2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah kolay getirsin bian ewwel saglikla sihhatle gecsin su donem insallah

Amin canım inşallah cümlemize

Duphalac içsenize bebem ya yazık size valla şimdi bu kadar olursa ileride geri dönüşümsüz zarar verecek hemoroid ameline kadar gideceksiniz allah korusun ..yarın sor bakalım doktoruna ..geçmiş olsun çok..bende bu sabah wc de ıkındım sanırım ama çok uykuluydum emşn değilim..

Ama ananasin ilk uc ayda dusuk riskini artirdigini duymustum bende

Kızlar bana tüp dr si doğal progesteron arttırıcı her gün iki dilim yenecek demişti ben ikizlerde üç ay sabah aç karnına yedim sürekli hiçte sevmem zorla yedim durduydum zombi gibiler valla mis gibide doğurdum

.
Kayinvalidem bana dedi.ki maden suyu bebeğe birşey yapmasın icmee
.

kızlar siz dışarıdan döner tarzı şeyler yiyiyormusunuzz
çalıştığım için mecbur öğlenleri dışardan yiyorum. Akşamları da sulu yemek görmek bile istemiyorum tiksindim gibi . kahvaltı tarzı şeyler yemek istiyorum. hafta da bir balık yiyorum onu da çıkartıyorum
Çok üzülüyorum bebeğimi hiç besleyemiyorum gibi .

Aynen canım, hamur olduğundan ve kıymasından dolayı dedim bende.. Hamur işini çok severim.. Haftasonu pişi, poaça, turta, krep, kek yaparım.. Kaç kilo bitiririm bu maratonu Allah bilir..

.
Kayinvalidem bana dedi.ki maden suyu bebeğe birşey yapmasın icmee
.
Ay.. Doktora su içemiyorum dedim.. En azından maden suyu iç, içerisinde birçok mineral var dedi.. Tabi bazı markalarda nitrat var.. Markasına dikkat edilmesi lazım..

Merhaba canım, ilk kontrole gittiğimde yani keseyi görmeye gittiğimde, bende de kist vardı.Dktor gebeliğe bağlı olabiliyor dedi.Zamanla kayboluyor demişti.10 gün sonra gittiğimde de kalp atışı için kist küçülmüştü. Belki seninki de ondan sebeptir.

Üzülme canım, bulantıdan kimse birşey yiyemiyor pek.. Bebekler bizim hazır depolarımızı tüketiyorlar.. Gün içerisinde birkaç ceviz, hurma, bir tabak yoğurt dahi kafi gelebilir..

Günaydınnn hala kahvaltı masasında oturuyorum kalkamıyorum nasıl tembellik nasıl yorgunluk hissidir bu anlamıyorum gece de hem bulantı hem sıcak basması sonra üşüme nöbetleri sabaha kadar defalarca uyanıp durdum şöyle hemen 16-20. Haftalara ışınlansak

Üzülme canım, bulantıdan kimse birşey yiyemiyor pek.. Bebekler bizim hazır depolarımızı tüketiyorlar.. Gün içerisinde birkaç ceviz, hurma, bir tabak yoğurt dahi kafi gelebilir..
6 . aya kadar vitamin alır bebek sonra senden hiç bişey almaz sadece kilo alırsın diyolar. kafama takılıyor canım

Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen. İnşallah bu da öyle olmaz
Bende de bogaz yanmasi cok fena sanki bogazimda gicik bir şey jalmis gibi mide bulantisi ve mide yanmasi sirkülasyon edip duruyor

Evet en eğlenceli kısmı galiba cinsiyeti belli oluyor isim düşünüyorsun daha bir baglaniyorsun alışverişe başlıyorsun... Zaman su gibi. Gelecek o günler de

6 . aya kadar vitamin alır bebek sonra senden hiç bişey almaz sadece kilo alırsın diyolar. kafama takılıyor canım
Daha bilgili annelerimiz var burada, aydınlatırlar bizi.. Ama emin ol 3 ay doğru düzgün beslenemeyen annelerimiz oluyor.. Moral, motivasyon çok önemli.. Kafana asla takma, inşallah kısa zamanda düzene girecek herşey..
Sadece hemşire bana, bu sıralar organları geliştiği için hergün 2-3 tane ceviz ye dedi.. Başka da bir önerisi olmadı..
Kendi doktorum da bulantıma iyi gelsin ve vitamin bol olsun diye, Vinalac isimli bir ilaç önerdi.. Tabi, ilk haftalarda vitamin alınmasını önermeyenler de var..
Galiba ilk haftaları atlatırsak herşey daha da güzel olacak..

inşallah canım 12.haftaya kadar dikkat et kendine sonrasında kist durursa bile bebeğe bi zararı yokmuş

teşekkürler

kızlar ultrason haftasında degişiklik cıkıyormu? benim doktorum degil ama odası degişiyor haliyle ultrason cihazıda degişiyor. ölçümlerde 2-3gün oynayabiliyor.doktorum ona takılma milimetrik ölçüm yapıyoruz dedi ama takıldım :/

Ben şu an şoktayım. Cumartesi kendi doktorum kalp atışını görmüştü. Bugün ilaç raporu için baska bir doktora geldim. 2.keseyi gördü ama bebek yok gelişimi geri toparlarmı düsermi bilinmez muhtemelen devam etmez dedi. Kendi doktoruma ulaşamadım. Neden o görmedi anlamıyorum. Diger bebege zarar verirmi bilmiyorum çok korkuyorum.

Zarar vermez canım benim de iki kese ile başladı birbirlerine de yakinlardi hatta. Ama biri buyumedi. Şimdi tek bebeğime devam ediyorum. Bu duruma kaybolan ikiz sendromu deniliyormus. Zararı yok. Hatta bu durum oldukça sıkmış fakat ilk haftalarda ultrasonla bakılmadigi için haberi bile olmuyormuş annenin.
Büyüyüp de düşse daha kötü.

Ayni cihaz bile farkli olcebilir hic takilmayin boyle seyleri.benim cocuk arasira kuculuyor o zaman hastanede yattigimda her gun bakti bi hafta.gunu gününe tutmuyor idrara sıkısık gitmemek lazim artik idrar torbasi goruntuyu bozuyor.ben skisik olmadigimi sandigim bi zamanda gittim baya dolu torban cocugu net goremiyorm dedi.bazen kipirdiyor tam olcemiyor fln ortalama olcumler onlar hiiic takilmayin.
bi haftadir gormuyorum bebisimi bu hafta bi bahane bulup gitmem lazim cok alismistim sık gormeye

ahahahah dogru diyorsunuzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…