2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaşadığım ve düşündüğüm ne varsa yazmışsın :))) bende çok susuyorum Salı gidicem bende kalp atışı için genel bir test vardı toxoplazma şeker demir vs vs o sonucu bekliyorum

Ilk gebeliğimde Dr um ıkınma Demişti ilk muayenemde gittipinde bu sözünü hatırladım demir ilacı Kabızlık yapıyor dedim ya tok al Yada hiç içme dedi içmiyorum ama hafif bir Kabızlık var

Yaşadığım ve düşündüğüm ne varsa yazmışsın :))) bende çok susuyorum Salı gidicem bende kalp atışı için genel bir test vardı toxoplazma şeker demir vs vs o sonucu bekliyorum

Kan ilaci ben ikizlere gebeyken icmeye baslamistim benim hemoglobinim 7 olmustu korkunc derecede ..o kadar kabiz oldum ki yok dedim icemicem daha fazla mumkun degil sonra damardan verdiler kan ilacini ..cok asiri dusuk degilse icme bence yemeklerine dikkat et

Kızlar, etsiz çiğ köfte yiyebiliyoruz değil mi?? normalde canım istemez ama bayadır aklımdan çıkmıyor..

Yeme kuzum ya ne gerek onlarda da tokso var ..ben de kola diye olucem yok otesi

evet yiyebilrsin cnm
Valla, yemememiz gerektiği için herhalde aklımdan çıkmıyor, sağolsun.. Çok kadir canım isterdi halbuki..

Benimde en çok aşerdiğim şey o. Ben 2 kere yedim. Bence çok canım istiyosa ye
Aslında hiçbirşeyden kısmıyorum.. Cips, abur cubur yiyorum maalesef.. Ama şu tokso insanı düşündürüyor..
Değil mi yaa? Ama maşallah size.. Benim canım istese kolayı içerim.. Çünkü cips, abur cubur tüketiyorum ben..

kendin yap cnm bende kendim yapmışım satın almaların içinde et yok deniyor ama güvenemiyor insan

.
Kizlar çiğ ette toxoplazma olur..hazır bulgurlu cigkoftelerde et yok.rahatlıkla yiyebilirsiniz

kızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz

Selam kızlar sık sık yazamıyorum ama her gün takip ediyorum burayı :)
Bende de eşimle kan uyuşmazlığı var indirect cooms istedi doktorum ama ilk gebelik diye acele etmedim vicdan azabı çekiyorum şu an :/

frhnrfhn canım sende muhtemelen kabızlıktan kaynaklı makatta kılcal damar çatlaması olmuş o da kanama yapar . aynı şikayeti eltim de sık sık yaşıyodu kızcağız ve ilaçlar fayda etmedi awe cemre diye bir marka var onun basur için ilaç gibi olan coupon kremi ile çok hızlı iyileşti aklımda kalmış herkese de tavsiye ediyorum kim kullandıysa teşekkür etti tamamen bitkisel oldugundan iyileşene kadar ihtiyac duydugun an kullanabiliyosun sitelerinden bi araştır istersen

Runkli fast food, patates ..ne oldugu bilinmeyen et.. bunlar gerçekten bebeğin obezite riskini çok arttırıyomuş canım ben hep onu düşünüp dikkat etmeye çalışıyorum valla

Kızlar canınızın çektiği şeyi az da olsa yiyin , belki çiğ köfte dışardan yenmez ama ( Çin tuzu oluyor) Evde yapabilirsiniz etsiz en azından özünüz gider, benim canım da çok sucuk ister ama az olmak şartıyla yerim , fazla abartmamak kaydıyla az az bazı şeyler yenebilir . Yani bizim burdaki doktorlara göre :) Önemli olan paketlenmis hazır gidadalardan uzak durmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…