- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.601
Bizimki dönmüyor ama beşikte benim sesimi duyduğu anda doğruluyor. Biraz daha zorlasa oturacak nerdeyseKızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı yattığı yerde?
Canım kızımın da eli hep ağzında salyalı ve huysux. Ben yokladım bir kabartı var gibi geldi bana. Geçen hafta sağlık ocağına kendime ilaç yazdırmaya gitmiştim. Gitmişken göstrrdim aile hekimine. Evet diş çıkarıyoe dedi. Çok üzüldü, teyzecim niye böyle acele ettin deyip durdu kızıma doktor hanım :)) Jel yazdı çok çok huysuzlandığında sürüyorum valla. O bahsettiğin sulu diş halkasından da veriyorum eline. Zaten onu vermesem yeleğini elini oyun halısının diğer oyuncaklarını, yani eline ne geçirse ağzına götürüyorKizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
merhabalar oncelikle uzun suredir hem okuyamadim hem yazamadim.Hanımlar instagramda görmüşsünüzdür bebeyatmazları. Ne düşünüyorsunuz?
Kullanan var mı? Benim kızım artık uzanmak istemiyor. Dün mama sandalyesine koyayım dedim. Görmeliydiniz nasıl sevindi nasış mutlu oldu. Tabi henüz çok erken mama sandalyesi için. O yüzden acaba alsam mı dedim bebeyatmazı
Aynen canım kızım da ana kucağında durmuyor. ve galiba artık Anakucağı ona küçük geliyor rahat etmediği için durmak istemiyor.merhabalar oncelikle uzun suredir hem okuyamadim hem yazamadim.
bebeyatmaz brnde bakiyorum .kullanisli gibi duruyor.onceleri plastik bungoo diye bisey vardi yada buna benzer bi addi unuttum simdi.bu daha yumusak vr rahat duruyor.tam bu aylar icin iyi olur.yan dustu geri dustu derdi olmaz.yastikla desteklemek cok zor oluyor hateket ettikce kayiyor.mutfakta bile guvenlugini sagladiktan sonra koy yere yap yemegini.
benimki artik anakucagi koltugundada durmuyor 5 10 dk en fazla kucak istiyor hep.
Gecen hafta bizimki de saat başı uyanıyordu 4 kez 4 .5 gün. Sürdü büyüme atak haftası olabiliermiş sizinki de olabilir bizim oğlan gündüz çok uyulsa gece uyumuyor beyefendi 6vdan sonra uyutmamaya calışuyorumGündüz uykusu olmadığı zamanlarda da gece sık uyanıyordu o yüzden gündüz uykusuna bağlamıyorum dün mesela gündüz toplam 4 saat falan uyudu akşam 9 da uyuttum ilk uyanışı 1 de oldu sonra 1-1,5 saat arayla uyandıben şok, yani uzattım ama henüz düzeni yok kafasına göre takılıyo
Benimki 4 aylık veriyorum ağzına almıyor elinde tutsun istiyorum çünkü çok tutmuyor oyuncakları elini baya emiyor uyuyor emerek hatta doktor oyuncak verin eline tutsun demişti ama en sağlıksağlıklısı ellerini emmeleriKizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
Ya kızım ellerini emdiğinde kaynanam bana çaktırmadan bluzunun kollarını çektirip ellerini kapatıyor. Bak diyorum yapma şunu o ellerini emmekten vazgeçmeyecek sen böyle yapınca. Bluzun kolları sürekli ıslanıyor habire üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum.Benimki 4 aylık veriyorum ağzına almıyor elinde tutsun istiyorum çünkü çok tutmuyor oyuncakları elini baya emiyor uyuyor emerek hatta doktor oyuncak verin eline tutsun demişti ama en sağlıksağlıklısı ellerini emmeleri
Tam bi düzene alıştı diyorum hop yine değişiyor anlamadım bu defa sabah 4 te uyanıyor önceden 6 idi ne yapsam yatmıyor saat 9 da yarım saat bi şekerleme yapıyor hanımefendi sonra 2 de zar zor uyutuyorum uyursa iki saat uyuyor yani gündüz en fazla üç saat uyuyor akşam da iki kez uyaniyordu bu ara bire düştü 9 gibi uyuyor 4te uyanıyor . Neden bu kadar değişken anlamış değilimKızlar Gündüz bebeklerinizin uykusu nasıl?
Bizimki iki gündür gündüz Sadece bir kez uyuyor
2 gibi ve 3 saat uyuyor bu da yeni çıktı
Çorbaları nasıl yapıyorsun canım eğer farklıysa tarifini yazabilir misin bize de fikir olurAslinda listede en basta yogurt war ama doktor once corbalardan dedi.yogurt daha sora dedi
Donemiyor daha. Hafif yan kalkıp düşüyor tekrar ya da kendini iterek yatağın başından sonuna kadar gidiyorKızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı yattığı yerde?
Onlar da kendilerine uygun bir düzen arayışında belki de :)Tam bi düzene alıştı diyorum hop yine değişiyor anlamadım bu defa sabah 4 te uyanıyor önceden 6 idi ne yapsam yatmıyor saat 9 da yarım saat bi şekerleme yapıyor hanımefendi sonra 2 de zar zor uyutuyorum uyursa iki saat uyuyor yani gündüz en fazla üç saat uyuyor akşam da iki kez uyaniyordu bu ara bire düştü 9 gibi uyuyor 4te uyanıyor . Neden bu kadar değişken anlamış değilim
Aynı durumdayız@aeengineer işe dönüş ne zaman canım, ben her hafta bir kapıda rapor dileniyorum. Bu hafta ve önümüzdeki haftayı ayarladım. 5 5 daha bulup ardına senelik izin alacağım
Benim kızım yarın 5 aylık oluyor yaklaşık 10 gündür dönmeye başladı yerde sırt üstü yatırıp bırakıyorum hemen yüzüstü dönüyorKızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı yattığı yerde?
Ya bu sayfayı ben de takip ediyorum ama hiç böyle tarif yok görmedim hep çocuk yetiştirme üzerine yazılar varSize bi kac tarif attim hanimlar.instada takip ettigim guzel bi sayfada her gune kendi paylasimlarinin en sonunda günün sozu kitabi yemegi gbi seyler paylasiyor.ben de ekran fotosu aliyorum uyanlari
Bende düşünüyorumHanımlar instagramda görmüşsünüzdür bebeyatmazları. Ne düşünüyorsunuz?
Kullanan var mı? Benim kızım artık uzanmak istemiyor. Dün mama sandalyesine koyayım dedim. Görmeliydiniz nasıl sevindi nasış mutlu oldu. Tabi henüz çok erken mama sandalyesi için. O yüzden acaba alsam mı dedim bebeyatmazı
Ben 3.ayda almıştım ama tam bir kavrama yeteneği yok su an bir zararı olmaz benceKizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
Ya bu sayfayı ben de takip ediyorum ama hiç böyle tarif yok görmedim hep çocuk yetiştirme üzerine yazılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?