2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
Kızım 25inde 4aylik olacak alalı 15gun oluyor.ama tutamadığı için kullanmıyor.yine en sevdiği şey elleri

Kizim gece 5.30ta uyandı sağ meme sol meme emzirdim ve yatirayim dedim baya agular yapmaya başladı o an ben bittim.sabah olmuş gibi davrandı tekrar uyutmak 1saatten uzun sürdü.yani aslında o saatte uyanmış oldu.hicbir şekilde isik falan acmiuoaçm konuşmuyorum ya da gece daha uyumamız lazım karanlık diyorum.bu durumda napiyorsunuz.cok moralim bozuluyor bu sabah kurşun yemiş gibiydim
Henuz çalışmıyorum ama çalışınca böyle durumlarda bir hayli zor olacak

Bizimde öyle hatta benimki 4 te zipkin gibi gülücükler agucuklar benimle oyna diyor . Inşallah değişir

Ben de son uykusunu en geç 5 te bitiriyorum, şuan son uykusunu uyuyo benim oğlan inşallah atakla ilgili bir durumdur ama genel olarak bu şekilde son 1 aydır arada bir gün beni şaşırtıp böyle değişiklikler yapıyo sağolsun uyku uykunun mayasıdır derler,sizin oğlan sevmemiş bu sözü demek ki :)

Kötü gibi görünüyor nedense özellikle büyükler öyle görüyor bence dişlikten daha iyi ve kendilerini rahatlatıyor ben bazen kendim tutusturuyorum ağzına uyuyunca kendi bırakıyor ya da ben çekiyorum 4 yaşından sonra emerse sıkıntı ama daha bebekler bırakın emsin bence

Her bebek farklıdır canı istemiyo keyfi yerinde demek ki böceğin,benim oğlan doğduğu günden beri çok harekerlitliydi,hatta 1 aylık olmadan bir gün annemle bir uyandık oğlan yerde annemin şaşkınlığını asla unutamam ,o yüzden geç bile kaldı bence ,senin bebiş emin ol 10 güne çok değişecek

Biz yorucuymuş senin miniğin uyku düzeni, inşallah gece uykusuna bir an önce erken geçmeyi öğrenir kuzun

Birkez bende de olmuştu yatağına yatırdım pış pış yaptım ağladı emzirdim sonra tekrar yatağa oynayıp duruyordu kendi haline bırakıp uyudum o da uyumuş ben sallamıyırum zaten en baştan yoruluncaya uyur başında bekleme bence

Kızlar uyku konusunda sıkıntı yaşayanlar tracy hogg yeni anneler mucize çözümler kitabı var mutlaka okuyun psikolojisini düzeltiyor insanın yazılanlar gibi olmuyor tabi ama işe yarıyor yine bir düzen oluşturamadımm ama uykusu için hiç sallamadım tam vazgececektim ki kitapta yazılanlar aklıma geldi sallamadım bir deneyin bence

Benim kızım da hiç sevmiyor yatmayı.. devamlı etrafa bakınmak istiyor kucakta. Acaba bebeyatmaz için erken değil mi? Destekli oturtmaya başladınız mı bebişleri, oturtuyorsanız ne şekilde oturtuyosunuz? Ben doktoruna daha soramadım.

Ya ben 3 aydan beri kucağımda oturuyorum zaten. Bir süresir tekli koltukta yanlarına yastık koyarak oturuyorum. Dün yerde önüne arkasına sağına soluna yastık koyarak oturttum. Ya baktım daha mutlu. Dik olmak hoşuna gidiyor. Tutumlu anne ıygulamasında 2. Elini 60 tlte aldım gitti valla demin :)

Şaşırdım öyle yapınca oturma odasına gittik yanına yattım pispisladim uyudu ama benim uyku yalan oldu

slm.ben kullaniyorum ama disarsi icin .bide geceleri altini d3gostirmem gerektiginde kullaniyordum.banyoya git sicak suyu ac isinmasini bekle zor geliyor uykulu uykulu.son bir aydir belkide daha fazladir geceleri altini almiyorum uyaniyor emiyor tekrar uyuyor.kaka yapmaiyor gece.
onun haricinde pamuk ve su .ebebek te yine dokdortgen pamullar bazen onuda kullaniyorum.cogunlukla ama normal pamuk.cok daha ekonomik oluyor.ama ondada steril degildir yaziyor onu bilrmedim.

Kac aylik bebegin

Kızlar 4. Ay aşısı ateş yaptı yaa.. Baş kısmı ve koltuk altında ateşi var.. Ateş ölçer yok ölçemiyorum tam kaç olduğunu.. İnleyip duruyor neden böyle yaptı ki ya?

Ben iki uc ay onu kullandim cok guzel bi dokusu vardi yumusacik ben cok begenmistim.elimdekiler bitince yine ondan alicam fiyatlari az degil aynen zam da geldiyse yandik
Bende aldım bugün canım teşekkür ederim.. Kapaklı olması başta iyi bir özellik.. Uni baby'ye o kadar para veriyordum, şaşırttı beni..

Ben çok memnunum canım
Teşekkür ederim canım, aldım hemen bugün.. Baya kapaklı filan güzelmiş..

A aeengineer işe dönüş ne zaman canım, ben her hafta bir kapıda rapor dileniyorum. Bu hafta ve önümüzdeki haftayı ayarladım. 5 5 daha bulup ardına senelik izin alacağım
Bizim izin bittikten sonra yıllıkları aldım ben rapor bulamayınca Ama bir doktor ayarladım, ondan bir ay alacağım gibi.. Aralığın ilk haftasına kadar sürer iznim.. Sonrası ne olur bilemiyorum.. Annem başka şehirde.. Bir kardeşim okula, iki kardeşim ve babam işe gidiyor.. İşe gidenler neyse de, okula giden kardeşimi nasıl bırakır ? Ya da ben oğlumu kime emanet edebilirim ? Çokkk huysuz, çokk huzursuz.. Öyle üzgünüm ki.. Ne kadar beceriksizim diyorum kendime..

Beni aramadılar sağlık ocağından yarın kendi doktoruna soracağım aşısını
Bana hemşire, önceki ay yazmıştı.. Hoş yazdığı tarih hafta sonu idi de neyse.. Bugün de altıncı ay aşısının tarihini verdi.. 5.ay da izlem de yokmuş..

Kizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
Valla canım 3. Ayı dolduğunda verdim.. Çünkü yeleğinin ucunu, önlüğünü, battaniyeyi sürekli ağzına götürüyor.. Sinirleniyor.. Hele bizim ellerimize nasıl saldırıyor.. Oyuncağa öyle uzanmıyor ama bizim ellere uzanıp ağzına götürüyor.. Onu alınca baya bırakmadı.. Anladık ki dişi kaşınıyor.. Zaten üzerinde 3 aydan büyük bebekler için diyor.. Maşallah siz büyüdünüz baya.. Ara ara alabilir ağzına

Yeni doğan değil canım mavi olan bu. Ben sleepy yeni dopan kullandım bir süre. Sonra sleepy zeytinyağlıya geçtim. Bu indirimdeki unibaby sleepy zeytinyağlıdan bile ucuza geliyordu aldım ben de.
Cidden fiyatı çok iyiymiş canım.. Tanesi 4 lira, birşey değilmiş.. Ayrıca özendim sizin oraya.. Normalde her gratis ablanın pes ettiği gibi oluyor.. Benimde bırakıp çıkmışlığım çok.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…