2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayrıca önceden de yoktu böyle bı şüphe 3.muayenem tşk ederim cnm bu arada kusura bakma kafam karmakarışık

Ayrıca önceden de yoktu böyle bı şüphe 3.muayenem tşk ederim cnm bu arada kusura bakma kafam karmakarışık

yok ne kusuru ... haklısın tabii ki . birden pat diye bir şey söyleniyor ve insan allak bullak oluyor .
bence bekleme ..çünkü ne zaman tekrar çağırdı bilmiyorum ama böyle stresle geçmez o süre .
bir doktora daha git ..güvendiğin bir hastaneye .
hiç bir şey söyleme ...kontrole gelmiş gibi ... ultrason muayenesinde dr gördüklerini söylerken sende son duyduklarını anlat .... bakalım bu dr ne diyecek ?

Hakkında hayırlısı olsun canım

9
Ben o bileklikleri kullandim mol gebelik yasamistim o da cok bulanti yapiyor cunku beta hcg cok yuksek oluyor. Malesef 10 haftalikken kalbi durdu ama bileklikler bulantilarimi gercekten hafifletmisti

Mutlu güzel Perşembeler

Gece uyuyamadım hiiiiiiç .... nasıl karnımda gerilme ... bir de ateş sıkıntı ... Kan basıncı artıyor ya ondan olurmuş .

Ama güzel haber , bulantılar çok azalıyor .
Gunaydin canim bende bugun 10+1 oldum insallah. Bulantim yoktu bu sabah. Hayirlisi olsun bakalim oglumda 12 haftada asiri bulantilarim vardi 4 bucuk ay surdu diye hatirliyorum

yani bu hamileliginde coraspin kullanmıyorsun 0.4 lük enox kullanıyorsunn
Evet canim oyle. En son bebegimi 8+2 de gormustum. Hersey insallah iyi ilerliyordur randevum 12+6 da olacak. Insallah saglikla gorurum bebegimi. Sordum bu sefer coraspin kullanma dedi ozellikle. Bu beni endiselendirdi. Ne olacak bakalim

askrhpozitif Canım ben levotiron kullanıyorum 100 lük.
Önceki gebeligimde de kullandım aynı doz arada yukseliyordu dozlar çok şükür bir sıkıntı yaşamadık

Evet canim oyle. En son bebegimi 8+2 de gormustum. Hersey insallah iyi ilerliyordur randevum 12+6 da olacak. Insallah saglikla gorurum bebegimi. Sordum bu sefer coraspin kullanma dedi ozellikle. Bu beni endiselendirdi. Ne olacak bakalim
inşAllah iyidir cnm ❣ içini ferah tut o zaman 2li testede girersinn :)

inşAllah iyidir cnm ❣ içini ferah tut o zaman 2li testede girersinn :)
Aslinda bu sefer ikili test yaptirmayi dusunmuyorum sadece ense kaliligina ve burun kemigine bakilmasini istiyorum ama kendi doktorum bakmiyor bunlara radyolojiye gonderiyor ona gittikten sobra kani da veririm ayni parayi odeyecegim sonucta. Ne yapacagima karar veremedim. Ama daha cok var zamani yaklasinca arastiracagim

Canim ikili testin herhangi bir zararı oluyor mu?

Selamlar canım şimdilik tüp bebek sen ve ben varız galiba.keseyi gördün mü canım kaç haftaliksiniz

ense kalınlıgına 2li testtemi bakılıyor?benide doktorum perinologa yönlendirdi ikili test için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…