- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.961
Iciyordum ama daha bebek calismalarina başlarken azaltmistim , hamile kaldığımda da daha hamileligimi bilmeden kendi kendime bıraktım yani canım hiç istemedi zaten çok fazla içen biri di değildimkızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı
kızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı
Günaydınnn hala kahvaltı masasında oturuyorum kalkamıyorum nasıl tembellik nasıl yorgunluk hissidir bu anlamıyorum gece de hem bulantı hem sıcak basması sonra üşüme nöbetleri sabaha kadar defalarca uyanıp durdum şöyle hemen 16-20. Haftalara ışınlansak
Bende de bogaz yanmasi cok fena sanki bogazimda gicik bir şey jalmis gibi mide bulantisi ve mide yanmasi sirkülasyon edip duruyor
kızlar ultrason haftasında degişiklik cıkıyormu? benim doktorum degil ama odası degişiyor haliyle ultrason cihazıda degişiyor. ölçümlerde 2-3gün oynayabiliyor.doktorum ona takılma milimetrik ölçüm yapıyoruz dedi ama takıldım :/
Ben şu an şoktayım. Cumartesi kendi doktorum kalp atışını görmüştü. Bugün ilaç raporu için baska bir doktora geldim. 2.keseyi gördü ama bebek yok gelişimi geri toparlarmı düsermi bilinmez muhtemelen devam etmez dedi. Kendi doktoruma ulaşamadım. Neden o görmedi anlamıyorum. Diger bebege zarar verirmi bilmiyorum çok korkuyorum.
Kızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?
gögüslerim akşamları daha bi hassas gergin oluyor acıyor
şişti benimkiler yüzüstü yatamıyorum artık ben
Ve acaip kasiniyo kasimaktan yara oldu ya
arkadaşlar selam
benım kusmalarım cok erken başladı 5 haftalıkken suan 8 bıtıyor ve tavan yaptı 10 gundur serum ustune serum yıyorum.
otururken kusmaktan gogsumun alt tarafları kasıldı sanırım nefes alırken bıle zorlanıyorum.
benım gıbı olanınız var mı?
cunku bebek ıyıce gelısıyor bı sıkını varsa aldırmak ısterse bıreyler en erken sekılde olsun ıstıolar
Herkese merhabalar. Haftalardır okuyorum fakat doktor kesin bir şey söylemediği için ve kendimi havaya sokmamak için aranıza katılmıyordum. Artık dayanamadım. Ben de haziran annesi olacak gibi görünüyorum hanımlar.
Allah hepimize güzel bir hamilelik süreci sağlıklı bebekler nasip etsin.
@Ausencia tabloya nasıl ekleneceğimi bilemedim.
Ahahaha aynı ben
Gaviscon iç demekten dilimde tucuk bile kalmadı ayoll
Cnm benşm aynı dr aynı usg makşnasıyla bile değişiyor bebişlerin gelişimş her hafta her ay birbirini tutmuyor bazen atak zamanları oluyor sonra duruyorlar geri düşüp tekrar atak yapıyorlar daha çooooook olacak bunlar hele şimdiden hiç takılma
İkinci bebeğe hiçbir zararı yok canım o konudan endişelenme hakkında hayırlısı olsun haber ver mutalaka
Olur canım tabiki genç kızken çok büyümesin diye sarar bazen biyikler ne kdr dar o kdr ağrı yapar hem büyüdğkçe ona uygun sütyen al büyğk olmasın iyice tutsun ağrı yapmasın küçük olmasın süt kanallarının gelişimini engellemesin
Kız niye yüzüstü yatıyon yatma allah seni
Memeler çok aşırı çatlıyo gebelikte ince ince ben bilsem oralarda krem sürerdin kaşınmak çatlamak demek bol nemlendirici sür..
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
Tr de aldırma zamanı sağlıklı gebelikte 10 sağlıksız gebelikte 20 (16 da olabşlir emşn değilim )onunla bir alakası yok aslında genel literatür ölçümleri o haftaları baz alarak yapılmış o yüzden değerleri o aralıkta tutup daha kesin bilgi vermek adına yapıyorlar
Amin canım cümlemize hoşgeldin aramızatabloda var olan bilgilerini ausencia yı yaprığın gibi etiketleyerek yazıyorsun buraya ekliyor seni
bende içiyorum bırakmıyorum azalttım ama tamamen bırakamadım.kaçtane içiyorsun günde canımMaalesef Ben
ne mutlu size o zaman :)Iciyordum ama daha bebek calismalarina başlarken azaltmistim , hamile kaldığımda da daha hamileligimi bilmeden kendi kendime bıraktım yani canım hiç istemedi zaten çok fazla içen biri di değildim
bende içiyorum bırakmıyorum azalttım ama tamamen bırakamadım.kaçtane içiyorsun günde canım
dr um her sakatlık yapmadığını söyledi ama içerken bisey yok bittikten sonra çok pişman oluyorum içten içteBen de azalttım 7.8 tane içiyorumdur birakamıyorum
dr um her sakatlık yapmadığını söyledi ama içerken bisey yok bittikten sonra çok pişman oluyorum içten içte
dr um her sakatlık yapmadığını söyledi ama içerken bisey yok bittikten sonra çok pişman oluyorum içten içte
Arkadaşlar, isteyerek yapmadığınızı biliyorum ama bir arkadaşımın üçüz bebekleri vardı.. Sıra ile kalpleri durdu, sigaradan.. Sonradan pişman olmak fayda etmiyor ne yazık ki..Bende öyle ama elim durmuyor işte başımda çok ağrıyor.
Ahahaha aynı ben
Gaviscon iç demekten dilimde tucuk bile kalmadı ayoll
Cnm benşm aynı dr aynı usg makşnasıyla bile değişiyor bebişlerin gelişimş her hafta her ay birbirini tutmuyor bazen atak zamanları oluyor sonra duruyorlar geri düşüp tekrar atak yapıyorlar daha çooooook olacak bunlar hele şimdiden hiç takılma
İkinci bebeğe hiçbir zararı yok canım o konudan endişelenme hakkında hayırlısı olsun haber ver mutalaka
Olur canım tabiki genç kızken çok büyümesin diye sarar bazen biyikler ne kdr dar o kdr ağrı yapar hem büyüdğkçe ona uygun sütyen al büyğk olmasın iyice tutsun ağrı yapmasın küçük olmasın süt kanallarının gelişimini engellemesin
Kız niye yüzüstü yatıyon yatma allah seni
Memeler çok aşırı çatlıyo gebelikte ince ince ben bilsem oralarda krem sürerdin kaşınmak çatlamak demek bol nemlendirici sür..
bazen sırtımı dinlendirmek istiyorum agrıyor ama anlaşılan bundan sonra yan yatıp bacak arasına yastıkla yatmam gerekecek
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
Tr de aldırma zamanı sağlıklı gebelikte 10 sağlıksız gebelikte 20 (16 da olabşlir emşn değilim )onunla bir alakası yok aslında genel literatür ölçümleri o haftaları baz alarak yapılmış o yüzden değerleri o aralıkta tutup daha kesin bilgi vermek adına yapıyorlar
Amin canım cümlemize hoşgeldin aramızatabloda var olan bilgilerini ausencia yı yaprığın gibi etiketleyerek yazıyorsun buraya ekliyor seni
ben hamile kalmadan bıraktım başlarda canım istiyordu şimdi ne adını ne kokusunu duyasım varkızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı
Arkadaşlar, isteyerek yapmadığınızı biliyorum ama bir arkadaşımın üçüz bebekleri vardı.. Sıra ile kalpleri durdu, sigaradan.. Sonradan pişman olmak fayda etmiyor ne yazık ki..
Birşey yiyemiyoruz bulantıdan dolayı derken, sigara daha da bulantınızı artırmıyor mu?
hamile kalmadan 2 hafta önce bırakmıştım :) 7senelik içiciydimkızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?