- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.781
.Herkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadarsizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?
Kızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor
Herkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadarsizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?
.
4 Kayisiyi sıcak suya koy ve hem suyunu iç hem kayisilari ye canım ılınınca..iyi geliyor.Hergün yap bunu.hem vitamin
Idarara bende cok fazla cıkıyorum cıkmasam sanki altıma edicekmişim gibi hissediyorum doktorumda soylemisti kotu rûyalar gormeniz normal diye Ama şu var batıl inanç mı bilemyorum ama filket takıyorlar dogumdan sonra da iyimiş diyolar korkuya karşı falanSelam canlar
Güzel pazarlarınız olsun umarım..
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz..
Kötü haber alan annlere çok geçmiş olsun allah sabır versin hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeişlerinşze kavuşun inşallah
Benim mide bulantım hafif ama derdim ağrıdanbildiğiniz çok ağrım var ..gece çok susuyorum habşire su içtiğim için 2 saatte bir tuvaletteyim bu seferde zaten saçma sapan rüyalar şeyma subaşını bile gördüm yani o derece
Dr randevum bu cuma benimde ondan sonra gene 3 hafta sonra çağırır sanırım ikili test için.burada yaptırmam derseniz daha hiç bir dr de kabul etmez zaten evde doğururum garihoş ben yaptırmak istiyorum zaten bütün testleri
Bazen burada da okuduğum yada dışardan duyduğum şeylerden etkilenip korkuyorum mesela saçma sapan şindi randevu yaklaştıkça ya kalbi durdurysa paranoyasına başladım
Progestan fitilede gıcığım kukum yanıyo artık resmen 12.haftaya kadar kullanıcakmışım sabır ne diyim..
Benimde hep düşük. İlk hamileliğimdede hep düşüktü dr düşük tansiyondan zarar gelmeZ yüksek tansiyon zararlı hamilelikte dedi. Oyüzden önemsemiyorum ama cok halsizim mutfaktan odaya gitsem yoruluyorum hep hasta gibiyimKızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor
Aynı durumdayım seninle: (Arkadaşlar bulantidan yemek yiyemiyorum nasıl geçer sizce
O ilaç burda varmıdır bilemiyorum ama kontrolüm olduğunda danisacagim doktora, Şuan kabizligi önlemek için bil bol su, kivi vs tüketmeye çalışacağım bakalım nasıl olacak. Normalde ağrı falan yapmıyor ama tuvalette sıkıntı oluyor . Bakalım umarım geçerAynen benim
Geçmiş olsun canım bebek için bi sıkıntısı olmaz ama artarsa sana sıkıntı olur bir genel cerraha görünmende fayda var..duphalac gebelikte kullanılıyor birde kendini bu kadar sıkıntıya sokma dr ye sölede versin kullan
Sağol canım tavsiyen için , sanırım ben hata yaptım ilk , söylemesi ayıp zorlamistim kendimi biraz Geçen hafta. Sanırım ondan olduCanım aman dikkat. Sakın ıkınma gebelikde özellikle ilk haftalar kabızlık çok tehlikeli doktorum bana kesinlikle kabız olmamamı söyledi prof dr'a gidiyorum.Eğer kabız olursam içmem için bir ilaç ismi verdi. Fakat ben hiç kullanmadım elbette kabız oldum ama yine de kullanmadım büyük tuvaletim geldiğinde çıktım illa yapmak için kendimi zorlamadım. Mesela şuanda öyleyim ama sıkmıyorum kendimi aman sende dikkat et. Bol su iç su çok iyi geliyor.. Nacizane tavsiyem.. Geçmiş olsun
Kayısı yiyorum ama sanırım benim problemim su ile, çok fazla içemiyorum. Şimdilik normalde sancı falan yapmıyor ama tuvalete çıktığımda hafif ağrı oluyor. Kabızlık için önlem alacağım öncelikle bakalım, sonrası da gecmezse doktora giderimBende de basur var ama kan gelmiyor şimdilik, kabızlığa kayısı iyi geliyor arada bı ye istersen. Bı de doktora görün mutlaka bı çaresi vardır,boşuna acı çekme canım
Ben de normalde yok , sanırım hamilelikte n kaynaklı başladı, hamilelikte önce tuvalet sıkıntısı yaşamadım hiçbasur varmı? bende var basur cok acı verici :/
Yapayım hemen, Sağol canım.
4 Kayisiyi sıcak suya koy ve hem suyunu iç hem kayisilari ye canım ılınınca..iyi geliyor.Hergün yap bunu.hem vitamin
.Kayısı yiyorum ama sanırım benim problemim su ile, çok fazla içemiyorum. Şimdilik normalde sancı falan yapmıyor ama tuvalete çıktığımda hafif ağrı oluyor. Kabızlık için önlem alacağım öncelikle bakalım, sonrası da gecmezse doktora giderim
hamilelikten kaynaklı olabilr ama yinede ıkınmayın tuvaletinizi yaparkenBen de normalde yok , sanırım hamilelikte n kaynaklı başladı, hamilelikte önce tuvalet sıkıntısı yaşamadım hiç
Merhaba kayısı fayda etmediyse size tavsiyem kuru dut geceden bir çay bardağı ılık suya 5 tane dutu isla sabah aç karnına ye mükemmel bağırsak çalıştırır.eger ise yaramazsa yemek alışkanlığını değiştir ekmek ve unlu gıdadan uzak dur zeytin yağı kullan en önemlisi tuvaletin gelmese bile her gün aynı saatte tuvalete git ve 15 dk otur bu benim dr un tavsiyesiydiHerkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadarsizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?
O ilaç burda varmıdır bilemiyorum ama kontrolüm olduğunda danisacagim doktora, Şuan kabizligi önlemek için bil bol su, kivi vs tüketmeye çalışacağım bakalım nasıl olacak. Normalde ağrı falan yapmıyor ama tuvalette sıkıntı oluyor . Bakalım umarım geçer
Evet hamile kaldığımdan beri benim de bu sekilde. Gerçi 9-4 olmadı sanırım en düşük 8_5 gördüm. Bende de sürekli baş dönmesi var buna bağlıyorum. Ayrıca duş alırken fenalık oluyor o da tansiyona bağlı galiba.Kızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor
Baya önceden yaptırılmalı yani.. 6ay önce, 9Ay hamilelik demek 2 yıl özel sigorta demek.. Bize indirim de olmaz, 5000 eder.. O zaman çok üzülmeyeyimNormalde 2500 TL civarıymış ama eşimin işyerinin anlaşması olduğundan biz 1200 civarında ödüyormuşuz. Dışarıdan yaptırmak daha mantıklı. Muayeneler ve tahliller epey yüksek zaten. Bir sigorta şirketinden bilgi alsan aslında iyi olur. Bazılarında şöyle bir şart var:Hamilelikten 6-9 ay önce sigorta başlatılmalı.
Yok ben yurtdisindayim o yüzden merak ettim varmıdır diyeCnm soyledigim ilac tr nin ilaci zaten ..sor dr nuna mutlaka duphalac surup gecmis olsun cok
Kayısı yiyorum ama suya atarak denemedim hiç, genelde de lif kaynağı zengin besinler tuketirim ama sanırım su, Hiç su içme alışkanlığım yok maalesef. O tetikliyor olabilirMerhaba kayısı fayda etmediyse size tavsiyem kuru dut geceden bir çay bardağı ılık suya 5 tane dutu isla sabah aç karnına ye mükemmel bağırsak çalıştırır.eger ise yaramazsa yemek alışkanlığını değiştir ekmek ve unlu gıdadan uzak dur zeytin yağı kullan en önemlisi tuvaletin gelmese bile her gün aynı saatte tuvalete git ve 15 dk otur bu benim dr un tavsiyesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?