- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.841
çamasır suyunu kullanma lütfen. camları acıp habalandır. siliceksende arap sabunuyla ve sirkeyle sil silinicek yerleri mikropları en iyi kıran iki madde bana gööre :)Hamileligimin basindan beri bugun bulantiyla we kokuyla bu kadar kotu oldum midem surekli bulaniyor ama cikartamadim bide mutfagim kokuyor yaasabahtn beri eldiweni takip kac kere camasir suyuyla temizledim gitmiyor sansi bi koku war yemek yapana kadar oldum buz dolabim kokuyor kimsem yok annem uzakta gidip yaninda kalayim insallah uzun surmez ya
kızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz
Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen.İnşallah bu da öyle olmaz
Hamileligimin basindan beri bugun bulantiyla we kokuyla bu kadar kotu oldum midem surekli bulaniyor ama cikartamadim bide mutfagim kokuyor yaasabahtn beri eldiweni takip kac kere camasir suyuyla temizledim gitmiyor sansi bi koku war yemek yapana kadar oldum buz dolabim kokuyor kimsem yok annem uzakta gidip yaninda kalayim insallah uzun surmez ya
Bugune kadar cok nadir kullaniyordum canim eldiwen kullaniyorum cam acikken kullaniyorum arap sabunu yok burda yurt disindayim ama sirkenin kokusu rahatsiz edermi bilmiyorum bugun bu koku beni mahfedecek insallah gecer yaçamasır suyunu kullanma lütfen. camları acıp habalandır. siliceksende arap sabunuyla ve sirkeyle sil silinicek yerleri mikropları en iyi kıran iki madde bana gööre :)
Aynen keske analar elimize gecse malesef gurbette olunca herseyi tek yasiyorsun hamilelik piskolojisiylede birlesince insan daha kotu oluyor gurbetteEvde yapıyorum ben canım özellikle tavuğu çok lezetli oluyor ..
Kuzum o reflüden oluyor gaviscon içebilirsin rahat rahat ..
En temizi canım ana kucağı benimde inkanım olsa bende anama devrilirdim vallahi..
sirke rahatsız etmez cnm. tertemiz olur hrryer parlar. eldiven takıyonda nefes alırken nasıl yapıyonn? yazıkk günah kullanmaBugune kadar cok nadir kullaniyordum canim eldiwen kullaniyorum cam acikken kullaniyorum arap sabunu yok burda yurt disindayim ama sirkenin kokusu rahatsiz edermi bilmiyorum bugun bu koku beni mahfedecek insallah gecer ya
Aynen keske analar elimize gecse malesef gurbette olunca herseyi tek yasiyorsun hamilelik piskolojisiylede birlesince insan daha kotu oluyor gurbette
sirke rahatsız etmez cnm. tertemiz olur hrryer parlar. eldiven takıyonda nefes alırken nasıl yapıyonn? yazıkk günah kullanma
sulandırabilirsin cnmm :) ben tiksinmiyorum sirke kokusundan onceden hiç sevmezdim simdi seviyorum❣Burda herşey zor bide canım eve temizlikçi alayım desen o bile imkansız ne bilim zor işte çok zor valla
Ay ben bayılırım heralde sirke koklasam hastanelik olurum normalde de dayanamazdım kokusuna şimdi hiç aklıma bile gelmesin
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda geçiririz bu dönemi gerçekten çok zormuş yaşamadan insan anlamıyorcok kotu bazı yemekleri duymak bile istemiyorum ismini kokusu aklıma geliyor cok kotu birşey ya inşAllah geçer.AMİNNN❣acı su bende yok hamd olsun
AMİNNN cnm inşAllahh❣ dogru ditorsun yaşamadan anlaşılmıyor :/Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda geçiririz bu dönemi gerçekten çok zormuş yaşamadan insan anlamıyor
Çamaşır suyunu koklama bence maske falan tak.Hamileligimin basindan beri bugun bulantiyla we kokuyla bu kadar kotu oldum midem surekli bulaniyor ama cikartamadim bide mutfagim kokuyor yaasabahtn beri eldiweni takip kac kere camasir suyuyla temizledim gitmiyor sansi bi koku war yemek yapana kadar oldum buz dolabim kokuyor kimsem yok annem uzakta gidip yaninda kalayim insallah uzun surmez ya
Kizlar selam bugün biraz yürüyüş yaptim baya gezdim eve gelince sari akintim zaten vardi da ama kahverengiye dönmüştü akintim lastik gibi akıntı korkttum biraz birşey olur mu sizce
Merhaba geçen salı günü aynı şeyi yaşadım nöbetçi eczaneden progestan aldık ertesi gün Dr gittim progestana devam et kanamaya dönerse yanıma gel dedi,gebelik yasakları koydu ihmal etmeyin sizde şükür geçtiKizlar selam bugün biraz yürüyüş yaptim baya gezdim eve gelince sari akintim zaten vardi da ama kahverengiye dönmüştü akintim lastik gibi akıntı korkttum biraz birşey olur mu sizce
Ben zaten kullaniyorum canim progesteron doktorum kahve alıntının da normal olduğunu kan olursa gelmemi söyledi canim aralikta gidicem insllah bir sıkıntı çıkmaz o zamana kadar geçti zaten ama o an korttumMerhaba geçen salı günü aynı şeyi yaşadım nöbetçi eczaneden progestan aldık ertesi gün Dr gittim progestana devam et kanamaya dönerse yanıma gel dedi,gebelik yasakları koydu ihmal etmeyin sizde şükür geçti
Sevindim Allahım sıkıntı vermesin hicbirimizeBen zaten kullaniyorum canim progesteron doktorum kahve alıntının da normal olduğunu kan olursa gelmemi söyledi canim aralikta gidicem insllah bir sıkıntı çıkmaz o zamana kadar geçti zaten ama o an korttum
Amin canim cumlemize insllah kasik ağrılarım var ama buda normal sanirim rahim büyüdüğü icinSevindim Allahım sıkıntı vermesin hicbirimize
Aynı şeyleri yaşıyoruz benim de yumurtalıklarim da ağrı var normal bu benim 3. Gebeligim hepsinde kanaman ve ağrım oldu eğer çok şiddetli değilse sıkıntı yok ama dayanılmayacak gibiyse idrar yolu enfeksiyonuna bakıyor Dr geçmiş olsun ayağımı üşütme ve yükseğe uzanma çok ayakta kalmaAmin canim cumlemize insllah kasik ağrılarım var ama buda normal sanirim rahim büyüdüğü icin
Daha yeni bir hafta olmadı canim idrar vermiştim enfrksiyon yok dedi tahlilerimi yaptirmistim da insllah canm saol ya dayanilmaz agri degil canim anlik yarim saatte falan oluyor ya da kendimi çok dinliyorumdurAynı şeyleri yaşıyoruz benim de yumurtalıklarim da ağrı var normal bu benim 3. Gebeligim hepsinde kanaman ve ağrım oldu eğer çok şiddetli değilse sıkıntı yok ama dayanılmayacak gibiyse idrar yolu enfeksiyonuna bakıyor Dr geçmiş olsun ayağımı üşütme ve yükseğe uzanma çok ayakta kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?