2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?
Benim normalde küçüktür hala aynı :) Sadece doldu gibi içi , sertleşti yani. Sıkı sütyen büyümesine engel olmaz ama sadece seni sıkar iz yapar sırtına Yoksa bir zararı yok aksine çok fazla agirmasina engel oluyor

Kızlar bugün ilk defa iki kere istifra ettim hamilelikten mi emin değilim. Oğlum hastalandı dün ishal ve kusma , Acaba bana da mı bulaştı ki ? Emin de olamıyorum ishal durumu yok şuan için

ben ilk gebeliğimde 20 haftaya kadar istifra ettim beslenemedim sarı su çıkarıyordum resmen hastane de serum alıyordum sükürler olsun 39 hafta basında 3400 gr bir kızım oldu 20 haftadan sonra iyi yedim hem kendimi hem kızımı besledim 20 kilo aldım suan da hiç iştahım yok az yiyorum her gun olmasa da haftada 2,3 kez yumurta yiyorum süt içmiyorum ama yoğurt ya da ayran içiyorum balık yemiyorum suan ilerleyen zamanlarda inşallah sebze ağırlıklı besleniyorum
inşallah canım 12.haftaya kadar dikkat et kendine sonrasında kist durursa bile bebeğe bi zararı yokmuş

teşekkürler
kist sanırım zamanla kayboluyor miyom büyüyüormuş doğumda gidiyormuş çok da araştırmadım doktora sormak aklıma gelmedi
Kızlar gogusleriniz büyüyor mu? Sıkı sütyen engel mi olur büyümesine?
benim dikleştiler emzirmeyi bıraktğımdan beri sarkıktı eski formuna kavuştu bunda ki emzirmeden sonra yerlere inecek herhalde:)

Allahım yaa.. Bildiğim herşey birer yalandan ibaretmiş diye ağlayacağım.. Doktor da bana her seferinde sıkışık gel diyor.. Tabi su içemediğim için sıkışamıyorum, o ayrı :)

Aynen ben de destekli kullanıyorum da azıcık buyumusler. Daha da büyümeleri için boş kap mi kullansam diyorum.
bi yerde okumuştumda destekli sütgen agrıyınazaltıyormuş burda bi arkadasımızda söyledi zaten. yani büyümesini engellemez sütgen diye düşünüyorum

Kızlar selamlarr, bende c.tesi Dr.a gittim herşey yolunda dedi Dr. Haftaya cumartesi en geç gel ikili testi yapalım dedi. Bazı bebekler erken gelişiyormuş, cumartesiyi kaçırmamalısın dedi.
Artık iyice belirginleşmiş bebek el ayak hareketlerini gösterdi Dr.
Herkesin bir an önce bu zamanları sağlıklı şekilde geçirmelerini diliyorum. :)

arkadaşlar selam
benım kusmalarım cok erken başladı 5 haftalıkken suan 8 bıtıyor ve tavan yaptı 10 gundur serum ustune serum yıyorum.
otururken kusmaktan gogsumun alt tarafları kasıldı sanırım nefes alırken bıle zorlanıyorum.
benım gıbı olanınız var mı?

11-14. haftalar arası yapılabiliyor diye biliyorum canım ıkılı test. neden 11. cı haftayı gecirmek istemiyor acaba doktor

11-14. haftalar arası yapılabiliyor diye biliyorum canım ıkılı test. neden 11. cı haftayı gecirmek istemiyor acaba doktor

Canım haftaya derken 25.Kasım en geç dedi. 12.haftam oluyor. bilmiyorum o haftayı geçirme bazı bebekler erken gelişiyor dedi. Yani sizde yaptıracaksanız son haftaya bırakmayın bence.

Ben ikili testi 13+3te yaptiricam kızlar devlete gidecektim ama vazgeçtim bida asla da gitmem..

Benim de emzirmeyi kesmemden dolayi kuculdu bayagi bosaldi ici ikinciden sonra ne olacak bende merak ediyorum

.
Bana da sağlık ocagindaki ebe iç dedi..Arada içiyorum ışte.Amaan eskiler ne yeyip içiyordu sanki peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…