- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.201
O daha iyimiş canım bende üç ay geçtikten sonra kapsamlı bi vitamin istiycem dr danBana ilk hafta kan ilacı verdi dr feerum fort içiyorum folik asit vermedi içind e varmış tahlil yaptırmadı henüz
eğer gebelikte kullanmayın yazıyorsa söyle doktorun değiştirsin canım en azından için rahat eder ama levotiron kullanan da vardı galiba yanlış hayırlamıyosamtamam canım
levotiron vermiş banaada şüpheye düştüm şimdi
Rabb'ime hamd olsun iyi gidiyor❣ 10 haftalıkmışız cnm maşAllahhh❣Sen gittin mi ne dedi doktor kac haftalik miş
Geçmiş olsun size de bol dinlen işveren e söyle istersen fazla yormasin bende birazdan Dr gidecem inşallah kötü şeyler duymamBenimde 3. Hamileligim canım. Benim ilk ikisinde hiç kanamam olmadı ama şimdi var. İğne kullanıyorum. Bende çalıştığım için sürekli ayaktayim sanırım o yüzden ama doktorum korkma bebek gayet sağlıklı maşallah diyo inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturuz :)
O daha iyimiş canım bende üç ay geçtikten sonra kapsamlı bi vitamin istiycem dr dan
eğer gebelikte kullanmayın yazıyorsa söyle doktorun değiştirsin canım en azından için rahat eder ama levotiron kullanan da vardı galiba yanlış hayırlamıyosam
Canım kaçıncı haftadasın? Banada doktor Vinalac isimli bir ilaç verdi.. İçerisinde bir çok vitamin ve mineral var, bulantı içinde iyiymiş.. Ancak burada öğrendim ki erken dönemde bu kadar vitamin, vücutta birikim yapıyormuş.. 3. Aydan sonra kullanılması gerekiyormuş.. Tabi doktoruma dedim, ne güzel bir çok vitamin var işte deyip susturdu beni.. Bir araştırmak lazım..Canım ben previt positive kullanıyorum içerisinde kalsiyum, vitamin c, demir, iyot, vitamin e, çinko, folik asit, vitamin a, vitamin d vs vs var.. daha fazla sayamayacağım :)) belki işine yarar internetten bir bak istersen
Hadi gozunaydin çok sevindim ne dedi doktor.ben bugün çok üzüldüm 8+3 benimde kalp atışı için gittim göremedi bebeği kesemin şeklinin bozuk olduğunu ve yolk kesemin normalden büyük olduğunu söyledi moralim çok bozukBugün güzel haberleri aldım canım çok şükür çok mutluyum suan
Bende size yetisiyorum 63.bucukla hamile kaldim iki hafta once 65.700 dum eminim suan 66 yimdir gobegim 5 aylik gibi :))
Ben oglumda kullandim 100 luk ama simdi kullanma dedi doktorum genin adini bilmiyorum da 1 tanesi heterozigot tucoraspin kullanmıyorsun sanırım. hangi genlerinde pıhtılaşma var benım mthr 1298 homozigot
Hadi gozunaydin çok sevindim ne dedi doktor.ben bugün çok üzüldüm 8+3 benimde kalp atışı için gittim göremedi bebeği kesemin şeklinin bozuk olduğunu ve yolk kesemin normalden büyük olduğunu söyledi moralim çok bozuk
Günaydın güzel anne adayları..iki gündür doktor ve aile hekimliğinde canım çıktı.. İkisine de iki araçla gidiyorum, otobüsler eziyet gibi, sallana sallana.. Neyseki bebeğimin kalp atışını duydum, çok şükür.. Ausencia canım müsait anında bizi de güncelleyebilir misin?
Aile hekimliği ısrarla arayınca, gideyim bi dedim.. Bir daha gitmem kolay kolay dedim.. Ama gördüm ki, bırakacak gibi değiller.. Sürekli randevular, planlar.. İki tetanoz iğnesi yiyecekmişim.. Bu arada tansiyonum çok değişik.. Geçen hafta 12/7, dün 10/8, bugün 10/6.. Hepsine de normal dediler..
Bu arada aşırı derecede bulantısı plan arkadaşlarım, doktor 'Psi bant' diye birşey önerdi.. Akupunktur yöntemi ile, bulantıyı geçiriyormuş, sadece bileğe takıyormuşuz.. Eczaneye danışabiliriz..
Yine, bulantım varken birden kesilmişti..İlk gebeliğimde böyle sonlandığı için korkmuştum.. 10.-12. Hafta olsam korkmam da 6.hafta bulanıp 7.hafta kesilince korktum baya.. Tabi bulantı tekrar başladı sonradan ama benim gibi bulantısı bitti diye panikleyen arkadaşlar, sıkıntı yapmamak gerek.. Allah yardımcımız olsun.. İnşallah sürecin tadını çıkaralım artık..
Canım kaçıncı haftadasın? Banada doktor Vinalac isimli bir ilaç verdi.. İçerisinde bir çok vitamin ve mineral var, bulantı içinde iyiymiş.. Ancak burada öğrendim ki erken dönemde bu kadar vitamin, vücutta birikim yapıyormuş.. 3. Aydan sonra kullanılması gerekiyormuş.. Tabi doktoruma dedim, ne güzel bir çok vitamin var işte deyip susturdu beni.. Bir araştırmak lazım..
yani bu hamileliginde coraspin kullanmıyorsun 0.4 lük enox kullanıyorsunnBen oglumda kullandim 100 luk ama simdi kullanma dedi doktorum genin adini bilmiyorum da 1 tanesi heterozigot tu
Bir sor bakalım canım.. Senin doktor ne diyecek?7 bilmiyordum, bende söyleyim bugün kontrolüm var. Ama gebe kalmadan öncede içmiştim vücudun kendisini hazırlaması için..
Gittim gitmem mı ilk gittiğim bana bunları söyleyen özel hastaneydi hemen devlete gittim baktı kesede bı bozukluk var mı dedim yok dedi kese büyümüş dedi önceki kontrollerimde de devlete gitmiştim en son muayeneye göre kesen büyümüş ama bebeği göremedim dedi alttan da muayene etti kan takibi istedi inş bı sorun olmaz inş geç döllenmedir ve sağlıklıdır bebegimCanım geçmişler olsun ... daha öncede var mıydı dr un şüpheleri ...
Bir başka doktora daha git istersen .
N eolacak şimdi , bir sonraki randevuyu mu bekleyeceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?