2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
.
4 Kayisiyi sıcak suya koy ve hem suyunu iç hem kayisilari ye canım ılınınca..iyi geliyor.Hergün yap bunu.hem vitamin

Kızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor

şuan pek değişmedi ... özellikle baş dönmesi falan olunca haftada 1-2 ölçtürüyorum hala 11-7 civarı

basur ya da fissür(çatlak) olabilir .
basur bende de var . Oğlumda çook çektim ilerleyen aylarda ..bu sefer ne olacak bilemiyorum .
kan bir kez geldi bende de . 4 gün wc üzerine

Idarara bende cok fazla cıkıyorum cıkmasam sanki altıma edicekmişim gibi hissediyorum doktorumda soylemisti kotu rûyalar gormeniz normal diye Ama şu var batıl inanç mı bilemyorum ama filket takıyorlar dogumdan sonra da iyimiş diyolar korkuya karşı falan

Kızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor
Benimde hep düşük. İlk hamileliğimdede hep düşüktü dr düşük tansiyondan zarar gelmeZ yüksek tansiyon zararlı hamilelikte dedi. Oyüzden önemsemiyorum ama cok halsizim mutfaktan odaya gitsem yoruluyorum hep hasta gibiyim

Sanırım enfeksiyonum geçti hamd olsun aman kızlar dikkat edin enfeksiyona bağlı kahverengi lekelenme yaşadım doktorum pruluton iğne verdi progestanı günde iki verdi lekelenme kesildi enfeksiyonun lekelenme yaptığına çokta şaşırdım

O ilaç burda varmıdır bilemiyorum ama kontrolüm olduğunda danisacagim doktora, Şuan kabizligi önlemek için bil bol su, kivi vs tüketmeye çalışacağım bakalım nasıl olacak. Normalde ağrı falan yapmıyor ama tuvalette sıkıntı oluyor . Bakalım umarım geçer

Sağol canım tavsiyen için , sanırım ben hata yaptım ilk , söylemesi ayıp zorlamistim kendimi biraz Geçen hafta. Sanırım ondan oldu

Bende de basur var ama kan gelmiyor şimdilik, kabızlığa kayısı iyi geliyor arada bı ye istersen. Bı de doktora görün mutlaka bı çaresi vardır,boşuna acı çekme canım
Kayısı yiyorum ama sanırım benim problemim su ile, çok fazla içemiyorum. Şimdilik normalde sancı falan yapmıyor ama tuvalete çıktığımda hafif ağrı oluyor. Kabızlık için önlem alacağım öncelikle bakalım, sonrası da gecmezse doktora giderim

.
Hamilelikte ileriki aylarda daha cok kabızlık olurmuş canim..Düzenli bir çözüm bulmak lazım yani.Su da önemli hem bebek için hem senin için..Normalden daha çok içmek lazim

Merhaba kayısı fayda etmediyse size tavsiyem kuru dut geceden bir çay bardağı ılık suya 5 tane dutu isla sabah aç karnına ye mükemmel bağırsak çalıştırır.eger ise yaramazsa yemek alışkanlığını değiştir ekmek ve unlu gıdadan uzak dur zeytin yağı kullan en önemlisi tuvaletin gelmese bile her gün aynı saatte tuvalete git ve 15 dk otur bu benim dr un tavsiyesiydi

Cnm soyledigim ilac tr nin ilaci zaten ..sor dr nuna mutlaka duphalac surup gecmis olsun cok

Evet hamile kaldığımdan beri benim de bu sekilde. Gerçi 9-4 olmadı sanırım en düşük 8_5 gördüm. Bende de sürekli baş dönmesi var buna bağlıyorum. Ayrıca duş alırken fenalık oluyor o da tansiyona bağlı galiba.

Baya önceden yaptırılmalı yani.. 6ay önce, 9Ay hamilelik demek 2 yıl özel sigorta demek.. Bize indirim de olmaz, 5000 eder.. O zaman çok üzülmeyeyim

Kayısı yiyorum ama suya atarak denemedim hiç, genelde de lif kaynağı zengin besinler tuketirim ama sanırım su, Hiç su içme alışkanlığım yok maalesef. O tetikliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…