- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.581
Folik asit vermedi mesela ferum fort yeter dedi beslen doğru bir şekild e dedi ben diyetisyene gidicem bu aydan sonra kilo alıyorum ekmek yemedigim halde
Turuncuyu kendim gördüm. Diğer kuzuyu da ördüm sadece pembe mavi olan yeri yapmadım cinsiyet belli olunca yapacağım. O resmi de netten buldum şu an ikisi var. Anne annesi de 3 tane yelek Eki Görüntüle 2066160 Eki Görüntüle 2066166 ördü simdiden baya hevesliyiz Eki Görüntüle 2066160
Çok güzellermiş ya bnde istiyorum
Aynen öyle riski belirliyormus sözde ama hikaye sadece bu ultrason bulguları daha kesin sonuç veriyor arkadaşım ayrıntılı ultrasonda öğrendi ense kalinligi,böbrek genişlemesi vardı kalpte sıkıntı vardı hep ultrasonda çıktı bunlar o yüzden bu sefer 2li 3 lü ve 4 lü teste karşıyım çok isteyen fetal DNA yaptırir öğrenir hem riski yok hem kesin diyor Dr bol sağlıklı geceler tatlı uykularben de bu tarz hikayeleri çok sık duydum madem sonuçlar %100 doğru olmadığı gibi yanıltıcı neden bu riske gireyim ki.. ama doktorum bir değişik 9 ay boyunca içinizde şüphe olacağına testi yaptırıp kafanız rahat olsun diyor de bende öyle işlemiyor benim zaten içim rahat içimde şüphe yokki... asıl yaptırdıktan sonra içime şüphe sokacak olan sonuçlar olabilir...
Deneyecegim cnm bebegimi göreyim bi allahın izniyleSende örebilirsin canım
Dr kim canımBenim dr tahlil felan istemedi çok rahat bi dr güveniyorum prof bilgili bi hoca çokta soru soramıyorum işine karışmış gibi olmiyim diye aksi olsa söyler diyorum baktığında anlardı zaten diye düşünüyorum
Deneyecegim cnm bebegimi göreyim bi allahın izniyle
Rehat faikoğlu cnm profDr kim canım
Selam haftamız çok yakın seninle bende 6+3 günlük gebeyim merak ettim kalp atışını duydunmu bebeğinDeneyecegim cnm bebegimi göreyim bi allahın izniyle
Burda bir arkadaşın vardi canim sanki oyle baslarda yavasti kalp atisi sonra hizlanmisti baya on sayfalarda yaziyordu bilenler de yazar daha kucuk canim bebisin insallah iyi olur. Benimde 8+0 bebek gozukmedi kalp atisi duyuldu ama hic bilgi vermedi doktor bebek niye gozukmedi kalp atisi nasil diyeBugün kontrolüm vardı sözde kalp atışını duyacaktık ekranda gördüm kalpte hareket var oynuyo ama ses yok çok zayıfmış duyamadık muhtemelen sağlıksız bir hamilelik ve kalp durmak üzere dedi doktorum çok canım sıkıldı salı günü tekrar gidicem eğer sağlıksız bir hamilelik se salıya kadar zaten kalp durur dedi doktor ama şu anda bebek var ve canlı dedi offff karmakarışık oldum normalde bu hafta duyulur ve 5 mm olmuş dedi 3 milimken bile kalpatışını rahatlıkla duyabiliyorum dedi buna benzer bişey yaşayan varmı sonradan kalp atışı düzelen
Bugün kontrolüm vardı sözde kalp atışını duyacaktık ekranda gördüm kalpte hareket var oynuyo ama ses yok çok zayıfmış duyamadık muhtemelen sağlıksız bir hamilelik ve kalp durmak üzere dedi doktorum çok canım sıkıldı salı günü tekrar gidicem eğer sağlıksız bir hamilelik se salıya kadar zaten kalp durur dedi doktor ama şu anda bebek var ve canlı dedi offff karmakarışık oldum normalde bu hafta duyulur ve 5 mm olmuş dedi 3 milimken bile kalpatışını rahatlıkla duyabiliyorum dedi buna benzer bişey yaşayan varmı sonradan kalp atışı düzelen
Kontrolü ne kadar içini ferah tut. Rabbim onu korur inşallahBöyle her şeye evham yaptıran doktoru hiç sevmem. Canım ona kalırsa ben 6 haftadayken kesen boş dedi. Haftaya gel yine yoksa kurtaj yapicaz dedi 7. Haftanın sonuna doğru gittiğim de her şey yolundaydı. Sakın canını sıkma
Burda bir arkadaşın vardi canim sanki oyle baslarda yavasti kalp atisi sonra hizlanmisti baya on sayfalarda yaziyordu bilenler de yazar daha kucuk canim bebisin insallah iyi olur. Benimde 8+0 bebek gozukmedi kalp atisi duyuldu ama hic bilgi vermedi doktor bebek niye gozukmedi kalp atisi nasil diye
Böyle her şeye evham yaptıran doktoru hiç sevmem. Canım ona kalırsa ben 6 haftadayken kesen boş dedi. Haftaya gel yine yoksa kurtaj yapicaz dedi 7. Haftanın sonuna doğru gittiğim de her şey yolundaydı. Sakın canını sıkma
Çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun güzel dilekleriniz için işin kötüsü doktoruma çok güveniyorum ve 13 yıldır tanırım bugüne kadar denk gelmedim yanıldığına hatta oda dedi zaten bu gibi durumlarda çok kesin konuşup yalan çıkmak istemem çünkü ne olacağı belli olmuyor bazen bebekler yanıltabilir bizi dedi ama sen yinede şu durumda çok Ümit etme dedi ben bugün evden çıkmadan bunun olacağını hissetmiştim zaten ama şimdide tam tersi salı günü gidince herşeyin düzelmiş olacagını hissediyorum sanki bunu yaşamam gerekiyormuş gibi tuhaf haldeyim yani rabbim evlatlarıma sağlık sıhhat versin bu brbeğimizde hayırlı ve sağlıklıysa gelsin aramıza inşallah duanın ve işiten rabbiminsonsuz hikmetine havale ettim en iyisini o bilirKontrolü ne kadar içini ferah tut. Rabbim onu korur inşallah
Evet erkek çocuğu seyirme yapıyor oğlumda karnımın altı pıtı pıtı seyirirdi hep arkadaşımın iki oğlunda da hep seyirmiş :)Erkek çocuğu erken oynar derler. Belki de doğrudur bilemiyorum şu an
Canim senin sadece cenendeymis benim hamile kaldigim gunden beri belim gogusum boynumun alti dolu kasintidan catlayacam yesil sabunla yikiyorum bakalim faydasi olacakmiKizlar çenemde 1 sivilce çıktı 15 gündür geçmedi yaa kremde süremiyorum napicam
Canim diger topikten biliyorum seni ikizdi galiba ikizmi bebislerinAusencia canim bizde duyduk minik pıt pıtları bizi de güncelleyebilir misin? Bu arada 7. Haftadayım ve bulantılar yeni başlıyo ben de,iğrenç bi durummuş hakikaten
Benimde seninle ayni gun canim 29una yurt disindayim ben mektup geldi bugun ac tok belirtmemisler ama ultrasyona girmeden bir saat once 750ml su ic diyolar mesane dolu olmaliymis bebegi rahat goruntulemeleri icin bide bi kitapcik yollamislar kan testi icin ac tok belirtmiyolar demekki onemli deilIkili tarama testine aç mı tok mu gitmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?