- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.641
Valla canım maşallah yaa.. Ben üşeniyorum.. Birde bizimki yaygaracı baya.. Islak mendilin ağzını zor açıyorum :) sizin olumlu dönüşlerinizle aldım, teşekkür ederimslm.ben kullaniyorum ama disarsi icin .bide geceleri altini d3gostirmem gerektiginde kullaniyordum.banyoya git sicak suyu ac isinmasini bekle zor geliyor uykulu uykulu.son bir aydir belkide daha fazladir geceleri altini almiyorum uyaniyor emiyor tekrar uyuyor.kaka yapmaiyor gece.
onun haricinde pamuk ve su .ebebek te yine dokdortgen pamullar bazen onuda kullaniyorum.cogunlukla ama normal pamuk.cok daha ekonomik oluyor.ama ondada steril degildir yaziyor onu bilrmedim.
2.ay aşısında hiç sorun yaşamamıştık ama 4.ay aşısında ki aynı aşılar yapılıyor verem aşısı haricinde 3 gün susmadan ağladı ne yaptıysam sakinleştiremedim ateş çıkmadı ama ağrı yaptı sanırım.fitil verdim ama hiç faydası olmadı,3 gün sonra toparladı çocuk ama ben bittimKızlar 4. Ay aşısı ateş yaptı yaa.. Baş kısmı ve koltuk altında ateşi var.. Ateş ölçer yok ölçemiyorum tam kaç olduğunu.. İnleyip duruyor neden böyle yaptı ki ya?
Çok geçmiş olsun cnmMeme reddi ve huysuzlugu vardi birde atesi 38 olmustu malesef. 5 gundur antibiyotik kullaniyoruz cok sukur toparladi
Aynen canım, ikinci ay aşısı bizde de sıkıntı yapmamıştı.. Ağır geliyor demek ki..2.ay aşısında hiç sorun yaşamamıştık ama 4.ay aşısında ki aynı aşılar yapılıyor verem aşısı haricinde 3 gün susmadan ağladı ne yaptıysam sakinleştiremedim ateş çıkmadı ama ağrı yaptı sanırım.fitil verdim ama hiç faydası olmadı,3 gün sonra toparladı çocuk ama ben bittim
4 ay 20 günlük canımKac aylik bebegin
Bizde de ateş olmuştu kafa kısmı özellikle vücudu normaldi 38 buçuk sıkıntılı bence ateşölçer alKızlar 4. Ay aşısı ateş yaptı yaa.. Baş kısmı ve koltuk altında ateşi var.. Ateş ölçer yok ölçemiyorum tam kaç olduğunu.. İnleyip duruyor neden böyle yaptı ki ya?
Biz de daha diş yok ama annem hep anlatır b3nim kız kardeşim çıkarmış aynen 3 ay civarları, hatta babama şakasını yapıyormuş dişi çıktı diye hep, bir gün babam da hanı bakayım deyince annem de şok olmuş dişi görünceİlk dişimiz çıktı bugün bir beyazlık gördüm birde baktım diş çıkarmış alttan bi tane o kadar huysuzluk demek bundan Muş bu kadar erken beklemiyordum oğlum 3 ay 24 günlük kızlar sizde diş çıkaran varmı
Çorbaları nasıl yapıyorsun canım eğer farklıysa tarifini yazabilir misin bize de fikir olur
Ben ve Kardeşim 4 aylıkken çıkarmışız bu sıpa daha erkenci çıktı ama benim oğlum belliydi erken çıkaracağı doğduğundan beri kafasını tutuyor çeviriyordu kemik gelişimi iyi ondan sanırım erken çıkardı çok maden suyu içmiştim ve süt ona bağlıyorumBiz de daha diş yok ama annem hep anlatır b3nim kız kardeşim çıkarmış aynen 3 ay civarları, hatta babama şakasını yapıyormuş dişi çıktı diye hep, bir gün babam da hanı bakayım deyince annem de şok olmuş dişi görünce
Biz 5.aya girdik aldik veriyorum cunku çok kasiniyor agzi sulaniyor tabi benim gözetimimde veriyorum eline guvende hissediyor kesinlikle hosuna da gittiKizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
Bugün doktora gittik.. Ateş yapmasını istiyoruz zaten dedi.. Şaşırtıcı cidden.. Aynen canım bugüne dek araştırdım, karar verememiştim..Bizde de ateş olmuştu kafa kısmı özellikle vücudu normaldi 38 buçuk sıkıntılı bence ateşölçer al
Ya benim oğlan da başını hep tuttu.. Doğumun ertesi günü biri ziyarete geldiğinde, kucağına alıp, aaa başını tutuyor demişti.. Burada başını tutuyor mu diye sorulduğunda şaşırıyordum.. Yüz üstü bile hemen kaldırıyordu başını.. Bizimde çok salyamız akıyor ama çıkmadı diş :)Ben ve Kardeşim 4 aylıkken çıkarmışız bu sıpa daha erkenci çıktı ama benim oğlum belliydi erken çıkaracağı doğduğundan beri kafasını tutuyor çeviriyordu kemik gelişimi iyi ondan sanırım erken çıkardı çok maden suyu içmiştim ve süt ona bağlıyorum
Yok canım ateş yapmadı ama çok huysuz ve emmeyi bıraktı gündüz yatırıyorum sürekli uyanıyor eli ağzında sürekliBugün doktora gittik.. Ateş yapmasını istiyoruz zaten dedi.. Şaşırtıcı cidden.. Aynen canım bugüne dek araştırdım, karar verememiştim..
Ya benim oğlan da başını hep tuttu.. Doğumun ertesi günü biri ziyarete geldiğinde, kucağına alıp, aaa başını tutuyor demişti.. Burada başını tutuyor mu diye sorulduğunda şaşırıyordum.. Yüz üstü bile hemen kaldırıyordu başını.. Bizimde çok salyamız akıyor ama çıkmadı diş :)
Ateş yaptı mı diş canım?
Benimde gündüzleri emmiyor.. Uyku sersemi uyanmadan ağzına veriyorum memeyi yoksa baha direniyor, aç aç.. Çok ilginçler cidden.. Bakalım biz ne zaman çıkaracağız..Yok canım ateş yapmadı ama çok huysuz ve emmeyi bıraktı gündüz yatırıyorum sürekli uyanıyor eli ağzında sürekli
İnşallah ateşi filan olmaz canım.. Aşıdan dolayı mı ağladı? Bizimki sağlık ocağı bahçesinde sakinlemişti biraz etrafa bakınca.. Kilosu da iyi cidden.. Demek sütün yarıyor maşallah.4 ay aşısını oldu bugün, bi ara ağlaması o kadar arttıki bayılıyorum sandım tansiyonum düştü. Zaten mızmızdı duble mızmız oldu. 6880 olmuş kilosu günlük 420 cc civarı mama alıyor. Süt olmasa almazmış o kadar varki emiyor dedi. Ateşi yok şimdilik insallah rahat atlatır
Evet aşıdan dolayı 2.aşı yapıldığında sakinlestirilemez hale geldi. 15 dk uğraştım şimdi uyuyor. Uyudun diye tv bile açmadık uykusunda bile acı çeker tonda inliyor çok üzülüyorumİnşallah ateşi filan olmaz canım.. Aşıdan dolayı mı ağladı? Bizimki sağlık ocağı bahçesinde sakinlemişti biraz etrafa bakınca.. Kilosu da iyi cidden.. Demek sütün yarıyor maşallah.
Biz dün sabah on buçukta yaptırdık aşıyı.. Gündüz birşeyi yoktu.. Akşam çıktı.. Gece de vücuduna yayıldı.. Allah korusun birşey olacak diye uyuyamadım.. Zaten oğlum da uyumadı hiç.. Bugün doktoruna götürdük, tam doktorun yanına gireceğiz uyudu.. Tabi doktor geri uyandırdı.. Uykusuzluk da iyice huzursuzluk yaptı.. Kaç gecedir mahvolmuştum zaten.. Bu gece de dayanabilirim inş.. Biz uyku eğitimi filan veremeyiz hayatta
Maşallah canım bak sütün varmış azıcık değilmiş.Evet aşıdan dolayı 2.aşı yapıldığında sakinlestirilemez hale geldi. 15 dk uğraştım şimdi uyuyor. Uyudun diye tv bile açmadık uykusunda bile acı çeker tonda inliyor çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?