- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.461
Aa doğru tahmin etmişsin canım o zaman 1 hafta daha bekleBurun kemiği ölçümü gebeliğin 11 ile 14 haftaları arasında hassas bir ultrason cihazı ile yapılan ve bebeğin sağlığı konusunda ipuçları veren ikili test adlı taramanın bir parçasıdır. 11 haftalık gebelikte burun kemiği ölçümü yapılırsa bebeklerin %1-2 kadarında kemik hiç gelişmemiş olabilir veya ölçüm ile beklenenden daha kısa görülebilir. Bu yüzden burun kemiği ölçümü özellikle 12-14 haftalık gebeliklerde daha doğru sonuçlar verecektir.
nette buldum
SEVGİLİ ANNE ADAYLARI :)
gebe olduğunuzu sağlık ocağına bildirdiniz mi?
bildirince onlar ne işlem yapıyor?
Arayarak haber versek olur mu?
illa gitmek mi gerekir
Okumayı ancak bitirebildim. Biz iyi sayılırız. 4 -5 gündür kahverengi leke yoktu. Bugün ayakta fazla kalınca biraz oldu. Artık çabuk yoruluyorum. Her gün 4- 5 kez iki kat merdiven inip çıkıyorum. Bu da yoruyor beni. Acaba ben mi çabuk yoruluyorum diye düşünmüyor değilim. Cinsiyet öğrenmekten bahsedilmiş. Ben kızımı yanlış hatırlamıyorsam 11+3'te öğrenmiştim.
Kocaeli'deki arkadaşlar drunuz kim? Memnun musunuz?
Iyi olmana cok sevindim ablacım bizde iyiyiz sukur benimde bu gelicekcarsamba randevum var bakalım nolucak gunler gecmiyor ama ya
Merhaba güzel anne adayları, bende nasip olursa haziran 2018 de ikinci çocuğuma kavuşacağım, hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
illa gitmek mi gerekir
o vakit cumartesi gideyim.Dün ben gittim onların haberi yoktu çünkü bildirmek zorundayız sağlık bakanlığı takip ediyormuş geç bildirsek onlar ceza alıyormuş hemşire bilgilerimi Aldı Şubat'ta ve hazıranda gidicem Şubat'ta aşı yapacakmış kontrol varmış orda gebe olarak görünmemizde avantaj zaten sağluk Ocağına gittiğimizde öncelikliyiz
Bence kapalıo vakit cumartesi gideyim.
cumartesi açık oluyordu sanırım sağlık ocakları?
illa gitmek mi gerekir
Birde teste aç karnina mı gitmeliyiz??
Benim ilk bide abla ya o tekme nasıl biseyy kiSelamlar ... Şu an Funda Ulay a gidiyorum gölcükte ... memnunum ...çok güler yüzlü ..ilgili ...
İlk doğumum da Konak Gülçin Aydar a gitmiştim ..çook çok memnundum kendisinden ..şimdi neden ona gitmedim bende bilmiyorum :) burası çok daha yakın geldi ..funda hanımı da sevdim ..her seferinde değiştireceğim nasıl olsa diye gittim ama her seferinde çok iyi elektirik alıp bir sonra ki randevumu yine kendisine aldım
aynen canım .... karnımız iyice çıksa ... bebekten tekmeler gelse ... şimdi tek iletişimimiz fasulyemizle:) ultrason ... o yüzden bir an önce gidesim var
devlet hastanesine mi gitmiştin canım . o zaman oradan görmüş olabilirlerBen bildirmedim ama onlar aradı. Hastane sistemlerinden görmüşler hamile olduğumuç.En geç 14. haftaya kadar gel dedi. Aramakla olmuyor yani.
Kan testi yapılacak ise kesinlikle aç gidin bence bütün testlere.
Sağlık Ocakları Hafta Sonu Açık mı? Sağlık Ocakları hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Fakat Pazar günü kapalıdır.Bence kapalı
Benim ilk bide abla ya o tekme nasıl biseyy ki
ikili taramaya gün verildi mi saana canım
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm. Acaba aile saglıgı merkezleri yada 183 nolu hat bu konuda sana yardımcı olabilir mi? Bakanlığın psikolojik destek saglayan merkezleri var ama isimlerini tam olarak bilmiyorum. İstersen tvde reklamları oluyor ya hani 183 yanlış hatırlamıyorsam o hattan destek almaya çalışsan en azından yaşadığın yerde nereye gideceğini de söyleyebilirler.Onlar bunu anlayabilecek kapasitede değiller canım. Yobaz kesim nasıl anlatsam pskistroye gitmek herkese göre normaldir ya onlara göre değil..
Insalla erken hissedrsinOyyy senin heyecanına ....valla canım ben o tekmeyi bir de geç hissettim ... Maşallah peeek kilolu idim galiba kuzucum içerde vursa da ben yağlardan anlamıyordum ... Çook güzel ya ... o duygu var ya ... 22. haftada net hissettim ilk gebeliğimde ... ama daha erken hissediliyormuş.
Çook çok başka bi his ... sonra sonra coşuyor resmen ..dışarıdan resmen ayak şeklini görmüştüm biz öyle bir gerilmişti ki oğlum ...
Şimdi bakalım ilk ne zaman hissedeceğim
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm. Acaba aile saglıgı merkezleri yada 183 nolu hat bu konuda sana yardımcı olabilir mi? Bakanlığın psikolojik destek saglayan merkezleri var ama isimlerini tam olarak bilmiyorum. İstersen tvde reklamları oluyor ya hani 183 yanlış hatırlamıyorsam o hattan destek almaya çalışsan en azından yaşadığın yerde nereye gideceğini de söyleyebilirler.
Insalla erken hissedrsinabla ay ben ilk tekmesinde aglarım ya ben ilk ultrason da gördum doktor sakin ol kızım diyodu benim doktor 70 yaşında var masallah bende normal kilodayim ama alırım bunye musait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?