- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.261
Teşekkür ederim crl göre 6+5 adeti tam hatırlamıyorum inşallah sıkıntı olmaz hiç birimizde
Canım ferro sonal told karına bildigimi kadarıyla bende de o koyu sarı akıntı var bende pek fazla su icemiyorum sanırım Ondan ama beni fazla rahatız ediyordu doktorumla konuştum oda idrar ve kan tahlili tekrardan aldı bi bakalım dedi iste bende sonuclar icin gidicem bakalim nolucak beslenme olarakta inan bende hic bsy yiyemiyorum asiri iştahsızlık var ama sen protein agırlıklı beslen derim balık seviyormusun bilmiyorum ama balık et ıspanak süt yumurta meyve falan tuket bolcAna canim gecmis olsun sanadaSlm kizlar bugün yoğunum sütçü geldi iki kilo süt aldım yoğurt mayalayacagm şimdi kaynatıyoruz
Pazara gideceğim evde sebze meyve yok
Ne yiyeceğimizede ne alacağımı şaşırdım inanın siz öğlen ne yiyorsunuz
Hiç istediğim gibi besleniyordu folik asit kullanıyorum coraspirin birde kan civitici igsne akşamları doktorun verdiği kan yapıyla Ferro sanol birde decavit aldım ama daha içmiyorum bu kadar hapı nasıl içecek siz neyi ne zaman içiyorsunuz.
Birde dün doktorum yoktu öylesine sanki gidip gelmiş gibi hissettim doktora tahlil sonuçlarına baktı hii tamam iyi dedi ulatrasyonada aşağıda doktor bakıyor ona gönderdi sinir oldum gitmişken oraya kadar baktirdik öylesine geldim
Diğer muayene 20 gün sonra
Özel hastaneye mı gecsem diye düşünüyorum.bebegim 7+1 di dün 9 mm di kese sizce nasıl?
Bu arada bende koyu renk sarımtırak akıntı oluyor ara ara yaaa
Su çok az içiyorum WC ye az çıkıyorum
Önceden de sevme,son icmezdim su şimdi hamilelikte diksiniyorum çok az iciyorum
Bende boyle birsey ariyorum canim doktora da danisayim kullan derse alayim tesekkur ederimCanım ben previt positive kullanıyorum içerisinde kalsiyum, vitamin c, demir, iyot, vitamin e, çinko, folik asit, vitamin a, vitamin d vs vs var.. daha fazla sayamayacağım :)) belki işine yarar internetten bir bak istersen
ya benim de iki gundur hic bulantim yok zaten tek belirtim bulantiydi o da kesildi korkmaya basladim daha 7+4 ben en az 11-12 haftaya kadar surer saniyordum bu kadar erken bitmesi tuhaf geldi oglum da 7. Haftada baslayip 10.haftada bitmisti bilemedim yaa cok tedrgin oldum ara ara da karnim agriyor ama napsam ki yarin tahlil sonuclarimi almaya gidicem acaba rica etsem dr tekrar bakar mi kiGünaydın güzel anne adayları..iki gündür doktor ve aile hekimliğinde canım çıktı.. İkisine de iki araçla gidiyorum, otobüsler eziyet gibi, sallana sallana.. Neyseki bebeğimin kalp atışını duydum, çok şükür.. @Ausencia canım müsait anında bizi de güncelleyebilir misin?
Aile hekimliği ısrarla arayınca, gideyim bi dedim.. Bir daha gitmem kolay kolay dedim.. Ama gördüm ki, bırakacak gibi değiller.. Sürekli randevular, planlar.. İki tetanoz iğnesi yiyecekmişim.. Bu arada tansiyonum çok değişik.. Geçen hafta 12/7, dün 10/8, bugün 10/6.. Hepsine de normal dediler..
Bu arada aşırı derecede bulantısı plan arkadaşlarım, doktor 'Psi bant' diye birşey önerdi.. Akupunktur yöntemi ile, bulantıyı geçiriyormuş, sadece bileğe takıyormuşuz.. Eczaneye danışabiliriz..
Yine, bulantım varken birden kesilmişti..İlk gebeliğimde böyle sonlandığı için korkmuştum.. 10.-12. Hafta olsam korkmam da 6.hafta bulanıp 7.hafta kesilince korktum baya.. Tabi bulantı tekrar başladı sonradan ama benim gibi bulantısı bitti diye panikleyen arkadaşlar, sıkıntı yapmamak gerek.. Allah yardımcımız olsun.. İnşallah sürecin tadını çıkaralım artık..
ya benim de iki gundur hic bulantim yok zaten tek belirtim bulantiydi o da kesildi korkmaya basladim daha 7+4 ben en az 11-12 haftaya kadar surer saniyordum bu kadar erken bitmesi tuhaf geldi oglum da 7. Haftada baslayip 10.haftada bitmisti bilemedim yaa cok tedrgin oldum ara ara da karnim agriyor ama napsam ki yarin tahlil sonuclarimi almaya gidicem acaba rica etsem dr tekrar bakar mi ki
kaç mmg benim ki 25 mmgaskrhpozitif Canım ben levotiron kullanıyorum 100 lük.
Önceki gebeligimde de kullandım aynı doz arada yukseliyordu dozlar çok şükür bir sıkıntı yaşamadık
Bir sor bakalım canım.. Senin doktor ne diyecek?
O prospektüsler kafa karıştırıyor herhangi bir durumda sorumluluk almanak için bence ben tsh ı düşürmek için ilaç alıyorum progestan folik asit kan sulandırıcı iğne coraspin alıyorum
Ikiside aynı şeytamam canım
levotiron vermiş banaada şüpheye düştüm şimdi
Zararlı olabilirbenim Dr um 2 2.5 olacak dediOda çok düşük sanki referans aralığının altında. Dâhiliye ye görün istersen için rahat olsun
Cok sukur gordum bebegimi kalbi pit pit atiyoCanım icini ferah tut allahın izniyle bebisin seninle benim tüp bebek değil ama oyle aman aman bi bulantı sancım yok kansızlık ve bitkinlik bende baya mevcut bunyeden bunyeye degisiyor duacınız insallah mutlu bir sekilde donersin
100 mg kullanıyorum şuan. Önceki gebelikte 150 mg kullandığım da oldukaç mmg benim ki 25 mmg
Merhaba arkadaşlar yerkes iyidir inşallah :))
Benim bulantılar ilginç bir şekilde öğleden sonra başlıyoryemek yapamıyorum düşüncesi bile rahatsız ediyor. Biri 13 ergen biri bu ay yaşına girecek bebek 2 oğlum la hiç ilgilenemiyorum sürekli yatmak istiyorum yardımcı kimsede yok ne yapacagimi bilmiyorum
Kızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak
Allah yardimcimiz olsun canim. Oglen midem bulaniyordu koltukta uzanayim dedim. Basima gelmis sacimi cekiyor bir baktim ki kusmus kaka yapmis Allah 'm az daha kusacaktim
Canım bende menemenin kokusuna hatta o kokuya benzeyen kokulara tahammülüm yok. Durup durup canım bisey istiyor. Hiç akla gelmicek şeyler. Ben hic birini de alıp yiyemiyorum. Aseripte yiyemeyince bir zararı var mı bir bilginiz var mi
Kızlar hamilelikte ilk aylardan beri çatlak oluşumunu önlemek için ne sürülüyor ben badem yağı diye duymuştum ama krem öneriniz falan varmı
Iyi akşamlar kızlar, benim kasiklarimda adet olacakmış gibi bir ağrı var , Şuan dinleniyorum Insallah geçer. Onun harici en şanssız Anne ben olabilirim, Daha bebiş ı ne gördüm ne duydum :) Bazen düşünüyorum da Insallah icimdedir . Isvecteyim ben 13. Haftadan önce kalbini dinlemiyorlar , İlk ultrason da 20. Haftada. Insallah o günleri görürüm bana da dua edin kızlar. Şuan hiç bir belirti yo
Canim bende yurtdisindayim ve dayanamadim.Bi arkadas bana acile gitmemi onerdi agrim ve lekem var dedim . Onlar da cok iyi muayne etti ve karnimdan ultrasonla bebeklerimizin ikiz oldugunu ve kalp atimi duyduk sonrada ozel bi ultrason randevusu yaptik gecen hafta yine cok sukur duyduk. Yoksa dedigin gibi 12 haftaya kadar beklemek gerekiyodu
Herkesin yüksek çıkmış. Benimki 0,02 . Dr um herhangi ilaç falan kullanmamı söylemedi ama benimde aklıma takıldı. Düşük tsh da zararlımıdır acaba
Canım ben previt positive kullanıyorum içerisinde kalsiyum, vitamin c, demir, iyot, vitamin e, çinko, folik asit, vitamin a, vitamin d vs vs var.. daha fazla sayamayacağım :)) belki işine yarar internetten bir bak istersen
Günaydın güzel anne adayları..iki gündür doktor ve aile hekimliğinde canım çıktı.. İkisine de iki araçla gidiyorum, otobüsler eziyet gibi, sallana sallana.. Neyseki bebeğimin kalp atışını duydum, çok şükür.. @Ausencia canım müsait anında bizi de güncelleyebilir misin?
Aile hekimliği ısrarla arayınca, gideyim bi dedim.. Bir daha gitmem kolay kolay dedim.. Ama gördüm ki, bırakacak gibi değiller.. Sürekli randevular, planlar.. İki tetanoz iğnesi yiyecekmişim.. Bu arada tansiyonum çok değişik.. Geçen hafta 12/7, dün 10/8, bugün 10/6.. Hepsine de normal dediler..
Bu arada aşırı derecede bulantısı plan arkadaşlarım, doktor 'Psi bant' diye birşey önerdi.. Akupunktur yöntemi ile, bulantıyı geçiriyormuş, sadece bileğe takıyormuşuz.. Eczaneye danışabiliriz..
Yine, bulantım varken birden kesilmişti..İlk gebeliğimde böyle sonlandığı için korkmuştum.. 10.-12. Hafta olsam korkmam da 6.hafta bulanıp 7.hafta kesilince korktum baya.. Tabi bulantı tekrar başladı sonradan ama benim gibi bulantısı bitti diye panikleyen arkadaşlar, sıkıntı yapmamak gerek.. Allah yardımcımız olsun.. İnşallah sürecin tadını çıkaralım artık..
Gittim gitmem mı ilk gittiğim bana bunları söyleyen özel hastaneydi hemen devlete gittim baktı kesede bı bozukluk var mı dedim yok dedi kese büyümüş dedi önceki kontrollerimde de devlete gitmiştim en son muayeneye göre kesen büyümüş ama bebeği göremedim dedi alttan da muayene etti kan takibi istedi inş bı sorun olmaz inş geç döllenmedir ve sağlıklıdır bebegim
Iyi gunler kizlar bugun nasilsiniz benim kalca kemigimde agri var düz yatamiyirum yatakta ya sag ya sol yana yatıcam
Aslinda bu sefer ikili test yaptirmayi dusunmuyorum sadece ense kaliligina ve burun kemigine bakilmasini istiyorum ama kendi doktorum bakmiyor bunlara radyolojiye gonderiyor ona gittikten sobra kani da veririm ayni parayi odeyecegim sonucta. Ne yapacagima karar veremedim. Ama daha cok var zamani yaklasinca arastiracagim
Benim de tup bebek ve bugun dr a gitcem cok korkuyorum.Ne bulantim var ne de baska bir belirti sadece kullandigim ilaclarin yan etkisi sanki lutfen dua edin ben de mutlu doneyim bugun
Cok sukur gordum bebegimi kalbi pit pit atiyoAllahim hem benim bebegime hemde herkesin bebegine saglik sihhat versin.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
Günlerimiz aynı benim 5.haftada başladı iki hafta kafamı kaldıramadım bi anda normale dönünce şüphelendim bebiş iyi olsun da razıyım bulantıya ama olmayınca tabi ki daha iyi iki gündür besleniyorum en azından, yarın gidicem bakalım inşallah dr tekrar bakar da içim rahatlar :)ben de daha dün başladı bulantı ama şimdi yok sadece halsizlık var bugun. bulantı olmaması çok iyi keşke hiç olmasa
Canım peki lierac bitkisel mi. Doktora danistin mı kullanmadan önceAy ben de bilmiyorum canım bu ikizlere yazık günah çok kızıyorum kendime..yemek yedirmeye eriniyorum çocuklara hadi bunu da yemeyiversinler napim diyorum..yaramazlık yapıyorkar konuşup anlatıp açıklayacak halim bike yok yatıyorum ne yapayım tepinin evde diyorum çok vicdan azabındayım
Canım öyle düşünme rahim sağlamsa herşeyi taşıyor değilse obezde olsan taşımıyor..hem şu an bebişin senden besleniyor ama 3 ay sonra yediklerinden beslenecek ve o zamanda bu sıkıntılar geçmiş olacak herşey g-zel olacak bozma moralini ..
Çok zor canım çoooookkk allah yardımcın olsun
Hiçbir zararı yok kuzu sıkıntı yapma..öyle olsa ben ölürüm kokoreç iskender lahmacun dşye diye öleceğim ama birşey olmuyor şükür :)
Kuzu ilk 3 ay hiçbirşey kullanılmıyor...ama doğal yöntemlerin bebe yağlarının falan hepsi boş..onları kullanıp çatlamayan arkadaşlar var ama onlar zaten sürmeselerde çatlamayacaklardı ..bu işin tek kesin kremi lierac..bak ben 37 kg aldım bildigin tank gibiydim kapılardan geçemiyordum lierac sürdügüm hiçbiryerde birşey yok son haftada diz kapaklarımın kenarı çatladı ödemden..lierac candır ..
Canım benim öyle ağrılarım oluyor ki anlatamam..ağrı kesicide alıyorum çünkü o kadar stres korkuda iyi değil..adet olsam böyle ağrı çekmezdim..ikizlerin peşinde koş bu kadar ev işi derken iyice ağrım artıyor...bazen diyorum kesin düşük yapıyorum öyle korkuyorumkiallah acısın halimize ne deyim ..
Ben de yurtdışındayım ama öyle birley yok burada gel sen bizim buralara ben götürem seni doktorlara :)
Çok düşük bu canım senşn de ilaç kullanman lazım mutlaka dahiliyeye yada varsa endokrine uğra..geçmiş olsun..
Kullanmayın bacım bu kadar bu aylarda yasak burada valla ben anlamadım bu tr de ki drlerşn vitamin sevdasını duyan afrikada açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak..birikim yapıyormuş canım kullanmayın bu kadar vitamin
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..tetanoz iğnesi burada yasak bir araştır istersen..çok tartışmalı o konu tr de de zaten hemen olma dediler diye..
İnşallah canım dualarımdasın ..
Ay bende sabah sol kalçam koptu herhalde tamam dedim benşm heryerşm ağrıyordu zaten bride bu eklendi allah hayır etsin ne diyim ..
Bebem ikili testte onlara bakılıyor zaten ..bide kan alıyorlar onuda yaptırsanda olur yaptırmasanda..
Hayırlısıyla canım inşallah haber ver ..
Çok şükür gözün aydın
bende varımmSelamlar canım şimdilik tüp bebek sen ve ben varız galiba.keseyi gördün mü canım kaç haftaliksiniz
Benimde oluyor rahim buyudugu icinmia sebebiKızlar bende adet sancısı gibi ağrı oluyor arada ..sizde de oluyor mu acaba merak ettim?bulantilarim ise tam gaz devammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?