- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.301
Aslinda sizin az kalmis 12.haftada öğrenen cok kisi var neden 5-6 hafta?
Aslinda sizin az kalmis 12.haftada öğrenen cok kisi var neden 5-6 hafta?
arkadasım 10 haftalıkken ögrendi özel hastanede. erkek olunca kendini belli ediyormuş zaten hemen. kızların genelde pek belli olmuyormuş. örneğin ben dogumda öğrenmişle cinsiyetimi :)16. Hafta kesin diyorlar ya sanmıyorum 12 de soyleyeceklerini. Keşke soyleseler
16. Hafta kesin diyorlar ya sanmıyorum 12 de soyleyeceklerini. Keşke soyleseler
Yine de 13. Hafta da tarama testim var o zaman sorsam belli ise söylerler mi ki??
Bence soylerler:) tahmini de olsa bi cinsiyet soylerler.bakalim en erken kim ogrencek topikte cinsiyeti:))
Erkek cocuklarinda daha cabuk belli oluyor ben bi cok ornegini duydum 12.haftada ogrenen bakalim sizin de belli olcak mien erken 12de ogreniliyor genelde hayirlisi olsun
Benimde başıma olumsuz bir durum gelince iyice evham yapmıştım.. Ama herşey normaldi canım.. 10-12. Hafta olmadan bulantı gidince insan şüpheye düşüyor.. Benim gibi olan arkadaşlar stres yapmasın diye özellikle yazmak istedim.. Bende de bulantı iki üç gün kayboldu.. Normal inşallah.. Aslında bazen diyorum şu ultrason cihazlarından evde olsa, iki saniye kalbini dinlesem de içim rahat etse..
Yurtdışında ultrasonun zararlı olduğu düşünüldüğü için annelere çok az ultrason ile bakılırmış..
Eğer özel hastane ise rahatlıkla rica edebilirsin canım ama bakılmazsa için rahat olsun..
Bana da iki kez denmesi kuşku yaptı.. Fazla geldi yani.. Doğru diyorsun valla, bir dönem veriyorlar aşıyı insanlara, sonra o aşı ortadan kalkıyor.. Ben bir araştırayım.. Teşekkür ederim..
Canım geç döllenme olabilir.. Kaç kez gittin doktora, b-hcg ne zaman 1500-2000 çıktı yada kese ilk ne zaman görüldü bunlar önemli.. Bende 6+3 diye gittim, insanlar kalp atışını duyuyor o tarihte.. Benim kese yeni oluşmuş 3.90 mm idi.. Ultrason da 4+3 çıktım.. Artık yeni bir sat belirledik.. Kesen daha büyüktü ve giderek küçüldüyse, o sıkıntı.. Ama boyutu bu ise, sata göre 7.haftada olduğunu unutup, yeni bir sat ve hafta belirlemen gerekecek.. Kesen günde yaklaşık bir mm büyüyorsa sıkıntı yok..
arkadasım 10 haftalıkken ögrendi özel hastanede. erkek olunca kendini belli ediyormuş zaten hemen. kızların genelde pek belli olmuyormuş. örneğin ben dogumda öğrenmişle cinsiyetimi :)
ben o kadar cok merak etmiyorum :) ilk cocuk mu senin?ohoo çok zormuş ya.
Bende özele gideyim o zaman.Arada 1 ay fark var ya 16 ve 12 hafta
Çok farkediyor
ben o kadar cok merak etmiyorum :) ilk cocuk mu senin?
amann sağlıklı olsunda erkek-kız farketmez :)Evet ya ilk ben çok merak ediyorum
amann sağlıklı olsunda erkek-kız farketmez :)
Karından 16. Vajinal 12
bir sürü testle anlaşıldı. benımde sınıra yakın cıkıyor 380 bi kere de sınırı geçti. kan sulandırıcıyı tedbir amaçlı bazı doktorlar veriyorKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar problem olduğunu nasıl anladınız?
Bu benim ilk gebeligim düşük yok ama coraspin kullanirken trombosit değerim 400 e yakın çıktı. Dr iyi dedi ama...
Şuan kullanıyor musun iğne? Benim de 350 çikti. Kendim söylesem daha detaylı test yaparlar mı acaba?bir sürü testle anlaşıldı. benımde sınıra yakın cıkıyor 380 bi kere de sınırı geçti. kan sulandırıcıyı tedbir amaçlı bazı doktorlar veriyor
evet cnm clexane 0.4 lük kullanıyorum. suan söylesende ne olucak ki. cok test yapıyorlar ilk hangi gende pıhtılaşma var diye bakılıyor sonrada iğnenin dozunu ayarlamak için testler yapılıyor. kullanmaya başlamışsın zaten bi zararı yok Allah'ın izniyle ❣için rahat etsin. sen o testlerin sonucunu beklerken bebegin 3 aylık olur zaten :)Şuan kullanıyor musun iğne? Benim de 350 çikti. Kendim söylesem daha detaylı test yaparlar mı acaba?
Benim ilk gebeliğimde bebek karnımda öldü nedenini araştırınca ortaya çıktı aslında doktorumun sayesinde oldu hamile kalınca gel coraspin vericem deyince şüphelendim araştırdımKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar problem olduğunu nasıl anladınız?
Bu benim ilk gebeligim düşük yok ama coraspin kullanirken trombosit değerim 400 e yakın çıktı. Dr iyi dedi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?