- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.281
Kızlar benim bebeğinde gelişim geriliği var sanırım
Kafama şüphe girdi
Haftasına göre geride yarın randevu aldım tekrar muayeneye gideceğim
Dünden beri bişey takmaya çalıştım ama bugün netten sürekli baktım geride bebeğin kesesi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
Geç dolenme olabilir dr tam olarak nededi ne iğnesi kullanıyorsun cnm benimle aynı haftan fakat ben yarin gidicem başka bi dr görün bide o baksın benim geçen hafta bebek görünmedi benimde kafam karışık normal mi bilmiyorum 6 +4 bugünKızlar benim bebeğinde gelişim geriliği var sanırım
Kafama şüphe girdi
Dünden beri bişey takmaya çalıştım ama bugün netten sürekli baktım geride bebeğin kesesi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
bence hiç araştırma inan insan araştırdıkca kötü düşünüyor kötü düşündüğümüzüde mucizelerimiz hissediyor. araştırıp boş yere sıkma bence canını. bol bol dua et sadece.Kızlar benim bebeğinde gelişim geriliği var sanırım
Kafama şüphe girdi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
Bence geç döllenmeLütfen çok canım sıkıldı
Yarın nasıl olucak
Bana fikir verin
Bu ölçümler nedir
Geç dolenme olabilir dr tam olarak nededi ne iğnesi kullanıyorsun cnm benimle aynı haftan fakat ben yarin gidicem başka bi dr görün bide o baksın benim geçen hafta bebek görünmedi benimde kafam karışık normal mi bilmiyorum 6 +4 bugün
boyle düşüne düşüne psıkolojımız bozuluyor bende yarın gtcem valla bır hafadır nasıl gectı kımse bılmıyor dua edıyorum umarım ıyıdır bebegımBenimde 6 haftada görünmedi. Bebek oluşmamış deyince başından aşağı kaynar sular döküldü sanki. 1 hafta sonra gel dedi diğer haftaya kadar günler geçmedi. Kafayı yiycektim. Diğer hafta kontrole bi gittim kalp atışları bile başlamış. Dedim ne çok evham yapmışım. Sen içini ferah tut
boyle düşüne düşüne psıkolojımız bozuluyor bende yarın gtcem valla bır hafadır nasıl gectı kımse bılmıyor dua edıyorum umarım ıyıdır bebegım
Çok teşekkür ederim canımO prospektüsler kafa karıştırıyor herhangi bir durumda sorumluluk almanak için bence ben tsh ı düşürmek için ilaç alıyorum progestan folik asit kan sulandırıcı iğne coraspin alıyorum
anladım canım100 mg kullanıyorum şuan. Önceki gebelikte 150 mg kullandığım da oldu
canım gebelikte bazen 1 hafta geriden gidiyorlar bazen 1 hafta önde oluyor bu hemen demek degilki gelişim geriliği ilk hamileligimde bir hafta geride diyordu sonra tekrar gidiyordum 1 hafta ilerde diyorduKızlar benim bebeğinde gelişim geriliği var sanırım
Kafama şüphe girdi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
Benimde başıma olumsuz bir durum gelince iyice evham yapmıştım.. Ama herşey normaldi canım.. 10-12. Hafta olmadan bulantı gidince insan şüpheye düşüyor.. Benim gibi olan arkadaşlar stres yapmasın diye özellikle yazmak istedim.. Bende de bulantı iki üç gün kayboldu.. Normal inşallah.. Aslında bazen diyorum şu ultrason cihazlarından evde olsa, iki saniye kalbini dinlesem de içim rahat etse..ya benim de iki gundur hic bulantim yok zaten tek belirtim bulantiydi o da kesildi korkmaya basladim daha 7+4 ben en az 11-12 haftaya kadar surer saniyordum bu kadar erken bitmesi tuhaf geldi oglum da 7. Haftada baslayip 10.haftada bitmisti bilemedim yaa cok tedrgin oldum ara ara da karnim agriyor ama napsam ki yarin tahlil sonuclarimi almaya gidicem acaba rica etsem dr tekrar bakar mi ki
Bana da iki kez denmesi kuşku yaptı.. Fazla geldi yani.. Doğru diyorsun valla, bir dönem veriyorlar aşıyı insanlara, sonra o aşı ortadan kalkıyor.. Ben bir araştırayım.. Teşekkür ederim..Ay ben de bilmiyorum canım bu ikizlere yazık günah çok kızıyorum kendime..yemek yedirmeye eriniyorum çocuklara hadi bunu da yemeyiversinler napim diyorum..yaramazlık yapıyorkar konuşup anlatıp açıklayacak halim bike yok yatıyorum ne yapayım tepinin evde diyorum çok vicdan azabındayım
Canım öyle düşünme rahim sağlamsa herşeyi taşıyor değilse obezde olsan taşımıyor..hem şu an bebişin senden besleniyor ama 3 ay sonra yediklerinden beslenecek ve o zamanda bu sıkıntılar geçmiş olacak herşey g-zel olacak bozma moralini ..
Çok zor canım çoooookkk allah yardımcın olsun
Hiçbir zararı yok kuzu sıkıntı yapma..öyle olsa ben ölürüm kokoreç iskender lahmacun dşye diye öleceğim ama birşey olmuyor şükür :)
Kuzu ilk 3 ay hiçbirşey kullanılmıyor...ama doğal yöntemlerin bebe yağlarının falan hepsi boş..onları kullanıp çatlamayan arkadaşlar var ama onlar zaten sürmeselerde çatlamayacaklardı ..bu işin tek kesin kremi lierac..bak ben 37 kg aldım bildigin tank gibiydim kapılardan geçemiyordum lierac sürdügüm hiçbiryerde birşey yok son haftada diz kapaklarımın kenarı çatladı ödemden..lierac candır ..
Canım benim öyle ağrılarım oluyor ki anlatamam..ağrı kesicide alıyorum çünkü o kadar stres korkuda iyi değil..adet olsam böyle ağrı çekmezdim..ikizlerin peşinde koş bu kadar ev işi derken iyice ağrım artıyor...bazen diyorum kesin düşük yapıyorum öyle korkuyorumkiallah acısın halimize ne deyim ..
Ben de yurtdışındayım ama öyle birley yok burada gel sen bizim buralara ben götürem seni doktorlara :)
Çok düşük bu canım senşn de ilaç kullanman lazım mutlaka dahiliyeye yada varsa endokrine uğra..geçmiş olsun..
Kullanmayın bacım bu kadar bu aylarda yasak burada valla ben anlamadım bu tr de ki drlerşn vitamin sevdasını duyan afrikada açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak..birikim yapıyormuş canım kullanmayın bu kadar vitamin
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..tetanoz iğnesi burada yasak bir araştır istersen..çok tartışmalı o konu tr de de zaten hemen olma dediler diye..
İnşallah canım dualarımdasın ..
Ay bende sabah sol kalçam koptu herhalde tamam dedim benşm heryerşm ağrıyordu zaten bride bu eklendi allah hayır etsin ne diyim ..
Bebem ikili testte onlara bakılıyor zaten ..bide kan alıyorlar onuda yaptırsanda olur yaptırmasanda..
Hayırlısıyla canım inşallah haber ver ..
Çok şükür gözün aydın
Canım geç döllenme olabilir.. Kaç kez gittin doktora, b-hcg ne zaman 1500-2000 çıktı yada kese ilk ne zaman görüldü bunlar önemli.. Bende 6+3 diye gittim, insanlar kalp atışını duyuyor o tarihte.. Benim kese yeni oluşmuş 3.90 mm idi.. Ultrason da 4+3 çıktım.. Artık yeni bir sat belirledik.. Kesen daha büyüktü ve giderek küçüldüyse, o sıkıntı.. Ama boyutu bu ise, sata göre 7.haftada olduğunu unutup, yeni bir sat ve hafta belirlemen gerekecek.. Kesen günde yaklaşık bir mm büyüyorsa sıkıntı yok..Kızlar benim bebeğinde gelişim geriliği var sanırım
Kafama şüphe girdi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
Canım peki lierac bitkisel mi. Doktora danistin mı kullanmadan önce
Kafama şüphe girdi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
Geç dolenme olabilir dr tam olarak nededi ne iğnesi kullanıyorsun cnm benimle aynı haftan fakat ben yarin gidicem başka bi dr görün bide o baksın benim geçen hafta bebek görünmedi benimde kafam karışık normal mi bilmiyorum 6 +4 bugün
kızlar burda çok okudum ben ikili test yaptırmayacağım gibisinden yazılar. Tercih meselesi tabi de hani Allah korusun herhangi bi aksi durumda aldırma değilde tedavisi de oluyor. çok yakın bir arkadaşımın bebeği ikili test ile ögrenmişti hidrosefali hastalığı vardı çok farklı doktorlara gitti ve hepsi aynısını söyledi anne karnında tedavi başladılar ve düzeldi çok şükür şimdi 4 yaşında miniko yani ben erken teşhis diye düşünüyorum.
Kızlar cinsiyet için çok heyecanlanıyorum ya daha 5 . 6 hafta var geçmiyor gunler
Kafama şüphe girdi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana
Yok canim bitkisel degil eczanelerde satiliyor ..doktorum onermisti zaten ..neredeyse butun arkadaslarima da dr verdi ..simdiye kadar bir dr ninde kullanma dedigini duymadim zaten hamilelik catlaklari icin uretilmis bir krem arastir sende ..
Canim bebeginde gelisim geriligi tanisi olamaz cunku zaten gelismemis bir seyin gelisiminden bahsedilmez ..daha cok ama cok kucuk kuzun ..bu zamanda tum olcumler normal..ikizlerim tup bebekti ben 7. Haftada gittim 4.haftada gorunuyorlardi ve dr hersey yolunda normal demisti ..bebeklerimde herkesten baya gelismis dogdu haftasina gore ..kese boyu konusuyor burada arkadaslar surekli ben onuda anlamiyorum bebek olcumleri aslolandir kolu bacagi baspopo mesafesi ense kalinligi burun koku vs 3 ay cikmadan olan her olcumun dr sana normal diyorsa normal arastirma bile..
Beni anlatıyor tam dediklerin
Benim kese boyutum bu 9.mm yazıyor kâğıtta
Ve 7 hafta yaziyor.dün kalp atımını duyduk
Fakat benim doktorum yoktu
Başka sıradan bir doktora gittim
Hiçbir yorum yapmadı testlerime bakti kan idrar vs.. sıkıntı yok dedi
Çıktım geldim
Bugün ben baktım kese boyutum küçük haftasına göre hiç bakmayacağım dedim burda yazıldığı için kafam takıldı baktım başka sitelerinde kurcaladim
Kafam bin beşyüz oldu
Yarın randevu aldım tekrar gideceğim
Yine kendi hekimin yok muayenesi yok fakat kafam takıldı başka iyi bir doktor var ona gözükecek
Bakalım ne diyecek kafam karıştı allak bullak oldu
Yazdıkların iyi geldi sagol
Ben totomu yirtiyorum haftalardir 6.haftanin sonu ama en guzel 7 de gidin ilk usg ye diye dinleyen kim iste sonunda boyle oluyor eziyet ediyorsunuz kendinize bosyere ..cok normal canim merak etme ..
Evet canim aynen katiliyorum dediklerine kalp hastaliklarininda bir kismini super tedavi ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?