- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.541
Canım benim bu anaci erkeklerle bas etmek zor ne olursa anaları haklı bir duygu sömürüsü bir duygu sömürüsü sorma gitsin hakli da olsan haksizda olsan kv kp hep hakli neyse canim seninde esin asker o da zor zamanlar geciriyor belki o da ondan oyle solemistir. Bu hamilelikte zaten butun duygular alt üst oluyor insallah hepsi geçecek güzel günler gorecegiz Allaha emanet ol kv kp yasamak cok zor Allah sana sabir guc mutluluk versin insallah
Sende sagolasin canimAmin canım çok sağ ol güzel duaların icin..
o zaman hissediyorsundur :)Evet canim karnimin alt tarafında yani rahmimde kisaca titreşim gibi böyle göz seyiriyormus gibi oluyor arada bir.
o zaman hissediyorsundur :)
ayy anlmadmm :) hissedenler seyirme gibi olur diyor :)Bilmem bende acaba kan akışı falan mı ya da bağırsaktan mı geliyor diyorum
ayy anlmadmm :) hissedenler seyirme gibi olur diyor :)
inşAllah öyledir ❣Belki de hissettigim minik bebeğimdir.. :))
kaçıncı haftada hissediliyorr acaba :)Canlar o seyirme bende de oluyor . o değil .
O kan basıncı ..rahim büyümesi ile gerginleşme ....
Bebeğin hareketi bambaşka ... onu bir şeye benzetmeye .... aman gaz mı , karnımdan mı , bağırsak mı demenize gerek kalmıyor ....
anneeeeeeeeeeeee tekmeledim seni diyor resmen
Doktor bana dramamine diye bi hap verdi midemi eksitmekten başka bi işe yaramadı.marulu bende deneyeyim bakalim
18 canımkaçıncı haftada hissediliyorr acaba :)
kaçıncı haftada hissediliyorr acaba :)
Canlar o seyirme bende de oluyor . o değil .
O kan basıncı ..rahim büyümesi ile gerginleşme ....
Bebeğin hareketi bambaşka ... onu bir şeye benzetmeye .... aman gaz mı , karnımdan mı , bağırsak mı demenize gerek kalmıyor ....
anneeeeeeeeeeeee tekmeledim seni diyor resmen
sabırlı olmamız lazım o zaman :) Allah o günleride gösterir inşAllah. AMİNNN❣ İlk kız mı erkek mii? Allah bağışlasın bu aradaaa❣yani hep kitabi bilgi okudum bu konuda ...tecrübeli anneler 16. haftadan sonra hissedebiliyormuş ... ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra ... ilkinde ben 22 de ancak hissettim .... işte o zamana kadar hissetim sandıklarımın aslında başka bir şey olduğunu anlamıştım :)
sabırlı olmamız lazım o zaman :) Allah o günleride gösterir inşAllah. AMİNNN❣ İlk kız mı erkek mii? Allah bağışlasın bu aradaaa❣
AMİNNNNNN❣ Onun o minicik dünyasında kim bilir nasıl kocaman hayalleri vardır :) maşAlllahhhhAminnnnnnnnnnnnnnn
Allahım sağlıklı sıhhatli o günlere gelmeyi nasip etsin her birimize ..bebeklerimize
Erkek canım ... 8 yaşında şu an ... tam motive abi olmaya hazır bekliyor ... kız olursa bir sürü toka falan alacakmış ...erkek olursa daha iyi olurmuş aslındakendi eşyalarından vereceği çok hediyesi varmış:)))
Aminnnnnnnnnnnnnnn
Allahım sağlıklı sıhhatli o günlere gelmeyi nasip etsin her birimize ..bebeklerimize
Erkek canım ... 8 yaşında şu an ... tam motive abi olmaya hazır bekliyor ... kız olursa bir sürü toka falan alacakmış ...erkek olursa daha iyi olurmuş aslındakendi eşyalarından vereceği çok hediyesi varmış:)))
Merhaba anne adaylari ben yeni uyeyim haziran 10 muhtemel dogum tarihim. Merak ettigim bi sey var haziran da dogum yapacak olanlarin bazilari cinsiyet anketini doldurmus. Cinsiyet belli olmasi icin erken degil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?