- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.481
Kizlar benim Sat 2 eylul . 8 haziran olasi dogum tarihi ancak ikiz gebelik sizce daha erken olur mu ? Kac hafta once alinir
Aminn insallah ablacim aman abla Kilo gidici ben sanada kendime de guveniyorumben ilkinde de ağladım bunda da .. kalp atışında koyverdim bu seferkinde ... ben ağladım ..dr ..aus hanımcım bakın bakın diyor ....
çook güzel duygular ya ..Rabbim isteyen herkese yaşatsı ..aratmasın inşaAllah
Bu sefer bende iyiyim , 56 larla başladım da .... daha şimdiden 60 ı gördüm
Amin canim hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimiziİkiz gebeliklerde haftası beklenmiyor diye biliyorum bende ...37. hafta gibi sanırım .
Net bilmiyorum ama öyle okumuştum .
Seninde Mayıs ortaları olur canım Allahın izni ile
Aminn insallah ablacim aman abla Kilo gidici ben sanada kendime de guveniyorumbide vbebegn arkasına dolanıcaz zayıflarız baya bide Allah sana baģışlasin bide bi yavrun daha var allah nazardan korusun sizleri ikisi ile baya uğraşıcaksın
Aranız da en rahatınız ben miyim yahu :) ne bulantı ne kusma kalp atışını duydum sonra bir rahat bir rahat ben yoksam ben anormalmiyim ne dersinizBilmiyorum size nasıl geliyor ama benim ilk gebeliğim olduğu için birşeyler hep eksikmiş gibi hissediyorum tam yapamıyormuşum gibi.. yani bu testler taramalar bilmem neler sanki eksik oluyor sanki yetmiyorum sanki hiç bir şeyi bilmiyorum..
devlet hastanesine mi gitmiştin canım . o zaman oradan görmüş olabilirler
Sağlık Ocakları Hafta Sonu Açık mı? Sağlık Ocakları hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Fakat Pazar günü kapalıdır.
Kaynak : Emlaktahaber.com
canım açıkmış
Sagol canim Valla dr dan ciktim arabaya kadar agzimi toparlayamadim deli gibi gulup durdumAyy wallahi cok sevindim heycandan durramiyosun yerinde dimi bende oyleydim cok farkli bi his aminn insallh gecmis 9lsun tatlim
Maşallah canım nazar değmesin.cok zor gerçekten inşallah bundan sonraki sürecin de rahat gecerAranız da en rahatınız ben miyim yahu :) ne bulantı ne kusma kalp atışını duydum sonra bir rahat bir rahat ben yoksam ben anormalmiyim ne dersiniz
Sağlık Ocakları Hafta Sonu Açık mı? Sağlık Ocakları hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Fakat Pazar günü kapalıdır.
Kaynak : Emlaktahaber.com
canım açıkmış
"Değişiklik yeni bir nöbet anlamına gelmiyor. 2014 yılında Sağlık Bakanlığı, aile hekimlerine zorunlu cumartesi nöbetleri getirdi. Efektif olmayan bu nöbetlere karşı AHEF tüm sahayla birlikte ortak mücadale etti. Ve nöbetler Ağustos ayında torba yasayla kaldırıldı. Dün resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş olan yeni yönetmelikle de bu mücadelemizi bir kez daha belgelenmiş oldu.
http://www.hurriyet.com.tr/vatandas-cumartesi-de-aile-hekimine-gidebilecek-mi-iste-yaniti-40461136
Aranız da en rahatınız ben miyim yahu :) ne bulantı ne kusma kalp atışını duydum sonra bir rahat bir rahat ben yoksam ben anormalmiyim ne dersiniz
Ayy masallahAllah razı olsun canım ...
Yok ben çok ara verdim ... benim oğlum bana epey yardımcı olacaktır ...tam abi oldu ... 8 yaşında .
bu arada ben bize güveniyorum
Amin Amin insallahSagol canim Valla dr dan ciktim arabaya kadar agzimi toparlayamadim deli gibi gulup durdumAllah sonuna kadar hep guldursun hepimizi
Kizlar çenemde 1 sivilce çıktı 15 gündür geçmedi yaa kremde süremiyorum napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?