- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.621
Kızım 25inde 4aylik olacak alalı 15gun oluyor.ama tutamadığı için kullanmıyor.yine en sevdiği şey elleriKizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
sağol canım hiç bakmamıştım hikayelerineStory de paylasiyor canim yukarida yani hikayelerinde
Bizimde öyle hatta benimki 4 te zipkin gibi gülücükler agucuklar benimle oyna diyor . Inşallah değişirKizim gece 5.30ta uyandı sağ meme sol meme emzirdim ve yatirayim dedim baya agular yapmaya başladı o an ben bittim.sabah olmuş gibi davrandı tekrar uyutmak 1saatten uzun sürdü.yani aslında o saatte uyanmış oldu.hicbir şekilde isik falan acmiuoaçm konuşmuyorum ya da gece daha uyumamız lazım karanlık diyorum.bu durumda napiyorsunuz.cok moralim bozuluyor bu sabah kurşun yemiş gibiydim
Henuz çalışmıyorum ama çalışınca böyle durumlarda bir hayli zor olacak
Ben de son uykusunu en geç 5 te bitiriyorum, şuan son uykusunu uyuyo benim oğlanGecen hafta bizimki de saat başı uyanıyordu 4 kez 4 .5 gün. Sürdü büyüme atak haftası olabiliermiş sizinki de olabilir bizim oğlan gündüz çok uyulsa gece uyumuyor beyefendi 6vdan sonra uyutmamaya calışuyorum
Ya kızım ellerini emdiğinde kaynanam bana çaktırmadan bluzunun kollarını çektirip ellerini kapatıyor. Bak diyorum yapma şunu o ellerini emmekten vazgeçmeyecek sen böyle yapınca. Bluzun kolları sürekli ıslanıyor habire üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum.
Neymiş bir akrabalarının çocuğu liseye gidiyormuş da hala elini emiyormuş böyle giderse kızım da alışacakmış. Offf of
Her bebek farklıdır canı istemiyo keyfi yerinde demek ki böceğin,benim oğlan doğduğu günden beri çok harekerlitliydi,hatta 1 aylık olmadan bir gün annemle bir uyandık oğlan yerdemaşallah canım. benim kızım 4 aylık oldu 4 gün önce. Henüz dönemiyor hiç yeltenmiyor da.. Ara sıra yattığı yerde bacaklarını havalandırıp yan atmaya çalışıyor o kadar. tam yan dönüp duramıyor da.
maşallah canım. benim kızım 4 aylık oldu 4 gün önce. Henüz dönemiyor hiç yeltenmiyor da.. Ara sıra yattığı yerde bacaklarını havalandırıp yan atmaya çalışıyor o kadar. tam yan dönüp duramıyor da.
Biz yorucuymuş senin miniğin uyku düzeni, inşallah gece uykusuna bir an önce erken geçmeyi öğrenir kuzunGündüz 2 yada 3 kez uyutuyorum bende hamak sağolsun. Toplamda 4-5 saati buluyor. Aksam uykusuna asla erken geçmiyor ama 8 de uyutma denemesine geçiyoruz bir sonraki öğünü geliyor hala uyanık. Gece 11 12 bazen 1 de uyuyor mutlaka 5 te kalkıyor
Birkez bende de olmuştu yatağına yatırdım pış pış yaptım ağladı emzirdim sonra tekrar yatağa oynayıp duruyordu kendi haline bırakıp uyudum o da uyumuş ben sallamıyırum zaten en baştan yoruluncaya uyur başında bekleme benceKizim gece 5.30ta uyandı sağ meme sol meme emzirdim ve yatirayim dedim baya agular yapmaya başladı o an ben bittim.sabah olmuş gibi davrandı tekrar uyutmak 1saatten uzun sürdü.yani aslında o saatte uyanmış oldu.hicbir şekilde isik falan acmiuoaçm konuşmuyorum ya da gece daha uyumamız lazım karanlık diyorum.bu durumda napiyorsunuz.cok moralim bozuluyor bu sabah kurşun yemiş gibiydim
Henuz çalışmıyorum ama çalışınca böyle durumlarda bir hayli zor olacak
Benim kızım da hiç sevmiyor yatmayı.. devamlı etrafa bakınmak istiyor kucakta. Acaba bebeyatmaz için erken değil mi? Destekli oturtmaya başladınız mı bebişleri, oturtuyorsanız ne şekilde oturtuyosunuz? Ben doktoruna daha soramadım.Hanımlar instagramda görmüşsünüzdür bebeyatmazları. Ne düşünüyorsunuz?
Kullanan var mı? Benim kızım artık uzanmak istemiyor. Dün mama sandalyesine koyayım dedim. Görmeliydiniz nasıl sevindi nasış mutlu oldu. Tabi henüz çok erken mama sandalyesi için. O yüzden acaba alsam mı dedim bebeyatmazı
İyi sizinkiler gülüyor maşallah benimki ağlayıp uyumayı reddedenlerden ben o kadar alıştım ki artık ağlamasa otururum sabaha kadar yeterki artık ağlamasınBizimde öyle hatta benimki 4 te zipkin gibi gülücükler agucuklar benimle oyna diyor . Inşallah değişir
Ya ben 3 aydan beri kucağımda oturuyorum zaten. Bir süresir tekli koltukta yanlarına yastık koyarak oturuyorum. Dün yerde önüne arkasına sağına soluna yastık koyarak oturttum. Ya baktım daha mutlu. Dik olmak hoşuna gidiyor. Tutumlu anne ıygulamasında 2. Elini 60 tlte aldım gitti valla demin :)Benim kızım da hiç sevmiyor yatmayı.. devamlı etrafa bakınmak istiyor kucakta. Acaba bebeyatmaz için erken değil mi? Destekli oturtmaya başladınız mı bebişleri, oturtuyorsanız ne şekilde oturtuyosunuz? Ben doktoruna daha soramadım.
Şaşırdım öyle yapınca oturma odasına gittik yanına yattım pispisladim uyudu ama benim uyku yalan olduBirkez bende de olmuştu yatağına yatırdım pış pış yaptım ağladı emzirdim sonra tekrar yatağa oynayıp duruyordu kendi haline bırakıp uyudum o da uyumuş ben sallamıyırum zaten en baştan yoruluncaya uyur başında bekleme bence
slm.ben kullaniyorum ama disarsi icin .bide geceleri altini d3gostirmem gerektiginde kullaniyordum.banyoya git sicak suyu ac isinmasini bekle zor geliyor uykulu uykulu.son bir aydir belkide daha fazladir geceleri altini almiyorum uyaniyor emiyor tekrar uyuyor.kaka yapmaiyor gece.Çok iyiymiş fiyatı yaa.. Yenidogan mı sensitive olan mı canım? İndirim zamanı bu kadar indirilen ürün normalde neden uçuk fiyat anlayamıyorum..
Kızlar baby&me nin ıslak mendilini kullanan var mı? Ona geçeyim diyorum.. Onunda 24 lüsü 64.90dan 109.90 A çıkmış
Ne gibi belirtileri oldu
Kac aylik bebeginYa ben 3 aydan beri kucağımda oturuyorum zaten. Bir süresir tekli koltukta yanlarına yastık koyarak oturuyorum. Dün yerde önüne arkasına sağına soluna yastık koyarak oturttum. Ya baktım daha mutlu. Dik olmak hoşuna gidiyor. Tutumlu anne ıygulamasında 2. Elini 60 tlte aldım gitti valla demin :)
Bende aldım bugün canım teşekkür ederim.. Kapaklı olması başta iyi bir özellik.. Uni baby'ye o kadar para veriyordum, şaşırttı beni..Ben iki uc ay onu kullandim cok guzel bi dokusu vardi yumusacik ben cok begenmistim.elimdekiler bitince yine ondan alicam fiyatlari az degil aynen zam da geldiyse yandik
Teşekkür ederim canım, aldım hemen bugün.. Baya kapaklı filan güzelmiş..Ben çok memnunum canım
Bizim izin bittikten sonra yıllıkları aldım ben rapor bulamayıncaA aeengineer işe dönüş ne zaman canım, ben her hafta bir kapıda rapor dileniyorum. Bu hafta ve önümüzdeki haftayı ayarladım. 5 5 daha bulup ardına senelik izin alacağım
Bana hemşire, önceki ay yazmıştı.. Hoş yazdığı tarih hafta sonu idi de neyse.. Bugün de altıncı ay aşısının tarihini verdi.. 5.ay da izlem de yokmuş..Beni aramadılar sağlık ocağından yarın kendi doktoruna soracağım aşısını
Valla canım 3. Ayı dolduğunda verdim.. Çünkü yeleğinin ucunu, önlüğünü, battaniyeyi sürekli ağzına götürüyor.. Sinirleniyor.. Hele bizim ellerimize nasıl saldırıyor.. Oyuncağa öyle uzanmıyor ama bizim ellere uzanıp ağzına götürüyor.. Onu alınca baya bırakmadı.. Anladık ki dişi kaşınıyor.. Zaten üzerinde 3 aydan büyük bebekler için diyor.. Maşallah siz büyüdünüz baya.. Ara ara alabilir ağzınaKizlar selam.esim oglumuza sulu dis halkasi almis.ama vermekte tereddut ettim.6.aya gireli 10gun oldu.veren warmi aranizda?elini surekli agzina sokuyor.korkuyorum birde erkenmi diye?
Cidden fiyatı çok iyiymiş canım.. Tanesi 4 lira, birşey değilmiş.. Ayrıca özendim sizin oraya.. Normalde her gratis ablanın pes ettiği gibi oluyor.. Benimde bırakıp çıkmışlığım çok.. :)Yeni doğan değil canım mavi olan bu. Ben sleepy yeni dopan kullandım bir süre. Sonra sleepy zeytinyağlıya geçtim. Bu indirimdeki unibaby sleepy zeytinyağlıdan bile ucuza geliyordu aldım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?