2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba arkadaşlar.
Devlet hastaneleri ikili test yapıyor mu ? Yapıyor sa normal kontrol e gidince mi yapılıyor.
Hiç devlete gitmedim gidenler bilgi verirseniz sevinirim :))
Normal 11-12 haftalık kontrolde kendileri söylüyor canım önceden bilgilendirmiyolar, bana bugün bir ay sonra gel dedi sadece ama ben gtmiycem özelde ki doktoruma gidip sadece ensesine ve burun kemigine baktırcam

Normal 11-12 haftalık kontrolde kendileri söylüyor canım önceden bilgilendirmiyolar, bana bugün bir ay sonra gel dedi sadece ama ben gtmiycem özelde ki doktoruma gidip sadece ensesine ve burun kemigine baktırcam
Anladım canım teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar.
Devlet hastaneleri ikili test yapıyor mu ? Yapıyor sa normal kontrol e gidince mi yapılıyor.
Hiç devlete gitmedim gidenler bilgi verirseniz sevinirim :))

Geçen gün okuduğum biryerde biri alo 182 den ikili test için randevu alınması gerektiği yazıyordu. Bi arayıp sorun isterseniz. Yoksa kadın doğuma alırsınız. Ama kadın doğuma alan biri gidince biz yapmıyoruz demiş yani. o da 182den almış rand.

Yakındaki drdan memnunsan bence de uzaktakine gerek yok. Gülçin Hanım'da artık sıra çok bekleniyormuş galiba.

182 den randevu kadın doğuma alirken birde test için mi alınması gerekiyor muş yani. Ne kadar çok uğraştırıyor lar insanları !!

Ben doktora gittiğimde bana bi kağıt verdi onu onaylattir dedi aşağı danışmadan onaylattim 29 kasım saat 9.30 a randevu verdiler

182 den randevu kadın doğuma alirken birde test için mi alınması gerekiyor muş yani. Ne kadar çok uğraştırıyor lar insanları !!

Ben doktora gittiğimde bana bi kağıt verdi onu onaylattir dedi aşağı danışmadan onaylattim 29 kasım saat 9.30 a randevu verdiler

Giden bir kadına öyle yapmışlar. Ama Blackbluee1 e vermişler randevu. Kafalarına göre takılıyorlar heralde. Siz isterseniz çok geç olmadan kadın doğuma alıp gidin randevu, onlar sizi yönlendirir artık. Çok geç kalmayın yoğunluk olduğu için ileri tarihe verip haftanız geçmesin.

Evet bana 1 ay önce vermişlerdi ve gittiğim de 13. Haftanın içinde olacağım

Ausencia canim bizde duyduk minik pıt pıtları bizi de güncelleyebilir misin? Bu arada 7. Haftadayım ve bulantılar yeni başlıyo ben de,iğrenç bi durummuş hakikaten
Kız nerelerdesin sen.ay çok sevindim.bulantilarla öyle başım belada ki varsa bi çözüm bulduysan bana da şöyle çünkü çok açım ve yediğim cikiyo

iyi akşamlar anneleer bir şey sorcam ben saç bakımı için bemiks evingen bepanthen kullanıyodum acaba şimdi de saçıma sürsem bi zararı olur mu beebeğime bilgisi olan var mı
???

Kız nerelerdesin sen.ay çok sevindim.bulantilarla öyle başım belada ki varsa bi çözüm bulduysan bana da şöyle çünkü çok açım ve yediğim cikiyo
Canım ben de bu durumdan muzdaribim inat ettim doktorun verdiği ilacı içmedim ama acısı çıktı sonra. Hastanelik oldum. Şimdi hala onun verdiği ilacı içmiyorum ama daha hafif bir bulantı ilacı alıyorum her gün. Bazen doktorları dinlemek gerekiyor

Canim çok sık girmedim.ben de seni düşünüyordum nerelerde acaba diye senin de sonradan bulantılar başladı.benim 1 haftadır var az önce kötü oldum napsam diye kıvrandım marula limon sıkıp tuzlayıp yedim bir iki yaprak şimdi daha iyiyim..ekşili tuzlu seyler iyi geliyo bana

Kızlar bulantidan ölüyorum agzima tek lokma koyamiyorum bulantı ilaçları da fayda etmiyor. Neler yiyorsunuz bulantinizi geçirmek için. Suan psikolojim bozuldu artık aç gezmekten.bos mideyle kusuyorum yiyince kusuyorum

sabır canım .... inan bende de onun kusmasız olanı vardı ki ... 7-11 arası ...ya anlatılmaz yaşanır ...sürekli gece gündüz .
şu an o kadar hafifledi ki ..senin de öyle olacak ..sabır canım

canım oluyor öyle , özellikle dediğin gibi ilk gebelikte . bende evhamlı idim kitaplar okurdum ... araştırırdım .
tabii ki daha sakin olmakta fayda var ama ...insanın elinde olmuyor , yapı meselesi biraz da .
Şimdi daha rahatım.
Eşim daha dün dedi .. şoktayım 2 hafta geçti ve sen bi bahane ile dr a gitmedin ... eee dedim en erken 3 hafta sonra gel dedi ... eeee dedi Yusufta da diyordu :)) ( oğlumda) o zaman illa gidiyordum .

Yakındaki drdan memnunsan bence de uzaktakine gerek yok. Gülçin Hanım'da artık sıra çok bekleniyormuş galiba.

Valla 2009 da gidiyordum ben o zamanda çok bekliyordum ki şimdi inanılmazmış bende duydum .
sen nerdesin ? kime gidiyorsun ?

medical parkta bir kadın doğum araştırmıştım ...şimdi adını unuttum .. Yaşı büyükse bir kadın . inanılmaz özgeçmişi vardı ...hoşuma gitti ama dediğim gibi gölcük yakın diye erteledim hep başka dr u

Ausencia canim bizde duyduk minik pıt pıtları bizi de güncelleyebilir misin? Bu arada 7. Haftadayım ve bulantılar yeni başlıyo ben de,iğrenç bi durummuş hakikaten

hemen güncelleyeyim canım ve pıt pıtlar hayırlı olsun

rapunzelede yazdım , sabır canım bulantılar için

Öyle canim çok şükür her halimize,sabredicez artıkın:)

Kızlar bulantidan ölüyorum agzima tek lokma koyamiyorum bulantı ilaçları da fayda etmiyor. Neler yiyorsunuz bulantinizi geçirmek için. Suan psikolojim bozuldu artık aç gezmekten.bos mideyle kusuyorum yiyince kusuyorum
Canım bulantı bileklikleri varmış.. Akupunktur yöntemi ile bulantıyı bazılarında hafifletiyor bazılarında kesiyormuş.. Benim bulantım aynı şiddette devam etse alacaktım.. Doktor yazdı, adı Psi bant 'mış..

Sağlık Ocakları Hafta Sonu Açık mı? Sağlık Ocakları hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Fakat Pazar günü kapalıdır.

Kaynak : Emlaktahaber.com

canım açıkmış
Canım MHRS sistemine girip, aile hekiminden randevu al seçeneğine tıklarsan, cumartesi açık olup olmadığı netleşir.. Benim bildiğim hafta içi 08.30-17.00 arasında çalıştıkları.. Haftasonları çalışmıyorlar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…