- 23 Mayıs 2016
- 98
- 78
- 18
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.221
Ayrıca önceden de yoktu böyle bı şüphe 3.muayenem tşk ederim cnm bu arada kusura bakma kafam karmakarışıkGittim gitmem mı ilk gittiğim bana bunları söyleyen özel hastaneydi hemen devlete gittim baktı kesede bı bozukluk var mı dedim yok dedi kese büyümüş dedi önceki kontrollerimde de devlete gitmiştim en son muayeneye göre kesen büyümüş ama bebeği göremedim dedi alttan da muayene etti kan takibi istedi inş bı sorun olmaz inş geç döllenmedir ve sağlıklıdır bebegim
Ayrıca önceden de yoktu böyle bı şüphe 3.muayenem tşk ederim cnm bu arada kusura bakma kafam karmakarışık
Ben o bileklikleri kullandim mol gebelik yasamistim o da cok bulanti yapiyor cunku beta hcg cok yuksek oluyor. Malesef 10 haftalikken kalbi durdu ama bileklikler bulantilarimi gercekten hafifletmistiGünaydın güzel anne adayları..iki gündür doktor ve aile hekimliğinde canım çıktı.. İkisine de iki araçla gidiyorum, otobüsler eziyet gibi, sallana sallana.. Neyseki bebeğimin kalp atışını duydum, çok şükür.. Ausencia canım müsait anında bizi de güncelleyebilir misin?
Aile hekimliği ısrarla arayınca, gideyim bi dedim.. Bir daha gitmem kolay kolay dedim.. Ama gördüm ki, bırakacak gibi değiller.. Sürekli randevular, planlar.. İki tetanoz iğnesi yiyecekmişim.. Bu arada tansiyonum çok değişik.. Geçen hafta 12/7, dün 10/8, bugün 10/6.. Hepsine de normal dediler..
Bu arada aşırı derecede bulantısı plan arkadaşlarım, doktor 'Psi bant' diye birşey önerdi.. Akupunktur yöntemi ile, bulantıyı geçiriyormuş, sadece bileğe takıyormuşuz.. Eczaneye danışabiliriz..
Yine, bulantım varken birden kesilmişti..İlk gebeliğimde böyle sonlandığı için korkmuştum.. 10.-12. Hafta olsam korkmam da 6.hafta bulanıp 7.hafta kesilince korktum baya.. Tabi bulantı tekrar başladı sonradan ama benim gibi bulantısı bitti diye panikleyen arkadaşlar, sıkıntı yapmamak gerek.. Allah yardımcımız olsun.. İnşallah sürecin tadını çıkaralım artık..
Gunaydin canim bende bugun 10+1 oldum insallah. Bulantim yoktu bu sabah. Hayirlisi olsun bakalim oglumda 12 haftada asiri bulantilarim vardi 4 bucuk ay surdu diye hatirliyorumMutlu güzel Perşembeler
Gece uyuyamadım hiiiiiiç .... nasıl karnımda gerilme ... bir de ateş sıkıntı ... Kan basıncı artıyor ya ondan olurmuş .
Ama güzel haber , bulantılar çok azalıyor .
Evet canim oyle. En son bebegimi 8+2 de gormustum. Hersey insallah iyi ilerliyordur randevum 12+6 da olacak. Insallah saglikla gorurum bebegimi. Sordum bu sefer coraspin kullanma dedi ozellikle. Bu beni endiselendirdi. Ne olacak bakalimyani bu hamileliginde coraspin kullanmıyorsun 0.4 lük enox kullanıyorsunn
nekizlar folik asit aliyormusunuz icinde domuz varmis
inşAllah iyidir cnm ❣ içini ferah tut o zaman 2li testede girersinn :)Evet canim oyle. En son bebegimi 8+2 de gormustum. Hersey insallah iyi ilerliyordur randevum 12+6 da olacak. Insallah saglikla gorurum bebegimi. Sordum bu sefer coraspin kullanma dedi ozellikle. Bu beni endiselendirdi. Ne olacak bakalim
doğrudur.
Sığır jelatini olsa iyiiiii Türkiyede jelatin üretimi yok..Hertürlü hayvan kemiğinden (domuz dahil) üretiliyor jelatin..gerisini siz düşünün..
Kullanıyorum olduğunu sanmıyorum.kizlar folik asit aliyormusunuz icinde domuz varmis
kizlar folik asit aliyormusunuz icinde domuz varmis
Aslinda bu sefer ikili test yaptirmayi dusunmuyorum sadece ense kaliligina ve burun kemigine bakilmasini istiyorum ama kendi doktorum bakmiyor bunlara radyolojiye gonderiyor ona gittikten sobra kani da veririm ayni parayi odeyecegim sonucta. Ne yapacagima karar veremedim. Ama daha cok var zamani yaklasinca arastiracagiminşAllah iyidir cnm ❣ içini ferah tut o zaman 2li testede girersinn :)
Evet canim dedigin gibi bende bu konuyu arastirmistim cunkuKullanıyorum olduğunu sanmıyorum.
Elevit var vitamin onun için öyle birşey söylediler onun yerinede decavit var zaten.
evet ya napcam ben baska bir ilac verdi elevit gibi degil daha iyi ondan dedi mecbur kullanmaliymisim onda da sigir jelatini varyok artık ne domuzu ya
Canim ikili testin herhangi bir zararı oluyor mu?Aslinda bu sefer ikili test yaptirmayi dusunmuyorum sadece ense kaliligina ve burun kemigine bakilmasini istiyorum ama kendi doktorum bakmiyor bunlara radyolojiye gonderiyor ona gittikten sobra kani da veririm ayni parayi odeyecegim sonucta. Ne yapacagima karar veremedim. Ama daha cok var zamani yaklasinca arastiracagim
Ben de bir tüp bebek annesi olacağım insallah. Zor elde edince farklı oluyor . İnsan midesinin bulanmasina sevinir mi hiç) midem iyi değil ama en azından bunların olması bebeğimin orda olduğunu daha çok hissettirdiği için mutlu oluyorum . Belki farklı gelebilir sizlere ama hakikaten böyle .
ense kalınlıgına 2li testtemi bakılıyor?benide doktorum perinologa yönlendirdi ikili test için cnmAslinda bu sefer ikili test yaptirmayi dusunmuyorum sadece ense kaliligina ve burun kemigine bakilmasini istiyorum ama kendi doktorum bakmiyor bunlara radyolojiye gonderiyor ona gittikten sobra kani da veririm ayni parayi odeyecegim sonucta. Ne yapacagima karar veremedim. Ama daha cok var zamani yaklasinca arastiracagim
Canim tûnaydın nasılsınız burada insallah iyisinizdirense kalınlıgına 2li testtemi bakılıyor?benide doktorum perinologa yönlendirdi ikili test için cnm
iyiyim cnm hamd olsunn ❣ seni sormalıı sen nasılsın?Canim tûnaydın nasılsınız burada insallah iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?