2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Amin canım çok sağ ol güzel duaların icin..

Şu saate kadar her şey çok iyi gidiyor derken ... anacım tam da şu aralar bir dürtülme bir kazınma ...bir mutfağa koşma ... bir yeme hissi

geçtiğimiz haftayı 1 haftada 1.6 kilo alarak kapamışım ...tebrikleri alabilirim

hayır yani diyetin sağlıklı beslenmenin kitabını yazacak insanım amaaaaa eeee hocanın dediğini yap , yaptığını yapma oldu biraz:)))

Canlar o seyirme bende de oluyor . o değil .

O kan basıncı ..rahim büyümesi ile gerginleşme ....

Bebeğin hareketi bambaşka ... onu bir şeye benzetmeye .... aman gaz mı , karnımdan mı , bağırsak mı demenize gerek kalmıyor ....

anneeeeeeeeeeeee tekmeledim seni diyor resmen

kaçıncı haftada hissediliyorr acaba :)

kaçıncı haftada hissediliyorr acaba :)

yani hep kitabi bilgi okudum bu konuda ...tecrübeli anneler 16. haftadan sonra hissedebiliyormuş ... ilk gebeliklerde 20. haftadan sonra ... ilkinde ben 22 de ancak hissettim .... işte o zamana kadar hissetim sandıklarımın aslında başka bir şey olduğunu anlamıştım :)

Bende öyle tahmin etmiştim.
Genelde bu olunca herkes hissettiğini sanıyor ama ben olmadığını bir olup bir olmamasından anladım. :)

sabırlı olmamız lazım o zaman :) Allah o günleride gösterir inşAllah. AMİNNN❣ İlk kız mı erkek mii? Allah bağışlasın bu aradaaa❣

sabırlı olmamız lazım o zaman :) Allah o günleride gösterir inşAllah. AMİNNN❣ İlk kız mı erkek mii? Allah bağışlasın bu aradaaa❣

Aminnnnnnnnnnnnnnn

Allahım sağlıklı sıhhatli o günlere gelmeyi nasip etsin her birimize ..bebeklerimize

Erkek canım ... 8 yaşında şu an ... tam motive abi olmaya hazır bekliyor ... kız olursa bir sürü toka falan alacakmış ...erkek olursa daha iyi olurmuş aslında kendi eşyalarından vereceği çok hediyesi varmış:)))

AMİNNNNNN❣ Onun o minicik dünyasında kim bilir nasıl kocaman hayalleri vardır :) maşAlllahhhh

Ay kıyamam:)

Merhaba anne adaylari ben yeni uyeyim haziran 10 muhtemel dogum tarihim. Merak ettigim bi sey var haziran da dogum yapacak olanlarin bazilari cinsiyet anketini doldurmus. Cinsiyet belli olmasi icin erken degil mi ya

Şu an için kimse soylemesi cinsiyeti canım ama o anketi bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…