2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
9

Ben o bileklikleri kullandim mol gebelik yasamistim o da cok bulanti yapiyor cunku beta hcg cok yuksek oluyor. Malesef 10 haftalikken kalbi durdu ama bileklikler bulantilarimi gercekten hafifletmisti
Onların geçerlilik süresi var mı canım? Bir kere alsak ömür boyu her bulantı da takabilir miyiz mesela?

Benim de tup bebek ve bugun dr a gitcem cok korkuyorum.Ne bulantim var ne de baska bir belirti sadece kullandigim ilaclarin yan etkisi sanki lutfen dua edin ben de mutlu doneyim bugun
inşAllah cnm güzel haberlerle gelirsin benım 8. haftaya kadar belirti vermedi sonra başladı bulantım korkmaa. ilk tahmin ettiğim zaman idrarımda koku ve nefes alamama vardı o kadar sonra o da geçti :)

nette arastirin hatta mahkemelik bile oldular o yuzden dikkat edin turkiyedesiniz alternatif cok turkiyede

ben zaten ilaca karşıyım ama folik asit alıyorum solgarınkini vitamin & demir almıyorum çünkü yemek yiyebiliyorum meyve mutlaka yerim ama bulantısı olup da yiyemeyenler napacaklar

inşAllah cnm güzel haberlerle gelirsin benım 8. haftaya kadar belirti vermedi sonra başladı bulantım korkmaa
Benim de tup bebek ve bugun dr a gitcem cok korkuyorum.Ne bulantim var ne de baska bir belirti sadece kullandigim ilaclarin yan etkisi sanki lutfen dua edin ben de mutlu doneyim bugun
Canım icini ferah tut allahın izniyle bebisin seninle benim tüp bebek değil ama oyle aman aman bi bulantı sancım yok kansızlık ve bitkinlik bende baya mevcut bunyeden bunyeye degisiyor duacınız insallah mutlu bir sekilde donersin

Kan tahlilini bekliyorum canım burasıda öyle bir yer ki mahrumiyet zaten iki alternatif var ikisinide kullandım bakalım artık Allah büyük

Gunaydin guzel anneler
İnsaallah herkes iyidir
Benim son uc gundur asiri kabizlik sorunum, haliylede karin agrim vardi.bunu fark ettigim an hemen doktorumun tavsiyesi aklima geldi has zeytinyağına ekmek banip yedim.ha bu bulantiyla nasi yaptim bilmiyorum ama can havliyle insan her seyi yapiyormus
Aninda etki ediyor.dun de wcde uzun zaman geçirdiğim halde sonuca ulasamamistim yine ekmek banip yedim sanirsiniz kabizligin yanindan gecmemisim.bu dertten muzdarip olanlara ufak bi not olsun.baska tavsiyesi olan varsa tavsiyelere acigim

Iyiyiz cok sukur canim bide tereyag Ye derim oda iyi gelir

Kabizliga kuru kayısı ve su iyi gelir sabah aç karnına ye .Ben Dr dan geldim herşeyi yasakladı progestan verdi ince kalp atımı yok dedi nasıl şok oldum sonra varmış dedi sizin doktor da biraz zor mu görüyor yoksa bakar bakmaz görünüyor mu

Canim benim kalp atimi varsa hic onemli degil zor gorunmesi.daha yeni sanirim senin.benim de zor duydu vajinal bakip.sonra iki gun sonra karindan bakti yine yok.vajinal bakti yine yok.kalbi durdu sandim Allah korusun...benim kalbim duruyordu nerdeyse.sonra duydu daha cok yeni oldugu icin zayif daha dedi.sonradan gumbur gumbur duyuldu her seferinde icini ferah tut

Teşekkür ederim crl göre 6+5 adeti tam hatırlamıyorum inşallah sıkıntı olmaz hiç birimizde

Slm kizlar bugün yoğunum sütçü geldi iki kilo süt aldım yoğurt mayalayacagm şimdi kaynatıyoruz
Pazara gideceğim evde sebze meyve yok
Ne yiyeceğimizede ne alacağımı şaşırdım inanın siz öğlen ne yiyorsunuz
Hiç istediğim gibi besleniyordu folik asit kullanıyorum coraspirin birde kan civitici igsne akşamları doktorun verdiği kan yapıyla Ferro sanol birde decavit aldım ama daha içmiyorum bu kadar hapı nasıl içecek siz neyi ne zaman içiyorsunuz.
Birde dün doktorum yoktu öylesine sanki gidip gelmiş gibi hissettim doktora tahlil sonuçlarına baktı hii tamam iyi dedi ulatrasyonada aşağıda doktor bakıyor ona gönderdi sinir oldum gitmişken oraya kadar baktirdik öylesine geldim
Diğer muayene 20 gün sonra
Özel hastaneye mı gecsem diye düşünüyorum.bebegim 7+1 di dün 9 mm di kese sizce nasıl?
Bu arada bende koyu renk sarımtırak akıntı oluyor ara ara yaaa
Su çok az içiyorum WC ye az çıkıyorum
Önceden de sevme,son icmezdim su şimdi hamilelikte diksiniyorum çok az iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…