2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
.
Canım makineyle alakalıdır.Uzulme boşuna.bişey olmaz evelAllah.Sag salim alırsın bebisini kucağına

yok son haftaya bırakmam canım da. bana da 11. haftada gel dedi. ben de içimden diyorum. 11. haftada burnu görünmez ise. erkan diye kanda deger az cıkarsa falan 12. haftada mı gıtsem sonucta 11-14 arası yapılan bı test

Allahım yaa.. Bildiğim herşey birer yalandan ibaretmiş diye ağlayacağım.. Doktor da bana her seferinde sıkışık gel diyor.. Tabi su içemediğim için sıkışamıyorum, o ayrı :)

Kacinci haftadasin bilmiyorum ama baslarda sıkışık olmak daha iyi.ama bende crl olcumunde artik idrar torbasi sknti olmaya basladi bebis buyudukce birbirleriyle yer kapma yarisina giriyorlar gecen bi sinava girdim yine ayni yaris yuzunden bi saat erken cikmak zorunda kaldim sinav yalan oldu

.
Bana da dr idrara sıkışık olma dedi.Gozukmesini engelliyormus.Görüntü bulaniyormuş.Halbuki ben de hep idrara sıkışık olmak lazım diye bilirdim..

.
Bana da dr idrara sıkışık olma dedi.Gozukmesini engelliyormus.Görüntü bulaniyormuş.Halbuki ben de hep idrara sıkışık olmak lazım diye bilirdim..

Aynen oyle.ben de daha onceki gebeliklerimde bu haftalari hic gormedigim icin oyle saniyordum ama artik bos gitmek lazimmis:) yoksa bebisin goruntusu bi geliyor bi gidiyor

bende bulantılarım için zofer kullanıyorum.çok teşekkür ederım ceviz bundan sonra bende hergün yicem sağol

Valla haftamı da şaşırdım iyice.. Bi gidiyorum 2 haftalık fark, bi gidiyorum bir haftalık fark.. Ama 7. Hafta çıktığında, sıkışık mısın diye sormuşlardı.. Dediğin gibi ilk haftalar oluyor galiba..
Off insan sıkışınca da dünyayı görmüyor.. Su içemiyorum ama her gece uykudan kalkıp koşturuyorum

Herkese merhabalar. Haftalardır okuyorum fakat doktor kesin bir şey söylemediği için ve kendimi havaya sokmamak için aranıza katılmıyordum. Artık dayanamadım. Ben de haziran annesi olacak gibi görünüyorum hanımlar.
Allah hepimize güzel bir hamilelik süreci sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ausencia tabloya nasıl ekleneceğimi bilemedim.

Canım valla Evde var ama içsem mı içmesem mı kararsız kaldım. Ya wc ye gitmek istemiyorum artık. Korkuyorum. Ve hiç durmaksızın canım yanıyor

.
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin sağlıkla

Canım valla Evde var ama içsem mı içmesem mı kararsız kaldım. Ya wc ye gitmek istemiyorum artık. Korkuyorum. Ve hiç durmaksızın canım yanıyor

ben daha once yazmistim zeytinyagi mumkunse has zeytinyagi tuketin.ben ekmege banip yedim midem bulansa da aninda etki etti

Kızlar; kabızlık için bol su, sakıncası yoksa yürüyüş, kayısı, özellikle kara erik ve zeytinyağı faydalı imiş.. Keten tohumu kesermiş ama düşüğe yol açıyormuş gebelikte..
Hatta; ahududu, sinameki, adaçayı, keten tohumu doğum sancısına yol açtığından, tüketilmemeliymiş..
Bunları, Aile hekimliğinden verilen 'Bebeğim Yolda' kitabından okudum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…