2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
çamasır suyunu kullanma lütfen. camları acıp habalandır. siliceksende arap sabunuyla ve sirkeyle sil silinicek yerleri mikropları en iyi kıran iki madde bana gööre :)

kızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz

Evde yapıyorum ben canım özellikle tavuğu çok lezetli oluyor ..

Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen. İnşallah bu da öyle olmaz

Kuzum o reflüden oluyor gaviscon içebilirsin rahat rahat ..

En temizi canım ana kucağı benimde inkanım olsa bende anama devrilirdim vallahi..

çamasır suyunu kullanma lütfen. camları acıp habalandır. siliceksende arap sabunuyla ve sirkeyle sil silinicek yerleri mikropları en iyi kıran iki madde bana gööre :)
Bugune kadar cok nadir kullaniyordum canim eldiwen kullaniyorum cam acikken kullaniyorum arap sabunu yok burda yurt disindayim ama sirkenin kokusu rahatsiz edermi bilmiyorum bugun bu koku beni mahfedecek insallah gecer ya

Evde yapıyorum ben canım özellikle tavuğu çok lezetli oluyor ..

Kuzum o reflüden oluyor gaviscon içebilirsin rahat rahat ..

En temizi canım ana kucağı benimde inkanım olsa bende anama devrilirdim vallahi..
Aynen keske analar elimize gecse malesef gurbette olunca herseyi tek yasiyorsun hamilelik piskolojisiylede birlesince insan daha kotu oluyor gurbette

Bugune kadar cok nadir kullaniyordum canim eldiwen kullaniyorum cam acikken kullaniyorum arap sabunu yok burda yurt disindayim ama sirkenin kokusu rahatsiz edermi bilmiyorum bugun bu koku beni mahfedecek insallah gecer ya
sirke rahatsız etmez cnm. tertemiz olur hrryer parlar. eldiven takıyonda nefes alırken nasıl yapıyonn? yazıkk günah kullanma

Aynen keske analar elimize gecse malesef gurbette olunca herseyi tek yasiyorsun hamilelik piskolojisiylede birlesince insan daha kotu oluyor gurbette

Burda herşey zor bide canım eve temizlikçi alayım desen o bile imkansız ne bilim zor işte çok zor valla

sirke rahatsız etmez cnm. tertemiz olur hrryer parlar. eldiven takıyonda nefes alırken nasıl yapıyonn? yazıkk günah kullanma

Ay ben bayılırım heralde sirke koklasam hastanelik olurum normalde de dayanamazdım kokusuna şimdi hiç aklıma bile gelmesin

İkiz anneleri size puset süt makinesi steril aleti vs gibi herkese lazım olmayan şeyler lazım olacak bana sorabilirsiniz hayatımın 7 ayını onları araştırıp sonrasındakş bir yılıda hepsini test ederek geçirdiğim için kendimi naçizane exper sayıyorum

sulandırabilirsin cnmm :) ben tiksinmiyorum sirke kokusundan onceden hiç sevmezdim simdi seviyorum❣

Çamaşır suyunu koklama bence maske falan tak.

Kizlar selam bugün biraz yürüyüş yaptim baya gezdim eve gelince sari akintim zaten vardi da ama kahverengiye dönmüştü akintim lastik gibi akıntı korkttum biraz birşey olur mu sizce

Kizlar selam bugün biraz yürüyüş yaptim baya gezdim eve gelince sari akintim zaten vardi da ama kahverengiye dönmüştü akintim lastik gibi akıntı korkttum biraz birşey olur mu sizce

Yorma kendini canım ayaklarının altına yastık koy uzan dinlen bol bol istirahat et doktoruna söyle bu kahverengi durumu canm

Merhaba geçen salı günü aynı şeyi yaşadım nöbetçi eczaneden progestan aldık ertesi gün Dr gittim progestana devam et kanamaya dönerse yanıma gel dedi,gebelik yasakları koydu ihmal etmeyin sizde şükür geçti

Ben zaten kullaniyorum canim progesteron doktorum kahve alıntının da normal olduğunu kan olursa gelmemi söyledi canim aralikta gidicem insllah bir sıkıntı çıkmaz o zamana kadar geçti zaten ama o an korttum

Ben zaten kullaniyorum canim progesteron doktorum kahve alıntının da normal olduğunu kan olursa gelmemi söyledi canim aralikta gidicem insllah bir sıkıntı çıkmaz o zamana kadar geçti zaten ama o an korttum
Sevindim Allahım sıkıntı vermesin hicbirimize

Amin canim cumlemize insllah kasik ağrılarım var ama buda normal sanirim rahim büyüdüğü icin
Aynı şeyleri yaşıyoruz benim de yumurtalıklarim da ağrı var normal bu benim 3. Gebeligim hepsinde kanaman ve ağrım oldu eğer çok şiddetli değilse sıkıntı yok ama dayanılmayacak gibiyse idrar yolu enfeksiyonuna bakıyor Dr geçmiş olsun ayağımı üşütme ve yükseğe uzanma çok ayakta kalma

Daha yeni bir hafta olmadı canim idrar vermiştim enfrksiyon yok dedi tahlilerimi yaptirmistim da insllah canm saol ya dayanilmaz agri degil canim anlik yarim saatte falan oluyor ya da kendimi çok dinliyorumdur

Bende de akıntı çok var hemde baya bir, kokusuz ve kaşıntisiz yani mantar, iltihap vs olduğunu düşünmüyorum ama nedir bu kadar akıntı daha ilk haftalarda . Ilk hamileligimde oldu mu bu kadar hiç hatırlamıyorum ama bu bayağı bir uzayan kıvamda. Ayın 27 sinde randevum var soracağım artık o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…