2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben lahmacun, etli ekmek filan yiyorum.. Ayy, bu olaylara hiç bu açıdan bakmamıştım.. Ne zormuş hamilelik!
Şu canım da yararlı birşey istemez zaten..

ahhaaaa bende lahmacun istiyorum çok, yiyorumda. oğlumda da çok yemiştim şimdi namacun istiyorum dio :) bende hiç yararlı şeyler istemem. hep hazır şeyler sağlıksız şeyler istiyorum birkere balık çekse ya canım yok nerdeeee...

Kayısı yiyorum ama suya atarak denemedim hiç, genelde de lif kaynağı zengin besinler tuketirim ama sanırım su, Hiç su içme alışkanlığım yok maalesef. O tetikliyor olabilir

dün ananas canım istedi yedim 1 taneyi götürdüm resmen 2 gündür bende çıkamıyordum. akşam çıktım senin mesajlarını okuyunca aklıma geldi acaba ananasmı etkili oldu diye araştırdım ki evet bilmeden çok yararlı meyve yemişim :) buda şimdi okuduğum yazı inşallah sana da faydası olur

Ananasın büyük bir kısmı sudur ve kalorisi oldukça düşüktür. İçeriğinde demir, kalsiyum, potasyum, magnezyum, A vitamini, B ve C vitaminleri bolca bulunmaktadır. Hamilelerde kilo artışı ve salgılanan hormonlara bağlı olarak kabızlık sorunu meydana gelir. Kabızlık hamilelerin en sık şikayetçi oldukları durumlardan biridir. Dikkat edilmezse oldukça rahatsızlık verir. Anne adayları bu tatsız durumdan Ananas tüketerek kurtulabilirler. Ananasın faydaları arasında bağırsakları çalıştırıcı özelliği de bulunmaktadır. Hamilelerin ananas yemesi kabızlığa karşı en etkili doğal bir çözümdür.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bir kaç gündür yoktum.

Bende hemoroid den çekiyorum.

Yarına randevum var canıma tak etti ne yapsam geçmedi.. kaç gündür uğraşıyorum ağlıyorum artık ağrısından ve acısından

Ama ananasin ilk uc ayda dusuk riskini artirdigini duymustum bende

Lahmacun zararli mi ki ya. Ben zararli oldugunu dusunmuyorum sonucta icinde et ve sebzeler var. Asiriya kacilmamali bence sadece o da hamur isi oldugu icin. Aksi takdirde bence o kadar zararli degil. Hele ki lahmacunun içini kendin hazirlar firina pisirtirsen daha iyi bence yani

ben şimdi zararlarına baktım doğru ayyyy ben hiç duymadım ve 1 taneyi komple yedim. ayy acayip şekilde tuhaf oldum şimdi yaaa inşallah bişi olmaz yaaaa

canım konu ananas mı ? okumadım da .... ben hemen hergün 1-2 dlm yedim ..
3 ayım oldu .
Rahat ol .

Ama zaten hiç birşeyden çok fazla yememek lazım o ayrı

3 ayım oldu .
Rahat ol .

ayy benim 2. bu ilkinde istemediğim için bilgim yok hiç de duymamıştım valla canım çok isteyince yedim hepsini birden yemedim ama 10 saatte 1 taneyi yedim. ayyy ateşim çıktı yeminle. ağrım falan yok çok şükür iyiyim ama korkuyorum da

Bence stres bi ananas yemekten daha zararli.ben de gecen gun bi taneye yakin yedim bisi olmadi Allahin izniyle.ona kalirsa nar veya cennet hurmasına da benzer seyler duydum bana sehir efsanesi gbi geldi.aksine faydalari var.her seyin fazlasi zarar gunde bikac dilim ideal olabilir.doktorlara soruyorum yememem gereken bi sey var mi yok diyorlar.ama bi tanidiga sormaya kalksam bana bissuru sey sayar su dusuk yapar bu düşük yapar diye:) her gun bi tane yuvarlamiyorsunuz sonucta bisi olmaz Allah'ın izniyle

adaçayı, nane yağı ve maydonozun rahimdeki düz kasları kasıcı uterotonik etkisi vardır bunlar bariz şekilde bilinen ve önerilmeyen besinler. Dİğer şeyleri de az az yediğiniz sürece problem yaşamazsınız.

deme stres daha kötü Allaha şükür iyiyim bi sorunum yok en ufak ağrım bile yok bir daha yemem ben ananas :) teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı...

Kızlar kabızlık problemini ben de yaşıyorum malesef bu zamana kadar gün kurusu kayısıyı ılık suyun içinde beklettikten sonra yiyerek idare ettim. Ama artık buna da alıştı sanırım bünyem, fayda etmiyor pek sanki. Şurup ya da ilaç da almak istemiyorum başka ne yapılabilir

deme stres daha kötü Allaha şükür iyiyim bi sorunum yok en ufak ağrım bile yok bir daha yemem ben ananas :) teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı...

Amacim da buydu sevindim rahatladiginiza panik olmus gebe gorunce uzuluyorum

3 ayım oldu .
Rahat ol .

Bir taneden birsey olmaz ins bende ilk hamileligimde suyunu cok icmistim bisey olmadi cok sukur. Bisey olmaz Allah in izniyle

Amacim da buydu sevindim rahatladiginiza panik olmus gebe gorunce uzuluyorum

teşekkür ediyorum cvplarınızdan dolayı çok sağolun...
inşallah bi problem yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…