- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.921
Kızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?
ben destekli kullanıyorum dedigin gibi gece ve sabah kalktıgımda daha dolgun oluyor
Benim normalde küçüktür hala aynı :) Sadece doldu gibi içi , sertleşti yani. Sıkı sütyen büyümesine engel olmaz ama sadece seni sıkar iz yapar sırtına Yoksa bir zararı yok aksine çok fazla agirmasina engel oluyorKızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?
Aynen ben de destekli kullanıyorum da azıcık buyumusler. Daha da büyümeleri için boş kap mi kullansam diyorum.ben destekli kullanıyorum dedigin gibi gece ve sabah kalktıgımda daha dolgun oluyor
ben ilk gebeliğimde 20 haftaya kadar istifra ettim beslenemedim sarı su çıkarıyordum resmen hastane de serum alıyordum sükürler olsun 39 hafta basında 3400 gr bir kızım oldu 20 haftadan sonra iyi yedim hem kendimi hem kızımı besledim 20 kilo aldım suan da hiç iştahım yok az yiyorum her gun olmasa da haftada 2,3 kez yumurta yiyorum süt içmiyorum ama yoğurt ya da ayran içiyorum balık yemiyorum suan ilerleyen zamanlarda inşallah sebze ağırlıklı besleniyorumDaha bilgili annelerimiz var burada, aydınlatırlar bizi.. Ama emin ol 3 ay doğru düzgün beslenemeyen annelerimiz oluyor.. Moral, motivasyon çok önemli.. Kafana asla takma, inşallah kısa zamanda düzene girecek herşey..
Sadece hemşire bana, bu sıralar organları geliştiği için hergün 2-3 tane ceviz ye dedi.. Başka da bir önerisi olmadı..
Kendi doktorum da bulantıma iyi gelsin ve vitamin bol olsun diye, Vinalac isimli bir ilaç önerdi.. Tabi, ilk haftalarda vitamin alınmasını önermeyenler de var..
Galiba ilk haftaları atlatırsak herşey daha da güzel olacak..
kist sanırım zamanla kayboluyor miyom büyüyüormuş doğumda gidiyormuş çok da araştırmadım doktora sormak aklıma gelmediinşallah canım 12.haftaya kadar dikkat et kendine sonrasında kist durursa bile bebeğe bi zararı yokmuş
teşekkürler
benim dikleştiler emzirmeyi bıraktğımdan beri sarkıktı eski formuna kavuştu bunda ki emzirmeden sonra yerlere inecek herhalde:)Kızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?
Allahım yaa.. Bildiğim herşey birer yalandan ibaretmiş diye ağlayacağım.. Doktor da bana her seferinde sıkışık gel diyor.. Tabi su içemediğim için sıkışamıyorum, o ayrı :)Ayni cihaz bile farkli olcebilir hic takilmayin boyle seyleri.benim cocuk arasira kuculuyor o zamanhastanede yattigimda her gun bakti bi hafta.gunu gününe tutmuyor idrara sıkısık gitmemek lazim artik idrar torbasi goruntuyu bozuyor.ben skisik olmadigimi sandigim bi zamanda gittim baya dolu torban cocugu net goremiyorm dedi.bazen kipirdiyor tam olcemiyor fln ortalama olcumler onlar hiiic takilmayin.
bi haftadir gormuyorum bebisimi bu hafta bi bahane bulup gitmem lazimcok alismistim sık gormeye
bi yerde okumuştumda destekli sütgen agrıyınazaltıyormuş burda bi arkadasımızda söyledi zaten. yani büyümesini engellemez sütgen diye düşünüyorumAynen ben de destekli kullanıyorum da azıcık buyumusler. Daha da büyümeleri için boş kap mi kullansam diyorum.
11-14. haftalar arası yapılabiliyor diye biliyorum canım ıkılı test. neden 11. cı haftayı gecirmek istemiyor acaba doktorKızlar selamlarr, bende c.tesi Dr.a gittim herşey yolunda dedi Dr. Haftaya cumartesi en geç gel ikili testi yapalım dedi. Bazı bebekler erken gelişiyormuş, cumartesiyi kaçırmamalısın dedi.
Artık iyice belirginleşmiş bebek el ayak hareketlerini gösterdi Dr.
Herkesin bir an önce bu zamanları sağlıklı şekilde geçirmelerini diliyorum. :)
11-14. haftalar arası yapılabiliyor diye biliyorum canım ıkılı test. neden 11. cı haftayı gecirmek istemiyor acaba doktor
11-14. haftalar arası yapılabiliyor diye biliyorum canım ıkılı test. neden 11. cı haftayı gecirmek istemiyor acaba doktor
Cok zor walla kokmasi Allah kolay hamilelikler yasatsin insallah hepimizeSeni çok iyi anlıyorum çünkü benim de mutfağımin kapısı kapalı aspiratör hep açık. Sadece eşim giriyor iceri
Benim de emzirmeyi kesmemden dolayi kuculdu bayagi bosaldi ici ikinciden sonra ne olacak bende merak ediyorumben ilk gebeliğimde 20 haftaya kadar istifra ettim beslenemedim sarı su çıkarıyordum resmen hastane de serum alıyordum sükürler olsun 39 hafta basında 3400 gr bir kızım oldu 20 haftadan sonra iyi yedim hem kendimi hem kızımı besledim 20 kilo aldım suan da hiç iştahım yok az yiyorum her gun olmasa da haftada 2,3 kez yumurta yiyorum süt içmiyorum ama yoğurt ya da ayran içiyorum balık yemiyorum suan ilerleyen zamanlarda inşallah sebze ağırlıklı besleniyorum
kist sanırım zamanla kayboluyor miyom büyüyüormuş doğumda gidiyormuş çok da araştırmadım doktora sormak aklıma gelmedi
benim dikleştiler emzirmeyi bıraktğımdan beri sarkıktı eski formuna kavuştu bunda ki emzirmeden sonra yerlere inecek herhalde:)
ne zaman bıraktınız emzirmeyiBenim de emzirmeyi kesmemden dolayi kuculdu bayagi bosaldi ici ikinciden sonra ne olacak bende merak ediyorum
.Aynen canım, hamur olduğundan ve kıymasından dolayı dedim bende.. Hamur işini çok severim.. Haftasonu pişi, poaça, turta, krep, kek yaparım.. Kaç kilo bitiririm bu maratonu Allah bilir..
Ay.. Doktora su içemiyorum dedim.. En azından maden suyu iç, içerisinde birçok mineral var dedi.. Tabi bazı markalarda nitrat var.. Markasına dikkat edilmesi lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?