2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
16. Hafta kesin diyorlar ya sanmıyorum 12 de soyleyeceklerini. Keşke soyleseler
arkadasım 10 haftalıkken ögrendi özel hastanede. erkek olunca kendini belli ediyormuş zaten hemen. kızların genelde pek belli olmuyormuş. örneğin ben dogumda öğrenmişle cinsiyetimi :)

16. Hafta kesin diyorlar ya sanmıyorum 12 de soyleyeceklerini. Keşke soyleseler

Erkek cocuklarinda daha cabuk belli oluyor ben bi cok ornegini duydum 12.haftada ogrenen bakalim sizin de belli olcak mi en erken 12de ogreniliyor genelde hayirlisi olsun

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/hadi-yaa.174339/tşkler yazdığınız şeyler içimi ralatti

arkadasım 10 haftalıkken ögrendi özel hastanede. erkek olunca kendini belli ediyormuş zaten hemen. kızların genelde pek belli olmuyormuş. örneğin ben dogumda öğrenmişle cinsiyetimi :)

ohoo çok zormuş ya.
Bende özele gideyim o zaman. Arada 1 ay fark var ya 16 ve 12 hafta
Çok farkediyor

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar problem olduğunu nasıl anladınız?
Bu benim ilk gebeligim düşük yok ama coraspin kullanirken trombosit değerim 400 e yakın çıktı. Dr iyi dedi ama...

Bu benim ilk gebeligim düşük yok ama coraspin kullanirken trombosit değerim 400 e yakın çıktı. Dr iyi dedi ama...
bir sürü testle anlaşıldı. benımde sınıra yakın cıkıyor 380 bi kere de sınırı geçti. kan sulandırıcıyı tedbir amaçlı bazı doktorlar veriyor

Şuan kullanıyor musun iğne? Benim de 350 çikti. Kendim söylesem daha detaylı test yaparlar mı acaba?
evet cnm clexane 0.4 lük kullanıyorum. suan söylesende ne olucak ki. cok test yapıyorlar ilk hangi gende pıhtılaşma var diye bakılıyor sonrada iğnenin dozunu ayarlamak için testler yapılıyor. kullanmaya başlamışsın zaten bi zararı yok Allah'ın izniyle ❣için rahat etsin. sen o testlerin sonucunu beklerken bebegin 3 aylık olur zaten :)

Benim ilk gebeliğimde bebek karnımda öldü nedenini araştırınca ortaya çıktı aslında doktorumun sayesinde oldu hamile kalınca gel coraspin vericem deyince şüphelendim araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…