2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ogluma mama yediremiyorum bir turlu kusuyor.biberonla asla icmiyor kasiklada icmiyor.bende bugun 60 cc mama yaptim 5 6 bebe biskuvisi koydum bu sekilde yedi.acaba faydasini azalttimmi mmamanin boyle yaparak???fikirlerinizi bekliyorum.
Canım hiç bilmiyorum ama azalttığını zannetmem sadece kendi yorumum bişi bildiğimden değil yani, hala içmiyor mu senin oğlan canım benim ne zor bebeğin beslenmek istememesi bilirim Allah yardımcın olsun, benim oğlan gündüz mama çok az alıyor anne sütü sağıp veriyorum hep yettiği kadar ancak 400 cc çıkıyor gece de iki kez mama veriyorum off azcık büyüseler de mama derdi bitse yemek yeseler

Hareketler bizim buzağıyla aynı :))))) Ben uykusuzluğa karşı bağışıklık kazandım sanırım bu doğumda. İlk doğum sonrası ben de söylenenleri algılayamazdım. Annende olman iyi olmuş. Sadece yemek yapılsa bile büyük rahatlık . İnşallah en kısa sürede rahatlarsın. Keşke bebeğini birkaç saatliğine bırakıp kendin için bir şeyler yapabilsen.
Kizlar ogluma mama yediremiyorum bir turlu kusuyor.biberonla asla icmiyor kasiklada icmiyor.bende bugun 60 cc mama yaptim 5 6 bebe biskuvisi koydum bu sekilde yedi.acaba faydasini azalttimmi mmamanin boyle yaparak???fikirlerinizi bekliyorum.
Bence faydası azalmıyordur. Önemli olan mamayı yemesi fikrimce. Ben de işteyken anneme bisküviyi sütümle de ıslatabilirsşn diyorum. Mamayı acaba alıştırma bardağıyla veya normal bardakla içer mi? Bir dene istersen.
Sütün iyiymiş maşallah. Benim makinem de eskimiş biraz bir seferde ancak 80-90 çıkıyor iki memeden. Geçen gün güya sağdım ama elimle sıkınca biraz daha çıktı. İşyerinde sağmadığım için süt azalıyor tabii. Günde kaç kere sağıyorsun?

Faydasının azaldığını düşünmüyorum canım çünkü muhallebiye de karıştırıyoruz mamayı azaltsa onda da azalırdı ve tavsiye edilmezdi diye düşünüyorum.aksine kalorisini artırmış oluyorsun.
Bence senin oğlun benimki gibi mamanın yavan tadını sevmiyor ben de muhallebi ile veriyorum ev yapımı bisküvim olursa onu mama ile ıslatıyorum mesela başka türlü yemiyor minik gurme
Sana bi de şey sorucam canım bizim bebeler biberon vs almıyor ya su için sen alıştırma bardağı araştıryordun alabildin mi? Ben de alacağım da neye karar verdin? Kaşıklaçok az içiyor belki onunla daha fazla içer

Kızlar biz 2 diş çıkardık 10 gün içinde 7 gündür de ishaliz sizde ishal durumu oldu mu? Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Diştendir ancak geçer diyorlar ama Dr a götürsem mi ki ya?

Allah yardımcınız olsun bizim de kredi var valla ömrümüzün en güzel zamanları kredi ödemekle geçiyor (

ben serum fizyolojiği büyük paket olarak alıyorum normal kola takılan gibi :) küçük şırınga ile yarısını bir deliğine yarısını diğer deliğine sıkıyorum o dediğim buharla ilaç olayı çok etkili oluyor tavsiye ederm :)

Canım benim bebğim şuanda sabah kalktığında 1 biberon veriyorlar 125-150 ml arası, sonra kahvaltı yapıyor öğlende 125-150 ml sonra öğlen çorbası arada meyve veya yoğurt saat 5 gibi gene 125-150 ml süt. 7 de de ben geliyorum. Bizde bu şekilde ilerliyor.

Ptesi işe başladım. 8 saat kadar uzak kalıyorum . Bu iki günde süt sağmadım ama sağmam gerekir değil mi? Anneme 80-90 cc süt bırakıyordum. Onu oğlum alıştırma bardağıyla iki seferde içiyormuş. Acaba sık mı besleniyor da iki seferde içiyor? Sütü WCde sağmam gerekecek. Siz nasıl sağıp saklıyorsunuz, eve neyle götürüyorsunuz? Sağmazsam sütüm azalır değil mi? Bugün evdeyim. Süt sağmam lazım ama bıdık emip durduğundan süt de birikmiyor. Öğleye kadar çalışacaktım ama saçma sapan çalışma saatleri ortaya çıktı. Offf!

Canım ben işe başlamadan önce biriktirmeye başlamıştım. 1 hafta felan stoklu gidiyorum. Benim oğlum gün içerisinde toplam 400 ml yakın içiyor + ek gıda alıyor. Ben işyerinde arşiv odası var orda sağıyorum buzdolabına koyuyuorm akşam eve termal çanta ile getiriyor buzluğa atıyorum direk. Bence azalır sağmazsan hiç boş oda toplantı odası yokmu. İşveren sana mecbur biryer ayarlamak zorunda diye biliyorum ben. Ben evde hiç sağamıyorum valla sürekli emdiği için.

Pulmicort ne canim o da ventolin tarzı mi

Canım benim kız da bi kere bronsiolit oldu doktor bir senede üç ve üzeri olursa alerjiden söz edebiliriz dedi bence bi alerji bölümüne götür emziriyorsan sık emzir

Karma aşının içindeki menenjit yeterli olmuyor bi de turu farklı galiba ben de kararsızım yaptırmayı düşünüyor gibiyim

Canım kaç saatte bir sağım yapıyorsun günde ? Benim sütüm sağım yaparak arttı senin dediğin gibi 35 zor çıkıyordu sindi en az 60 çıkıyor günde ama 200 anca çıkıyor genelde 170-200 arası .artar mi acaba yoksa böyle mi gider

Karma aşının içindeki menenjit yeterli olmuyor bi de turu farklı galiba ben de kararsızım yaptırmayı düşünüyor gibiyim
Altıncı ay aşısında asm de doktor da menenenjit aşısından bahsetmedi, size söylediler mi yaptırın diye

Evet ya mamanin yavan tadini sevmio bncede.direk kusma refleksi yapiyo.sen bole yazinca ii hissettim bak.ama ben biskuviyi eczaneden aliyorum keci sutlu ismide hünnap keci sutlu bebe biskuvisi.banada bi arkadasim tavsiye etti.sorma o suluk meselesini.esim gecen foto atmis eczaneden awent var elinde birde wee baby var.tabiki awent al gel dedim.aaa bi getirdi tuhaf bisey baya.asla icemez ondan oglum.yani anlatsam anlamazsin gormen lazim.bende gerisin geri yolladim degistir hemen diye.birde 70 lira wermis ona.sanirim bugun wee babyninkini alicak.bak foto yukledim cnm altta

Son düzenleme:

Yok icmez canim hepsiyle denedik

Aynen ya buyuselerde bizle yeseler dimi:)))
Asla mama istemiyor aptamil bebelac smaa hepsini denedim

Selam kızlar, bu sabah benim kız 38.8 derece ateşle uyandı ateş düşürücü verdim biraz uyudu ateşi de düşmüş 37 lerde şuan. Burnu akıyor ya, babası ve abisi hastaydı şimdi kiza geçti ,inşallah çabuk atlatır zaten bir yandan da diş sıkıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…