- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.001
Üstünde yazmıyor canım
Ben ayın 29'undan sonra gideceğim.Kizlarr nasilsnz Bebisler nasill??Kontroller ne zamann:))❤❤❤❤☺
Cinsiyet merakı beni de sardı. Diğer yandan da ikili test sonucu korkusu. Kızımda bulantım olurdu. Şimdi çok nadir bulantı. Acaba oğlum mu olacak diye düşünüyorum. Tek isteğim tabiiki sağlıklı ve hayırlı olması.) Masallah Canm Bizde iyiyiz cok sükür.Bnde Araliga randevu alicam ikili test için :)❤ Mide bulantilarimzda azaldi Cinsiyet heyecani sardi bizi Acaba Kiz mi Erkek miio:)
Ben ayın 29'undan sonra gideceğim.
Cinsiyet merakı beni de sardı. Diğer yandan da ikili test sonucu korkusu. Kızımda bulantım olurdu. Şimdi çok nadir bulantı. Acaba oğlum mu olacak diye düşünüyorum. Tek isteğim tabiiki sağlıklı ve hayırlı olması.
var. ErkekKızlar selamm
Haziran annelerinde doktorundan cinsiyet tahmini duyan annelerimiz var mı
Benimki aynen böyle şuanda goguslerimden ilerde. Göbek gibi ama kiloya bakınca bu göbek normal değil demek ki hamile diye düşünür insanlar. Şuanda böyle misin ?hahaha 2012 den İlk hamileligimin resmini buldum topikten , 12. Haftadaymisim
yanlışlık olmasınhahaha 2012 den İlk hamileligimin resmini buldum topikten , 12. Haftadaymisim
Hayır , Şuan daha 9. Haftanın içindeyim o resim İlk hamileligimde 12. HaftaBenimki aynen böyle şuanda goguslerimden ilerde. Göbek gibi ama kiloya bakınca bu göbek normal değil demek ki hamile diye düşünür insanlar. Şuanda böyle misin ?
Gercekten mi , ben de kendimi küçük göbekli sanırdım birde dert ederdim kendime. Ama göbekle farketmiyor bebeğin kilosu onu anladım.yanlışlık olmasınben 6 aylıkken anca böyleydi karnım
Alla alla cok garip yazmamasi :/
Hayırlı olsun şanslısın çok merakta bırakmamış bebiş senivar. Erkek
Kesinlikle alakası yok. 12 kilo aldım. Göbeğimde küçüktü. Oğlum 3.860 doğdu.Gercekten mi , ben de kendimi küçük göbekli sanırdım birde dert ederdim kendime. Ama göbekle farketmiyor bebeğin kilosu onu anladım.
) Masallah Canm Bizde iyiyiz cok sükür.Bnde Araliga randevu alicam ikili test için :)❤ Mide bulantilarimzda azaldi Cinsiyet heyecani sardi bizi Acaba Kiz mi Erkek miio:)
hahaha 2012 den İlk hamileligimin resmini buldum topikten , 12. Haftadaymisim
hahaha 2012 den İlk hamileligimin resmini buldum topikten , 12. Haftadaymisim
Kızlar selamm
Haziran annelerinde doktorundan cinsiyet tahmini duyan annelerimiz var mı
Ben çok heyecanlı değilim de eşim sorup duruyor ikili testte belli olur mu diye
.168 canım cok uzun degilim fakat kilom orantılı parlaklarıma kadar alırım kilo heryerime dagılır kör olasıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?