo alımı az demişti çocuğun derdi benimle gerçi beni emerse kusuyor. Geçen seferde emzirme sonrası olmuştu. Annemde sütünü beğenmiyor emzirme diyo
Göbekli olmaktansa basenli olmayı tercih ederim benim de tam tersi basen kalça erimiş resmenMaşallah sana ne güzel eksiye düşmüşsün bir de .darısı bana.bende 7 kilo fazla var ama göbek hiç kalmadı,basen çıktı ve çok kötü duruyor.hamileyken yoktu ve hamileyken giydiğim pantalonlarım zor oluyor.yapışan kilonun hepsi basende sanki
Kilo alımına bağlı belirleniyor biraz da. Bir de bebeğin seni emiyor ya ondandır muhakkak.Ben 4 saatte 120 cc veriyordum doktoru 90 a düşelim dedi
Kızlar, sizinde bebekleriniz kakasını sesli mi yapıyor? Bizim büyük bir gürültü ve foşurdatma ile oluyor.. İlk bir ay böyle değildi.. Tabi o zaman kakası daha yoğundu.. Alerji olabilir mi diyorum ama bir yandan da 1. Aydan sonra kullanmaya başladığım gaz ilacından dolayı, gazı kakası ile mi atıyor diyorum.. Çünkü ilk ay gaz çıkarırdı.. Şimdi o gürültülü kakanın dışında gaz yapmıyor..
Bu arada 52 ile hamile kaldım, 61 ile doğuma girdim.. 10. Günde 52 olmuştum.. Bu yorgunluk ile 45 filan görürüm derken 52 yim hâlâ.. Ama karnım var biraz
:)) canimmm gecmis olsun bizimde oglumz grip burnu dikali annem giledym serumunu evde unuttum da biraz damlatiym burnunatatlışlarım bal arkadaşlarımmmmm
nerelerdesiniz oğluşumun arkadaşlarinin anneleriii....
biz bugunnnn tam 4 aylık olduk maşallahhh.
azcık gribi yarın aşımız var
grip oldugumuzdan dolayi huysuzuz bide aşı bakalim allahim kolayliqini versin. burnu tikandiqi icin ne dogru emebiliyo ne uyuyabiliyor. ama bunu da atlatcaz insallah sizler nasilsiniz. eskisi gibi deil bura yazmiyo kimse uzuluyorum.
ikizler burcu bebeleri bizimkiler benim ilk oglum terazi inanmazdim burclara valla billa haklilarmisAy kızlar ya,giremiyorum pek. Benim kız bu ara fazla huysuzbi anda değişti hem çok sık uyanmaya başladı. Atak donemimidir nedir bilemedim
hic sewmiyorum su hastaliklari ememiyo bile:)) canimmm gecmis olsun bizimde oglumz grip burnu dikali annem giledym serumunu evde unuttum da biraz damlatiym burnuna
Evet aparat oluyor canım.hic sewmiyorum su hastaliklari ememiyo bileallahim hemen gecirsin yawrularimizin hastaligini bende serum alim da nasil kullancam bilmiyom aparat warmi burnu temizlemek icin
yarin bende gitcem 4 ay asisina canim ezaneden isterim ben saglik ocaginin devit3 unude kullanmiyorum acikcasiKizlar demir damlasi kullanmaya basladinizmi. Bugun 4.ay asisinda saglik ocagi verdi ama netten baktigim kadariyla kimse memnun kalmamis.siz naptiniz?
yarin bende gitcem 4 ay asisina canim ezaneden isterim ben saglik ocaginin devit3 unude kullanmiyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?