2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canim kullanabilirsin. Ama ben tekini kaybettim galiba ondan simdi takamiyorum
O zaman süper birşey bu, bulantı bilekliği.. Bulantısı çok fazla olan arkadaşlar denemeli mutlaka..

Canım ben o konu da biraz Sansisim hangi doktora gittiysem göremedim bebeğini sesini de dinleyemedim. Resimde vermiyorlar Sadece doktor bebegin iyi kalp atışı normal dedi. Bende bununla yetiniyorum
Devlet Hastanesi ise vermiyorlar maalesef.. Kendinde, ekrandan da olsa göremiyorsun bile.. Ne ilginç..

Erkek cocuklarinda daha cabuk belli oluyor ben bi cok ornegini duydum 12.haftada ogrenen bakalim sizin de belli olcak mi en erken 12de ogreniliyor genelde hayirlisi olsun
Ben oglumda 12+6 da ogrendim ikiki yarama testinde erkege benziyor dedi doktorum da 17. Haftada kesinlestirdi erkek diye. Hayirlisi olsun insallah

O zaman süper birşey bu, bulantı bilekliği.. Bulantısı çok fazla olan arkadaşlar denemeli mutlaka..

Devlet Hastanesi ise vermiyorlar maalesef.. Kendinde, ekrandan da olsa göremiyorsun bile.. Ne ilginç..
Ama arada yine bulantim oluyordu simdi 2 senedeb fazla oldugu icin tam hatirlayamiyorum ama oblari takip ta yemek yiyebiliyordum

Evet canım devlet hastanesiydi. Eşim burda olmadığı için gidemedim özel hastaneye. Başkasına boyun buke buke devlete zor gittim canım inşallah ikili testten sonra bir daha gitmicem

Içinizde aile sorunları veya baska bir sebepten psikolojik destek alan var mı kızlar :'(

Anladım canim benim rabbim saglikli bebisler nasip etsin ama dedigin gibi sonuc ne olursa Olsun bende aldırmayı düşünmüyorum

bu arada kızlar devletteki doktorlara gitmeden önce internetten arastırın yorumlara bakıp oyle gidin. ben öyle yapıyorum. seçmece oluyor malesef. kimisi sanki özel hastaneye gelmişsin gibi davranıyor kimiside nerdeyse benı tokatlıcak neden geldin diye

Aynen ya bazıları gerçekten acaip tip. Hepsi de bana denk geliyor..

Canım sen hastaneye gittinmi kalp atışlarını duydunmu benim randevum pazartesi günler geçmiyor

Aynen ...Karşı komşumun annesi rahatsızdı 1 aydır yoktu evde ...bi geldi dün az daha gelmeseydim doğuma gidecekmişsin dedi .... karnım 6 aylık resmen :)
Nolacak bizim bu halimiz bu miniklerin elinden saglikli olsunlarda gobuslu olalim napalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…