2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar benim Sat 2 eylul . 8 haziran olasi dogum tarihi ancak ikiz gebelik sizce daha erken olur mu ? Kac hafta once alinir

İkiz gebeliklerde haftası beklenmiyor diye biliyorum bende ...37. hafta gibi sanırım .
Net bilmiyorum ama öyle okumuştum .
Seninde Mayıs ortaları olur canım Allahın izni ile

Aminn insallah ablacim aman abla Kilo gidici ben sanada kendime de guveniyorum bide vbebegn arkasına dolanıcaz zayıflarız baya bide Allah sana baģışlasin bide bi yavrun daha var allah nazardan korusun sizleri ikisi ile baya uğraşıcaksın

Allah razı olsun canım ...
Yok ben çok ara verdim ... benim oğlum bana epey yardımcı olacaktır ...tam abi oldu ... 8 yaşında .

bu arada ben bize güveniyorum

Kızlar bulantidan ölüyorum agzima tek lokma koyamiyorum bulantı ilaçları da fayda etmiyor. Neler yiyorsunuz bulantinizi geçirmek için. Suan psikolojim bozuldu artık aç gezmekten.bos mideyle kusuyorum yiyince kusuyorum

Bilmiyorum size nasıl geliyor ama benim ilk gebeliğim olduğu için birşeyler hep eksikmiş gibi hissediyorum tam yapamıyormuşum gibi.. yani bu testler taramalar bilmem neler sanki eksik oluyor sanki yetmiyorum sanki hiç bir şeyi bilmiyorum..

Aranız da en rahatınız ben miyim yahu :) ne bulantı ne kusma kalp atışını duydum sonra bir rahat bir rahat ben yoksam ben anormalmiyim ne dersiniz

devlet hastanesine mi gitmiştin canım . o zaman oradan görmüş olabilirler

Aynen devlet hastanesine gitmiştim.

Sağlık Ocakları Hafta Sonu Açık mı? Sağlık Ocakları hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Fakat Pazar günü kapalıdır.

Kaynak : Emlaktahaber.com

canım açıkmış

Siz o habere güvenmeyin kapalılar. Nöbetçi Dr olacak diye haber çıktı ama nöbet zorunluluk olmadığı için kapalı çoğu yer açmıyor. açsada acil hastalara bakıyorlar. siz h.içi gidin yani.

Sağlık Ocakları Hafta Sonu Açık mı? Sağlık Ocakları hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Fakat Pazar günü kapalıdır.

Kaynak : Emlaktahaber.com

canım açıkmış

"Değişiklik yeni bir nöbet anlamına gelmiyor. 2014 yılında Sağlık Bakanlığı, aile hekimlerine zorunlu cumartesi nöbetleri getirdi. Efektif olmayan bu nöbetlere karşı AHEF tüm sahayla birlikte ortak mücadale etti. Ve nöbetler Ağustos ayında torba yasayla kaldırıldı. Dün resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş olan yeni yönetmelikle de bu mücadelemizi bir kez daha belgelenmiş oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/vatandas-cumartesi-de-aile-hekimine-gidebilecek-mi-iste-yaniti-40461136

Aranız da en rahatınız ben miyim yahu :) ne bulantı ne kusma kalp atışını duydum sonra bir rahat bir rahat ben yoksam ben anormalmiyim ne dersiniz

Ya ben belirti olarak pimriklenmiyorum kii. Ben böyle bu testleri felan bilmiyorum ya sanki birisi eksik olacakmış gibi hissediyorum. Bilmemek çok kötü.

Arkadaslar aile hekimleri haftasonu nobet tutmuyor kesin bilgidir yayalim asm ler kapali.bi ara vardi tuttular bi sure ama kalkti cok oldu

Merhaba arkadaşlar.
Devlet hastaneleri ikili test yapıyor mu ? Yapıyor sa normal kontrol e gidince mi yapılıyor.
Hiç devlete gitmedim gidenler bilgi verirseniz sevinirim :))

Kızlar idrar yolu enf için dr ürocare isminde tek kullanımlık toz verdi gebelik kategorisi b ama çok tereddütte kaldım içmesem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…