- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.181
Haziran anneleri hepinize sağlıklı gebelik donemi geçirmenizi diliyorum.ins bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız ben gruptan ayrılıyorum mrk eden arkadaşlar varmış hepsine çok tşk ederim maalesef benim gebeligim sonlandı kürtaj oldum sizi seviyorum Allah yardımcınız olsun
Yok canım doktorlar da böyle şeylerle düşmez diyor eğer sağlıklı ise.
Aynen zaten sağlıklı bir gebelik değilse düşüğün olması bunların hiç birinden dolayı değil. İşte insanlar vicdan yaptırıyor sadece aman öyle yapma aman böyle yapma.
TSK ederim cnm kendine ve bebeğe çok iyi bakCanım çok geçmiş olsunnn
nereye gittin canım ? şevkete mi zübeydeye mi
Aynen öyle canım rezillikŞevket Yılmaza gittim canım.. İş yerimin karşısı hem kolay olsun, hem daha kısa zamanda bebeğimi görürürm diyordum.. Valla pişmanlık..
Blackbluee1 Dnz7636 kızlar cidden rezalet bu Devlet hastaneleri.. Sağlık bakanlığından memnuniyet oranı %73müş. Kimmiş o 100 kişiden 73ü?? Allah aşıkna göstersinler. Birde tansiyon-kilo ölçümünü bilmiyordum.. Doktorun yanındaki bayan, kapıda yazıyor okuyun da gelin dedi, şok oldum.. Kapıda da yazmıyor yani, duvarlarda yazıyormuş, insan yığınından görünüyor gibi.. Ölçtürmeye gittim de ne oldu? Hemşire hanım, çık tartıya dedi, sonra gel otur dedi tansiyon için.. Ölçüm bitince çıkar kolundan dedi, tansiyon aletini.. Bileydim evde ölçüp gelirdim, ne kadar üslupsuzlar!!
Şevket Yılmaza gittim canım.. İş yerimin karşısı hem kolay olsun, hem daha kısa zamanda bebeğimi görürürm diyordum.. Valla pişmanlık..
Blackbluee1 Dnz7636 kızlar cidden rezalet bu Devlet hastaneleri.. Sağlık bakanlığından memnuniyet oranı %73müş. Kimmiş o 100 kişiden 73ü?? Allah aşıkna göstersinler. Birde tansiyon-kilo ölçümünü bilmiyordum.. Doktorun yanındaki bayan, kapıda yazıyor okuyun da gelin dedi, şok oldum.. Kapıda da yazmıyor yani, duvarlarda yazıyormuş, insan yığınından görünüyor gibi.. Ölçtürmeye gittim de ne oldu? Hemşire hanım, çık tartıya dedi, sonra gel otur dedi tansiyon için.. Ölçüm bitince çıkar kolundan dedi, tansiyon aletini.. Bileydim evde ölçüp gelirdim, ne kadar üslupsuzlar!!
Allahım yardımcın olsun inşallah hayırlı vakitte sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğin olur selametle kalHaziran anneleri hepinize sağlıklı gebelik donemi geçirmenizi diliyorum.ins bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız ben gruptan ayrılıyorum mrk eden arkadaşlar varmış hepsine çok tşk ederim maalesef benim gebeligim sonlandı kürtaj oldum sizi seviyorum Allah yardımcınız olsun
Haziran anneleri hepinize sağlıklı gebelik donemi geçirmenizi diliyorum.ins bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız ben gruptan ayrılıyorum mrk eden arkadaşlar varmış hepsine çok tşk ederim maalesef benim gebeligim sonlandı kürtaj oldum sizi seviyorum Allah yardımcınız olsun
Aynen aynen.. Benim 12/8 iken de normal dediler, 10/6 ikende normal dediler..Aynen herkesi tersliyorlar herkes herşeyi 4 . 4luk yapsin istiyorlar sanki kendileri yapıyor gibi. Ben olcturuyordum doktor bakmıyordu bile tansiyon dusuk mu yuksek mi..
kilo ne kadar alınmış hiçç. Birde olcturmek mecbur
Aynen aynen.. Benim 12/8 iken de normal dediler, 10/6 ikende normal dediler..
Benim kızimda devlet hastanesi Hızır gibi yetişti çünkü özel hastanede ki Dr bu bebek ya down sendromu ile doğarsa ya şöyle olursa diyerek çıldırtti bende 7 yıllık Doktorumuzu bıraktım sağolsun devlettrki Dr çok ilgilendi sezeryan sonrası tüm knt yanımdaydı ben çok memnun kalmıştım şimdi de devlete gidiyorum netten sonra sıra alıyorum hiç beklemiyorumAynen canım ya bıktım artık devletten sadece insanın morelini bozmaya yarar başkada yaptıkları bişey yok
Gebelikte 10/6 iyi bir rakamdır yüksek tansiyon tehlikelidir çoğu hamile bu tansiyona sahipAynen aynen.. Benim 12/8 iken de normal dediler, 10/6 ikende normal dediler..
geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik dilerimHaziran anneleri hepinize sağlıklı gebelik donemi geçirmenizi diliyorum.ins bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız ben gruptan ayrılıyorum mrk eden arkadaşlar varmış hepsine çok tşk ederim maalesef benim gebeligim sonlandı kürtaj oldum sizi seviyorum Allah yardımcınız olsun
Benimde oglumda canım yaşadım 6tane arastırma hastanesine gittim hepsi ısrarla engelli dedi ufak bi ihtimal bile yok dediler ben 7.ayımda kafayı yedim psikolojim alt üst 9ay nasıl bitti bi alla bilir hiç biri dogum için kabul etmediler sezaryen yapılacaktı en sonunda bi tane devlet hastanesine gittim gel ben yapacagım dogumu dedi öyle yani düşün anesteziden çıkar cıkmaz oglumun ayakları nasıl sakatmı diye sormuşum berbat bi durum ö yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum dogum hariçBenim kızimda devlet hastanesi Hızır gibi yetişti çünkü özel hastanede ki Dr bu bebek ya down sendromu ile doğarsa ya şöyle olursa diyerek çıldırtti bende 7 yıllık Doktorumuzu bıraktım sağolsun devlettrki Dr çok ilgilendi sezeryan sonrası tüm knt yanımdaydı ben çok memnun kalmıştım şimdi de devlete gidiyorum netten sonra sıra alıyorum hiç beklemiyorum
Evet kuzum görüyorlar.. yani ben öyle biliyorum.Ay bugün ilk defa Devletimin hastanesine gittim.. Sistem randevulu ama insanlar alışmış kapı önünde yığılmaya.. Sayelerinde sıram kaydı da kaydı..
Zoraki girdim içeri ama 8kasımda 7+6 olan bebeğime 21kasımda 8.5 haftalık denildi.. Bu ölçüm farkı canımı sıkmaya başladı iyice.. Normal adetime göre 11. haftam bitmiş olmalı.. 2haftalık olan fark 1haftaya düştü derken şuan 3haftaya çıktı..
Yetmez gibi, doktor doktorun yaptığı testi kabul etmiyor.. Birdaha kan ve idrar testlerini istedi.. Tabi muhteşem sistemlerinde yapılandırma varmış, iki saat dikilip döndüm..
Sizlere bir sorum var.. Devlette şuan başka bir doktora daha randevu alsam, o doktor bugünkü gittiğim doktoru sistemden görür mü?
şevket yılmaz mı allah korusun kasaaap bildiğin o memnunuyetler de kendilerinindir kesin zübeydeye gidiyorum ben doktorum da iyi şimdilik bak şeker hastasıyım diye endokrine endokrinde göze sevk etti beniŞevket Yılmaza gittim canım.. İş yerimin karşısı hem kolay olsun, hem daha kısa zamanda bebeğimi görürürm diyordum.. Valla pişmanlık..
çok geçmiş olsun canım en en kısa zaman da dolsun göbişin sağlıklı sıhaatliHaziran anneleri hepinize sağlıklı gebelik donemi geçirmenizi diliyorum.ins bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız ben gruptan ayrılıyorum mrk eden arkadaşlar varmış hepsine çok tşk ederim maalesef benim gebeligim sonlandı kürtaj oldum sizi seviyorum Allah yardımcınız olsun
kızlar korkutmayın beni ben de özeli bırakıp devlete gitmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?