- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.801
Yaşadığım ve düşündüğüm ne varsa yazmışsın :))) bende çok susuyorum Salı gidicem bende kalp atışı için genel bir test vardı toxoplazma şeker demir vs vs o sonucu bekliyorumSelam canlar
Güzel pazarlarınız olsun umarım..
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz..
Kötü haber alan annlere çok geçmiş olsun allah sabır versin hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeişlerinşze kavuşun inşallah
Benim mide bulantım hafif ama derdim ağrıdanbildiğiniz çok ağrım var ..gece çok susuyorum habşire su içtiğim için 2 saatte bir tuvaletteyim bu seferde zaten saçma sapan rüyalar şeyma subaşını bile gördüm yani o derece
Dr randevum bu cuma benimde ondan sonra gene 3 hafta sonra çağırır sanırım ikili test için.burada yaptırmam derseniz daha hiç bir dr de kabul etmez zaten evde doğururum garihoş ben yaptırmak istiyorum zaten bütün testleri
Bazen burada da okuduğum yada dışardan duyduğum şeylerden etkilenip korkuyorum mesela saçma sapan şindi randevu yaklaştıkça ya kalbi durdurysa paranoyasına başladım
Progestan fitilede gıcığım kukum yanıyo artık resmen 12.haftaya kadar kullanıcakmışım sabır ne diyim..
Ilk gebeliğimde Dr um ıkınma Demişti ilk muayenemde gittipinde bu sözünü hatırladım demir ilacı Kabızlık yapıyor dedim ya tok al Yada hiç içme dedi içmiyorum ama hafif bir Kabızlık varCanım aman dikkat. Sakın ıkınma gebelikde özellikle ilk haftalar kabızlık çok tehlikeli doktorum bana kesinlikle kabız olmamamı söyledi prof dr'a gidiyorum.Eğer kabız olursam içmem için bir ilaç ismi verdi. Fakat ben hiç kullanmadım elbette kabız oldum ama yine de kullanmadım büyük tuvaletim geldiğinde çıktım illa yapmak için kendimi zorlamadım. Mesela şuanda öyleyim ama sıkmıyorum kendimi aman sende dikkat et. Bol su iç su çok iyi geliyor.. Nacizane tavsiyem.. Geçmiş olsun
Benimde canım istiyor ama yemedimKızlar, etsiz çiğ köfte yiyebiliyoruz değil mi??normalde canım istemez ama bayadır aklımdan çıkmıyor..
evet yiyebilrsin cnmKızlar, etsiz çiğ köfte yiyebiliyoruz değil mi??normalde canım istemez ama bayadır aklımdan çıkmıyor..
Benimde en çok aşerdiğim şey o. Ben 2 kere yedim. Bence çok canım istiyosa yeKızlar, etsiz çiğ köfte yiyebiliyoruz değil mi??normalde canım istemez ama bayadır aklımdan çıkmıyor..
Yaşadığım ve düşündüğüm ne varsa yazmışsın :))) bende çok susuyorum Salı gidicem bende kalp atışı için genel bir test vardı toxoplazma şeker demir vs vs o sonucu bekliyorum
Kızlar, etsiz çiğ köfte yiyebiliyoruz değil mi??normalde canım istemez ama bayadır aklımdan çıkmıyor..
Teşekkür ederim hoşbuldumMerhabalar ....hoş geldintabii ki ekliyorum hemen . hangi şehirdesin ve kaçıncı çocuk ?
Valla, yemememiz gerektiği için herhalde aklımdan çıkmıyor, sağolsun.. Çok kadir canım isterdi halbuki..evet yiyebilrsin cnm
Aslında hiçbirşeyden kısmıyorum.. Cips, abur cubur yiyorum maalesef.. Ama şu tokso insanı düşündürüyor..Benimde en çok aşerdiğim şey o. Ben 2 kere yedim. Bence çok canım istiyosa ye
Değil mi yaa? Ama maşallah size.. Benim canım istese kolayı içerim.. Çünkü cips, abur cubur tüketiyorum ben..Kan ilaci ben ikizlere gebeyken icmeye baslamistim benim hemoglobinim 7 olmustu korkunc derecede ..o kadar kabiz oldum ki yok dedim icemicem daha fazla mumkun degil sonra damardan verdiler kan ilacini ..cok asiri dusuk degilse icme bence yemeklerine dikkat et
Yeme kuzum ya ne gerek onlarda da tokso var ..ben de kola diye olucem yok otesi
Biraz daha dayanayım en iyisi..Benimde canım istiyor ama yemedim
kendin yap cnm bende kendim yapmışım satın almaların içinde et yok deniyor ama güvenemiyor insanValla, yemememiz gerektiği için herhalde aklımdan çıkmıyor, sağolsun.. Çok kadir canım isterdi halbuki..
Aslında hiçbirşeyden kısmıyorum.. Cips, abur cubur yiyorum maalesef.. Ama şu tokso insanı düşündürüyor..
Değil mi yaa? Ama maşallah size.. Benim canım istese kolayı içerim.. Çünkü cips, abur cubur tüketiyorum ben..
Evet yaa, et pahalı katmazlar derken, tadı güzel oldun diye et bulyon filan koyduklarını okudum.. En iyisi dediğin valla..kendin yap cnm bende kendim yapmışım satın almaların içinde et yok deniyor ama güvenemiyor insan
.Valla, yemememiz gerektiği için herhalde aklımdan çıkmıyor, sağolsun.. Çok kadir canım isterdi halbuki..
Aslında hiçbirşeyden kısmıyorum.. Cips, abur cubur yiyorum maalesef.. Ama şu tokso insanı düşündürüyor..
Değil mi yaa? Ama maşallah size.. Benim canım istese kolayı içerim.. Çünkü cips, abur cubur tüketiyorum ben..
tabi bulyon koyuyorlardır. ama bulyonun zararı olur mu bilemedimEvet yaa, et pahalı katmazlar derken, tadı güzel oldun diye et bulyon filan koyduklarını okudum.. En iyisi dediğin valla..
.
Kizlar çiğ ette toxoplazma olur..hazır bulgurlu cigkoftelerde et yok.rahatlıkla yiyebilirsiniz
.Canim tokso sadece ette yokki iyi yikanmamis sebze meyve gibi cok fazla yerde var
Bilindik iyi bir yer ise yerim, Hiç affetmem :)kızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?