2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba anne adaylari ben yeni uyeyim haziran 10 muhtemel dogum tarihim. Merak ettigim bi sey var haziran da dogum yapacak olanlarin bazilari cinsiyet anketini doldurmus. Cinsiyet belli olmasi icin erken degil mi ya

merhabalar ... bildiğim isimler için yazayım ...ankette işaretleyen arkadaşların bazıları bunu totem yaptı :)) nasipse olmasını istedikleri cinsiyeti işaretlediler ... herhalde öğrenince değiştireceklerdir

Gittik bugün canim bebesi gordum :) sukur 2 hafta sonra gitcez iğne ilaç dewam iyimis herşey tahlil vermedi dr bilmiyorum vardır bi bildiği
Ne kadarlıkmış cnm kalp atışı duyuldumu bende pazartesi gidecegim inşallah hepimize nasip olur bebişlerimizi görmek saglıklı dogurmak

Bilmem bende acaba kan akışı falan mı ya da bağırsaktan mı geliyor diyorum
Ben de ilk hamileligimde bebek oynadı sanırdım ama meğer gaz vs miş, Tam anlamıyla 17. Haftada hissettim, Böyle bir his olamaz , resmen içimden birşey kaydı gibi harika bir histi. Tarif edilemez işte o zaman anladım ondan öncekiler gazmis hiç birseymis :)

Benim oğlumda 5 yaşında o tam anlayamiyor şuan, karnım olmadığı için ama ben küçük baba olacağım diyor :) ama ben inceden inceden seziyorum sanırım bizi zor bir süreç bekleyecek

Inşallah bizlere de nasıp olur o duygu :)

Kızlar bebislerinize bisey aldınız mı ya da örüyor musunuz. Ben cok meraklıyım ama şimdilik iki tane patik ördüm cinsiyeti belli olduktan sonra da biseyler almaya başlarım ..
Maşallah canım yaa, tebrik ederim.. Bizim bebe bahtsız o açıdan.. Anası hiçbirşey örmeyecek.. Çok beceriksiz..

Kızlar bebislerinize bisey aldınız mı ya da örüyor musunuz. Ben cok meraklıyım ama şimdilik iki tane patik ördüm cinsiyeti belli olduktan sonra da biseyler almaya başlarım ..

Bebişimi göreyim kalp atışlarını duyayım ogun alacagım bişey

Sevindim cnm ya inşallah bende iyi haberleri veririm pazartesi
Benim dr tahlil felan istemedi çok rahat bi dr güveniyorum prof bilgili bi hoca çokta soru soramıyorum işine karışmış gibi olmiyim diye aksi olsa söyler diyorum baktığında anlardı zaten diye düşünüyorum

Folik asit vermedi mesela ferum fort yeter dedi beslen doğru bir şekild e dedi ben diyetisyene gidicem bu aydan sonra kilo alıyorum ekmek yemedigim halde

Bende özel ersoy hastanesine gittim mine hnm vardı cok iyi diyorlardı o baktı çok güler yüzlü çok iyi biriydi beni sakinleştirdi içim rahatladı iyiki gitmişim kese küçğk dedi dış gebelik degil hiç korkma morelüni bozma dedi her ay ona gidecegim hayırlısıyla allah yüzüme güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…