- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.941
.Ben şu an şoktayım. Cumartesi kendi doktorum kalp atışını görmüştü. Bugün ilaç raporu için baska bir doktora geldim. 2.keseyi gördü ama bebek yok gelişimi geri toparlarmı düsermi bilinmez muhtemelen devam etmez dedi. Kendi doktoruma ulaşamadım. Neden o görmedi anlamıyorum. Diger bebege zarar verirmi bilmiyorum çok korkuyorum.
.Benim ki 1 beden farketti
ha o bakımdaaannncunku bebek ıyıce gelısıyor bı sıkını varsa aldırmak ısterse bıreyler en erken sekılde olsun ıstıolar
nede canım davranış tarzları oyle değil miBen ikili testi 13+3te yaptiricam kızlar devlete gidecektim ama vazgeçtim bida asla da gitmem..
.
Kayinvalide bana koca memeli diyor simdiden
Allahım yaa.. Bildiğim herşey birer yalandan ibaretmiş diye ağlayacağım.. Doktor da bana her seferinde sıkışık gel diyor.. Tabi su içemediğim için sıkışamıyorum, o ayrı :)
Kacinci haftadasin bilmiyorum ama baslarda sıkışık olmak daha iyi.ama bende crl olcumunde artik idrar torbasi sknti olmaya basladi bebis buyudukce birbirleriyle yer kapma yarisina giriyorlargecen bi sinava girdim yine ayni yaris yuzunden bi saat erken cikmak zorunda kaldim sinav yalan oldu
nede canım davranış tarzları oyle değil mi
.
Bana da dr idrara sıkışık olma dedi.Gozukmesini engelliyormus.Görüntü bulaniyormuş.Halbuki ben de hep idrara sıkışık olmak lazım diye bilirdim..
.
Kayinvalide bana koca memeli diyor simdiden
Dr beni 11+4 te çağardı ama ikili yapmak için mi muayene için mi bilmiyorum. İkili testi kendi doktorum yapacakmış.ikili testi tam 11 hafta da yaptıracak olan var mı?
bende bulantılarım için zofer kullanıyorum.çok teşekkür ederım ceviz bundan sonra bende hergün yicem sağolDaha bilgili annelerimiz var burada, aydınlatırlar bizi.. Ama emin ol 3 ay doğru düzgün beslenemeyen annelerimiz oluyor.. Moral, motivasyon çok önemli.. Kafana asla takma, inşallah kısa zamanda düzene girecek herşey..
Sadece hemşire bana, bu sıralar organları geliştiği için hergün 2-3 tane ceviz ye dedi.. Başka da bir önerisi olmadı..
Kendi doktorum da bulantıma iyi gelsin ve vitamin bol olsun diye, Vinalac isimli bir ilaç önerdi.. Tabi, ilk haftalarda vitamin alınmasını önermeyenler de var..
Galiba ilk haftaları atlatırsak herşey daha da güzel olacak..
Valla haftamı da şaşırdım iyice.. Bi gidiyorum 2 haftalık fark, bi gidiyorum bir haftalık fark.. Ama 7. Hafta çıktığında, sıkışık mısın diye sormuşlardı.. Dediğin gibi ilk haftalar oluyor galiba..Kacinci haftadasin bilmiyorum ama baslarda sıkışık olmak daha iyi.ama bende crl olcumunde artik idrar torbasi sknti olmaya basladi bebis buyudukce birbirleriyle yer kapma yarisina giriyorlargecen bi sinava girdim yine ayni yaris yuzunden bi saat erken cikmak zorunda kaldim sinav yalan oldu
Amin canım inşallah cümlemize
Duphalac içsenize bebem ya yazık size valla şimdi bu kadar olursa ileride geri dönüşümsüz zarar verecek hemoroid ameline kadar gideceksiniz allah korusun ..yarın sor bakalım doktoruna ..geçmiş olsun çok..bende bu sabah wc de ıkındım sanırım ama çok uykuluydum emşn değilim..
Kızlar bana tüp dr si doğal progesteron arttırıcı her gün iki dilim yenecek demişti ben ikizlerde üç ay sabah aç karnına yedim süreklihiçte sevmem zorla yedim durduydum zombi gibiler valla mis gibide doğurdum
.Herkese merhabalar. Haftalardır okuyorum fakat doktor kesin bir şey söylemediği için ve kendimi havaya sokmamak için aranıza katılmıyordum. Artık dayanamadım. Ben de haziran annesi olacak gibi görünüyorum hanımlar.
Allah hepimize güzel bir hamilelik süreci sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ausencia tabloya nasıl ekleneceğimi bilemedim.
Canım valla Evde var ama içsem mı içmesem mı kararsız kaldım. Ya wc ye gitmek istemiyorum artık. Korkuyorum. Ve hiç durmaksızın canım yanıyor
Canım yanlış hatirlamiyorsam sen emziriyordun nasil biraktin emzirmeyiBenim de emzirmeyi kesmemden dolayi kuculdu bayagi bosaldi ici ikinciden sonra ne olacak bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?