2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim crl göre 6+5 adeti tam hatırlamıyorum inşallah sıkıntı olmaz hiç birimizde

Simdi baktim notlarima tam 6+5te karindan duyulmus kalp atimi.bi hafta oncesinde de vajinal duyulmus.ben hastanede yatiyordum o donem sık sık bakiyorduk duruma.gittikce daha da guclencek az sabir annesi

Canım ferro sonal told karına bildigimi kadarıyla bende de o koyu sarı akıntı var bende pek fazla su icemiyorum sanırım Ondan ama beni fazla rahatız ediyordu doktorumla konuştum oda idrar ve kan tahlili tekrardan aldı bi bakalım dedi iste bende sonuclar icin gidicem bakalim nolucak beslenme olarakta inan bende hic bsy yiyemiyorum asiri iştahsızlık var ama sen protein agırlıklı beslen derim balık seviyormusun bilmiyorum ama balık et ıspanak süt yumurta meyve falan tuket bolcAna canim gecmis olsun sanada

Canım ben previt positive kullanıyorum içerisinde kalsiyum, vitamin c, demir, iyot, vitamin e, çinko, folik asit, vitamin a, vitamin d vs vs var.. daha fazla sayamayacağım :)) belki işine yarar internetten bir bak istersen
Bende boyle birsey ariyorum canim doktora da danisayim kullan derse alayim tesekkur ederim

ya benim de iki gundur hic bulantim yok zaten tek belirtim bulantiydi o da kesildi korkmaya basladim daha 7+4 ben en az 11-12 haftaya kadar surer saniyordum bu kadar erken bitmesi tuhaf geldi oglum da 7. Haftada baslayip 10.haftada bitmisti bilemedim yaa cok tedrgin oldum ara ara da karnim agriyor ama napsam ki yarin tahlil sonuclarimi almaya gidicem acaba rica etsem dr tekrar bakar mi ki

ben de daha dün başladı bulantı ama şimdi yok sadece halsizlık var bugun. bulantı olmaması çok iyi keşke hiç olmasa

Ağrısı olanlar okusun...Yuvarlak bağ ağrısı da adet ağrısına benzer,bu ağrı genellikle karnın yan taraflarında meydana gelir.Rahimi vücuda bağlayan bu bağlar rahim büyürken gerilir ve adet ağrısına benzer bazı ağrılar meydana gelebilir.Bu ağrı kasık bölgesine de sıçrayabilir ve ağrı bazı kadınlar için çok rahatsız edici olabilir bu nedenle ağrı kesici almak zorunda kalabilirler.Round ligament veya yuvarlak bağ ağrısı gebeliğin dördüncü ayından sonra daha çok hissedilir,çünkü bu aydan sonra rahim hızlı bir şekilde büyür ve gelişir.

3-Hamilelikte Birkaç hafta veya ay içinde büyüyen rahim yada gelişen bebek nedeniyle iç organlara basınç olabilir.Bu basınçtan dolayı adet ağrılarına benzer bazı ağrılar meydana gelebilir.Yada rahim geliştiği zaman incelir ve incelme nedeniyle rahimde ve karında bazı hafif kramplar olabilir.Gelişen rahim veya bebek nedeniyle oluşan ağrı genellikle çok hafif olur ve bunun için ilaç almaya gerek yoktur.

mi-nick @fk0678 L lusnica kızlar hangi ilacı kullanıyorsunuz bana verdiği ilaçta hamileler kullanamaz yazıyor kafam karıştı
O prospektüsler kafa karıştırıyor herhangi bir durumda sorumluluk almanak için bence ben tsh ı düşürmek için ilaç alıyorum progestan folik asit kan sulandırıcı iğne coraspin alıyorum

Cok sukur gordum bebegimi kalbi pit pit atiyoAllahim hem benim bebegime hemde herkesin bebegine saglik sihhat versin.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Ay ben de bilmiyorum canım bu ikizlere yazık günah çok kızıyorum kendime..yemek yedirmeye eriniyorum çocuklara hadi bunu da yemeyiversinler napim diyorum..yaramazlık yapıyorkar konuşup anlatıp açıklayacak halim bike yok yatıyorum ne yapayım tepinin evde diyorum çok vicdan azabındayım

Canım öyle düşünme rahim sağlamsa herşeyi taşıyor değilse obezde olsan taşımıyor..hem şu an bebişin senden besleniyor ama 3 ay sonra yediklerinden beslenecek ve o zamanda bu sıkıntılar geçmiş olacak herşey g-zel olacak bozma moralini ..

Allah yardimcimiz olsun canim. Oglen midem bulaniyordu koltukta uzanayim dedim. Basima gelmis sacimi cekiyor bir baktim ki kusmus kaka yapmis Allah 'm az daha kusacaktim

Çok zor canım çoooookkk allah yardımcın olsun

Hiçbir zararı yok kuzu sıkıntı yapma..öyle olsa ben ölürüm kokoreç iskender lahmacun dşye diye öleceğim ama birşey olmuyor şükür :)

Kızlar hamilelikte ilk aylardan beri çatlak oluşumunu önlemek için ne sürülüyor ben badem yağı diye duymuştum ama krem öneriniz falan varmı

Kuzu ilk 3 ay hiçbirşey kullanılmıyor...ama doğal yöntemlerin bebe yağlarının falan hepsi boş..onları kullanıp çatlamayan arkadaşlar var ama onlar zaten sürmeselerde çatlamayacaklardı ..bu işin tek kesin kremi lierac..bak ben 37 kg aldım bildigin tank gibiydim kapılardan geçemiyordum lierac sürdügüm hiçbiryerde birşey yok son haftada diz kapaklarımın kenarı çatladı ödemden..lierac candır ..

Canım benim öyle ağrılarım oluyor ki anlatamam..ağrı kesicide alıyorum çünkü o kadar stres korkuda iyi değil..adet olsam böyle ağrı çekmezdim..ikizlerin peşinde koş bu kadar ev işi derken iyice ağrım artıyor...bazen diyorum kesin düşük yapıyorum öyle korkuyorumki allah acısın halimize ne deyim ..

Ben de yurtdışındayım ama öyle birley yok burada gel sen bizim buralara ben götürem seni doktorlara :)

Herkesin yüksek çıkmış. Benimki 0,02 . Dr um herhangi ilaç falan kullanmamı söylemedi ama benimde aklıma takıldı. Düşük tsh da zararlımıdır acaba

Çok düşük bu canım senşn de ilaç kullanman lazım mutlaka dahiliyeye yada varsa endokrine uğra..geçmiş olsun..

Canım ben previt positive kullanıyorum içerisinde kalsiyum, vitamin c, demir, iyot, vitamin e, çinko, folik asit, vitamin a, vitamin d vs vs var.. daha fazla sayamayacağım :)) belki işine yarar internetten bir bak istersen

Kullanmayın bacım bu kadar bu aylarda yasak burada valla ben anlamadım bu tr de ki drlerşn vitamin sevdasını duyan afrikada açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak..birikim yapıyormuş canım kullanmayın bu kadar vitamin

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..tetanoz iğnesi burada yasak bir araştır istersen..çok tartışmalı o konu tr de de zaten hemen olma dediler diye..

İnşallah canım dualarımdasın ..

Iyi gunler kizlar bugun nasilsiniz benim kalca kemigimde agri var düz yatamiyirum yatakta ya sag ya sol yana yatıcam

Ay bende sabah sol kalçam koptu herhalde tamam dedim benşm heryerşm ağrıyordu zaten bride bu eklendi allah hayır etsin ne diyim ..

Bebem ikili testte onlara bakılıyor zaten ..bide kan alıyorlar onuda yaptırsanda olur yaptırmasanda..

Benim de tup bebek ve bugun dr a gitcem cok korkuyorum.Ne bulantim var ne de baska bir belirti sadece kullandigim ilaclarin yan etkisi sanki lutfen dua edin ben de mutlu doneyim bugun

Hayırlısıyla canım inşallah haber ver ..
Cok sukur gordum bebegimi kalbi pit pit atiyoAllahim hem benim bebegime hemde herkesin bebegine saglik sihhat versin.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Çok şükür gözün aydın

ben de daha dün başladı bulantı ama şimdi yok sadece halsizlık var bugun. bulantı olmaması çok iyi keşke hiç olmasa
Günlerimiz aynı benim 5.haftada başladı iki hafta kafamı kaldıramadım bi anda normale dönünce şüphelendim bebiş iyi olsun da razıyım bulantıya ama olmayınca tabi ki daha iyi iki gündür besleniyorum en azından, yarın gidicem bakalım inşallah dr tekrar bakar da içim rahatlar :)

Canım peki lierac bitkisel mi. Doktora danistin mı kullanmadan önce

Kızlar benim bebeğinde gelişim geriliği var sanırım
Kafama şüphe girdi
Haftasına göre geride yarın randevu aldım tekrar muayeneye gideceğim
Dünden beri bişey takmaya çalıştım ama bugün netten sürekli baktım geride bebeğin kesesi
İğne dozum azmi acaba
7 haftalık 9 mm
Sizce fikir verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…