- 7 Ağustos 2014
- 52
- 134
- 93
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.241
Onların geçerlilik süresi var mı canım? Bir kere alsak ömür boyu her bulantı da takabilir miyiz mesela?9
Ben o bileklikleri kullandim mol gebelik yasamistim o da cok bulanti yapiyor cunku beta hcg cok yuksek oluyor. Malesef 10 haftalikken kalbi durdu ama bileklikler bulantilarimi gercekten hafifletmisti
evet ya napcam ben baska bir ilac verdi elevit gibi degil daha iyi ondan dedi mecbur kullanmaliymisim onda da sigir jelatini var
nette arastirin hatta mahkemelik bile oldular o yuzden dikkat edin turkiyedesiniz alternatif cok turkiyedebunlar açık açık yazmıyordur sanırım nasıl biliyorsunuz içinde sığır jelatini ya da domuz olduğunu?
inşAllah cnm güzel haberlerle gelirsin benım 8. haftaya kadar belirti vermedi sonra başladı bulantım korkmaa. ilk tahmin ettiğim zaman idrarımda koku ve nefes alamama vardı o kadar sonra o da geçti :)Benim de tup bebek ve bugun dr a gitcem cok korkuyorum.Ne bulantim var ne de baska bir belirti sadece kullandigim ilaclarin yan etkisi sanki lutfen dua edin ben de mutlu doneyim bugun
Bende iyiyim canim benim ayrıca iyi olmana da cok sevindimiyiyim cnm hamd olsunn ❣ seni sormalıı sen nasılsın?
nette arastirin hatta mahkemelik bile oldular o yuzden dikkat edin turkiyedesiniz alternatif cok turkiyede
Allah hepimizi dahada iyi etsin. AMİNNNN❣Bende iyiyim canim benim ayrıca iyi olmana da cok sevindim
hangi markayla mahkemelik oldular. her markada bunu yapmıyordur herhalde?nette arastirin hatta mahkemelik bile oldular o yuzden dikkat edin turkiyedesiniz alternatif cok turkiyede
inşAllah cnm güzel haberlerle gelirsin benım 8. haftaya kadar belirti vermedi sonra başladı bulantım korkmaa
Canım icini ferah tut allahın izniyle bebisin seninle benim tüp bebek değil ama oyle aman aman bi bulantı sancım yok kansızlık ve bitkinlik bende baya mevcut bunyeden bunyeye degisiyor duacınız insallah mutlu bir sekilde donersinBenim de tup bebek ve bugun dr a gitcem cok korkuyorum.Ne bulantim var ne de baska bir belirti sadece kullandigim ilaclarin yan etkisi sanki lutfen dua edin ben de mutlu doneyim bugun
Kan tahlilini bekliyorum canım burasıda öyle bir yer ki mahrumiyet zaten iki alternatif var ikisinide kullandım bakalım artık Allah büyükyok ne kusuru ... haklısın tabii ki . birden pat diye bir şey söyleniyor ve insan allak bullak oluyor .
bence bekleme ..çünkü ne zaman tekrar çağırdı bilmiyorum ama böyle stresle geçmez o süre .
bir doktora daha git ..güvendiğin bir hastaneye .
hiç bir şey söyleme ...kontrole gelmiş gibi ... ultrason muayenesinde dr gördüklerini söylerken sende son duyduklarını anlat .... bakalım bu dr ne diyecek ?
Hakkında hayırlısı olsun canım
Amin canimAllah hepimizi dahada iyi etsin. AMİNNNN❣
Iyiyiz cok sukur canim bide tereyag Ye derim oda iyi gelirGunaydin guzel anneler
İnsaallah herkes iyidir
Benim son uc gundur asiri kabizlik sorunum, haliylede karin agrim vardi.bunu fark ettigim an hemen doktorumun tavsiyesi aklima geldi has zeytinyağına ekmek banip yedim.ha bu bulantiyla nasi yaptim bilmiyorum ama can havliyle insan her seyi yapiyormus
Aninda etki ediyor.dun de wcde uzun zaman geçirdiğim halde sonuca ulasamamistimyine ekmek banip yedim sanirsiniz kabizligin yanindan gecmemisim.bu dertten muzdarip olanlara ufak bi not olsun.baska tavsiyesi olan varsa tavsiyelere acigim
Kabizliga kuru kayısı ve su iyi gelir sabah aç karnına ye .Ben Dr dan geldim herşeyi yasakladı progestan verdi ince kalp atımı yok dedi nasıl şok oldum sonra varmış dedi sizin doktor da biraz zor mu görüyor yoksa bakar bakmaz görünüyor muGunaydin guzel anneler
İnsaallah herkes iyidir
Benim son uc gundur asiri kabizlik sorunum, haliylede karin agrim vardi.bunu fark ettigim an hemen doktorumun tavsiyesi aklima geldi has zeytinyağına ekmek banip yedim.ha bu bulantiyla nasi yaptim bilmiyorum ama can havliyle insan her seyi yapiyormus
Aninda etki ediyor.dun de wcde uzun zaman geçirdiğim halde sonuca ulasamamistimyine ekmek banip yedim sanirsiniz kabizligin yanindan gecmemisim.bu dertten muzdarip olanlara ufak bi not olsun.baska tavsiyesi olan varsa tavsiyelere acigim
elevithangi markayla mahkemelik oldular. her markada bunu yapmıyordur herhalde?
Kabizliga kuru kayısı ve su iyi gelir sabah aç karnına ye .Ben Dr dan geldim herşeyi yasakladı progestan verdi ince kalp atımı yok dedi nasıl şok oldum sonra varmış dedi sizin doktor da biraz zor mu görüyor yoksa bakar bakmaz görünüyor mu
anladmm cnm ben folidoce kullanıyorumelevit
Teşekkür ederim crl göre 6+5 adeti tam hatırlamıyorum inşallah sıkıntı olmaz hiç birimizdeCanim benim kalp atimi varsa hic onemli degil zor gorunmesi.daha yeni sanirim senin.benim de zor duydu vajinal bakip.sonra iki gun sonra karindan bakti yine yok.vajinal bakti yine yok.kalbi durdu sandim Allah korusun...benim kalbim duruyordu nerdeyse.sonra duydu daha cok yeni oldugu icin zayif daha dedi.sonradan gumbur gumbur duyuldu her seferinde icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?