- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.981
Bende iciyordum o zikkimi ilk donemler gunde iki taneye falan dusurdum sonra bi grip oldum 10 gun boyunca oksurukten uyumadim hem oksuruk hem bulanti hemde agzimin tadi olmayinca firsat oldu kestim icmedim cok sukur canim istemiyor simdi darisida sana we tum icenlere olsun cok dua et ben ogrenince hamileligimi cok yalwardim cok sukur kurtuldum insallah sende kurtulursun Rabbim yardimcin olsunYok hiçbirşey yemesem bile onu icebiliyorum ama birakicam
Merhaba size hangi doktor güvenilir geldiyse ona devam edin ben oğluma hamileyken hastanede yatıyordum her gün ultrasyona gidiyordum sıkıntı olmadı ama bu kadar kafanı bulandırma tek doktora güven sizin tüp bebek mıTeşekkürler arkadaşlar, kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım bir kese daha görüldüğünü ama gelisiminin geri olduğunu söyledim. Sanki cumartesi vajinal bakan o değilmiş gibi a öylemi gibi bir tepki verdi. Doktor crinone jeli sabah akşama çıkarmamı ama yinede size danışmamı istedi dedim. Gerek yok sabah 1 devam et dedi. Gelmeme gerek varmı dedim. 1 ay sonraki randevuda görürüz devam edermi etmezmi dedi. Açıkçası tavrı hoşuma gitmedi. Jel kahvemsi olarak geri geliyor. Cuma gün olan kanamadan bu yana o yüzden diğer doktoru dinleyip günde 2 taneye çıkarasım var. Sizce ne yapmalıyım? İzini kaybettiğim bir doktor vardı. Ölen bebeğimin testleri hakkında baya ilgilenmişti. Onu buldum çarsambaya randevu aldım. Sizce ultrasona sık girilmesi çok zararlımı cuma kanamadan bu yana 3 kez bakıldı. 2 karından 1 kez vajinal diğer doktora gidersem 4 oluyor.
Valla canım, ben kullanmıyorum.. Normalde cilt bakımı lazım, gebe iken daha çok lazım bence.. Ben aha, Bha içerikli kullanıyordum.. Devam ediyorum..İçinizde tonik ve piling kullananlar mı gebe kalınca bıraktım Dr soracaktim ama unuttum
Bahsettiğiniz hangi marka bilemedim içeriğinde mı yazıyor bu kısaltmalar benimkinin adı ossion diye bir markaValla canım, ben kullanmıyorum.. Normalde cilt bakımı lazım, gebe iken daha çok lazım bence.. Ben aha, Bha içerikli kullanıyordum.. Devam ediyorum..
Gebelikte; retinol ve soya içerikli ürün kullanmamak gerekiyormuş.. Bha yı da vücudun %10 undan fazlasına uygulamamak gerekiyormuş.. Yüzümüz de %10'dan küçük.. Yani ben devam ediyorum..
Nasılsın?Her şey yolunda mı?benim de karnimdaki sislik gitti ve bulantim iki gundur yok.seviniyordum yok diye smdi kafam bulandi sislik de inince.sadece ilac icerken midem bulaniyor.kilo almamistim aksine bi kilo vermistim ama karnim sisti baya
Aynen öyle. Benim önemli kronik hastalıklarım olmasa ben de yaptırmazdım. Eşimin önceki işyerinde sigorta kronik hastalukları da kapsıyordu. Yeni işte kapsamıyor. Doğumdan sonra büyük ihtimalle sigortayı devam ettirmem. Artık her yer özel hastane dolu. İlla gideceksem onlara giderim.Baya önceden yaptırılmalı yani.. 6ay önce, 9Ay hamilelik demek 2 yıl özel sigorta demek.. Bize indirim de olmaz, 5000 eder.. O zaman çok üzülmeyeyim
Bende iciyordum o zikkimi ilk donemler gunde iki taneye falan dusurdum sonra bi grip oldum 10 gun boyunca oksurukten uyumadim hem oksuruk hem bulanti hemde agzimin tadi olmayinca firsat oldu kestim icmedim cok sukur canim istemiyor simdi darisida sana we tum icenlere olsun cok dua et ben ogrenince hamileligimi cok yalwardim cok sukur kurtuldum insallah sende kurtulursun Rabbim yardimcin olsun
BENIMDE O HAFTADA AZCIK OLDU BEBEK YERLEŞMİŞ DR OYLE SOYLEDISelam millet... Dünden beri kahverengi telve gibi lekelenmem var elve az önce wcye gittigimde bir damla pembelik vardı... Progestan kullaniyorum ama yine de korkuyorum doktor kontrolün yarın.. Sizde normal mi bu durum? 6. Haftada da oldu daha fazlaydi ama bir sorun görünmedi. Insallah bir sey olmamıştır bebegime...
Tüp bebek 2.denemede pozitif oldu. Daha önce normal yoldan olan kalbi durduğu için alınan bebeğim var. Bugün gittiğim kürtajımı yapan doktordu. Kendi doktorum tüpü yapan prof. ama çok ketum açıklama yapmaz. Riskli kıymetli gebelik ben takip etmek istiyorum dedi. Ama cumartesi 2. keseyi neden görmedi anlamıyorum. Kanamamı 2 doktor önemsedi ama o üstünde durmadı. Üzerinde durmayacaksa kıymetli gebelik bana gel demenin ne anlamı kalırki. Çarsamba gitmeyi istedigim doktoruda ilk hamileligimdeki kaybımı önemsediği icin seviyorum. Diğerleri gibi olabilir şans işi demedi. Kromozom analizi trombofili paneli için yönlendirdi. Sayesinde kan pıhtılaşması taşıyıcı olduğumu öğrendim. Bu bebekte pozitifi gördüğümüzde kan sulandırıcı başlayabildik. Unvan yüzünden tüp bebek doktoruma güvenmek istiyorum ama yapamıyorum.Merhaba size hangi doktor güvenilir geldiyse ona devam edin ben oğluma hamileyken hastanede yatıyordum her gün ultrasyona gidiyordum sıkıntı olmadı ama bu kadar kafanı bulandırma tek doktora güven sizin tüp bebek mı
Hımm ben merkezdeyim burdaysan diye sormuştumBen merkezde değilim söke deyim özgür arısoy devlette egemed Hastanede. Korcan soya ya gidiyorum
İciyoruz da canimcim bir ise yaramiyor ayolGaviscon iç demekten dilimde tucuk bile kalmadı ayoll
ESKİDEN İÇİYORDUM AMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN 1-2 HAFTA ÖNCESİ TİKSİNDİM DAHA DA AĞZIMA SÜRMEDİM DUMANI BİLE MİDEMİ BULANDIRIYORkızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı
Canım benim de 10gündür var sıkıntı görmedi benim doktorum iğnelerimi oluyorum progesranı da vitil olarak kullanıyorum bazı gebeliklerde doğuma kadar bile sürebiliyormuş yarın doktoruna sor kan uyuşmazlığı falan var mıydıSelam millet... Dünden beri kahverengi telve gibi lekelenmem var elve az önce wcye gittigimde bir damla pembelik vardı... Progestan kullaniyorum ama yine de korkuyorum doktor kontrolün yarın.. Sizde normal mi bu durum? 6. Haftada da oldu daha fazlaydi ama bir sorun görünmedi. Insallah bir sey olmamıştır bebegime...
Aynen, içerik listesine bakıyorum.. Retinol; kırışıklık, geniş gözenek ve yaşlanmaya birebir.. Ancak, gebelikte kullanılmaması gereken ürünlerden.. Retinolün ve soyanın birkaç türevi var.. Onlardan kaçınmak lazım.. Onun dışında sıkıntılı cilt bakım ürünü görmedim..Bahsettiğiniz hangi marka bilemedim içeriğinde mı yazıyor bu kısaltmalar benimkinin adı ossion diye bir marka
1 ay olmusturne zaman bıraktınız emzirmeyi
Olablilr tabi ben internetten bakmistim hurafe de olabilir onemli olan doktorlarin ne dedigiBende ananasın ilk zamanlar yendiğinde bebeğin tutunması açısından faydalı olduğunu duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?