2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ahahaha aynı ben

Bende de bogaz yanmasi cok fena sanki bogazimda gicik bir şey jalmis gibi mide bulantisi ve mide yanmasi sirkülasyon edip duruyor

Gaviscon iç demekten dilimde tucuk bile kalmadı ayoll

Cnm benşm aynı dr aynı usg makşnasıyla bile değişiyor bebişlerin gelişimş her hafta her ay birbirini tutmuyor bazen atak zamanları oluyor sonra duruyorlar geri düşüp tekrar atak yapıyorlar daha çooooook olacak bunlar hele şimdiden hiç takılma

İkinci bebeğe hiçbir zararı yok canım o konudan endişelenme hakkında hayırlısı olsun haber ver mutalaka

Kızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?

Olur canım tabiki genç kızken çok büyümesin diye sarar bazen biyikler ne kdr dar o kdr ağrı yapar hem büyüdğkçe ona uygun sütyen al büyğk olmasın iyice tutsun ağrı yapmasın küçük olmasın süt kanallarının gelişimini engellemesin

gögüslerim akşamları daha bi hassas gergin oluyor acıyor

şişti benimkiler yüzüstü yatamıyorum artık ben

Kız niye yüzüstü yatıyon yatma allah seni

Ve acaip kasiniyo kasimaktan yara oldu ya

Memeler çok aşırı çatlıyo gebelikte ince ince ben bilsem oralarda krem sürerdin kaşınmak çatlamak demek bol nemlendirici sür..

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun

cunku bebek ıyıce gelısıyor bı sıkını varsa aldırmak ısterse bıreyler en erken sekılde olsun ıstıolar

Tr de aldırma zamanı sağlıklı gebelikte 10 sağlıksız gebelikte 20 (16 da olabşlir emşn değilim )onunla bir alakası yok aslında genel literatür ölçümleri o haftaları baz alarak yapılmış o yüzden değerleri o aralıkta tutup daha kesin bilgi vermek adına yapıyorlar

Amin canım cümlemize hoşgeldin aramıza tabloda var olan bilgilerini ausencia yı yaprığın gibi etiketleyerek yazıyorsun buraya ekliyor seni

Deli ediyo cidden çatlak kremine başlayacağım

dr um her sakatlık yapmadığını söyledi ama içerken bisey yok bittikten sonra çok pişman oluyorum içten içte

Bende öyle ama elim durmuyor işte başımda çok ağrıyor.
Arkadaşlar, isteyerek yapmadığınızı biliyorum ama bir arkadaşımın üçüz bebekleri vardı.. Sıra ile kalpleri durdu, sigaradan.. Sonradan pişman olmak fayda etmiyor ne yazık ki..
Birşey yiyemiyoruz bulantıdan dolayı derken, sigara daha da bulantınızı artırmıyor mu?

Göğüsler konuşulmuş :)
Benimkilerde büyüdü ve çok acıyor özellikle bebeğimi emzirmek işkence oldu.
Kaşınan arkadaşlar mümkün oldukça kaşımayın ve çatlak önleyici krem kullanın aksi halde göğüsler çok fena çatlıyor ve göbek catlagindan daha kötü görünüyor

arkadaslar yapmayın etmeyin sizin ve karnınızdakı bebeğiniz için çok üzüldüm kim ne derse kabul edilebilir bir şey değil yokmu bırakmanızın bir yolu tedavisi içmediğinizde hastalanıyormusunuz varsın siz çekin ceremesini hasta olun ama bırakın bebeğiniz çekmesin hamilelikte çıkmasa doğumda çıkmasa yavrunuz 5 yasına 10 yasına belki de 20 yasına geldiğinde çıkacak ama elbet cıkacak. ben hiç sigara içmedim sizi anlayamam belki ama can taşıyorsunuz ve siz annesisiniz siz böyle yaparsanız başkası ne yapmasın çocuğunuza (gaza gelin diye sert eleştiriyorum bu gece bir daha düşünün) iradenizi kullanın umarım hepinizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir sevgiler

Merhaba arkadaşlar evde iki tane yaramazim olunca kendimi gebe moduna sokup dolanamiyorum onlar dağıtıyor ben topluyorum gün bitmiş oluyor sadece çok uykum geliyor buda beni aşırı zorluyor sizde varmı kızlar b durum.
Kabızlık çok ciddi bir hastalık ihmal etmeyin özellikle kanaması olan arkadaşlara diyorum ya Dr gidin yada beslenmeniz düzene sokun örnek ekmeksiz hayat zeytin yağı kayısı hoşafı ve kuru dut ara öğünü bunu yapıp faydasıni gormeyini duymadım tekrar yazıyorum kuru dut birebir, suya koyun ve yeyin sakın ikinmayin hemoroid i azdırır gebelikte kullanılan kremler var anuse sürün kendinize eziyet etmeyin gerekiyorsa ilaç kullanın

Son düzenleme:
İçinizde tonik ve piling kullananlar mı gebe kalınca bıraktım Dr soracaktim ama unuttum

Yok hiçbirşey yemesem bile onu icebiliyorum ama birakicam

Teşekkürler arkadaşlar, kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım bir kese daha görüldüğünü ama gelisiminin geri olduğunu söyledim. Sanki cumartesi vajinal bakan o değilmiş gibi a öylemi gibi bir tepki verdi. Doktor crinone jeli sabah akşama çıkarmamı ama yinede size danışmamı istedi dedim. Gerek yok sabah 1 devam et dedi. Gelmeme gerek varmı dedim. 1 ay sonraki randevuda görürüz devam edermi etmezmi dedi. Açıkçası tavrı hoşuma gitmedi. Jel kahvemsi olarak geri geliyor. Cuma gün olan kanamadan bu yana o yüzden diğer doktoru dinleyip günde 2 taneye çıkarasım var. Sizce ne yapmalıyım? İzini kaybettiğim bir doktor vardı. Ölen bebeğimin testleri hakkında baya ilgilenmişti. Onu buldum çarsambaya randevu aldım. Sizce ultrasona sık girilmesi çok zararlımı cuma kanamadan bu yana 3 kez bakıldı. 2 karından 1 kez vajinal diğer doktora gidersem 4 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…