- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.521
Hissederdik yani bacağını, kolunu :) ay çok heyecanlı bak, İnşallah tekrar o günleri görürüzO tekmeler harika birşey, İlk hamileligimde oğlum acayip hareketliydi , dışardan görünüyordu tekmeler ben çok zayıftım bir karnım vardı. Bakalım bu sefer nasıl olacak, dirseğini tutardı eşim resmen
Doktor bana dramamine diye bi hap verdi midemi eksitmekten başka bi işe yaramadı.marulu bende deneyeyim bakalimCanim çok sık girmedim.ben de seni düşünüyordum nerelerde acaba diye senin de sonradan bulantılar başladı.benim 1 haftadır var az önce kötü oldum napsam diye kıvrandım marula limon sıkıp tuzlayıp yedim bir iki yaprak şimdi daha iyiyim..ekşili tuzlu seyler iyi geliyo bana
Evet ona baktım fakat doğuda bulamadımCanım bulantı bileklikleri varmış.. Akupunktur yöntemi ile bulantıyı bazılarında hafifletiyor bazılarında kesiyormuş.. Benim bulantım aynı şiddette devam etse alacaktım.. Doktor yazdı, adı Psi bant 'mış..
Canım MHRS sistemine girip, aile hekiminden randevu al seçeneğine tıklarsan, cumartesi açık olup olmadığı netleşir.. Benim bildiğim hafta içi 08.30-17.00 arasında çalıştıkları.. Haftasonları çalışmıyorlar yani..
hareketini hisseden var mı kii :)
Inşallah canım tek tesellim bebegimim sağlıklı ve benimle olması.insalah geciceksabır canım .... inan bende de onun kusmasız olanı vardı ki ... 7-11 arası ...ya anlatılmaz yaşanır ...sürekli gece gündüz .
şu an o kadar hafifledi ki ..senin de öyle olacak ..sabır canım
canım oluyor öyle , özellikle dediğin gibi ilk gebelikte . bende evhamlı idim kitaplar okurdum ... araştırırdım .
tabii ki daha sakin olmakta fayda var ama ...insanın elinde olmuyor , yapı meselesi biraz da .
Şimdi daha rahatım.
Eşim daha dün dedi .. şoktayım 2 hafta geçti ve sen bi bahane ile dr a gitmedin ... eee dedim en erken 3 hafta sonra gel dedi ... eeee dedi Yusufta da diyordu :)) ( oğlumda) o zaman illa gidiyordum .
Valla 2009 da gidiyordum ben o zamanda çok bekliyordum ki şimdi inanılmazmış bende duydum .
sen nerdesin ? kime gidiyorsun ?
medical parkta bir kadın doğum araştırmıştım ...şimdi adını unuttum .. Yaşı büyükse bir kadın . inanılmaz özgeçmişi vardı ...hoşuma gitti ama dediğim gibi gölcük yakın diye erteledim hep başka dr u
hemen güncelleyeyim canım ve pıt pıtlar hayırlı olsun
rapunzelede yazdım , sabır canım bulantılar için
1 ay öncesinden randevu verdiler banaMerhaba arkadaşlar.
Devlet hastaneleri ikili test yapıyor mu ? Yapıyor sa normal kontrol e gidince mi yapılıyor.
Hiç devlete gitmedim gidenler bilgi verirseniz sevinirim :))
Aslında internetten sipariş etsen, yine zor olur mu ki?Evet ona baktım fakat doğuda bulamadım
geçen gün bi topikte 10. haftalıkken hissetmiş kadın :)Şimdilik imkansız diyorlar
Internet ten de bilemedim canım malum sahte ürünler dolanıyor hepAslında internetten sipariş etsen, yine zor olur mu ki?
geçen gün bi topikte 10. haftalıkken hissetmiş kadın :)
Evet ona baktım fakat doğuda bulamadım
İnşallah ama valla dr gitmek dışında hamile olduğumu anlamıyorum :)Maşallah canım nazar değmesin.cok zor gerçekten inşallah bundan sonraki sürecin de rahat gecer
Bol bol su iç ve sıcak su torbası koy ayaklarının altına veya popona yakın yereKızlar idrar yolu enf için dr ürocare isminde tek kullanımlık toz verdi gebelik kategorisi b ama çok tereddütte kaldım içmesem mi acaba
Amin canım inşallah anlayışlı olur sen de sagsalim kavusursun eşine ve bebegine.Ben de öyle yapıyorum canım her gün dua ediyorum eşim daha anlayışlı olsun diye.
Bende bazen hissettiğimi sanıyorum ama değilmiş:)
Ayy masallah yaa insallah erken hissederizO tekmeler harika birşey, İlk hamileligimde oğlum acayip hareketliydi , dışardan görünüyordu tekmeler ben çok zayıftım bir karnım vardı. Bakalım bu sefer nasıl olacak, dirseğini tutardı eşim resmen
nasıl nirşey hissediyom seyirme gibi olurmuş :)
Amin canım inşallah anlayışlı olur sen de sagsalim kavusursun eşine ve bebegine.
Erkek çocuğu erken oynar derler. Belki de doğrudur bilemiyorum şu anEvet canim karnimin alt tarafında yani rahmimde kisaca titreşim gibi böyle göz seyiriyormus gibi oluyor arada bir.
Psikoloğa gidiyim diyorum ama düşünüyorum şimdi oraya da onlar götürecek daha doğrusu büyük ihtimalle götürmeyecekler bir de ortalığa laf çıkar. Iyi ki bu hamile oldu bu da diye o yüzden kimseye de demedim.
Canım benim bu anaci erkeklerle bas etmek zor ne olursa anaları haklı bir duygu sömürüsü bir duygu sömürüsü sorma gitsin hakli da olsan haksizda olsan kv kp hep hakli neyse canim seninde esin asker o da zor zamanlar geciriyor belki o da ondan oyle solemistir. Bu hamilelikte zaten butun duygular alt üst oluyor insallah hepsi geçecek güzel günler gorecegiz Allaha emanet ol kv kp yasamak cok zor Allah sana sabir guc mutluluk versin insallahÖyle canım benim bir iki demeye çalıştım. Ama bizim aramız bozuluyor.
Annesi ne babasına tooz kondurmuyor beyefendi. Benim ne halde olduğumun hiçbir önemi yok demekki diyorumm. Hadi beni düşünmüyor da insan çocuğunu düşünmez mı. Inan kavga ettik 3 gün önce annemlere geldim diye. Ne halin varsa gör dedi. Ve hiç arayıp sormadı 3 gün oldu..
Bazen her şey zor geliyor. Kaldiramicam sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?