- 18 Ekim 2018
- 249
- 350
- 18
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.561
Canım hiç bilmiyorum ama azalttığını zannetmem sadece kendi yorumum bişi bildiğimden değil yani, hala içmiyor mu senin oğlan canım benim ne zor bebeğin beslenmek istememesi bilirim Allah yardımcın olsun, benim oğlan gündüz mama çok az alıyor anne sütü sağıp veriyorum hep yettiği kadar ancak 400 cc çıkıyor gece de iki kez mama veriyorum off azcık büyüseler de mama derdi bitse yemek yeselerKizlar ogluma mama yediremiyorum bir turlu kusuyor.biberonla asla icmiyor kasiklada icmiyor.bende bugun 60 cc mama yaptim 5 6 bebe biskuvisi koydum bu sekilde yedi.acaba faydasini azalttimmi mmamanin boyle yaparak???fikirlerinizi bekliyorum.
Hareketler bizim buzağıyla aynı :))))) Ben uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım sanırım bu doğumda. İlk doğum sonrası ben de söylenenleri algılayamazdım. Annende olman iyi olmuş. Sadece yemek yapılsa bile büyük rahatlık . İnşallah en kısa sürede rahatlarsın. Keşke bebeğini birkaç saatliğine bırakıp kendin için bir şeyler yapabilsen.Valla idare edemiyorum. Sorulan soruları anlamıyorum yarım güne tam gün performans bekliyorlar anlam veremiyorum. İs yoğun kız sıkıntılı beynimde sürekli bir ağlama sesi, direncim düştü. Geçen yıl hamileyken bir kez grip olmadım bu yıl ikinci oldu. Maske parçam oldu resmen, su tempoya birde yemek temizlik eklenseydi muhtemelen boşanırdım. Annemlerde en azından o dertlerim olmuyor evimin ne durumda olduğuyla ilgilenmiyorum. Haftasonuda esime temizletiyorum. Oturup tv izlemeyeli aylar oldu depresyonun dibindeyim. Birde benim kız öne arkaya sallanıyor. Annemdende kafasını yana sallamayı öğrenmiş başınıda sallıyor. Bu ara birde meme ağzında çıkarmadan buzağıların annelerine toslaması gibi başıyla memeye tosluyor emerken ama ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Bence faydası azalmıyordur. Önemli olan mamayı yemesi fikrimce. Ben de işteyken anneme bisküviyi sütümle de ıslatabilirsşn diyorum. Mamayı acaba alıştırma bardağıyla veya normal bardakla içer mi? Bir dene istersen.Kizlar ogluma mama yediremiyorum bir turlu kusuyor.biberonla asla icmiyor kasiklada icmiyor.bende bugun 60 cc mama yaptim 5 6 bebe biskuvisi koydum bu sekilde yedi.acaba faydasini azalttimmi mmamanin boyle yaparak???fikirlerinizi bekliyorum.
Sütün iyiymiş maşallah. Benim makinem de eskimiş biraz bir seferde ancak 80-90 çıkıyor iki memeden. Geçen gün güya sağdım ama elimle sıkınca biraz daha çıktı. İşyerinde sağmadığım için süt azalıyor tabii. Günde kaç kere sağıyorsun?Canım hiç bilmiyorum ama azalttığını zannetmem sadece kendi yorumum bişi bildiğimden değil yani, hala içmiyor mu senin oğlan canım benim ne zor bebeğin beslenmek istememesi bilirim Allah yardımcın olsun, benim oğlan gündüz mama çok az alıyor anne sütü sağıp veriyorum hep yettiği kadar ancak 400 cc çıkıyor gece de iki kez mama veriyorum off azcık büyüseler de mama derdi bitse yemek yeseler
Faydasının azaldığını düşünmüyorum canım çünkü muhallebiye de karıştırıyoruz mamayı azaltsa onda da azalırdı ve tavsiye edilmezdi diye düşünüyorum.aksine kalorisini artırmış oluyorsun.Kizlar ogluma mama yediremiyorum bir turlu kusuyor.biberonla asla icmiyor kasiklada icmiyor.bende bugun 60 cc mama yaptim 5 6 bebe biskuvisi koydum bu sekilde yedi.acaba faydasini azalttimmi mmamanin boyle yaparak???fikirlerinizi bekliyorum.
Allah yardımcınız olsun bizim de kredi varDogru da kredi borclarimiz var. Ona da ayri bütçe ayirmak bizim icin imkansiz canim. Bugun bastan ayağa temizlik yaptim zaten. Kaynanam gelecekçocukla cok zor oldu. Surekli kucak isteyip firsat vermedi de işte yaptim cok şükür. Haftalik temizlik icin birini almak iyi olurdu. Ama maalesef :)
ben serum fizyolojiği büyük paket olarak alıyorum normal kola takılan gibi :) küçük şırınga ile yarısını bir deliğine yarısını diğer deliğine sıkıyorum o dediğim buharla ilaç olayı çok etkili oluyor tavsiye ederm :)Sağolasın canım.. Dediklerin ne onu bile bilmiyorum o kadar bilgisizim.. Hemen bakayım netten, sağolasın canım.. Serum fizyolojik uygulamama rağmen tam açılmıyor burnu.. Bir iki kez basıyorum, hepsini mi sıkmam lazım anlamadım.. Pff onlar hastalanmasınlar yaa
Kızlar merhaba yarın ise başlıyorum ,kafam allak bullak.bakalim nasıl geçecek bu hafta çok zor geçeceğini düşünüyorum.size bir sorum olacak.anne sütü +çok az ek gıda alan bebesi olan çalışan anneler gündüz bebeğinize nekadar anne sütü bırakıyorsunuz.ben hep emzirdigim için bilemiyorum.mama sadece gece yatarken 210ml yapıyorum artık onu da içmek istemiyor.simdilik yine gunduz mama icmeyecek çünkü süt stogum baya var .ilk etapta gündüz kaç ml süt biraksam. 11 saat ayrı kalacağız sabah 8 akşam 7
Böyle yazınca 11saat içime resmen öküz oturdu kızımı emziriyorum şuan içime sokup ise gidesim var
Ptesi işe başladım. 8 saat kadar uzak kalıyorum . Bu iki günde süt sağmadım ama sağmam gerekir değil mi? Anneme 80-90 cc süt bırakıyordum. Onu oğlum alıştırma bardağıyla iki seferde içiyormuş. Acaba sık mı besleniyor da iki seferde içiyor? Sütü WCde sağmam gerekecek. Siz nasıl sağıp saklıyorsunuz, eve neyle götürüyorsunuz? Sağmazsam sütüm azalır değil mi? Bugün evdeyim. Süt sağmam lazım ama bıdık emip durduğundan süt de birikmiyor. Öğleye kadar çalışacaktım ama saçma sapan çalışma saatleri ortaya çıktı. Offf!
Pulmicort ne canim o da ventolin tarzı migeçmiş olsun canım, nebulizatorle ventolin ve pılmicort yapabilirsin biz nerdeyse 4 aylıkkenden beri bu şekildeyiz iyi olduğu gün 2 haftayı geçmiyor yine burun akıntısı öksürük ateş dr hiç antibiyotik vermedi hep ventolin+ pulmicort yaptuk 5 gün süreyle bir d eburnunu serum fizyolojik ile açtık sürekli bu şekilde atlattık
Canım benim kız da bi kere bronsiolit oldu doktor bir senede üç ve üzeri olursa alerjiden söz edebiliriz dedi bence bi alerji bölümüne götür emziriyorsan sık emzirArkadaslar kizim 7.5 aylik yaklasik 2 aydir surekli hasta 1 hafta iyiyse 10 gun kotu 3 kere bronsiolit 2 kere grip 2 kere goz capaklanmasi yasadik yasiyoruz hala hastaneden geldigimiz yok bu durumda ilan var mi surekli hastalik Allah beterinden korusun tabi ama bagisikligi cok dusuk neler yapmak lazim o erileri olan var mi ilk kizimda hic boyle seyler yasamadik doktor tekrarlarsa alerji bilumune goturmeniz lazim demisti bugun tekrar gidecegiz bakalim ne diyecek calistigim ici annem bakiyor kendimi suclar ildum bakamiyor muyuz diye
Karma aşının içindeki menenjit yeterli olmuyor bi de turu farklı galiba ben de kararsızım yaptırmayı düşünüyor gibiyimKizlar selam.simdi saglik ocagindan geldik 9.ay kilo boy takibinden.hava cok guzel bu arada buralarda.oglusum 18 mayis dogumlu 9.ayin icindeyiz yani bas cevresi 44 kilo 8.300 boy 70 cm..bu arada ebeye menenjit asisini sordum 1 yasinda atilan karma asinin icinde var dedi.
Canım kaç saatte bir sağım yapıyorsun günde ? Benim sütüm sağım yaparak arttı senin dediğin gibi 35 zor çıkıyordu sindi en az 60 çıkıyor günde ama 200 anca çıkıyor genelde 170-200 arası .artar mi acaba yoksa böyle mi giderCanım hiç bilmiyorum ama azalttığını zannetmem sadece kendi yorumum bişi bildiğimden değil yani, hala içmiyor mu senin oğlan canım benim ne zor bebeğin beslenmek istememesi bilirim Allah yardımcın olsun, benim oğlan gündüz mama çok az alıyor anne sütü sağıp veriyorum hep yettiği kadar ancak 400 cc çıkıyor gece de iki kez mama veriyorum off azcık büyüseler de mama derdi bitse yemek yeseler
Altıncı ay aşısında asm de doktor da menenenjit aşısından bahsetmedi, size söylediler mi yaptırın diyeKarma aşının içindeki menenjit yeterli olmuyor bi de turu farklı galiba ben de kararsızım yaptırmayı düşünüyor gibiyim
Faydasının azaldığını düşünmüyorum canım çünkü muhallebiye de karıştırıyoruz mamayı azaltsa onda da azalırdı ve tavsiye edilmezdi diye düşünüyorum.aksine kalorisini artırmış oluyorsun.
Bence senin oğlun benimki gibi mamanın yavan tadını sevmiyor ben de muhallebi ile veriyorum ev yapımı bisküvim olursa onu mama ile ıslatıyorum mesela başka türlü yemiyor minik gurme
Sana bi de şey sorucam canım bizim bebeler biberon vs almıyor ya su için sen alıştırma bardağı araştıryordun alabildin mi? Ben de alacağım da neye karar verdin? Kaşıklaçok az içiyor belki onunla daha fazla içer
Hareketler bizim buzağıyla aynı :))))) Ben uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım sanırım bu doğumda. İlk doğum sonrası ben de söylenenleri algılayamazdım. Annende olman iyi olmuş. Sadece yemek yapılsa bile büyük rahatlık . İnşallah en kısa sürede rahatlarsın. Keşke bebeğini birkaç saatliğine bırakıp kendin için bir şeyler yapabilsen.
Bence faydası azalmıyordur. Önemli olan mamayı yemesi fikrimce. Ben de işteyken anneme bisküviyi sütümle de ıslatabilirsşn diyorum. Mamayı acaba alıştırma bardağıyla veya normal bardakla içer mi? Bir dene istersen.
Sütün iyiymiş maşallah. Benim makinem de eskimiş biraz bir seferde ancak 80-90 çıkıyor iki memeden. Geçen gün güya sağdım ama elimle sıkınca biraz daha çıktı. İşyerinde sağmadığım için süt azalıyor tabii. Günde kaç kere sağıyorsun?
Canım hiç bilmiyorum ama azalttığını zannetmem sadece kendi yorumum bişi bildiğimden değil yani, hala içmiyor mu senin oğlan canım benim ne zor bebeğin beslenmek istememesi bilirim Allah yardımcın olsun, benim oğlan gündüz mama çok az alıyor anne sütü sağıp veriyorum hep yettiği kadar ancak 400 cc çıkıyor gece de iki kez mama veriyorum off azcık büyüseler de mama derdi bitse yemek yeseler
Bizimki avent penguen kızım içemiyor ondan. Wee alacağım bende beslenme gereçleri indirimindeEki Görüntüle 2233041 Eki Görüntüle 2233042 kizlar esim alistirma bardagi diye yesil olan awenti almis kullanan warmi??cok garip bi bardak oglum asla icemez.wee baby normak klasik 3delikli kullanan warmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?