reoc
Aynen canım.. Kanda IgE bakıldı.. Çıkmayadabiliyor.. Çıkmaması yok demek değil.. Ama bizde çıktı.. Üstelik ben diyet yapmıştım bir buçuk ay.. Kan alınacağı için iki gün süt, peynir tükettim, test yanlış çıkmasın diye.. Buna rağmen yüksekti değeri.. Bizde genel kırmızı ve beyaz kan hücrelerini içeren testlerde yapıldı.. IgE pozitif olunca bazı gıda denemeleri de yapılmış.. Nitekim bizim çoklu gıda alerjisi.. Bizde de deride çıkmadı.. Aslında kabarma oldu bazılarında ama cetvelle ölçüldü.. İstenen sınırda olmayınca negatif dendi..
Her zaman işini iyi bilen, yapan, seven insanlara denk gelmek lazım.. Üniversite hastanesi mahvetti bizi.. Anlatıyorum dinlemiyorlar.. Sonucu yorumla diyorum.. Benim bildiğimi bana diyorlar.. Uzman gelecek diyorlar.. Uzman yorum bile yapamıyor.. Özele gidiyorsun kem küm.. Neyse umarım sizdeki alerji değildir.. Amazing_GNC yazmış ya, belki cildi kuru kaldığından olmuştur.. Mukuslu kaka yok ise aklını ferah tut.. Belki rotadan belki diştendir ishali
Birde bizde gaita da kalprotektin de bakıldı.. O da sınıra yakındı.. Gizli kan da bakılmalıydı bana göre