- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.861
Cam acikti iste sonuna kadar normalde kullanmiyorum diyorum ya mutfaga giremedim bugun koku war beni rahatsiz eden o yuzden kullandim bugun insallah bu koku hassasiyeti olmaz bidaha bende rahat ederimsirke rahatsız etmez cnm. tertemiz olur hrryer parlar. eldiven takıyonda nefes alırken nasıl yapıyonn? yazıkk günah kullanma
Maske yok ama yazmayi bagliyorum yuzume camda acikti dagildi hemen kokusu insallah mutfagim bana kokmasinda kullanmiyorum zaten kolay kolay camasir suyunuÇamaşır suyunu koklama bence maske falan tak.
Allah kolay getirsin bian ewwel saglikla sihhatle gecsin su donem insallahBurda herşey zor bide canım eve temizlikçi alayım desen o bile imkansız ne bilim zor işte çok zor valla
Ay ben bayılırım heralde sirke koklasam hastanelik olurum normalde de dayanamazdım kokusuna şimdi hiç aklıma bile gelmesin
Benim 15 gun oldu kahwerengiyse korkma bende cok sikinti almistim ama bebekle alakali bile deildi seninde oyledir umarim sakin ol yorma kendini sag bas parmagini kasigina koy ya mubdiu cek hatta 99 tane esinin cekmesiMerhaba, aranızda yeniyim. 6+4 hamileyim. Son 2 gündür kahverengi akıntım oluyor. Özellikle bugün. Sizce normal mi? Yarın sabah doktora gidicem. Ama uyuyamıyorum
Herkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadarsizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?
Herkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadarsizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?
Kızlar basura ve yırtık kanamaya en iyi gelen viks sürün poponuza hatta kulak çubuğuyla alıp içine doğru biraz sürün içerdeki yarayı da iyileştirip çatlak ve yırtıklara makattaki şişmeye çok iyi geliyo hamileliğe zararı olacağını sanmıyorum viksin ama yinede doktorunuza sorun bide aloeveranın küçük lipstiği oda çok iyi arkadaşım oturamaz hale gelmişti sabah akşam onu sürüp gece yatarken de küçük bi parça kesip fitil gibi makata koyuyordu ve o kadar ilaç kullandım geçmedi bu lipstik geçirdi demişti sonuçta o doğal aloevera bi deneyin çok acı verir bilirim geçmiş olsun canlarımbasur varmı? bende var basur cok acı verici :/
Anlamadi doktorlar ya yerlestikce oluyor dediler yada polikistik owerim ben yumurtaliklarim kist doluydu ondandir dediler hatta iki kere kirmizi kanamam oldu korkma bisey olmaz Allahin izniylesizin sebep neydi ?Akıntı oldukça çok üzülüyorum.stres oluyorum
teşekkürler cnm. doktora danışıp sürmek lazım dediğin gibi :) bu arada visksi basit yanıgınızada sürebilrsiniz anında geçiriyor :)Kızlar basura ve yırtık kanamaya en iyi gelen viks sürün poponuza hatta kulak çubuğuyla alıp içine doğru biraz sürün içerdeki yarayı da iyileştirip çatlak ve yırtıklara makattaki şişmeye çok iyi geliyo hamileliğe zararı olacağını sanmıyorum viksin ama yinede doktorunuza sorun bide aloeveranın küçük lipstiği oda çok iyi arkadaşım oturamaz hale gelmişti sabah akşam onu sürüp gece yatarken de küçük bi parça kesip fitil gibi makata koyuyordu ve o kadar ilaç kullandım geçmedi bu lipstik geçirdi demişti sonuçta o doğal aloevera bi deneyin çok acı verir bilirim geçmiş olsun canlarım
İyi geceler arkadaslar yarın kontrole gitcem dua edin eğer bir sorun varsa Allah kolaylık versin yok herşey yolundaysa gorunsun artık bebeğim kürtaj olmak istemiyorum hepinizin duasına ihtiyacım var
Hemeroid olabilir cok uzgunum ama. InsaALLAH fazla ilerlemez bi doktora gorunun isterseniz. Hamilelikten once ameliyat olmustum ben hemeroidden.bende vardi cok aci cok illet birsey Allah kimseye vermesin. Simdi yine olmasindan korkuyorumHerkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadarsizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?
bende de bişey yok birkaç gün önce bulantı oldu ama o da ertesi gün kaybolduAranız da en rahatınız ben miyim yahu :) ne bulantı ne kusma kalp atışını duydum sonra bir rahat bir rahat ben yoksam ben anormalmiyim ne dersiniz
bende de miyom var takip edicez dedi açıkçası ben de hiç sormadım bile hayırlısıGünaydın iyi haftalar herkese kızlar
Cumartesi doktora gittim,kalp atışı gayet sağlıklı dedi.Sol yumurtalığımda 5 cm kist var onun takibi yapılacak 12.haftaya kadar korumam gerekliymiş kendimi.Kist düşük tehlikesi yaratıyor malesef.Progestanı vajinadan kullanmamı söyledi.Folik asit başka bir ilaç önerdi.Tahliller istiyor 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım.Herkese sağlıklı gebelikler inşallah
Benim canim cok istedi gecen kendimi engellemek istedim ama olmadi yedim bir kere döner hatayliyim memlekete gidince dayanamadim yedim valla.bidaha da yiyemem galiba cunku buralarda olanlar hic bizim oralarinki gibi degilkızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz
sen bi kere yemişsin ben 4-5 kere yedim. zaten artık yemekte istemiyorum. tiksinti geldi :/Benim canim cok istedi gecen kendimi engellemek istedim ama olmadi yedim bir kere döner hatayliyim memlekete gidince dayanamadim yedim valla.bidaha da yiyemem galiba cunku buralarda olanlar hic bizim oralarinki gibi degil
Hayırlısı inşallah sağlıklabende de bişey yok birkaç gün önce bulantı oldu ama o da ertesi gün kayboldu
bende de miyom var takip edicez dedi açıkçası ben de hiç sormadım bile hayırlısı
Ben sormustum canim doktor gayet normal dedi hamileligin ilk ve son haftalarinda vajina krndini dis rtkenlere mikroplara enfeksiyonlars karsi korumak icin oyle bi akinti salgilarmisBende de akıntı çok var hemde baya bir, kokusuz ve kaşıntisiz yani mantar, iltihap vs olduğunu düşünmüyorum ama nedir bu kadar akıntı daha ilk haftalarda . Ilk hamileligimde oldu mu bu kadar hiç hatırlamıyorum ama bu bayağı bir uzayan kıvamda. Ayın 27 sinde randevum var soracağım artık o zaman
Yok yok o kadar fazlz yeme bence de. Bir kere nefsim körelsin csnimin istegi gitsin diye yedim o yeterli zaten memlekette degilim Allahtan buranınkiler guzel ddegil :)sen bi kere yemişsin ben 4-5 kere yedim. zaten artık yemekte istemiyorum. tiksinti geldi :/
Ben lahmacun, etli ekmek filan yiyorum.. Ayy, bu olaylara hiç bu açıdan bakmamıştım.. Ne zormuş hamilelik!kızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?